Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Doesburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Doesburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Doesburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Doesburg of directe omgeving.

79 klanten uit Doesburg bevelen een bij Casius in Doesburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Doesburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Doesburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Doesburg:

Aardpen slaan

Aarding op huidige waterleiding vervangen door aardpen. in de de straat gaan ze met de riolering aan de slag. De zilverdraadaard gaat in de kelder, hij moet in de kelder de grond in, tot 24 toe. Meting uitvoeren en handtekening zetten.

Vervangen groepenkast

We hebben een jacuzzi aangeschaft en er moet een groep worden bijgemaakt in de groepenkast, echter door allerlei uitbreidingen kan mogelijk beter de hele groepenkast worden vervangen. Ik zou 1 groep extra voor de jacuzzi willen, 1 extra voor de zonnepanelen, 1 extra voor de heater en een paar extra vrije groepen. De oude groepenkast graag afvoeren.

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen van de gang naar de garage

Elektra laten aanleggen naar tuinhuisje

Ik wil vanuit het woonhuis nieuwe bekabeling laten leggen naar het tuinhuisje met een aftakking voor een buiten stopcontact aan de buitenmuur (zit onder balkon). Hettuinhuisje is reeds bekabeld, deze hoeft alleen met een nieuwe grondkabel aangesloten te worden. De geschatte lengte van de nieuwe grondkabel is 25 meter. De kabel komt onder het pad (waalformaat) te liggen en herstraten doe ik zelf.

Perilex wandcontactdoos aansluiten

Ik wil overstappen van gas op inductie. Daarvoor moet er een 'Perilex' aansluiting komen. De buis en de WCD liggen er al. Er moeten dus draden getrokken worden, maximaal 2 meter en een aansluiting in de groepenkast komen.

Elektra vervangen in een jaren '30 woning

Wij zijn aan het overwegen een jaren '30 woning te kopen deze voor een groot deel gerenoveerd moet worden. Naar alle waarschijnlijkheid zal hierbij ook alle elektra vervangen moeten worden, mogelijk nieuwe groepen aangemaakt moeten worden e.d. In overleg met de verkopend makelaar mogen wij een elektricien laten komen om een offerte op te laten stellen. Een gedetailleerde omschrijving kunnen wij niet geven omdat wij niet op locatie aanwezig zijn. Dit zal ter plekke bekeken moeten worden.

Laadstation aansluiten voor elektrische auto

Ik heb een laadstation 11 KW 16 A voor de elektrische auto en in de groepenkast is al krachtstroom aanwezig 3 x 25 A. Ik ontvang graag een offerte voor het installeren van het laadstation . De afstand tot de groepenkast en het aansluit punt is ongeveer 3 meter. Geen graafwerk. Installatie veilig en deskundig door vakman. Mogelijkheid om de bestaande krachtstroom leiding vanuit de garage (naar sauna) te verdelen aan te sluiten op laadstation met extra groepenkast.

Aardpen laten slaan

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een aardpen kan komen slaan in Doesburg.

Aardpen slaan en in de meterkast aansluiten

Er moet een aardpen bij ons geslagen worden in verband met het vervangen van de leidingen en de meterkast. Het gaat om een woning uit de jaren 1830. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

COAX-kabels laten trekken

COAX-Kabels laten doortrekken Beneden in de kamer is het goed vandaar onder de kruipruimte ligt het naar boven die moet worden vernieuwd naar 2 slaap kamers = 15 meter

TV-schotel verplaatsen

We gaan verhuizen en willen de schotel welke aan de muur hangt, graag laten demonteren van de oude woning en op de nieuwe woning monteren. Daarnaast moet er nog een extra kabel worden getrokken naar de slaapkamer in de nieuwe woning.

Opbouwstopcontacten vervangen

2 Stopcontacten van opbouw naar inbouw stopcontact veranderen.

Aardpen slaan

Graag laat ik een nieuwe aardpen bij mijn woning slaan. Ik zoek een vakman die dit kan doen.

Nieuwe meterkast met twee of drie extra groepen

We hebben een oude meterkast met stoppen die we graag willen vervangen. Daarnaast zouden we graag twee of drie extra groepen erbij willen hebben. In de keuken willen we een extra stopcontact. Nu zit er wel een, maar met te weinig stroom,en deze willen we veranderen in een dubbele.

Nalopen electriciteit in de keuken en ...

Nalopen electriciteit in de keuken en het repareren van niet meer werkende contactdozen.