Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor plafonnières aansluiten:

Plafonnières aansluiten

Ik zoek een elektricien die 6 Plafonnières kan aansluiten. Het gaat om geïntegreerde LED-lampen. De aansluitingen zijn al aanwezig ten behoeve van de lampen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafonnières aansluiten uit heel Nederland:

Verlichting aansluiten

Ik ben net verhuisd en wil nu in enkele ruimtes verlichting laten aansluiten. Het gaat om plafonnières, een kroonluchter, meerdere lampen op 1 lichtpunt en om buitenverlichting. Het betreft de badkamer, toiletruimte, hal, keuken, woonkamer, overloop en slaapkamers. Ik heb alle lampen al gekocht. Hier en daar moet een kabel worden doorgetrokken en soms een kabelgootje worden geplaatst. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft.

Klusjes in huis laten doen

Op korte termijn wil ik een paar klussen laten uitvoeren: in elkaar zetten van een dressoir en een ladekast met zes lades, ophangen en aansluiten van vier plafonnières, ophangen van een schilderij en een kapstokje. Offertes graag per e-mail.

Diverse lampen ophangen

Het betreft het op hangen en aansluiten van 7 lampen op de daarvoor bedoelde punten. Een lamp in de badkamer en in het toilet, twee in de slaapkamer en drie in de woonkamer. Betreft een aantal spotjes en plafonnières. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.