Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Arnhem of directe omgeving.

2921 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledig vervangen elektra, vervangen bedrading verouderde woning en groepen in orde maken, aanleggen 3-fase krachtstroom, verplaatsen elektra meters, elektrische installatie appartement updaten, 42 Intercoms vervangen, electra gehele woning vervangen, alle elektra in een jaren '30 woning renoveren, het aanpassen van elektra in de woning en meterkast, extra groepen aanleggen en perilex aansluiting + gewone in keuken, groepen aansluiten in meterkast, groepenkast vervangen, extra groepen aanleggen en Netwerk kabels trekken, enkele trekschakelaar vervangen voor dubbele trekschakelaar of dubbel stopcontact in badkamer., nalopen van elektra installatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Arnhem:

Hoofdstoppenkast vervangen

Zoek een vakman om mijn hoofdstoppen kast te vervangen voor een kast met aardlekschakelaar .

Controleren leidingen, groepenkast en stopcontacten

Ik woon in een appartement uit 1910. Ik denk, dat de kabels erg oud zijn en niet overal aardlek is aangelegd. Ik heb een verdubbeling van mijn stroomverbruik t.o.v. vorig jaar. Dit is deels te verklaren door thuiswerken i.v.m. corona, maar toch teveel. Soms vonkjes bij ontkoppelen stekkers. Zou graag willen weten of alles nog veilig is.

Vervangen elektra

Ik wil graag elektra vernieuwen in het hele huis. Er zijn nu 4 groepen in de elektrakast en dit wil ik graag naar min. 12 brengen. Verder leidingwerk vernieuwen waar nodig en stopcontacten ed vernieuwen. Het gaat om woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, toilet en badkamer.

Alle elektra in een jaren '30 woning renoveren

Ik zoek een elektricien die alle elektra van een jaren '30 woning kan vervangen. Het betreft een nieuwe groepenkast met 10-12 groepen. Er zijn 3-fasen aanwezig. Betreft een woning met drie verdiepingen. Het vervangen van de kabels et cetera is ook nodig. De woning is 150 m2. Sleufwerk kan met de aannemer besproken worden.

Uitbreiding groepenkast met 1 groep (B16)

Betreft nieuwbouwappartement, waarbij ik graag een extra elektra groep(B16) aangelegd wil hebben.

Extra groep plaatsen in volle groepenkast

Heb in mijn huis momenteel 3 hoofdzekeringen van 40amp waarop totaal 12 groepen verbonden zitten en ook nog een aansluitingen voor mijn electrische auto. Ik vraag me af ik simpel nog een extra groep kan laten plaatsen ivm de aansluiting van een airco. Heb namelijk nog een loze leiding liggen waar ik graag stroomkabels naar toe wil trekken maar moet ik deze dus nog wel in een groep in meterkast kwijt kunnen :) Hierbij ook een foto van mijn meterkast. Links van de foto zie je nog een klein kastje zitten en daar zit dus nog een aansluiting voor mijn elektrische auto. Heb 3 fase trouwens.

Elektra werkzaamheden waaronder extra groep voor incuctiekookplaat

In een te betrekken appartement zijn er enkele elektra werkzaamheden te verrichten. Aanleggen van leidingen en wandcontactdozen en het plaatsen van een extra groep voor een inductiekookplaat.

Kabel (CAI) voor tv naar boven doortrekken

Vanuit de gangkast, waar de Ziggo connectbox zit, is geen verbinding naar de slaapkamer(s) en zolderkamer. Of er loze leidingen zijn, waar een kabel doorheen getrokken kan worden, weet ik niet. Er is wel een coax-kabel in één van de slaapkamers, maar die doet niets. Op dit moment is dus alleen tv in de woonkamer. we willen in ieder geval geen chromecast.

Aardpen slaan

Er moet een aardpen worden geslagen. Dit is op dit moment nog niet het geval.

Elektra nalopen en uitbreiden

Huidige stand van zaken elektra: 5 groepen, waarvan 3 aangesloten op een aardlekschakelaar. Groepenkaart ontbreekt. Er is een kookgroep aanwezig, deze is met niet toegestane automatische schroefzekeringen uitgevoerd. Werkzaamheden: -Elektra controleren op veiligheid -Indien nodig groepenkast vervangen -Elektra aanleggen voor koken met inductieplaat -Stroompunt aanleggen op buitenmuur huis (via kruipruimte) -Aparte groep aanleggen voor zonnepanelen die we willen gaan plaatsen (6-8 stuks) Wij gaan pas 15 juli in de woning wonen, dus een inspectie vooraf is helaas (nog) niet mogelijk. Graag zouden we weten wat de klus ongeveer gaat kosten (in welke range we moeten denken).

