Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Ede of directe omgeving.

956 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen, compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien, meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Ede:

Coax en utp kabel door een leiding trekken

Ik zoek een elektricien die een aantal coax kabels kan trekken door mijn woning. Er zijn loze leidingen aanwezig. Het gaat om coax en UTP kabels vanaf de meterkast naar de woonkamer, eerste- en tweede verdieping.

Vervangen groepenkast en oude elektra inspectie

Groepenkast vervangen door nieuwe (betreft nu nog gedeeltelijk een kast met stoppen) alsmede eventueel vervangen oude bedrading indien nodig (is nog onbekend) alsmede plaatsen (extra) stopcontacten. Onduidelijk of er een perilex aansluiting aanwezig is t.b.v. inductie koken.

Hoofdschakelaar in de meterkast plaatsen

Binnenkort worden er zonnepanelen op het dak geplaatst. Hiervoor dient een hoofdschakelaar aanwezig te zijn in de meterkast. Graag een offerte.

Extra groep plaatsen

In een oude meterkast 1 groep erbij plaatsen en grondkabel leggen en aansluiten op al aanwezige wcd doos met 4 uitgangen. In verband met de pomp mag er geen aardlekschakelaar tussen komen in verband met kwetsbaarheid van de pomp. Ik weet niet of het mogelijk is om van een buitenlamp daar het draad op te pakken dan zou er geen extra groep erbij hoeven gemaakt te worden.

Koken op gas naar inductie ombouwen

In verband met het ombouwen van een gasfornuis naar inductie dient er een aansluiting gemaakt te worden vanaf de meter kast. Tevens dient de aansluiting verwijderd te worden. Afstand meterkast naar keuken +/- 4 meter door de kruipruimte.

Krachtstroom plaatsen

Wij willen op inductie gaan koken en zouden graag willen weten wat er allemaal nodig is. Wij hebben ook een perilex stopcontact nodig en een extra groep met krachtstroom in de meterkast. Ook moet er bedrading komen van ongeveer 2-3 meter lang naar de meterkast toe.

Defecte intercom bij een VvE repareren/vervangen

Ons intercomsysteem is inmiddels 11 jaar oud en er zijn een aantal storingen zoals het niet horen van de persoon die beneden aanbelt. Het gaat om een systeem voor 6 appartementen.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen slaan voor de vrijstaande woning en aansluiting in de meterkast. Een aardlekschakelaar van het merk Siemens is aanwezig. In de meterkast zitten 8 groepen van 16A.

Hoofdschakelaar plaatsen

In verband met de plaatsing van zonnepanelen moet er een hoofdschakelaar in de meterkast geplaatst worden. Wat zijn de kosten hiervan?

Groepenkast van 1- naar 3-fasen ombouwen

Ik wil mijn bestaande 1-fasekast vervangen door een 3-fasekast. De huidige 7 groepen moeten blijven bestaan. Het geheel moet gecertificeerd worden. De uitbreiding moet bestaan uit: 1 x krachtgroep ter behoeve van zonnepanelen (10 KW) 1 x krachtgroep ter behoeve van toekomstige warmtepomp 1 x krachtgroep als reserve

Elektriciteit aanleggen naar vijver

Tbv vijver electriciteit aansluiten,er is een buiten lamp waarvan de label vanuit de bijkeuken komt. Ik Wil graag een paal met 4 ingangen voor pomp, filter Ed. Vanaf de vijver is het Plm 2. 50 cm. Totaan de buitenlamp en Plm. 4 Mtr. Naar de bijkeuken aansluiting.

Extra groep in de meterkast plaatsen

Graag ontvang ik een vrijblijvende indicatie voor het plaatsen van een extra groep in de meterkast omdat wij op elektra gaan koken en een vaatwasser willen plaatsen. In de huidige situatie gebruiken wij een gasfornuis met elektrische oven, een wasmachine en koel-vries combinatie.

