Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra stopcontact plaatsen in de meterkast:

Extra stopcontact plaatsen in de meterkast

Stopcontact plaatsen in meterkast voor aansluiting experia box. Er is een monteur van kpn langs geweest, die mij vertelde dat hij de box alleen kon aansluiten als er een stopcontact in de meterkast zat.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra stopcontact plaatsen in de meterkast uit heel Nederland:

Extra groep in meerkast voor airco installatie

Exstra groep in meterkast voor split airco systeem. Met evt stopcontact plaatsen en draden trekken Is vanaf de voordeur naar achter deur

Stopcontact verplaatsen

2 Nieuwe stopcontact doos plaatsen in de muur

Verlagen en bij boren van wandcontact dozen

Graag zou ik willen weten wat het kost om 4 stopcontact te verplaatsen en 6 bij te plaatsen. Het betreft een betonnen muur.

Doorgang maken in buitenmuur van woonkamer naar garage

Ik wil een doorgang maken in de buitenmuur (dragend) van de woonkamer naar de aangebouwde garage. Tevens wil ik hierin een kozijn en deur laten plaatsen en één stopcontact laten verleggen.

Stopcontact plaatsen in de meterkast

Het aanbrengen van een dubbele stopcontact in de meterkast.

Extra groep plaatsen ivm inductie

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een extra groep omdat ik met een inductieplaat wil gaan koken. Er zit wel een stopcontact voor mijn vonkontsteker van het gasfornuis, wat ingebouwd in het aanrecht is. Graag inclusief plaatsen en materiaal kosten.

Close-in / plintboiler in nieuwe keuken plaatsen en stopcontact maken

Het gaat om het plaatsen van een close-in boiler (elektrisch)/ plintboiler. Stopcontact moet ook geplaatst worden die zit er nog helemaal niet. We hebben een nieuwe keuken. De afstand naar de meterkast is (ondergronds) ongeveer 5-10 meter. Ik denk dat de boiler maximaal 10 liter hoeft te zijn. We willen een boiler die niet de gehele keukenkast beslaat.

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Eind juni wordt onze nieuwe keuken geleverd (evt uitloop mogelijk). We willen graag de ruimte gereed maken zodat de nieuwe keuken kan worden geplaatst. Dit houdt in: demonteren en afvoeren huidige keuken (3.8 m), verplaatsen leidingen en stopcontact en aanleggen extra groep. Een overzicht van waar de aansluitpunten moeten komen is al aanwezig.

Draagmuur verwijderen

Omdat het een draagmuur is zal er waarschijnlijk eerst een constructietekening gemaakt moeten worden. Tevens moet de cv thermostaat, kachel en een stopcontact verplaatst worden. Het afwerken zoals het stucen e.d. wordt zelf geregeld. De werkzaamheden zijn dus; constructietekening, verplaatsen elektra en cv, verwijderen draagmuur met deurkozijn, en plaatsen ijzeren balk. Oppervlakte is 7 m2

Stopcontact aarden

Ik wil in een kamertje een vrieskist plaatsen, hiervoor schijn ik een geaard stopcontact nodig te hebben. De meterkast is in het zelfde kamertje en er zijn genoeg stopcontacten aanwezig in de ruimte. Ik wil graag de kosten weten.

Partners

Partners van Casius