Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Bennekom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Bennekom heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Bennekom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Bennekom of directe omgeving.

142 klanten uit Bennekom bevelen een bij Casius in Bennekom aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Bennekom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Bennekom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Bennekom:

Meterkast plaatsen

De huidige situatie is dat we een electriciteit aansluiting delen met de buren. We willen nu een eigen aansluiting. We zoeken iemand die een meterkast bij ons kan plaatsen. Wij hebben al contact gehad met de netbeheerder die geeft aan dat alles conform de regels moet gebeuren

aardpen slaan

Wij moeten een aardpen laten aanleggen omdat dit nu via de waterleiding loopt. Niet bekend of er een aardlekschakelaar aanwezig is.

Aardpen laten slaan

Graag aardpen slaan, kan in de kruipruimte. Ivm vervanging metalen waterleidingen door kunststof. Grondsoort is zand.

Aardpen laten slaan

Van Vitens hebben wij bericht gekregen dat we als bewoners van deze wijk zelf dienen te zorgen voor een aardpen nu de waterleiding binnenkort vervangen gaat worden. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor onszelf, maar ook of u korting zou geven wanneer er veel inwoners van deze wijk dit werk door uw bedrijf zouden laten uitvoeren, mogelijk willen alle 200 buren in de deal worden opgenomen.

Hoofdschakelaar plaats

Voor het plaatsten van zonnepanelen is er eerst een hoofdschakelaar nodig in de meterkast. Er dient enkel een hoofdschakelaar geplaatst te worden

Elektra in de tuinkamer aanleggen

Ik wil in mijn tuinkamer graag elektra door laten trekken (er ligt een oude door getrokken elektrasnoer van tuinverlichting, maar daar moet ik een stekker in stopcontact steken binnen, dus dit wil ik graag veiliger) graag maken van 2 stopcontacten laag bij vloer, 1 doorgetrokken aansluiting aan plafond, 1 hotelschakeling maken bij binnenkomst en in huis 1 snoer over plafond wegwerken. Kunt u een offerte maken. Zou het mogelijk zijn dit uit te voeren voor Kerst, bijvoorbeeld de 22ste of 23ste december? Graag hoor ik van u.

Onderhoud aan de elektra

Ik wil het elektra in mijn woning op enkele plaatsen laten doormeten en zo nodig laten repareren, omdat er volgens mij sprake is van lekstroom. Het gaat om elektra in de badkamer, voor de zijdeur en in een kastje achter de zijdeur.

Perilex aansluiting verzorgen

Wij zijn onze nieuwbouwwoning aan het afwerken en willen er een perilex groep "kookgroep" laten aansluiten. De loze leiding in de keuken is reeds aanwezig. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Kapotte aardlekschakelaars repareren of vervangen

Het betreft een kinderdagverblijf, waarbij 5 van de 6 aardlekschakelaar kapot zijn. Kunnen deze zo snel mogelijk door jullie vervangen worden?

Aardelektrode aanbrengen

Ik wil graag een aardpen laten slaan want er is nu aarding via de waterleiding.

UTP-kabels laten trekken

Ik wil een UTP kabel laten trekken door een loze leiding (15 meter) en een aantal stekkertjes die in de modem gaan moeten beter vastgemaakt worden. De nieuwe kabel mag in de offerte worden mee geleverd.

TV bekabeling controleren

In mijn huis zijn momenteel 4 televisies. Ik wil graag de bekabeling laten nakijken en waar nodig vervangen. Ook moeten er wandcontactdozen geplaatst worden. Van de 4 tv's werkt 1 tv niet door de eindeloze coaxkabels, splitters en dergelijke. Het is een grote warboel geworden. Graag orde in de chaos met goede bekabeling en plaatsing wandcontactdozen.

Hoofdzekering aanpassen van 63A naar 25A

Ik heb een huis gekocht waar een 3x63A hoofdzekering in blijkt te zitten. Uit kostenoverwegingen lijkt het mij verstandig deze terug te zetten naar 3x25. Er zijn nauwelijks grootverbruikers in huis, geen inductie kookplaat, geen sauna etc.

Keramische kookplaat van IKEA aansluiten

Ik wil een Ikea Lagan keramische kookplaat aansluiten. De kookplaat is al geplaatst, maar is voorzien van een 220V aansluiting. Aanwezig is echter een krachtstroom lasdoos (dus zonder contactdoos). Deze is via het zijkastje bereikbaar. Het gaat om een keuken op de begane grond, parkeren voor de deur.

Aardpen slaan

Slaan aardpen door een bedrijf, liefst binnen een straal van 10 km van Bennekom! Offerte specificeren, graag ook prijs per meter vermelden.

COAX-kabels vervangen door netwerkkabels

Ik wil vanaf de meterkast alle COAX kabels vervangen door ethernetkabels zodat ik vanuit de meterkast door het hele huis deze kan gebruiken voor mijn digitale televisie en bedrading pc aansluitingen.