Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan voor bouwaansluiting en nieuwbouw woning:

Aardpen slaan voor bouwaansluiting en nieuwbouw woning

Voor de nieuwbouw van onze woning wordt in de week van 9 tot 13 september een bouwaansluiting gerealiseerd. Hiervoor willen we een aardpen laten slaan die later ook op de meterkast van de woning aangesloten kan worden. We bouwen naast de huidige bebouwing ( dat later gesloopt zal worden). Er is gewoon elektriciteit/ water aanwezig in de nabijheid. Graag verneem ik wie een aardpen kan slaan in de eerste week van september en wat de kosten hiervan zijn. Huidige grondsoort is zand, er is geen bruikbare aardlekschakelaar aanwezig.
Onze klant uit Beekbergen (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan voor bouwaansluiting en nieuwbouw woning uit heel Nederland:

Het slaan van een nieuwe aardpen

Zie boven. Wegens renovatie van appartement begane grond en compleet vervangen van de elektrische installatie dient er een nieuwe aardpen geslagen te worden. Ik gok dat het aardig diep de grond in moet dus ik besteed het graag uit.

Aardpen slaan nieuwbouw woning

De palen van de woning zijn 6.5 meter diep geslagen alleen zijn vergeten de aardpen te slaan, het is de bedoeling dat hier nog wel een aardpen wordt geslagen.

Aardpen slaan

Er moet een aardpen worden geslagen in mijn woning, er is al wel een aardlek aanwezig. Wat betreft de uitvoering ben ik heel flexibel, doe mij een belletje en ik zal aanwezig zijn.

Aardpen slaan

Ik ben opzoek naar iemand om een aardpen te slaan, ten behoeve van de meterkast die wordt verplaatst. De aardpen hoeft niet aangesloten te worden op de meterkast, maar moet wel de juiste weerstand hebben. De aardpen moet buiten geslagen worden. Ik durf niet met zekerheid te zeggen wat de grondsoort is, maar ik denk klei. In de nieuwe meterkast komt een aardlekschakelaar. Hoe diep de pen moet komen, zou beoordeelt moeten worden. De klus heeft enige spoed, het verplaatsen van de meterkast kan pas als de aardpen is geslagen.

aardpen slaan

Het gaat om het slaan van een aardpen inclusief een aardlek. Liander zegt dat ik er voor moet zorgen, dus bij deze.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in bestaande woning. De aarde is nu aangesloten op de waterleiding. Er is 6 meter aardpen aanwezig. (3 maal 2 meter)

Aardpen slaan

Binnenkort wordt de groepenkast vervangen. Aarde zit nu aan de waterleiding. Ik wil graag een nieuwe aardpen laten slaan.

Aardpen slaan

Betreft het slaan en leveren van een aardpen direct voor garagebox. Aansluiten in meterkast doe ik zelf.

Controleren of er een aardpen is en zo niet aardpen slaan

Controleren of aardpen is geslagen. Zo niet, aardpen slaan.

Aardpen slaan

Huidige aarding is op de waterleiding. Wij willen deze met een aardpen laten uitvoeren (blijkbaar al langer verplicht). De meterkast is al geheel vernieuwd en daarin zit een aardingsblok. Maar deze is nu met een vernikkelde aardkabel naar de waterleiding geaard. Ik weet niet welke grondsoort wij hebben, ook niet hoe diep de aardpen moet geslagen worden. De hele straat heeft waarschijnlijk hetzelfde probleem. Ik heb nu met 3 buren contact gehad, maar misschien hebben alle 36 het wel nodig.