Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe aardpen slaan:

Nieuwe aardpen slaan

Er komt een nieuwe schakelkast in ons huis, en willen een aardpen laten slaan. wat kost dit en wanneer kan dit uitgevoerd worden? De aardpen kan ik eventueel zelf kopen.
Onze klant uit Gorssel (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe aardpen slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan

In verband met de plaatsing van een nieuwe meterkast, moet er een nieuwe aardpen geslagen worden.

Aardpen slaan

Mjjn watermeter moet verplaatst worden en wil hierdoor een aardpen laten slaan. Ik wil graag advies of dit wel mogelijk is. Ik weet namelijk ook niet hoe diep het geslagen moet worden. Hopelijk kunt u met mij afspreken om dit te realiseren.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in de woning.

Aardpen slaan

Ik heb een aanvraag gekregen om een garage te voorzien van elektra. Nu is de algehele installatie geen probleem maar ik ben niet bekend met het meten en slaan van een aardpen. In dit geval gaat het om een nieuwe elektra aansluiting in een garage. Dus nu zoek ik een elektricien die hier verstand van heeft en die dit zou kunnen uitvoeren. En wat de totale kosten daarvan zijn.

Aardpen slaan

Er is laatst een nieuwe groepenkast geplaatst toen we over zijn gegaan naar 3-fase. Toen zijn we erachter gekomen dat de aarde op de verwarmingsbuis geklemd zit. Graag willen we advies ivm eventueel een aardpen slaan.

Aardpen slaan

Ik heb een nieuwe meterkast gemaakt in een bungalow van 1965. Heb geen idee waar de oude aardpen is dus er moet een nieuwe gemaakt worden.

Advies en eventueel laten slaan van aardpen

Advies of de elektrische installatie voldoende naar norm geaard is eventueel laten slaan van een aardpen en aansluiten op de meterkast.

Aardpen slaan voor nieuwe woning

Er staat momenteel een oude woning waarbij een aardpen geslagen moet gaan worden. Ik heb nog een aardpen van een schrikdraadapparaat van ongeveer 2,5 a 3 meter.

Aardpen slaan

Het slaan van een aardpen voor een nieuwbouwwoning.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?