Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan:

Aardpen slaan

Wij zullen binnenkort tijdelijk gaan wonen in een woonunit op de bouwkavel waar onze nieuwe woning gebouwd gaat worden. Er wordt daar tijdelijk een bouwstroomkast geplaatst. Er moet een aardpen worden geslagen voor de nieuwe woning. We horen graag of die ook op de kast kan worden aangesloten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Groesbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan voor een bouwkast

Het maken van een bouwaansluiting van 3x25 ampere. Inclusief de aardpen. Dit is een zakelijke aanvraag, voor een klant in Breskens.

Aardpen slaan voor bedrijfspand

Stedin komt de amperage verhogen naar 80 ampère en nu moet er een aardpen geslagen worden.

Aardpen slaan

Voor ons pand moet een aardpen geslagen worden. Hoe diep de pen geslagen moet worden is voor ons nog een vraagteken. Zou u mij een offerte kunnen opsturen voor de kosten van het slaan van een aardpen?

Aardpen slaan

Ik heb op korte termijn iemand nodig die een aardpen wil slaan. De 25 kwadraat kabel ligt er al en het gat is al gegraven. Mijn buurman is ook aan het verbouwen en die heeft hetzelfde nodig. Dus graag een scherpe prijs voor ons samen. Hoor graag van u.

Aardpen installeren

Het betreft het slaan van een aardpen.

Functionele aardpen slaan voor bouwkast

Ik wil op een bouwkavel graag zo spoedig mogelijk een functionele aardpen laten slaan voor een bouwkast. Ik hoor graag wie hier snel tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Aardpen slaan voor een elektra-installatie

Aanbrengen aardpen tbv 3x 40 amp installatie

Aardpen slaan bij een tuinhuisje

Ik wil graag weten wat het kost om voor mijn tuinhuisje een aardpen te slaan. Hoe diep denkt u dat de aardpen zal moeten komen?

Aardpen maken in een garagebox

Het betreft het slaan van een aardpen maken voor garage box. Op 1.5 meter begint het grondwater.

Aardpen slaan en aansluiten in een bedrijfspand

In een bedrijfspand wordt een nieuwe trafo (10/0.4 kV, 1600 kVA) geplaatst. Deze trafo en het inkoopstation (10 kV) moeten van een nieuwe aarde worden voorzien. Ik wil dit in week 18 of 19 laten verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius