Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Arnhem of directe omgeving.

2786 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Arnhem:

Elektraleidingen vervangen en wandcontactpunt plaatsen en doormeten

Ik zoek een partij voor het vervangen van de elektriciteitsbedrading op de bovenverdieping. Daarnaast het doormeten van de elektra en het plaatsen van 3 wandcontactdozen.

Licht in het tuinhuis aanleggen

Wij willen graag licht in ons tuinhuis aanleggen.

Uitbreiding in de groepenkast

Het betreft het plaatsen van extra groepen in een bestaande, *3 fasen, meterkast. Er zijn nog 3 van de 16 posities beschikbaar. In verband met een warmtepomp is een extra groep gewenst. Later volgt de aanleg van zonnepanelen, eventueel in de voorbereiding meenemen. Verder een check op het systeem, wat na verbouwing vernieuwd is.

Elektra geheel vervangen

Ik wil de elektra van mijn woning compleet vervangen.

Extra groep aanleggen

Een extra groep aanmaken zodat ik hier mijn nieuwe keuken/inductiekookplaat op kan aansluiten.

Dubbele trekschakelaar in de badkamer maken

Ik heb nu een enkele trekschakelaar in de badkamer, waar de wasmachine op zit. Omdat er een droger bij komt, moet dat aangepast worden naar een dubbele trekschakelaar. De wasmachine moet er dan ook meteen op aangesloten worden, de droger komt later dus die hoeft nog niet. Ik wil graag weten wat de kosten hiervan zijn. Het bedrijf dat de droger komt bezorgen kan dit ook doen maar ik wil in ieder geval de prijzen vergelijken vooraf. Ook wil ik weten hoeveel het kost om een stopcontact te plaatsen in de badkamer.

Aanleg van nieuwe groepen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een extra groep in de meterkast en de aansluiting van een perplex aansluiting in de keuken.

Groepenkast vernieuwen op andere plek

Elektra vervangen van een woning gebouwd in 1930. Tevens de stoppenkast vervangen en verplaatsen. De stoppenkast staat nu in de wc, maar die gaat verbouwd worden naar een badkamer. Het liefst hebben wij dat de stoppenkast zich verplaatst naar de kelder(indien dit mogelijk is) en anders naar een loze ruimte die zich onder de trap bevindt.

Elektra-aansluiting splitsen

Ik wil mijn huidige woning splitsen naar twee afzonderlijke woningen (een boven en benedenwoning). Dit was voorheen de situatie. De gehele woning heeft een woonoppervlakte van 220 m2 en een inhoud van 700 m3. De elektra is in 2009 nieuw aangelegd. Nu moet het geheel gesplitst worden. Dus een extra elektriciteitsmeter en afzonderlijk elektriciteitsnetwerk. Wat zijn de kosten voor het splitsen van de aansluiting? Graag een globale offerte.

Elektrische deuropener installeren

Mijn deurbel doet het niet meer. Er zit wel een systeem waarbij je de persoon die voor de deur staat, kunt zien en een knop boven bij mij (1 hoog) waarmee je de deur zou kunnen openen, maar dat werkt ook niet. Een en ander moet dus vervangen worden. Bij de hoofddeur zitten 2 appartementen.

Internetkabel doortrekken en aansluiten

Kabel trekken en aansluiten door een lege buis van meterkast naar slaapkamer toe. Er zit al een bestaande zwarte draad in.

Extra groepenkast installeren

In het pand is een groepenkast aanwezig. Doordat er 2 koelingen, een inductieplaat, een oven, mini frituur, groot koffiezetapparaat en drankenkoeling in het pand worden geplaatst vanwege kleinschalige horeca is een extra groepenkast gewenst.

VIER-inspectie in horecapand

Voor mijn horecagelegenheid in centrum Arnhem moet een VIER-inspectie gedaan worden voor de verzekering. Mijn elektrische installatie is volledig vernieuwd, inclusief nieuwe groepenkast. Betreft een groepenkast met 18 groepen waarvan 1x krachtstroom.

Aardlekschakelaar en extra groepen installeren

Ik wil i.v.m. mijn nieuwe keuken twee groepen en 2 aardlekschakelaars in mijn meterkast extra aansluiten. Keuken komt in juli.

Groep toevoegen of verplaatsen

Extra groep of verplaatsen naar andere groep

Aardpen slaan en aansluiten

Graag laat ik een aardpen slaan en aansluiten. Hierna dient er ook gecontroleerd te worden of alles werkt.

Extra meterkast plaatsen voor woningsplitsing

Ik wil graag een extra meterkast laten plaatsen, vanwege woningsplitsing met een café waar ik boven woon.

Extra stopcontacten installeren

Extra stopcontact in de keuken voor onderbouwverlichting bovenkast, aanleggen aparte groep wasdroger + stopcontact zolder (er is 1 stopcontact aanwezig voor de wasmachine).

Extra groep aanleggen

Ik zoek een vakman die een extra groep kan aanleggen van 16 ampère.

Wandcontactdozen vervangen en bijleggen

In keuken, dus alles geaard. Woning (en elektra) zijn vantweevoudige opbouw wcd vervangen voor inbouw. Op ong 1m afstand een 3-voudige wcd inbouw plaatsen. Daar ongeveer 15cm onder een 2-voudige wcd opbouw plaatsen. (Foto ter verduidelijking toegevoegd) 1 inbouwdimmer gecombineerd met 1 wcd (dus 2-ramig), op ong 1 meter van bestaande wcd. 1 lasdoos. Deze is voor aansluiting lamp, welke bedient moet worden met de dimmer, en zit hier ongeveer 1,5m boven. Bovenstaande in gipsen wand. 1 2-voudige wcd half-opbouw vervangen voor inbouw. 1 4-voudige opbouw wcd op 1m van bestaande wcd. 1 2-voudig opbouw wcd op 0,75m van bestaande wcd. Bovenstaande is in beton.

Elektrisch fornuis aansluiten

Mijn huis wordt ergens in februari/maart 2018 opgeleverd en ik woon in een wijk waar niet op gas gekookt kan worden want de wijk maakt gebruik van alleen stroom/stadswarmte. Ik ga er dus vanuit dat ik de juiste aansluiting en groepen heb in mijn meterkast om een dergelijke electro fornuis aan te sluiten. Mijn vraag is wat de kosten zijn om mijn fornuis aan te sluiten De perilex stekker/snoer koop ik er meteen bij.

Groepenkast door een nieuwe vervangen

Oude groepenkast vervangen naar een nieuwe kast met 8 groepen

Stoppenkast vervangen

Complete stoppenkast vervangen naar 8 groepen

Elektra-aansluiting repareren voor plafondlampen

Ik wil graag twee lampen boven de tafel ophangen, maar er zit een defect in de elektra-aansluiting. Ik krijg de indruk dat er wel stroom op staat, maar weet niet hoe ik dit kan repareren. Graag laat ik dit door een elektricien verzorgen. ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Groepenkast vervangen

De oude groepenkast dient te worden vervangen door een nieuwe met 8 groepen. Waarvan 1 voor inductiekookplaat. Veder in keuken aanwezig: elektrische oven, vaatwasser, koelkast, vrieskast en magnetron. Er zijn ook zonnepanelen aanwezig.