Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Doetinchem of directe omgeving.

553 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Doetinchem:

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

De glas vezel moet naar de meterkast verplaats worden ,mag met een verlengkabel zijn, als dat bestaat?

Stopcontact aanleggen in meterkast

Ik wil een stopcontact aan laten leggen in de meterkast

Electra in de hele woning laten controleren

Electra in de hele woning controleren en eventueel aanpassen. ook een extra groep voor de buitenverlichting en schuur aanleggen.

Bewegingsmelder buiten vervangen

Aan de voorzijde van mijn woning hangt een bewegingsmelder die defect is. De lamp hangt om de hoek boven de voordeur. Afstand is 1,5 meter. Lamp functioneerde goed. De sensor moet alleen vervangen worden. Het materiaal heb ik al voorhanden.

Extra groep in de meterkast plaatsen

Wij willen op inductie gaan koken,en hebben dus een zogeheten kookgroep nodig Het stopcontact moet ook vervangen worden, voor een dubbele stopcontact 1 voor de inductie kookplaat en 1 voor de inbouw oven, er zit nu nog een enkel normaal stopcontact.

Verlengen glas vezelkabel

Het invoerkastje van de glasvezellkabel moet verplaatst worden. Het is binnenshuis. Geen graaf- of boor werk. Ongeveer 6 meter. Het is de Orange glasvezelkabel. Het kan los achter de plint gelegd worden. Of is hier een andere oplossing voor? Ik laat mij graag adviseren. Hoor graag van u.

Stopcontact meterkast

Gaarne offerte voor aanleggen stopcontactpunt in meterkast (nu nog niet bestaand).

Vervangen en aanpassingen groepenkast

De groepenkast (3x 25A) dient vervangen te worden ivm plaatsing nieuwe keuken met meer apparatuur en toekomstige plaatsing zonnepanelen. Naast het vervangen zou ik ook graag wat aanpassingen aan de groepen willen doen, moeten er een aantal leidingen verlegd worden en er extra stopkontacten in de kast geplaatst worden. Indien mogelijk zou ik ook graag een drietal UTP kabels vanaf de groepenkast door de woning willen leggen.

Aardpen plaatsen

Het betreft het slaan van een aardpen. Het gat aan de buitenzijde van de meterkast ligt al open. Het gaat om het slaan en doorverbinden naar de meterkast. Het gat word geboord voor die tijd en de afstand is ongeveer 1 meter.

Meterkast en totale vernieuwing van alle elektra

Wij hebben een jaren '30 woning gekocht waarvan al het elektra vervangen moet worden. Ook zullen er nieuwe groepen bijgezet moeten worden. Er zijn 2 groepen maar dat moet naar de huidige maatstaf. Vermoedelijk gaat het om 11 à 12 groepen. Ook zal er gefreesd moeten worden. Ook komt er een aanbouw waarin 2 slaapkamers en de keuken gerealiseerd worden. Daar moet meer elektra werk verricht worden.

Aanleggen extra stopcontact

Vanuit bestaand geaard stopcontact nieuwe aanleggen. Moet ca. 3 meter gefreesd worden in normale binnenmuur (kalkzandsteen). Moet wel rond een hoek.

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Ik wil graag mijn huidige 4 groepen, waarvan er 1 problemen begint te leveren, vervangen door 6 nieuwe groepen. Verder zou ik graag de combi-oven en de vaatwasser op een aparte groep gezet krijgen.

Aardpen laten slaan

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen. Het werk kan gelijk uitgevoerd worden.

Schotelantenne uitrichten

Ik wil graag mijn schotelantenne laten uitrichten, zodat ik Poolse zenders kan ontvangen.

Aardpen laten slaan

Ik ontvang graag een offerte voor het slaan van een aardpen.

Aansluiting van een inductieplaat

Ik ontvang graag uw offerte voor de aansluiting van een inductie kookplaat. Er moeten w groepen worden geplaatst en een leiding worden aangelegd naar een kookeiland

Netwerkkabel doortrekken

Ik wil graag de netwerkkabel van de meterkast naar de woonkamer laten doortrekken, nu loopt hij los door de woonkamer heen. Meterkast en woonkamer zijn beiden op de begane grond, afstand is wel enkele meters. Ik weet niet of er loze leidingen e.d. zijn. Graag offerte inclusief materiaalkosten.

Krachtstroom voor sauna aanleggen

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen ten behoeve van een buitensauna. De afstand van de meterkast tot de buitensauna is ongeveer 13 meter.

Krachtstroom aanleggen

Ik ben een sauna aan het bouwen in de tuin en heb voor de kachel krachtstroom nodig. De afstand vanaf de meterkast naar de sauna bedraagt ongeveer 17.50 meter.

Coaxkabel trekken via de kruipruimte

Ik wil graag een COAX-kabel laten trekken vanaf de meterkast naar de woonkamer. Dit zou via de kruipruimte moeten. De lengte zal ongeveer 10 meter zijn.

Intercomsysteem vervangen in appartementencomplex

Namens de VvE van 32 appartementen wil ik graag een offerte ontvangen voor de vervanging van het 16 jaar oude intercomsysteem. Het is een audio/videosysteem dat nogal wat storingen heeft. Wij ontvangen graag een aanbieding voor het demonteren van het huidige systeem en de levering en montage van een nieuw systeem.

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag de meterkast ongeveer 3 meter laten verplaatsen. Er hoeft aan de meterkast zelf niets gewijzigd te worden.

Kapotte dimmer repareren of vervangen

Dimmer in de muur niet meer af te zetten en wordt steeds warmer en stinkt. Ben bang voor doorbranden en kortsluiting

Groepen en perilex aanleggen

Ik heb zelf een keramische kookplaat waar een stekker aanzit voor een normaal stopcontact. Ik wil een nieuwe keuken waardoor de kookplaat op een andere plek komt. Als goed is is er wel een plek voor een perilex aansluiting maar denk ik alleen nog geen kabel door heen gelegd. Want er zit een witte plaat op de muur die je eraf kan halen bij de kookplaat. De meterkast is op een kleine afstand van de kookplaat, zon 2 meter. Nu is mijn vraag of iemand een perilex stopcontact kan maken met kabels erdoorheen, een goede stekker aan mijn kookplaat en dan een aparte groep in de meterkast. Of iets anders wat mogelijk is met een keramische kookplaat. Want nu zit de keuken bij 2 slaapkamers op, en de woonkamer apart. (als je de knoppen van stroom omzet) Ik heb denk ik dus teveel in de keuken aangesloten op 1 groep, ik heb namelijk ook nog een oven, magnettron, keukenmachine van 900w.. Wat is nodig te doen en hoeveel gaat dat kosten? Info kookplaat: Kookplaat met warmtezones: 2x145 mm, 1x180 mm en 1x210 mm 2x1200 W warmtezones. 1x1800W warmtezone. 1x2300W warmtezone. Spanning: 220-240V Aansluitvermogen: 6500 W Stroom: 2x16A of 1x32A.

Kabels laten trekken

Ik wil 4 kabels door laten trekken van de begane grond naar 1e verdieping en zolderverdieping. Loze/lege buizen aanwezig maar gaat wel redelijk moeizaam i.v.m. enkele bochten! Vermoedelijk moet gebruik worden gemaakt van een kabelpomp.