Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan:

Aardpen slaan

Wij zullen binnenkort tijdelijk gaan wonen in een woonunit op de bouwkavel waar onze nieuwe woning gebouwd gaat worden. Er wordt daar tijdelijk een bouwstroomkast geplaatst. Er moet een aardpen worden geslagen voor de nieuwe woning. We horen graag of die ook op de kast kan worden aangesloten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Groesbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan bij nieuw te bouwen woning

Wij gaan een nieuwe woning bouwen. Nu word er stroom en water aangelegd op het perceel. Wij willen tijdelijk een stacaravan aansluiten op de stroomvoorziening maar hebben dus ook tijdelijk een aardpen hiervoor nodig. Wie kan deze komen slaan en aansluiten.

Aardpen slaan en nieuwe meterkast

Graag een electricien met zegelaanwijzing

Aardingspin slaan

Aardpen slaan

Aardepen slaan

Alle Electra is al vervangen, alleen de aardpen is niet gedaan. Deze moet nog aangesloten en geslagen worden. Locatie moet nog bepaald worden.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen.

Aardpen laten slaan

Waterleiding maatschappij wil dat wij een aard pen laten slaan en niet met aarden op de waterleiding.

Aardingspin slaan

Aardpen slaan bij nieuwe woning, sondering aanwezig. Hij hoeft alleen boven de grond te komen. Er is nog niets gebouwd. Aansluiting in de meterkast doen we zelf. Kan gebeuren wanneer u tijd heeft.

Aardingspen bij meterkast aanbrengen

Slaan van een nieuwe aardpen voor mijn meterkast. Goed bereikbaar. Weet niet hoe diep.

Aardpen slaan

Ons oude huis heeft altijd aarde gehad via de waterleiding (koper). Sinds wij deze vervangen hebben, met pvc, willen wij graag advies over de huidige situatie. Er dient namelijk een aardpen geslagen te worden.

Aardpen slaan

Een klant in Driebergen heeft geen aardpen. Graag hoor ik wat het kost dat te laten slaan in de kruipruimte bij de watermeter.

Partners

Partners van Casius