Meterkast verplaatsen vanwege verbouwing

Ik wil tijdens een verbouwing (het huis wordt 1 meter breder) de meterkast ook ongeveer 1 meter laten verplaatsen. Tevens dient de meterkast te een uitbreiding in het aantal groepen te krijgen.

Vervangen elektra jaren '30 woning

Vervangen van de bestaande elektra van een jaren '30 woning. Incl. Vervangen van de groepenkast. Betreft het gehele huis.

Elektriciteit aanpassen

In een appartement moet de elektriciteit worden aangepakt. De bedrading is goed. Er moet van 2 groepen 4 of 5 gemaakt worden. De meterkast moet vervangen. Ook wil ik graag de bestaande, uitstekende stopcontacten in de muur gefreesd hebben.

Deurbel vervangen met intercom en camera

Ik wil binnenkort mijn deurbel met intercom en camera laten vervangen. Ik heb een systeembesteld, een Smartwares deurintercom VD54A, en dat wordt op 9 oktober geleverd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Kabels trekken voor digitale tv en internet

Graag zou ik een internetkabel en televisiekabel naar de eerste verdieping en zolder laten trekken.

Extra keukengroep aanleggen voor inductieplaat

Overgang van gas naar elektrisch koken met een inductiekookplaat. Meterkast circa 4 meter van keukenblok. Goed bereikbaar onder de grond via een luik. Huis gebouwd in 2000.

Ongeaarde stopcontacten geaard maken

Graag zouden we twee ongeaarde stopcontacten geaard laten maken. Er is geen aardedraad aanwezig, dus deze moet worden getrokken. We zorgen zelf voor de nieuwe contactdozen. Aardedraad graag meenemen.

Electra in huis vervangen

In slaapkamer twee inbouw dubbele stopcontacten vernieuwen, waarvan 1 met lichtschakelaar. Op de tweede verdieping een lichtschakelaar aanbrengen in relatie met een schakelaar op de eerste verdieping (hotelschakeling) en lamp aanbrengen. In badkamer een motorische luchtafvoer vervangen.

Aansluitingen voor radio en TV verleggen

Ik wil graag de radio en TV aansluiting laten maken. Er moet een kabel van de televisie (kastje) naar de radio, want ik heb nu geen ontvangst. Ik heb Ziggo gebeld en zij geven aan dat er een kabel getrokken dient te worden.

Groepenkast vervangen

Wij maken graag een afspraak met een vakman voor de groepenkast. Wij hebben begrepen dat deze aan vervangen toe is. Er hoeven niet meer groepen geplaatst te worden, wat er nu aanwezig is is voldoende.

Groepenkast uitbreiden

Omdat mijn huidige cv-ketel al 13 jaar oud is, ben ik mij aan het oriënteren op het plaatsen van infraroodverwarming als hoofdverwarming in mijn woning. Daarvoor zal de groepenkast moeten worden uitgebreid. Ook wil ik omschakelen van koken op gas naar koken op inductie. Ook daarvoor zal er een aparte groep met 2-fasenaansluiting moeten worden gemaakt. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarbij uw advies en een prijsindicatie van de kosten. Ik ben daarvoor op de woensdagen beschikbaar.

Lamp boven tafel hangen

Ik wil een nieuwe lamp boven mijn eettafel (LED hanglamp van Philips). De eettafel staat alleen niet recht onder het lichtpunt. Dus de lamp moet recht boven de tafel gehangen worden met een nette afwerking van het lichtpunt naar de lamp toe. Ik zorg voor de lamp. Het overige materiaal is voor de vakman. Reactie en aanbieding per mail aub.

Netwerkkabel trekken naar de 1e verdieping

Ik wil graag netwerk kabel laten trekken naar 1 e verdieping, loze leiding aanwezig. Op 1e verdieping afmonteren met contactdoos waarop twee computers aangesloten kunnen worden. Graag prijsopgaaf voor materiaal en arbeid.