Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Nijmegen of directe omgeving.

2311 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Nijmegen:

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten aan de meterkast.

Meterkast aanpassen en stopcontacten verplaatsen

Geachte Dames, Heren, In het najaar ga ik mijn onderverdieping aanpassen en zal er vloerverwarming worden aangelegd (waarvoor een nieuw stroompunt zal moeten worden gecreëerd), wordt er een nieuwe keuken geplaatst (waarvoor stroom mogelijk moet worden omgelegd) en komen er zonnepanelen. Drie-fasen aansluiting is reeds aangelegd, echter mijn meterkast is nu nog 2-polig waar dit 4-polig zou moeten worden. Afhankelijk van de kosten voor het verplaatsen van stopcontacten, zou ik ook graag de stopcontacten in de woonkamer willen laten verlagen. Als samenvatting: - Werkzaamheden welke op korte termijn kunnen worden gedaan: aanpassen meterkast naar 4 polen en aanleggen van stopcontact vloerverwarming(indien mogelijk voor september). - Werkzaamheden die later gedaan dienen te worden: omleggen/ aanleggen stroom keuken (wanneer leidingplan en datum plaatsing keuken bekend is), aanleggen perilex stekker inductie, verlagen stroompunten woonkamer.

Vervangen van electra

Electra vervangen in gehele woningen. Meterkast uitbreiden met meer groepen. Twee verdiepingen met een zolder, 4 a 5 slaapkamers

Aardpen slaan

Graag een indicatie van de kosten om een aardpen te slaan

Krachtstroom aanleggen

Ik wil in mijn nieuwe woning een inductiekookplaat en dat is krachtsroom aan te raden. Dat wil ik graag installeren

Aardpen slaan in de meterkast

Ik wil graag een aardpen laten slaan binnen in de meterkast. ik heb een aardlekschakelaar. Ik heb geen idee hoe diep de aardpen moet en welke grondsoort ik heb.

Vervangen van complete elektra in huis uit 1923

Ik wil graag in het complete huis de elektra bedrading laten vernieuwen. Momenteel zit deze in metalen pijpen, graag zou ik deze vernieuwen zodat de elektra in huis compleet vernieuwd en betrouwbaar is. Graag willen wij namelijk ook elektrische vloerverwarming gaan installeren (misschien in combinatie met zonnepanelen) en willen gewoon graag dat alles goed geïnstalleerd kan worden. Ik heb in de bijlage de plattegrond van het huis bijgevoegd. In principe hoeft er aan de locatie van de bedrading denk ik niet veel veranderd worden, hooguit een paar stopcontactpunten erbij. Ik zie uw offerte tegemoet en zou het ook fijn vinden om een indicatie te krijgen van hoe lang het vervangen duurt en hoe het zit met garantie.

Een stopcontact verplaatsen

Graag één stopcontact verplaatsen (zit nu laag bij de plint, maar moet op minimaal 1,18 hoogte komen i.v.m. plaatsing nieuwe koelkast (die 91 cm breed is), die precies van muur tot muur loopt. Koelkast past, maar het stopcontact zit dan in de weg! Vandaar dat deze hoger of op een ander plaats wil.

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppen kast vernieuwen. Van 1 phase naar 3 phase. Wat er wordt aangesloten in de toekomst zijn, Airco, zonnepanelen, wasmachine, wasdroger, heetwaterkraan, inductiekookplaat, vaatwasser, combi oven. Ik wil graag het merk hager. Ik hoor graag van u.

krachtstroom aanleggen

ik heb 3 x 25 A aansluiting wil een sauna oven aansluiten met 9 kW. ik wil niet naar 3 x 35 A vanwege hogere kosten. Gelijktijdigheid is er nauwelijks. bedankt voor een offerte

Aardpen slaan + groepenkast plaatsen en doormeten

Hallo er moet bij mij een nieuwe aardpen geslagen worden. Er is nog geen aardlekschakelaar aanwezig in het huis (het is een klushuis). Er moet eigenlijk een geheel nieuwe groepenkast geplaatst worden met 10 groepen en een kookgroep. De aarding hebben we weggehaald, dus ik ben bang dat we te weinig aarding hebben. Hiervoor moet dus een aardpen geplaatst worden, ik weet alleen niet hoe diep deze geslagen moet worden. Wij hebben zandgrond. Na plaatsing groepenkast en aardpen graag alles doormeten op eventuele lekken. Ik zoek iemand die deze klus in zijn geheel voor mij kan uitvoeren, zonder andere partijen in te huren. Graag heb ik hier voor een prijs.

Aardpennen slaan

Voor twee huisjes onder één kap moeten 2 aardpennen worden geslagen met de juiste lengte en dikte. We hebben zandgrond. Ik durf niet te zeggen hoe diep het moet (ik las iets over grondwater?) dus dit zou berekend moeten worden. De meterkast en aardlekschakelaar plaatsen we zelf, dus dat is niet nodig. Of het binnen of buiten geslagen moet worden, is afhankelijk of ik binnen een plek vrij kan maken. Hier zijn we mee bezig. De huisjes zijn maar 70 m2 en 45 m2. Wat is de prijs?

Vervangen elektra volledige woning

Elektra volledige woning vervangen. Op dit moment een stoppenkast met 5 groepen modern. Op dit moment hoofdleidingenysteem. Naar schakelaars is de elektra met stalen leidingen ingeslepen. Her en der nu nog wat opdekelektra met pvc. De vraag is of we dit volledig moeten vervangen naar centraaldozensysteem? Woning heeft betonnen vloeren en plafonds. Zal dan dus veel gefreesd moeten worden. Woning is ongeveer 5m breed en 7,5m diep. Wens: Begane grond - keuken klaarmaken voor inductiekoken en een quookeraansluiting -2 X verlichting in het plafond -5 X WANDCONTACTDOOS 1e verdieping -badkamer: 1 x stopcontact en plafondverlichting

Extra Electra keuken

Extra groep aan ivm inductie kookplaat, aansluitwaarde 7,4kw En 1 extra stopcontact in muur van keuken.

krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal

Het gaat om twee drie fasen aanleggen ivm met elektrisch koken en elektrische auto. De afstand zal ongeveer 10-12 meter voor de meterkast naar de straat.

vervangen meterkast

De huidige meterkast moet worden vervangen om het laadpunt voor de elektrische auto te kunnen plaatsen, zodat de meterkast voldoet aan de NEN1010 normen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar trapkast

Glasvezelaansluiting vanuit de huiskamer verplaatsen naar de trapkast. Afstand tussen huidige aansluiting en de trapkast is plusminus 5,5 meter. Glasvezelkabel komt aan de voorzijde via kruipruimte binnen naar achterzijde huis dus kabel is lang genoeg om in de trapkast uit te komen.

Bovenlichten plaatsen

Ik zou graag 6 bovenlichten willen laten plaatsen boven mijn binnendeuren. Ik heb glaslatjes (los, nog niet boven de deuren) en nog geen glas. De bovenlichten dienen ook bovenin bevestigd te worden ( er is nu gestuct).

Netwerk kabel en telefoonkabel

We willen graag een cat 5 en telefoonkabel laten trekken door 1 loze leiding van meterkast tot achterin woonkamer. Graag afmonteren met telefoonkapje en netwerkkabel er onderuit stekend.

3fasen en meterkast plaatsen

In de keuken ga ik een fornuis (inductie + oven) plaatsen dat een 3fasenaansluiting nodig heeft. Er moet dus 3fasen stroom en een 3fasen stopcontact komen. De oude meterkast kan dit waarschijnlijk niet trekken. Verder zal er met het electriciteitsbedrijf wel iets geregeld moeten worden. Als u hierin mee wilt denken hoor ik graag van u. Perilex niet aanwezig, kruipruimte wel. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 3 a 4 meter.

Doormeten groepen meterkast

Het energieverbruik in onze tussenwoning is dubbel zo hoog dan gebruikelijk voor een gezin van 4. We kunnen niet achterhalen waar dit door komt. Kunt u dat?

1 groep toevoegen in meterkast

Electra aanleggen tbv inductie 5 pitten.

Nieuw stopcontact in de meterkast

Ik wil graag een stopcontact in de meterkast.

Stopcontact voor vaatwasser aanleggen

In onze bestaande keuken willen wij een inbouw vaatwasser gaan plaatsen. Daarvoor moet er een extra stopcontact in een onderkast worden aangelegd. De elektrische leiding loopt achter het keukenblok boven de vloer. Waarschijnlijk loopt deze naar de meterkast.

Kookgroep aanleggen

Hallo een extra kookgroep aansluiten in de meterkast. Ongeveer 8 meter kabel leggen via de kruipruimte. Een Perilix opbouw stopcontact plaatsen.