Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen bij zonnepanelen installatie:

Aardpen bij zonnepanelen installatie

Graag een offerte voor het slaan van een pen bij de zonnepanelen Grondwater zit op 2 meter diepte. Het gaat om de aarding van deze 24 panelen
Onze klant uit Eefde (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen bij zonnepanelen installatie uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Wij hebben zonnepanelen en we willen nu een aardpen laten slaan. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.

Groepenkast vervanging

De oude stoppenkast dient vervangen te worden voor een nieuwe groepenkast met 8 stopen, beltrafo, aardpen en aardschakelaar. Verder moet er ook een mogelijkheid zijn voor het aansluiten van zonnepanelen.

Aardpen slaan

Voor mijn tuinhuis wil ik een aardpen laten slaan. Ik wil er namelijk zonnepanelen laten plaatsen. Kunt u dit voor mij uitvoeren? Kunt u dan een offerte maken?

Groepenkast en elektra vernieuwen

In verband met een renovatie van de woning en een nieuwe keuken moeten de groepenkast worden vernieuwd. Er moeten 5 groepen komen + groepen voor de inductie kookplaat (6500 Watt). Uiteraard kunnen aardlek schakelaars niet ontbreken. Omdat ik twijfels heb of de aarding toereikend is moet er mogelijk een aardpen worden geïnstalleerd. Tot slot heb ik de wens om in de toekomst zonnepanelen te installeren. Indien noodzakelijk zou ik voorzieningen hiervoor kunnen waarderen. Als het kan zou ik graag meehelpen (leerzaam en leuk).

Groepenkast vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een bestaande groepenkast. (zie bijgaande foto) Uitgangspunten voor de nieuwe groepenverdeler bestaan uit: -1 Hoofdschakelaar -2 Aardlekschakelaars -7 Stuks automaten van 16 amp. Waarbij het schuur gedeelte gesplitst wordt van de huidige 6 groepen. -1 kookgroep 2 x 16 amp -Monteren van een bestaande zonnepanelen automaat in een nieuwe kast -Meten aardpen. -Het betreft een 1 fase aansluiting. Wilt u ook opgeven welke merken u gebruikt in uw offerte?

Groepenkast vervangen en elektra uitbreiden

Meterkast stoppen vervangen naar elektra 9 groepen. Elektra aanleggen naar zolder ivm zonnepanelen aanschaf. Inclusief aardpen installeren Graag ontvang ik een offerte inclusief btw, ( materialen en uurloon)

Groepenkast plaatsen en aardpen slaan

Ik wil een meterkast plaatsen inclusief voldoende aardlekschakelaars, 3 fasen aansluitingen voor warmwatertoestel en kooktoestel, aardpen slaan. Het idee is de meterkast en de aardpen op één dag te plaatsen en de aansluiting van het kooktoestel en het warmwatertoestel (doorstromer op 3 fasen) op een andere dag. Een en ander uit te breiden met nog wat stopcontacten afhankelijk van de prijs. Eventueel kunnen er ook zonnepanelen geplaatst worden.

Aardpen slaan voor zonnepanelen

Slaan van een aardpen buitenshuis t.b.v. aparte aarding zonnepanelen. Aardpen t.b.v. de normale elektra van de woning is aanwezig.

Groepenkast compleet vervangen

Er is nu een kast met 4 groepen met oude indraai stoppen en 1 aardlekschakelaar. Deze moet worden vervangen voor 6 groepen en 2 aardlekschakelaars met later de mogelijkheid tot uitbreiding tot 8 groepen in de kast. Er is een aardpen aanwezig. Geen vaatwasser, wel wasmachine en droger op 1 groep, blijven apart gebruikt. Geen plannen voor zonnepanelen, ongeschikt dak. Slechts vernieuwing en splitsing dubbelgebruikte stoppen.

Aardpen slaan voor aarding

Bij de het "Huis van Alles" komt een nieuwe elektra aansluiting voor zonnepanelen. Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van de aardpen.

Partners

Partners van Casius