Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tuinverlichting aanleggen en aansluiten:

Tuinverlichting aanleggen en aansluiten

Onze achtertuin in Hedel moet na 3 jaar nog steeds voorzien worden van verlichting. We hebben bij de aanleg al een basis gelegd door kabels onder het terras door te trekken en een stopcontact in de tuin te plaatsen. We hebben wel al wat verlichting aangeschaft; een staande lamp en 3 spots.
Onze klant uit Hedel (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinverlichting aanleggen en aansluiten uit heel Nederland:

Tuinverlichting aanleggen

De tuin wordt opnieuw aangelegd en is momenteel helemaal leeg. Hier willen wij 4 aansluitpunten voor verlichting aangelegd hebben. Graag zouden wij van binnenuit een schakelaar willen hebben. We willen ook een plafondlamp buiten bij de schuur. Graag voor 15 januari want dan begint de hovenier.

Elektra en tuinverlichting aanleggen

Ik hebt een aantal stopcontacten nodig x 4 , light punt plus tuin verlichting nodig

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten brengen. Stekkerdozen zijn buiten al aanwezig. Sleuven voor grondkabels zijn ook al gegraven. Lampen al aanwezig, gaat om de bekabeling en het aansluiten ervan.

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten leggen. Er zal een verbinding naar buiten gemaakt moeten worden met een nieuwe groep in de meterkast. De kabel door de hele tuin met 5 aan te sluiten lampen en minimaal 1 plek voor een stopcontact.

Aanleggen van tuinverlichting

Kabel is reeds in de tuin aanwezig moet worden doorgetrokken. Verlichting in tuinhuis en stopcontacten aanleggen. Tevens aanleggen van een aantal tuinlampen.

Tuinverlichting aanleggen

Rond mijn woning (twee onder één kap) in Amsterdam-Noord wil ik buitenverlichting aan de hoeken en randen van de tuin aanleggen met in totaal zeven spots waarvan er drie aan moeten gaan bij beweging. Ook dienen ze gedimd kunnen worden. Heb al een paar offertes binnen maar ik wil nog een offerte hebben zodat ik een goede keus kan maken.

Installatiewerk en elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

Onze nieuwe keuken met apparatuur zal worden geplaatst in week 43. Voor die tijd wil ik de waterleiding en afvoer laten verplaatsen. Verder moeten er extra groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast en wil ik extra stopcontacten in de keuken. Bovendien willen we een buitenkraan in de tuin laten aanleggen en een elektra-aansluiting voor tuinverlichting. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aanleggen in onze tuin van 120 m2. Dit kan 12 Volt zijn of 220 Volt, daarbij willen dit graag combineren met, waterdichte, buitenverlichting bij de voordeur.

Extra groep voor de tuinverlichting maken

Er dient 1 extra groep in de groepen kast geplaatst te worden voor de tuinverlichting. Eventueel wil ik ook gelijk een kabel naar buiten laten aanleggen, gelijk bij de wand van de meterkast.

Sierbestrating en tuinverlichting aanleggen

Ik wil graag sierbestrating in de voortuin, de zijkant van de woning, parkeerplaats van auto, en de achtertuin laten leggen. Het gaat tevens om het aanleggen van diverse lichtpunten in de tuin. Het is een nieuwbouwwoning dus er dient afgegraven te worden en een zandbed te worden neergelegd. De totale oppervlakte 135 m2.

Partners

Partners van Casius