Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Culemborg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Culemborg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Culemborg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Culemborg of directe omgeving.

400 klanten uit Culemborg bevelen een bij Casius in Culemborg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Culemborg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, meterkast verplaatsing, verplaatsen meterkast, hoog stroomverbruik achterhalen, electra updaten en extra stopcontacten aanleggen, stroom in gehele garage aanleggen, groepenkast vervangen en uitbreiden, thuisnetwerk nieuwe woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Culemborg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Culemborg:

Groepenkast vervangen

De groepenkast uit de jaren 70 is aan vervanging toe. Zie foto

Vervangen oude groepenkast en uitbreiden

De oude groepenkast moet vervangen worden. Er is een krachtstroomgroep aanwezig. Ook moet er ruimte zijn voor zonnepanelen en elektrisch koken. Daarnaast moeten er nog een aantal normale groepen bij.

Stopcontact aanleggen voor modem

Een stopcontact aanleggen in meterkast voor de modem met 2 aansluitpunten, in verband met glasvezel aanleg.

Tuinverlichting realiseren in de voor- en achtertuin

Ik zoek een elektricien/hovenier die in mijn voor- en achtertuin lichtpunten/tuinverlichting kan aanleggen. Dit moet gebeuren door middel van grondkabels. In totaal zie ik graag 15 lichtpunten in totaal. Wat voor een verlichting in de tuin geplaatst wordt bespreek ik graag met de vakman.

Groepenkast uitbreiden

Ik zoek een elektricien die mijn groepenkast kan uitbreiden. Extra groepen voor inductiekookplaat voor vaatmachine en elektronische oven. Tevens leidingen naar keuken trekken. Aansluiten genoemde apparatuur. Gasleiding keuken afsluiten. De meeste kabels kunnen via de kruipruimte.

Electra stopcontacten en perilex aansluiting keuken

Wij krijgen een nieuwe keuken er moet een pirilex aansluiting komen en diverse stopcontacten. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt zo'n 5 a 6 meter met 1 muur er tussen. De groepenkast hoeft niet aangepast te worden.

Aansluiting en perilex stopcontact

Wij willen hebben nu een gasoven die met een normale stekker in de keuken is aangesloten. We willen een inductie fornuis aansluiten. Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen van een 3 fase Perilex aansluiting. In de meterkast zit al een aparte groep voor de oven.

Atea intercom repareren

Ik wil graag een Atea intercominstallatie laten repareren. De speaker in de telefoon in mijn appartement blijft, wanneer aangesloten, constant toon geven. Wisselen van het toestel geeft hetzelfde probleem. Er zitten meerdere appartementen op dit intercom systeem aangesloten maar alleen mijn systeem lijkt gebreken te vertonen.

TV kabel trekken

Wij willen de tv van de ene kant van de woonkamer naar de andere kant. Daar zat vroeger ook de aansluiting voor de tv (nu loos). Wij zoeken iemand die de kabel dus naar de andere kant kan trekken, of wellicht een nieuwe kabel kan aansluiten en trekken. Graag op korte termijn

Uitbreiden meterkast nieuwbouw woning

Het gaat om het uitbreiden van de meterkast met een kookgroep en 4 groepen ter behoeve van 2 airco's, stoom oven, oven, boiler en een aparte groep voor de tuin.

Meterkast vervangen of uitbreiden en bekabeling keuken plaatsen

Meterkast klaar maken voor de nieuwe keuken, en de nodige bedrading plaatsen voor de keuken. Er komt een 2 fase perilex in de keuken, de rest van info over de keuken staat in de foto. De huidige situatie van de meterkast weet ik 1 augustus in verband met de sleutel overdracht.

Extra groep plaatsen

Wij willen keramisch gaan koken en heb dan een extra groep nodig in mijn meterkast. Ik wil graag weten wat mij dat gaat kosten.

Kabels wegwerken in huis

Tv Kabels in de woning wegwerken.

