Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor utp en coax door 1 leiding trekken:

Utp en coax door 1 leiding trekken

Van meterkast naar zolder (4e verdieping) moet een coax en utp door 1 leiding. Coax kabel, utp kabel en wandmontage materiaal is al aanwezig. Gaat puur om het trekken van de kabels door een loze leiding.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor utp en coax door 1 leiding trekken uit heel Nederland:

Coax kabel verwijderen en utp kabel plaatsen

Ik heb een nieuwbouw woning (net opgeleverd) nu loopt er een coax kabel van de meterkast naar de woonkamer. Ik wil echter een internetkabel hier doorheen hebben. Alleen krijg ik de coax kabel er niet uit getrokken. Graag wil ik deze eruit hebben zodat ik een utp kabel kan plaatsen.

UTP kabel trekken

Vanuit de meterkast liep er nog niet zo lang geleden een coax kabel naar de 1e verdieping. Mijn bedoeling was het om in diezelfde pijp nu ook een utp kabel naar de eerste verdieping te trekken. Coax eruit en twee kabels er in. Fluitje van een cent dacht ik. Echter, de bestaande coax zit muurvast. Waarschijnlijk zit of zitten er stukjes gipsmuur in de pijp die de boel blokkeren. Onbegonnen werk en dus een ander oplossing? In de meterkast zitten nog een aantal loze leidingen waarvan er in een een zwarte electradraad zit. Maar waar die heen gaat? Ik heb nog steeds behoefte aan een utp en coax kabel naar de eerste verdieping. Wanneer daar een bestaande leiding met normale electra voor moet worden opgeofferd is dat geen probleem. Boven op de 1e verdieping zijn genoeg electrapunten.

UTP kabels trekken

Ik wil graag een UTP kabel laten trekken vanuit meterkast naar boven gelegen slaapkamer (er is een loze leiding aanwezig) en vanuit de meterkast naar woonkamer, waar KPN Experia staat (ongebruikte coax-kabel ligt er naar toe en kan vervangen worden voor UTP). Betreft een jong huis uit 2014.

Coax kabel doortrekken

Ik wil een coax kabel laten doortrekken door een bestaande loze leiding en 4 bestaande utp aansluitingen, die niet goed aangesloten zijn, alsnog goed aangesloten hebben. Mogelijk moet er ook 1 utp aansluiting doorgetrokken worden. Graag zo spoedig mogelijk. Ik hoor graag van u.

Coax kabel laten vervangen voor UTP

Ik wil een coax kabel, die tussen 2 kamers loopt, laten vervangen voor UTP. De aansluiting zit op het plafond, in de kamer waar de kabel (waarschijnlijk) vandaan komt zit een splitter-kastje welke overbodig is. De totale afstand is iets van 6 meter.

Wandcontactdoos vervangen door utp en coax aansluiting

Een wandcontactdoos in de woonkamer vervangen door een coax/utp aansluiting, zodat de router in de meterkast kan blijven.

Coax en utp kabel door een leiding trekken

Ik zoek een elektricien die een aantal coax kabels kan trekken door mijn woning. Er zijn loze leidingen aanwezig. Het gaat om coax en UTP kabels vanaf de meterkast naar de woonkamer, eerste- en tweede verdieping.

Coax en utp kabel door een leiding trekken

Een coaxkabel trekken van de meterkast naar de woonkamer. KPN is geweest echter hun is het niet gelukt. Er ligt een buis echter, bij de kabels die er doorheen lopen is er geen beweging in te krijgen.

Coax en UTP kabels trekken door loze leidingen

Ik zoek een elektricien die door bijna alle loze leidingen UTP en Coax kabels kan trekken. Het huis heeft 3 verdiepingen. Er is naar elke ruimte reeds een loze leiding beschikbaar, maar zowel de UTP als de Coax moeten dus door die ene loze leiding. BG: UTP en Coax naar trapkast en 2x woonkamer (2 verschillende locaties in de woonkamer) en installatie combi (coax/UTP) WCD en alleen UTP naar eethoek en installatie UTP WCD. 1e verdieping: UTP en Coax naar 2 separate slaapkamers en installatie combi (coax/UTP) WCD 2e verdieping: UTP en Coax naar 2 separate slaapkamers en installatie combi (coax/UTP) WCD Graag ook een offerte voor het leveren van de Combi WCD's en UTP WCD in standaard wit.

Installeer nieuwe draden voor TV en internet

Ik ben op zoek naar iemand voor: 1. Installatie COAX en UTP naar de woonkamer. UTP naar zolder trekken . (Ik heb al de draden) 2. Repareren licht in de woonkamer Ik ontvang graag de offerte.

Partners

Partners van Casius