Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan:

Aardpen slaan

Wij zullen binnenkort tijdelijk gaan wonen in een woonunit op de bouwkavel waar onze nieuwe woning gebouwd gaat worden. Er wordt daar tijdelijk een bouwstroomkast geplaatst. Er moet een aardpen worden geslagen voor de nieuwe woning. We horen graag of die ook op de kast kan worden aangesloten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Groesbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan uit heel Nederland:

Aardpen laten slaan

Kunt u mij een prijsopgave geven voor het slaan van een aardpen?

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil graag een aardpen laten slaan en aansluiten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Aardpen slaan en op aardlekschakelaar aansluiten

Bij ons in de straat wordt de waterleiding vervangen door kunststof. Hierdoor kan er niet meer via de waterleiding worden geaard. Er moet dus er een aardpen worden geslagen en aan de aarde in de meterkast worden verbonden. Ik wil dit in één keer voor ongeveer 10 huizen in onze straat regelen. Waarschijnlijk houdt dat eerst een schouwing op locatie in en daarna uitvoer. Graag zou ik hiervoor een offerte laten opmaken

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen.

Aardpen slaan en aansluiten

Graag ontvang ik een offerte voor het laten slaan en aansluiten (met een meetrapport) van drie aardpennen. De eerste moet geslagen worden in de centrale meterkast op de begane grond en zal voor de galarijwoningen dienen. De andere twee zijn voor een winkel en een lokaal gedeelte, allen op dezelfde lokatie.

Slaan van een nieuwe aardpen

Meterkast wordt verplaatst, dus er moet dan ook een nieuwe aardpen geslagen worden. Alleen de pen slaan. Uitvoeringstermijn in overleg. Graag een offerte hiervoor.

Slaan van een aardpen

Woning uit 1925 heeft nog geen aarde.

Aardpen slaan en aansluiten

Graag wil ik een aardpen laten slaan en aansluiten. Dit i.v.m. de vervanging van koperen waterleidingen die voorheen voor aarding zorgde.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een (extra) aardpen laten slaan ten behoeve van mijn zendamateurinstallatie/Zendmast. Deze moet zowel de elektrische als de RF-aarding verzorgen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Aardpen laten doormeten en/of slaan

Nieuwe meterkast, geaard op waterleiding. Wij willen graag een aardpen laten slaan. Graag uw prijs hiervoor.

Partners

Partners van Casius