Internet netwerk aanleggen

Pof netwerk, of cat netwerk aanleggen

Groepenkast uitbreiden in een nieuwbouwwoning

Eind september of begin oktober wordt naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Vanwege diverse keukenapparatuur wil ik er een aantal extra groepen in de meterkast laten plaatsen en leidingen naar de keuken laten aanleggen. Het gaat om de volgende apparaten: . Vaatwasser; . Electrische / keramische kookplaat; . Inbouw koffieapparaat; . Inbouw combi oven magnetron; . Cooker. De afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 1 tot 1,5 meter. Ik heb geen idee of er eventueel loze leidingen aanwezig zijn.

Stopcontact aanleggen

Stopcontact aanleggen in de meterkast voor Toon (Eneco). Bij Eneco mogen ze het niet doen vanwege de ouderwetse stoppenkast. Al zeggen ze wel dat het gewoon veilig is.

Extra groepen in de meterkast aansluiten

Ik wil een aantal groepen laten bij plaatsen en aansluiten in een, moderne, meterkast bij een nieuwbouwwoning. De kabels worden al getrokken naar de meterkast ruimte, het is puur aansluiten in de meterkast. Het gaat om: - Groep plaatsen voor wasdroger. - 2 fase groep plaatsen voor inductie kookplaat. - 2 fase groep plaatsen voor laden auto. - Groep plaatsen die loopt naar 2x een dubbel stopcontact, mits dat bij elkaar mag. Ik vermoed dat er ook een aardlek bij moet bij dit aantal nieuwe groepen? Graag ontvang ik een prijs voor de werkzaamheden inclusief het materiaal, dus stoppen en eventuele aardlek.

Meterkast aanpassen met aparte kookgroep

Wij willen graag op inductie gaan koken en willen een aansluiting in de meterkast. De perilex doos en stekker heb ik al. De meterkast staat op 1 meter afstand van waar de aansluiting moet komen.

Krachtstroom aansluiting in een bedrijfspand maken

Wij willen in ons bedrijfspand graag krachtstroom laten aansluiten. Er is al een 3-fase aansluiting. Het is een unit in een nieuwbouw bedrijvencomplex. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Startknop van magnetron repareren

Ik ben in het bezit van een inbouw combi magnetron van Whirlpool MWN400s. De startknop werkt niet meer en als ik de deur open kan ik het knopje rechtsboven niet indrukken. Ik wil dit graag laten repareren.

Bedrading vervangen

Stroom vanmiddag uitgevallen op bovenverdieping en zolder na wasmachine en droger aangezet te hebben. Stop vervangen maar gelijk weer kapot. Alle stekkers verwijderd. Nieuwe stop er in maar ook deze klapte er meteen uit. Doormeten van alle stopcontacten leverde niks op. Vermoeden is dat er bedrading achter een stopcontact gesmolten is. Direct hulp nodig wegens geen verwarming en geen warm water terwijl wij een baby van 2 weken oud in huis hebben.

Elektra in het badkamermeubel repareren

Ik heb elektriciteit in mijn badkamermeubel, maar de spotjes en de schakelaar van het stopcontact erin doen het niet meer. Spotjes hebben nieuwe lampjes, die heb ik vervangen maar het werkt niet. Kunnen jullie dit repareren?

Perilex stopcontact plaatsen

In Culemborg in bestaande 1990 woning ongeveer 10 meter, direct via kruipruimte, vanaf meterkast een Perilex stopcontact voor nieuwe 7000 Watt max inductieplaat, nu gas met elektrische aansteker, aanleggen via meegeleverde extra hoofdgroep, is wel plek voor. Er is in die keuken wel al , een elektrische oven en een afwasmachine. Wat gaat dat kosten? Alles inclusief.

Elektra klusje

Stroom van lamp onlangs aangesloten, hierdoor werken twee stopcontacten, een lichtknop en een afzuigkap niet meer. Het gaat hier enkel (waarschijnlijk) om dat de lamp volgens mij verkeerd is aangesloten waardoor de overige zaken niet meer werken.

Krachtstroom aanleggen

We hebben een huis gekocht waar geen krachtstroom aanwezig is. Ik wil een aansluiting in de meterkast laten plaatsen. Ik weet niet of de huidige groepenkast geschikt is om krachtstroom aan te leggen of om het van buiten te moeten halen. De sleutel van het huis krijg ik volgende week. Graag eerst een indicatie van kosten.