Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Nijmegen of directe omgeving.

2307 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Nijmegen:

krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal

Het gaat om twee drie fasen aanleggen ivm met elektrisch koken en elektrische auto. De afstand zal ongeveer 10-12 meter voor de meterkast naar de straat.

vervangen meterkast

De huidige meterkast moet worden vervangen om het laadpunt voor de elektrische auto te kunnen plaatsen, zodat de meterkast voldoet aan de NEN1010 normen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar trapkast

Glasvezelaansluiting vanuit de huiskamer verplaatsen naar de trapkast. Afstand tussen huidige aansluiting en de trapkast is plusminus 5,5 meter. Glasvezelkabel komt aan de voorzijde via kruipruimte binnen naar achterzijde huis dus kabel is lang genoeg om in de trapkast uit te komen.

Bovenlichten plaatsen

Ik zou graag 6 bovenlichten willen laten plaatsen boven mijn binnendeuren. Ik heb glaslatjes (los, nog niet boven de deuren) en nog geen glas. De bovenlichten dienen ook bovenin bevestigd te worden ( er is nu gestuct).

Netwerk kabel en telefoonkabel

We willen graag een cat 5 en telefoonkabel laten trekken door 1 loze leiding van meterkast tot achterin woonkamer. Graag afmonteren met telefoonkapje en netwerkkabel er onderuit stekend.

3fasen en meterkast plaatsen

In de keuken ga ik een fornuis (inductie + oven) plaatsen dat een 3fasenaansluiting nodig heeft. Er moet dus 3fasen stroom en een 3fasen stopcontact komen. De oude meterkast kan dit waarschijnlijk niet trekken. Verder zal er met het electriciteitsbedrijf wel iets geregeld moeten worden. Als u hierin mee wilt denken hoor ik graag van u. Perilex niet aanwezig, kruipruimte wel. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 3 a 4 meter.

Doormeten groepen meterkast

Het energieverbruik in onze tussenwoning is dubbel zo hoog dan gebruikelijk voor een gezin van 4. We kunnen niet achterhalen waar dit door komt. Kunt u dat?

1 groep toevoegen in meterkast

Electra aanleggen tbv inductie 5 pitten.

Nieuw stopcontact in de meterkast

Ik wil graag een stopcontact in de meterkast.

Stopcontact voor vaatwasser aanleggen

In onze bestaande keuken willen wij een inbouw vaatwasser gaan plaatsen. Daarvoor moet er een extra stopcontact in een onderkast worden aangelegd. De elektrische leiding loopt achter het keukenblok boven de vloer. Waarschijnlijk loopt deze naar de meterkast.

Kookgroep aanleggen

Hallo een extra kookgroep aansluiten in de meterkast. Ongeveer 8 meter kabel leggen via de kruipruimte. Een Perilix opbouw stopcontact plaatsen.

UTP kabel door verstopte loze leiding trekken

Recent gedwongen overgestapt op digitaal netwerk van Telfort. Tv was met coaxkabel door leiding met oude modem en router verbonden. Indien mogelijk de oude kabel verwijderen en de nieuwe door de bestaande leiding trekken. Anders de beste route uitvogelen en die in overleg realiseren.

Stopcontact verplaatsen

Er moet bij ons in een gipswand een stopcontact 10 cm verplaatst worden.

Bedrading controleren van lichtpunt + vervangen stopcontact

Bij ons in het huis hangen er op een paar plekken draden uit het plafond. Daar moet gecheckt worden of er lampen geplaatst kunnen worden of dat de bedrading niet eerst vernieuwd moet worden. Boven in de logeerkamer gaat het licht soms aan. En de buitenkant van een losse dubbele stopcontact moet vervangen worden. Graag zou ik van het bovenstaande een offerte willen ontvangen of dat u binnenkort op een woensdag of donderdag langs kunt komen.

Vervangen electra + aanleggen vloerverwarming

Het gaat om het vervangen van de elektra tijdens grote verbouwing. Alles ligt open, dus overal kan er makkelijk bijgekomen worden. Het zou gaan om: - Meterkast uitbreiden. Er moeten groepen bij, 1 voor inductie. - Wandcontactdozen lichtpunten in keuken en aanbouw, in keuken de geaard - Bedrading vervangen in 3 slaapkamer en wandcontactdozen en lichtpunten vervangen + aanleggen - Alle elektra in de badkamer aanleggen: wandcontactdozen (geaard), aardmat en elektrische vloerverwarming met timer. Badkamer is 4 m2.

Vervangen elektra en groepenkast

Onlangs hebben wij een oude jaren '30 woning gekocht in Nijmegen. We zouden graag een nieuwe groepenkast laten plaatsen en de elektra op verschillende plekken willen verleggen. Op dit moment zitten er bijvoorbeeld nog uitstekende stopcontacten op de muur en zitten er schakelaars op de deurposten. Per 1 december krijgen wij de sleutel en wij zouden graag de elektra werkzaamheden in december hebben uitgevoerd. Aangezien dit op korte termijn is wilde ik vragen of u: 1) plek heeft in uw agenda om deze werkzaamheden te verrichten. 2) een vrijblijvende afspraak met mij wil maken mbt de werkzaamheden en kosten. Graag zie ik uw antwoord tegemoet.

Stopcontact maken in de schuur

In mijn schuur heb ik wel een lichtknop maar geen stopcontact. En dat is wat ik graag zou willen.

Extra stopcontact zolder

Ik wil in mijn woning een extra stopcontact op zolder, voor mijn wasdroger. Er zit al een loze buis, waar de bedrading doorheen kan vanaf de meterkast tot de zolder. Er hoeft dus alleen maar een extra groep gemaakt te worden, de bedrading door de loze buis naar boven trekken, en een stopcontact plaatsen op zolder. Het stopcontact moet op hout komen te zitten. 5-10 meter zal de afstand zijn.

Aanleggen extra groepen meterkast en mogelijkheid tot inductie

Uitbereiding meterkast met extra groepen en de mogelijkheid tot de aansluiting van inductiekookplaat

Aardpen slaan en alles doormeten

Aardpen slaan, doormeten, aansluiten op bestaande groepenkast, plaatsen extra groep tbv badkamer, zonnepanelen aanwezig

Groepenkast vervangen

Graag oude groepenkast vervangen door nieuwe groepenkast ivm nieuwe keuken incl moderne apparatuur.

Vervanging meterkast

Huidige meterkast 1 fase 4 groepen. Wil 3 fase meterkast , voorlopig aangesloten op 1 fase ( brug). 8 groepen waaronder 1 2p2n fornuisgroep. Denk aan hager of abb. Wil uitsplitsing werkloon kast.

Een meterkast verplaatsen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast op de begane grond ongeveer 4 meter kan verplaatsen. Eventueel moet het aantal groepen ook uitbreiden.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag krachtstroom aanleggen naar de keuken voor de inductie kookplaat. Er is al een 3 fase aanwezig.

Aardpen slaan

Nieuwe bedrading 11 groepen. Aanvraag ingediend voor drie fase aansluiting.