Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe aardpen slaan:

Nieuwe aardpen slaan

Er komt een nieuwe schakelkast in ons huis, en willen een aardpen laten slaan. wat kost dit en wanneer kan dit uitgevoerd worden? De aardpen kan ik eventueel zelf kopen.
Onze klant uit Gorssel (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe aardpen slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan en aansluiten op de bestaande meterkast

Aardpen slaan in kleigrond en aansluiten op de bestaande meterkast.

Aardpen slaan

Er wordt door Liander een nieuwe meterkast geplaatst bij onze woonboot. Daarbij moet een aardpen worden geslagen. Daarom ben ik op zoek naar een vakman die een offerte voor me maakt.

Aardpen slaan

Op dit moment is de aarding van mijn huis niet op orde. Er is mij geadviseerd een aardpen te laten slaan en te laten aansluiten op de meterkast.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Houdt er rekening mee dat het grondwaterniveau in onze straat (1973PZ) erg laag is. Betreft zandgrond.

Aardpen slaan

Tegen welke kosten kunnen jullie een aardpen slaan in Zwanenburg op de Iepenlaan? Kan gewoon binnen in bedrijfsloods. Zou begin volgende week moeten.

Aardpen slaan

Het warme water wordt niet echt warm meer na werkzaamheden buiten door de gemeente. Daarom zou ik graag een aardpen willen laten slaan.

Aardpen slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden in een zandgrond en aansluiten in de meterkast.

Aardpen laten slaan

Ik wil het liefst volgende week een aardpen laten slaan. Bodemgrond onbekend en er is nog geen onderzoek vooraf geweest.

Aardpen laten slaan in zandgrond

Ik wil een aardpen laten slaan in zandgrond, (60cm diep)

Aardpen slaan

Voor een nieuwe (buiten) waterglijbaan moet er een aardpen geslagen worden en aangesloten worden op de staalconstructie van de glijbaan.