Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Enspijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Enspijk heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Enspijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Enspijk of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Enspijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, advies aanpassing van Stedin en mogelijk nieuwe aansluiting in de schuur, vervangen elektra, tussenmeter plaatsen voor elektra, verplaatsen meterkast, hoog stroomverbruik achterhalen, electra updaten en extra stopcontacten aanleggen, stroom in gehele garage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Enspijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Enspijk:

Extra stopcontacten realiseren

Ik heb een elektricien nodig om 2/3 stopcontacten (kan op de muur, frezen niet nodig) te realiseren in de woonkamer bij onze nieuw te komen kamerafscheiding. Er ligt nu 1 stopcontact maar die verdwijnt in de kamer en suite dus er moet er een komen aan de buitenkant en 2 aan de binnen kant voor de verlichting. De plaatsing is 19 december dus het verleggen moet ervoor en daarna nog het stopcontact aan de buitenkant.

Verlengen glas vezelkabel

Het invoerkastje van de glasvezellkabel moet verplaatst worden. Het is binnenshuis. Geen graaf- of boor werk. Ongeveer 6 meter. Het is de Orange glasvezelkabel. Het kan los achter de plint gelegd worden. Of is hier een andere oplossing voor? Ik laat mij graag adviseren. Hoor graag van u.

Kookgroep aanleggen

Hallo een extra kookgroep aansluiten in de meterkast. Ongeveer 8 meter kabel leggen via de kruipruimte. Een Perilix opbouw stopcontact plaatsen.

2 Fase aansluiten voor inductiekookplaat

Wij willen op inductie gaan koken. De meterkast moet voor 2 fase aangepast worden. Daarnaast moet er een speciaal stopcontact in de keuken aangebracht worden. Er loopt al een aparte leiding naar de vaatwasser.

Vervangen groepenkast

I.v.m. omschakeling naar inductiekoken overwegen wij de groepenkast te vervangen. Huidige groepenkast heeft 6 groepen en er zit een nieuwe aardlekschakelaar in. Graag ook de aansluiting van een perilex meenemen, afstand is ongeveer 5 meter dat via de kruipruimte kan worden getrokken.

Elektra keuken en aanleggen verlichting naar 2 schuren

Ik mis een aansluiting boven mijn aanrecht. Bij de voordeur hebben ook een deurbel en lamp gezeten. Draden zijn doorgeknipt. Achter zit een verdeeldoos deze is ook doorgeknipt waardoor mijn lamp in de achtertuin het niet doet. Verder wil ik elektra in 2 schuren en nog 2 elektra punten in mijn tuin.

Nieuwe aardpen slaan

Woonhuis met als tweede functie een muziekstudio. Door het ontbreken van een aardpen is er veel ruis op de elektriciteit. Zou fijn zijn dat dit zsm gedaan kan worden. Hoor graag van u! PS. foto's van de groepenkast kan ik nasturen.

Vervangen groepenkast

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn groepenkast kan vervangen. Ik zou graag willen weten wat de kosten hiervoor zijn.

Aardpen laten slaan

Graag aardpen slaan, kan in de kruipruimte. Ivm vervanging metalen waterleidingen door kunststof. Grondsoort is zand.

Aardpen slaan / aansluiten meterkast

Er komt een nieuwe meterkast, hiervoor is het de bedoeling dat er een nieuwe aardpen wordt geslagen en wordt aangesloten op de nieuwe kast.

Groepenkast vervangen

Groepenkast nu: 1 groep 3 ph 25 amp naar woonhuis (de groepenkast/e meter staat in een paardenstal) in het woonhuis is al eennw groepenkast met aardlekautomaten. 1 groep 3 ph v25 amp voor wcd 1 groep 3 ph 25 amp waterpomp 5 lichtgroepen waarvan 2 met schakelaar 16 amp. Bij te plaatsen: 1 krachtgroep 3 ph 25 amp ten behoeve van zonepanelen 50 st elk 300 wattpiek 1 lichtgroep voor buiten verlichting en wcd Er is nu een separate hoofdschakelaar gemonteerd (63 amp)onder de meterkast, tussen de bestaande smeltzekeringen en de meter. Diameter voedng van meter naar 63 amp schakelaar 10 mm 2 diameter voeding naar woonhuis 10 mm2 Diameter tussen 63 amp schakelaar en zekeringenkast 2.5 mm2 ( dit in iedergevalvervangen door 4 of 6 mm2) De verhoudingsgewijs grote diameter van sommige verbindingen zijn te verklaren door dat wat nu de paardenstal is vroeger een kwekerij is geweest.

