Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Arnhem of directe omgeving.

2929 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, aardpen slaan + groepenkast plaatsen en doormeten, nieuwe stopcontacten plaatsen en verplaatsen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, meterkast verplaatsen, het uitbreiden van het aantal groepen, diverse electra reparatie, vervangen Electra en plaatsen van een nieuwe meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Arnhem:

Extra groep bijplaatsen

Installatie van een extra groep in de meterkast t.b.v. een aircoinstallatie (1x buitenunit 5KW en 2 binnenunits). Geaarde bedrading doortrekken vanuit de meterkast via een bestaande loze leiding naar de slaapkamer op de 1e etage. Waar de loze leiding uitkomt (inbouwdoos) in de slaapkamer een gat boren naar buiten met aanleg van een buitenstopcontact. Afstand waar de bedrading naar buiten gaat tot het punt waar het stopcontact moet komen is ongeveer 4 meter. Indien u meer informatie wilt hebben of foto's van de situatie hoor ik het graag van u. MVG Rene Homan

aardpen slaan

Een jaar geleden zijn alle waterleidingen in onze straat vervangen door kunststof, dus is de bestaande aardleiding niet meer betrouwbaar. Inpandige aardpen slaan en aansluiten op aanwezige aardleiding/waterleiding. Goed doormeten ook.

Vervangen bestaande electra draden

Electra draden in gehele woning vervangen + overal randaarde trekken. Daarnaast hergroeperen van de groepen in de stoppenkast. 76 gebouwd

Extra stopcontact aanleggen

Op 2 kamers wil ik graag 1 extra stopcontact aanleggen .

Zegel plaatsen op stoppenkast

Wij hebben kortsluiting gehad en daarbij is de 25A zekering onder de aardlek kapot gegaan. De electricien heeft daarom het zegel moeten verbreken. Deze moet weer worden aangebracht.

Kabels schieten van meterkast naar schuur

Er moeten 2 kabels ondergronds geschoten worden van meterkast naar schuur. 1 voor 3 fase (22kw) laadpaal en 1 voor zonnepanelen met eigen omvormer (15 panelen a 310wp). Woning heeft geen kruipruimte!!! Afstand meterkast-schuur is 20-25 m.

Elektra keuken en aanleggen verlichting naar 2 schuren

Ik mis een aansluiting boven mijn aanrecht. Bij de voordeur hebben ook een deurbel en lamp gezeten. Draden zijn doorgeknipt. Achter zit een verdeeldoos deze is ook doorgeknipt waardoor mijn lamp in de achtertuin het niet doet. Verder wil ik elektra in 2 schuren en nog 2 elektra punten in mijn tuin.

Keuken klaarmaken volgens inmeet schema

Ik wil graag elektra laten aanleggen,groepen bijplaatsen, verwarming verwijderen, gasleiding afdoppen of verwijderen, waterleiding verleggen en stucen van de wanden (14 m2).

Aanleggen stopcontact

Momenteel ben ik bezig aan een hobbykamer en hiervoor is er helaas een stopcontact te weinig in de kamer. Om chaotische kabels en verlengsnoeren te vermijden, zou ik dus graag een extra stopcontact willen laten aanleggen in die kamer. Ik vroeg me af wat de kosten hiervoor zijn.

Laadpaal aanschaffen inclusief installatie

Ik ben op zoek naar een laadpaal voor mijn tesla model 3, graag ontvang ik een offerte voor de installatie plus aanschaf van een laadpaal.

Aardpen laten slaan

Aangezien vitens de waterleiding gaat vervangen, moeten wij een aardpen in de kruip ruimte laten slaan. Deze is vrij makkelijk toegankelijk. Er zit een aardlek schakelaar op de meterkast.

Netwerkkabel doortrekken naar zolder

Ik wil kabelinternet op zolder. Wifi is niet goed Router staat op begane grond, en wil graag een kabel recht omhoog. Of een goede oplossing Eerste reacties per mail. Dank

Kookgroep en extra groep

t.b.v. inductie koken dient er een kookgroep aangelegd te worden en een extra groep voor buitenverlichting. Ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Aardpen slaan

Door Vitens wordt de metalen aansluiting op het waterleidingnet vervangen door kunststof. Aarding op de waterleiding is daardoor niet meer mogelijk. Ik ben genoodzaakt om een aardpen te laten slaan. Vandaar deze offerte aanvraag.

Bedrading elektra vernieuwen

Ik wil de oude elektra draden vernieuwen van gehele appartement. Dus keuken, toilet, badkamer, woon/eetkamer, hal en 2 slaapkamers. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Coax kabel laten vervangen voor UTP

Ik wil een coax kabel, die tussen 2 kamers loopt, laten vervangen voor UTP. De aansluiting zit op het plafond, in de kamer waar de kabel (waarschijnlijk) vandaan komt zit een splitter-kastje welke overbodig is. De totale afstand is iets van 6 meter.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in woning tbv meterkast. Kan in woning (wordt op dit moment gerenoveerd). Begane grond is nog zand.

Aanleg krachtstroom

Wij willen een krachtstroom aansluiting voor onze kookplaat. De stoppen kast zit 4 meter van de kookplaat en het plafond is open onder de keuken(in het souterrain) er hoeft niks afgewerkt te worden. We willen dit zsm laten doen in Arnhem.

Plaatsen extra groep tbc inductiekookplaat

Ivm plaatsen nieuw (ikea) keuken met inductiekookplaat op 1ste verdieping moet er een nieuwe groep toegevoegd worden en een elektriciteitskabel naar de eerste verdieping worden getrokken. Het betreft herenhuis waar electriciteitskast op begane grond bij entree staat. En het woonhuis inclusief keuken op de eerste verdieping. Graag willen wij hier een offerte voor ontvangen: Opdracht: Groep toevoegen, elektriciteitskabel aanleggen, aansluiting maken tbv inductiekookplaat, afsluiten/ontkoppelen aansluiting. Ongeveer 8-10 meter van de meterkast naar de keuken.

Stopcontact vervangen in geaard stopcontact

Ik wil een gewoon stopcontact veranderen in een geaard stopcontact.

Tuinverlichting aanleggen

Tuinverlichting aanleggen. Bekabeling ligt in grond maar is nog niet op het elektranet en lampen aangesloten.

Extra groepen in meterkast

Extra groepen in meterkast aanleggen, 2 groepen erbij ten behoeve van fornuis/oven. Dit voordat in de laatste week van augustus de nieuwe keuken geplaatst wordt. Ik kan bestanden mailen als het moet. AUB NIET BELLEN, ik ben slechthorend.

Drie fase groep bijplaatsen en een 3-fase-stopcontact plaatsen

Plaatsen van een 3-fase-stopcontact voor een elektrische kookplaat (7,4 kW) in de keuken. Dit stopcontact moet op een eigen 3-fase-groep komen die in de groepenkast moet worden bijgeplaatst. Er is al een 3-fase-aansluiting van Liander. Er moet denk ik een gat geboord worden in de vloer bij de groepenkast om vandaar door de goed bereikbare kelder en kruipruimte een perilex kabel te leggen van ongeveer 2 meter lengte.

Sleuf frezen in betonnen muur

Sleuf frezen in betonnen muur t.b.v. het wegwerken van kabels van een televisie. Lengte 1 meter.

5 extra stopcontacten plaatsen

Ik wil in totaal 5 extra stopcontacten plaatsen in 2 verschillende ruimtes.