Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen laten slaan:

Aardpen laten slaan

Van Vitens hebben wij bericht gekregen dat we als bewoners van deze wijk zelf dienen te zorgen voor een aardpen nu de waterleiding binnenkort vervangen gaat worden. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor onszelf, maar ook of u korting zou geven wanneer er veel inwoners van deze wijk dit werk door uw bedrijf zouden laten uitvoeren, mogelijk willen alle 200 buren in de deal worden opgenomen.
Onze klant uit Bennekom (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Aarding op huidige waterleiding vervangen door aardpen. in de de straat gaan ze met de riolering aan de slag. De zilverdraadaard gaat in de kelder, hij moet in de kelder de grond in, tot 24 toe. Meting uitvoeren en handtekening zetten.

aardpen slaan

Het slaan en leveren van een aardpen zodat er een goede aardverbinding ontstaat vanuit de groepenkast. Groepen kast is zeer dicht bij voordeur. Er hoeft geen aardlekschakelaar te komen.

Slaan aardpen

Ik zoek iemand voor het slaan van een aardpen in de voortuin. Aansluiten in meterkast niet nodig. Grondsoort is zand.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan in mijn garage. Er is een aardlekschakelaar aanwezig, tbv een autolader en verlichting garage.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in oude woning. Aarddraad hangt er al, aansluiten op aardpen en controle of alles op orde is. Niet bekend of er aardlekschakelaar is.

Aardpen slaan in noordwijk met spoed

Ik ben op zoek naar iemand die een aardpen kan slaan en een bouwstroomkast kan plaatsen in de gemeente Noordwijk. Kan ik ook meteen de bouwstroomkast huren die voldoet aan de criteria van Liander? De aardlekschakelaar is afhankelijk van de bouwstroomkast. Volgende week woensdag komt Liander het aansluiten, voor die tijd zou het gedaan moeten zijn.

Aardpen slaan

We hebben problemen CV ketel en vaak storing. Monteur zei dat aarde niet 100 procent goed geregeld is en deze ketel daar gevoelig voor is, en dus willen we graag beoordeling situatie en indien nodig aardpen laten slaan.

Aardpen slaan

Aardpen moet verplaatst worden, ik ben zelf al in het bezit van de aardpen. verplaatste wil ik graag doen in overleg met de vakman

Aardpen slaan

Ik heb 4 meterkasten 3 fase en 1 algemene meterkast waar een aardpen geslagen zal moeten worden. Alle meterkasten zijn in orde, het enige wat mist is een aardpen. Aardlekschakelaar is aanwezig.

Aardpen slaan en aansluiten plus keuren groepenkast

Ik ben opzoek naar een vakman die een aardpen kan slaan en aansluiten plus keuren van de groepenkast