Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroompunt in de meterkast aanleggen :

Krachtstroompunt in de meterkast aanleggen

Graag wil ik een krachtstroompunt laten aanleggen in de meterkast bij mijn moeder thuis. Het leggen van de kabel richting de schuur (waar de stroom gebruikt zal worden) doe ik zelf. Als ik het goed heb begrepen, is 2 x 25 ampère genoeg en hoeft dit niet verhoogd te worden.
Onze klant uit Bemmel (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroompunt in de meterkast aanleggen uit heel Nederland:

Aansluiting krachtstroompunt

Ik zou graag willen weten wat 1 krachtstroompunt zou kosten om te laten maken vanuit bestaande meterkast.

Krachtstroompunt en buitenstopcontact aanleggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor aanleg van een krachtstroompunt (wat zijn de prijsverschillen voor de diverse opties?) en extra 220 V op buitenmuur woning. Als er een aanpassing is van meterkast / groepenkast zou ik ook graag willen weten wat de extra aanpassing kost voor het aanleggen van zonnepanelen om te kunnen salderen.

Krachtstroompunt aanleggen

In de meterkast een krachtstroom punt aanleggen

Krachtstroom aanleggen

Wij zouden graag een krachtstroompunt aanleggen, zodat we een espressomachine hierop kunnen aansluiten. De meterkast zit zo'n 4 meter verderop, dus het gaat om een klein stukje, kan eventueel boven het systeem plafond langs. Zouden jullie dit kunnen verzorgen en wat verwachten jullie dat het kost?

Krachtstroom aanleggen

Aanleggen van krachtstroompunt in de garage. Afstand tot meterkast ongeveer 10 meter. Weet niet of meterkast al geschikt is gemaakt voor krachtstroom.

Krachtstroom aan laten leggen

Ik wil graag een krachtstroompunt laten aanleggen. Het contactpunt moet in de garage komen. De afstand van de meterkast naar de garage is ongeveer 50 meter. Het tussenliggende deel is bestraat.

Krachtstroomgroep plaatsen

Ik heb een 3 x 25A meterkast en zou een krachtstroompunt hieraan willen toevoegen. Daarnaast moet de aarding gecheckt worden en eventueel worden toegevoegd indien deze niet voldoet/aanwezig is. Graag mailen.

Krachtstroom aan laten sluiten

Ik heb een krachtstroompunt in de meterkast nodig. Dat is nu niet aanwezig. Hoeveel kost het om dit te laten maken?

Krachtstroompunt maken voor een keramiekoven

Voor een keramiekoven heb ik een krachtstroompunt nodig op de eerste verdieping. De aansluiting in de meterkast kan krachtstroom aan, want er is al een Boretti in de keuken op aangesloten. Ik weet niet of het bestaande 220v stopcontact kan worden gebruikt om de krachtstroom naar boven te voeren. Zo niet, dan moet de leiding via de kruipruimte, door een trapkast (begane grond) en een gangkast (eerste verdieping) naar de werkkamer waar de keramiekoven in wordt gezet.

Krachtstroompunt aanleggen

Graag een prijsindicatie voor het aanleggen van 1 krachtstroompunt in de bestaande meterkast. Dit om een ijsvitrine aan te sluiten