Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Lathum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Lathum heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Lathum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Lathum of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Lathum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Lathum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Lathum:

Bliksem afleider binnenshuis plaatsen

Wij zitten net in een nieuw huis waar op het dak een bliksemafleider zit. Onze buurman gaf aan ook binnen een bliksemafleider te hebben. Volgens ons zit dat niet in ons huis. Het lijkt ons wel verstandig om ook binnenshuis een bliksemafleider te hebben zitten. Kunt u ons een offerte sturen voor het plaatsen van een bliksemafleider.

Aanleg extra groep tbv tuinverlichting

Wij willen voor de nieuw aan te leggen tuin verlichting een speciaal daarvoor extra groep aanleggen. Meterkast bevindt binnen in de keuken en grens direct aan de tuin.

Aansluiting inductiefornuis

Werkzaamheden voor de installatie van een inductiefornuis, zoals extra groep(en) en perilex stekker aanleggen

Beveiligingscamera buiten installeren

Betreft het monteren van een beveiligingscamera op onze woning. Het betreft een draadloze camera, welke onze voortuin in beeld moet brengen. Graag ontvang ik en een indicatie van de kosten.

HDMI kabels doortrekken

Kabel van de tv naar andere kant van de kamer door een buis trekken, welke in de grond is verwerkt. In de buis zit nu een losse COAX kabel. De HDMI kabel kun je niet met de connector door de buis trekken. De kabel zal ongeveer 8 meter zijn. De kabel heb ik zelf aangeschaft.

Uitbreiding van groepen

Ik heb een extra groep nodig om te koken op een inductieplaat. Kunt u mij berichten wat de kosten zijn en wanneer dit bijvoorbeeld zou kunnen gebeuren. Is geen spoed, eind mei wordt de keuken geplaatst en moet het klaar zijn.

380 Volt aansluiting aanleggen

Ik wil voor een naast mijn huis aan te bouwen garage een 380 Volt aansluiting hebben voor o.a. mijn lasapparaat.