Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan:

Aardpen slaan

Wij zullen binnenkort tijdelijk gaan wonen in een woonunit op de bouwkavel waar onze nieuwe woning gebouwd gaat worden. Er wordt daar tijdelijk een bouwstroomkast geplaatst. Er moet een aardpen worden geslagen voor de nieuwe woning. We horen graag of die ook op de kast kan worden aangesloten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Groesbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan uit heel Nederland:

Aardpen laten slaan vanwege aanpassing leidingwerk

De netbeheerder heeft aangegeven dat onze woning geaard is via de koperen waterleiding. Dit moet waarschijnlijk in verband gebracht worden met het slaan van een aardpen, maar graag eerst een oordeel of dit echt nodig en de oplossing is. Er kan op een dinsdag ochtend of een donderdag langskomen voor bezichtiging.

Aardingspen slaan

Aardpen slaan. Op 2 verschillende adressen.

Aardpen slaan en aansluiten in de groepenkast

Ik wil bij mijn woning graag een aardpen laten slaan op de juiste diepte. Daarna moet deze 2 meter verderop in de groepenkast worden aangesloten. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen gaan slaan in een winkelpand. Het pand betreft een winkel met kelder en 4 etages daarboven. De pen moet verbonden worden met de elektrische installaties.

Slaan en aansluiten van een aardpen

De klant wil graag een aardpen laten slaan in een kleigrond voor een elektrische installatie. Een doorgang van buiten naar binnen (door de fundering) is reeds aanwezig. De geslagen aardpen moet tevens worden aangesloten in de meterkast.

Aardpen slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden.

Aardpen slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden.

Aardpin laten slaan

Er moet een aardpen geslagen worden

Stoppenkast vervangen en uitbreiden

Ik ben op zoek naar een vakman die de meterkast kan vervangen en een aardpen kan slaan. Op dit moment heeft de kast 4 groepen en de nieuwe kast dient 9 groepen te krijgen.

Aardpen slaan bij bouwmeterkast

Voor bij de bouwmeterkast moet ik een aardpen laten slaan die tevens ook gebruikt kan worden voor de meterkast in huis. De kavel is nog vrij van obstakels. Graag een prijs voor het slaan van de pen. Bodemopbouw van de sondering: Eerste 2 meter zand en daarna veen.

Partners

Partners van Casius