Vervanging geaarde buitenlamp

Mijn buitenlamp wil ik vervangen door een McBright Led. Daarnaast, tussen de afgedekte bedrading naar de keuke neen (Opbouw) Auto Detect Inelligent Push ON/Off 2 way switch Universlal dimmer laten plaatsen..

Extra groep

Extra groep maken in de groepenkast

Doorgebrand stopcontact/stekker van droger. Tevens dubbele kraan repareren.

Stopcontact en stekker van wasdroger zijn doorgebrand, graag beiden vervangen en onderzoeken wat de oorzaak is om te voorkomen dat het nogmaals gebeurd. Dubbele Wasmachine/Vaatwasserkraan werkt aan 1 kant niet meer, waardoor de vaatwasser niet meer te gebruiken is. Ook graag dit repareren.

Aanleggen nieuw geaard stopcontact

Nieuw, geaard stopcontact aanleggen voor Airco. Misschien een groep bijplaatsen.

Aanleg twee extra stopcontacten

Op twee plaatsen een extra stopcontact aanleggen. Graag kosten uitgesplitst. Er zijn hier in de buurt wel lichtpunten.

Extra groep bijplaatsen

Installatie van een extra groep in de meterkast t.b.v. een aircoinstallatie (1x buitenunit 5KW en 2 binnenunits). Geaarde bedrading doortrekken vanuit de meterkast via een bestaande loze leiding naar de slaapkamer op de 1e etage. Waar de loze leiding uitkomt (inbouwdoos) in de slaapkamer een gat boren naar buiten met aanleg van een buitenstopcontact. Afstand waar de bedrading naar buiten gaat tot het punt waar het stopcontact moet komen is ongeveer 4 meter. Indien u meer informatie wilt hebben of foto's van de situatie hoor ik het graag van u. MVG Rene Homan

aardpen slaan

Een jaar geleden zijn alle waterleidingen in onze straat vervangen door kunststof, dus is de bestaande aardleiding niet meer betrouwbaar. Inpandige aardpen slaan en aansluiten op aanwezige aardleiding/waterleiding. Goed doormeten ook.

Vervangen bestaande electra draden

Electra draden in gehele woning vervangen + overal randaarde trekken. Daarnaast hergroeperen van de groepen in de stoppenkast. 76 gebouwd

Extra stopcontact aanleggen

Op 2 kamers wil ik graag 1 extra stopcontact aanleggen .

Zegel plaatsen op stoppenkast

Wij hebben kortsluiting gehad en daarbij is de 25A zekering onder de aardlek kapot gegaan. De electricien heeft daarom het zegel moeten verbreken. Deze moet weer worden aangebracht.

Kabels schieten van meterkast naar schuur

Er moeten 2 kabels ondergronds geschoten worden van meterkast naar schuur. 1 voor 3 fase (22kw) laadpaal en 1 voor zonnepanelen met eigen omvormer (15 panelen a 310wp). Woning heeft geen kruipruimte!!! Afstand meterkast-schuur is 20-25 m.

Elektra keuken en aanleggen verlichting naar 2 schuren

Ik mis een aansluiting boven mijn aanrecht. Bij de voordeur hebben ook een deurbel en lamp gezeten. Draden zijn doorgeknipt. Achter zit een verdeeldoos deze is ook doorgeknipt waardoor mijn lamp in de achtertuin het niet doet. Verder wil ik elektra in 2 schuren en nog 2 elektra punten in mijn tuin.

Keuken klaarmaken volgens inmeet schema

Ik wil graag elektra laten aanleggen,groepen bijplaatsen, verwarming verwijderen, gasleiding afdoppen of verwijderen, waterleiding verleggen en stucen van de wanden (14 m2).

Aanleggen stopcontact

Momenteel ben ik bezig aan een hobbykamer en hiervoor is er helaas een stopcontact te weinig in de kamer. Om chaotische kabels en verlengsnoeren te vermijden, zou ik dus graag een extra stopcontact willen laten aanleggen in die kamer. Ik vroeg me af wat de kosten hiervoor zijn.

Laadpaal aanschaffen inclusief installatie

Ik ben op zoek naar een laadpaal voor mijn tesla model 3, graag ontvang ik een offerte voor de installatie plus aanschaf van een laadpaal.