Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor licht in het tuinhuis aanleggen:

Licht in het tuinhuis aanleggen

Wij willen graag licht in ons tuinhuis aanleggen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor licht in het tuinhuis aanleggen uit heel Nederland:

Tuinhuis Bieslook van GAMMA monteren

Ik wil graag in de achtertuin het tuinhuis Bieslook groen van Gamma laten monteren. Het huisje is 2 bij 2.30 meter groot en heeft een licht hellend lessenaarsdak met bituum. Het huisje wordt geleverd met dakleer en hang- en sluitwerk. De achtertuin heeft een achterom.

Kleine elektra werkzaamheden

1 vervanging deurbel trafo - meterkist, 2 aanleggen aan uit knop tussen twee kabels, 3 aanleggen licht tuinhuis (kabel & materiaal al aangelegd).

Dak van een tuinhuis op een tuinpark renoveren

Bij mijn tuinhuisje op het tuinpark (28 m2) met plat dak, wil ik het dak laten nakijken/renoveren en een lichtstraat piramide laten plaatsen indien mogelijk voor meer licht en hoogte.

Laminaat leggen in een tuinhuis

Ik wil laminaat laten leggen in mijn tuinhuis (totaal 28 m2). Er ligt al een (vlakke) laminaatvloer, maar de kleur vind ik niet mooi. Wat mij betreft mag de nieuwe vloer er bovenop (ook isolerend, lijkt mij). Kleur: licht bijv Iceland of Original Riga. Woonkamer/open keuken en een slaapkamer en een toilet. Inclusief plinten.

Tuinhuis opzetten

Een tuinhuis opzetten. Houten bouwpakket. Afmeting 2 bij 2 meter met een licht schuin dak. - over 1 week wordt het tuinhuis geleverd, uitvoering direct daarna - dakbedekking Roofing; - deuren en ramen met kunststof beglazing; - 1,98 x 1,98 cm; - de wanden zijn 18 mm dik; - we kopen er een houten bodem/vloer bij. Wat zou het kosten als u dit verzorgt?

Dakbedekking tuinhuis vervangen

We hebben een tuinhuisje met een licht aflopend dak. Het oppervlak is ongeveer 5.30 bij 3.30 meter. Het is nu voorzien van shingles, maar die zijn na een aantal jaar gaan lekken. Graag een prijsopgave voor een nieuwe dakbedekking, bijvoorbeeld op basis van kunststof. Of een ander materiaal als u dat adviseert.

Dakbedekking van het tuinhuis vervangen

Dak is nu bekleed met singels . Lekt. Dak loopt licht hellend af vanuit het midden. Ondergrond bestaat uit planken. Grenst aan een zijde met een stenen berging. Oppervlakte dak is 11 m2

Tuinhuis met overkapping laten bouwen

Wij willen graag een tuinhuis met overkapping laten ontwerpen en bouwen. Lengte van het tuinhuis ongeveer 6 meter en breedte ongeveer 2.5 meter. Daar aan vast willen wij een overkapping in de lengte van het tuinhuis van ongeveer 4 meter en een breedte van 2.5 meter. Plat dak, of licht schuin aflopend naar de achterzijde. Dakbedekking en afwatering aanleggen.

Schutting in de tuin laten plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het laten plaatsen van een hout-beton schutting, met deklat, geïmpregneerd 21 planks, licht grijs semi glad beton met diamantkop, over een totale lengte van circa 19 meter. Vanaf een tuinhuis 7 meter recht, vervolgens een inham van 2 meter diep x 3 meter breed x 2 meter diep (hierin inclusief tuindeur metaalframe) en wederom recht over circa vijf meter. In de inham moet een deur van 110 centimeter breed op een stalen frame geplaatst worden. Betreft het FSC en Komo gekeurd hout?

Tuinhuis Neckerau monteren

Ik wil een tuinhuisje van Praxis, type Neckerau 1 gr. 3, 3.80 bij 4.10 meter, laten plaatsen. Hoe duur zijn jullie arbeidskosten? Blokhut Neckerau 1 Gr. 3 is een oerdegelijk tuinhuis met 45 mm dikke wanden. Ook is het een licht en ruimtelijk tuinhuis door de 2 draai-kiep vensters met echt glas en het glas in de hoogwaardige dubbele paneeldeur (met echt glas, 3 scharnierpunten voor stabiliteit en cilinderslot met 3 sleutels). Het ruimtelijke komt vooral door de hoge nokhoogte, 262 cm, en de hoge zijwanden, 210 cm, wat resulteert in veel m³ ruimte, waar het natuurlijk uiteindelijk om draait. Deze blokhut is extreem vormvast door 45mm wanden (met dubbele messing en groef voor extra stevigheid) en een sterk dak van 19 mm massief hout en biedt vele mogelijkheden in afmetingen en accessoires. Wordt geleverd inclusief een zeer stabiele 19 mm massief houten vloer en geïmpregneerde fundamentregels.