Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken:

Verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken

Het gaat om het verplaatsen van de meterkast (ongeveer 8 meter) en tevens gas en water aansluiting maken naar de nieuwe meterkast. Ook moet de meterkast vervangen worden. De meterkast komt in een andere ruimte.
Onze klant uit Braamt (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken uit heel Nederland:

Keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra)

Ik heb een nieuwe keuken besteld die ik week 21 (18-22 mei) geplaatst wordt. Ik zoek iemand die obv het leidingschema deze plaatsing kan voorbereiden. Het zal hoofdzakelijk gaan om: (1) Waterleiding en afvoer c. 50cm verplaatsen (er komt een vaatwasser waar nu spoelbak zit) (2) Perilex contactdoos voor inductie kookplaat plaatsen (3) Extra groep voor combi-oven plaatsen (indien nodig) (4) Stopcontact voor afzuigkap (aan de wand) plaatsen (4) Huidige gasleiding naar kookplaat verwijderen (ik stap over op inductie) Daarna netjes stucen. De meterkast zit dicht bij de keuken (aan de andere kan van een lichte scheidingswand). Bouwtekeningen van huidige keuken kan ik ook opsturen Graag iemand die dit eind april / begin mei kan doen.

Verplaatsen meterkast

Meterkast verplaatsen van kleine tussenhal naar bijkeuken. Dit zou ongeveer 3-5 meter zijn.

Verplaatsen meterkast, extra groep en perilex aansluiting

De meterkast wil ik graag ongeveer een meter verplaatsen. De groepen moeten beter worden verdeeld en er moet een groep komen voor inductiekoken (er zijn nog 2 groepen over). Het zou ook een perilex aansluiting moeten zijn.

Meterkast naar de kelder verplaatsen

De meterkast willen we graag naar de kelder verplaatsen, dit is verticaal naar beneden zo een 2,5/ 3 m. Deze mag volledig vervangen worden, opnieuw ingericht en groepen erbij. Wij hebben nu 11 normale stoppen en 3 stoppen zitten op zonne-energie. Daarbij willen wij er graag 5 groepen bij hebben. Er zijn zonnepanelen met een omvormer op de eerste etage. Bedrading weten we niet of die vervangen moet worden maar dat is waarschijnlijk nog wel goed. Rond de bouwvak (liever ervoor) beginnen, als dit natuurlijk mogelijk is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt en met vriendelijke groet.

Aanleggen extra groep voor keuken

Ivm het verplaatsen van de keuken en de wens om elektrisch te gaan koken willen wij een extra groep in de meterkast en ten minste 2 fase stroom laten aanleggen

Meerdere werkzaamheden

Ik wil graag de volgende werkzaamheden uit laten voeren, op 2 adressen. Adres 1: - Elektra groepen van de keuken naar de meterkast toe trekken - Een boiler verplaatsen - Timmerwerk: kastjes in elkaar timmeren, rookmelders plaatsen. Adres 2: - Ik heb een trapgat waar latten tegenaan zitten. Door een lekkage zijn ze beschadigd. Deze moet vervangen worden. Daarna moet er gekeken worden naar wat erachter zit en daarna moet de muur gestuct worden. Graag ontvang ik een offerte.

Verplaatsen van meterkast

Wij willen ons appartement verbouwen en de keuken naar de voorkant halen. Echter zit hier ook de meterkast. Deze zouden we graag laten verplaatsen. De elektricien moet beoordelen waar deze kast een betere plek kan krijgen. Het gaat om een appartement van 60 m2.

Verplaatsen meterkast

De meterkast 1 verdieping omlaag verplaatsen en meerdere groepen erbij aansluiten. Zitten er nu volgens mij 3. We hebben het huis nog niet en zijn nu aan het oriënteren naar mogelijkheden.

Extra elektriciteitsgroep

Er komt een nieuwe keuken en wij hebben een extra elektriciteits groep nodig voor inductie koken. Daarnaast de oude gasleiding afdoppen en misschien de waterslang van de vaatwasser iets verplaatsen. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt ongeveer 3 m.

Meterkast verplaatsn

Ik wil de meterkast 5 meter verplaatsen. Ik heb geen idee of ik een vergunning daarvoor nodig heb. Rond april zou ik hier graag mee beginnen.

Partners

Partners van Casius