UTP kabel door verstopte loze leiding trekken

Recent gedwongen overgestapt op digitaal netwerk van Telfort. Tv was met coaxkabel door leiding met oude modem en router verbonden. Indien mogelijk de oude kabel verwijderen en de nieuwe door de bestaande leiding trekken. Anders de beste route uitvogelen en die in overleg realiseren.

3x25a Aansluiten

Het is de bedoeling dat mijn kast wordt aangepast, huidige 1fase aanpassen naar 3x25A + Krachtstroom stekker.

Vervangen groepenkast

Het vervangen en uitbreiden van de groepenkast voor onder andere kookplaat. Perilex aansluiting niet aanwezig, kelder wel aanwezig.

Meerdere UTP kabel's trekken

Graag laat ik 2 UTP kabels trekken. Het gaat om: 1. UTP van de meterkast naar zolder via loze leiding. Dit zal denk ik net iets minder dan 20 meter zijn. 2. UTP van meterkast naar woonkamer. Dit zal ongeveer 10 meter zijn. CAT-6A Kabels, wandcontactdoos en stekkers zijn voorhanden.

Keuken klaarmaken volgens inmeet schema

Ik wil graag elektra laten aanleggen,groepen bijplaatsen, verwarming verwijderen, gasleiding afdoppen of verwijderen, waterleiding verleggen en stucen van de wanden (14 m2).

Stopcontact verplaatsen

Er moet bij ons in een gipswand een stopcontact 10 cm verplaatst worden.

Bedrading controleren van lichtpunt + vervangen stopcontact

Bij ons in het huis hangen er op een paar plekken draden uit het plafond. Daar moet gecheckt worden of er lampen geplaatst kunnen worden of dat de bedrading niet eerst vernieuwd moet worden. Boven in de logeerkamer gaat het licht soms aan. En de buitenkant van een losse dubbele stopcontact moet vervangen worden. Graag zou ik van het bovenstaande een offerte willen ontvangen of dat u binnenkort op een woensdag of donderdag langs kunt komen.

Aardpen laten slaan

Wij hebben in onze woning de meterkast laten verplaatsen en een nieuwe aan laten sluiten. Er moet alleen nog aardpen geslagen en aangesloten worden. De grondsoort is niets bijzonders denk ik, maar ik durf niet te zeggen welke.

NEN 1010 meterkast keuring

Ik heb mijn groepenkast omgebouwd naar 3 fase groepenkast i.p.v 1 fase, dit in verband met koken op inductie. Ombouw is klaar Liander heeft de 1 fase aansluiting omgezet naar 3 fase en de meter vervangen. Nu verlangt de woningbouwvereniging een keuring van deze installatie, waarvan ik hen het rapport op moet sturen. Wat gaat zo'n keuring kosten?

Inductiekookplaat plaatsen en groep bijplaatsen

Ik wil een extra groep bij laten plaatsen in de meterkast en een inductiekookplaat + perilex plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Vervangen electra + aanleggen vloerverwarming

Het gaat om het vervangen van de elektra tijdens grote verbouwing. Alles ligt open, dus overal kan er makkelijk bijgekomen worden. Het zou gaan om: - Meterkast uitbreiden. Er moeten groepen bij, 1 voor inductie. - Wandcontactdozen lichtpunten in keuken en aanbouw, in keuken de geaard - Bedrading vervangen in 3 slaapkamer en wandcontactdozen en lichtpunten vervangen + aanleggen - Alle elektra in de badkamer aanleggen: wandcontactdozen (geaard), aardmat en elektrische vloerverwarming met timer. Badkamer is 4 m2.

Extra groep plaatsen

Ik wil van gas naar inductie. Ik heb begrepen dat de meterkast daarop aangepast moet worden. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is 1 meter.

Vervangen elektra en groepenkast

Onlangs hebben wij een oude jaren '30 woning gekocht in Nijmegen. We zouden graag een nieuwe groepenkast laten plaatsen en de elektra op verschillende plekken willen verleggen. Op dit moment zitten er bijvoorbeeld nog uitstekende stopcontacten op de muur en zitten er schakelaars op de deurposten. Per 1 december krijgen wij de sleutel en wij zouden graag de elektra werkzaamheden in december hebben uitgevoerd. Aangezien dit op korte termijn is wilde ik vragen of u: 1) plek heeft in uw agenda om deze werkzaamheden te verrichten. 2) een vrijblijvende afspraak met mij wil maken mbt de werkzaamheden en kosten. Graag zie ik uw antwoord tegemoet.

Uitbreiden groepenkast ivm komst airco

Uitbreiden groepenkast ivm komst airco Wil indien mogelijk 2 tot 3 groepen erbij De kast is vol, er zal dus een kast naast moeten komen?