Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor lamp omhangen:

Lamp omhangen

Ik wil graag een lamp omgehangen hebben van de ene kamer naar de andere. Het heeft iets met wisselstroom te maken. Ik heb hier zelf geen verstand van dus ik heb graag dat iemand mij hierbij helpt. Ik hoor het graag!
Onze klant uit Azewijn (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lamp omhangen uit heel Nederland:

Ophangen en aansluiten wastafelmeubel, spiegelpaneel, verlichting en kolomkast

Enkele wastafel verwijderen en dubbele wastafel meubel met wastafel 120 cm, zwevend, ophangen en aansluiten op een koudwater en warmwater aansluiting en aan de andere zijde een koudwater aansluiting. Warmwater van kraan 2 moet dus gelust worden van andere kraan. Er zit momenteel een afvoer. Daarnaast graag een kolomkast en een spiegelpaneel omhangen en een lamp aansluiten.

Beschadigd laminaat laten herstellen

Tijdens het omhangen van mijn lamp, heeft mijn broer per ongeluk de boormachine laten vallen. Het laminaat is beschadigd. Het is midden in de woonkamer, die is circa 15 m2. Het laminaat ligt er pas een half jaar. Het loopt door naar andere ruimtes. Zie bijgesloten foto voor de beschadigde plek. Het laminaat wat er ligt, is niet te bestellen. Ik wil, als het kan, het laten repareren.

Lamp ophangen

Gaarne offerte voor een lamp omhangen en oude demonteren. Indien nodig andere dimmer (deze zelf in bezit).