Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroom aansluiting aanleggen van meterkast naar schuur:

Krachtstroom aansluiting aanleggen van meterkast naar schuur

Krachtstroom aansluiten in meterkast naar de schuur ongeveer 12 mtr afstand. In verband met een deegmachine, graag op korte termijn.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroom aansluiting aanleggen van meterkast naar schuur uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen

Hallo, volgens Liander heb ik een 3 fasen aansluiting. Deze wil ik met mijn aannemer laten aanleggen in de nieuw te plaatsen meterkast. Klopt het dat ik dan enkel de binneninstallatie door jullie kan laten uitvoeren? Zie bijlage voor foto. Ik verneem graag van u waarvoor alvast dank.

aanleg krachtstroom

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het laten aanpassen van de meterkast ter voorbereiding van het verhogen van het vermogen (3×25A) t.b.v. een inductie kookplaat. En een perilex aansluiting zal gerealiseerd moeten worden. De installatie moet gebeuren door een erkend installateur. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte (materialen, manuren). In de bijlage zijn een aantal foto's van de meterkast toegevoegd.

Krachtstroom aanleggen voor inductie koken

Onlangs ben ik verhuisd naar een bedrijfswoning. Graag wil ik hier op een inductiefornuis gaan koken met een elektrische oven. Momenteel is de aansluiting hiervoor niet geschikt en misschien is de meterkast er ook nog niet klaar voor. Wel lijkt hij nog plek te hebben voor aanvullende groepen, zie foto. Kunt u mij laten weten welke mogelijkheden er zijn en een prijsindicatie sturen?

Krachtstroom aansluiten

Ik zoek iemand voor de aansluiting van krachtstroom ivm inductie koken. De meterkast staat niet in de woning (maar vlak buiten het appartement) dus doortrekken kabels nodig.

Krachtstroom aansluiting in meterkast verzorgen

3 fase is reeds aanwezig, we behoeven een krachtstroom aansluiting 400V ten behoeve van de garage. Het betreft alleen de aansluiting op bestaande bekabeling in de meterkast. Hoor graag van u.

Verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken moeten er leidingen en afvoer worden verlegd is 2 meter. Daarnaast moet er elektra en nieuwe stopcontact worden aangelegd. Ook moet er krachtstroom komen i.v.m. inductie Of er een perilex aansluiting aanwezig is, is niet bekend. Verder is er geen kruipruimte, afstand van meterkast naar kookplaat wordt 2 a 2,5 meter.

Aansluiten 3 fase krachtstroom in meterkast

Het gaat hier om alleen de aansluiting in de meterkast (kabel ligt er al) en de stekker aansluiten op de inductie fornuis. Stekker is aanwezig, perilex andcontactdoos aanwezig en kabel aangesloten. We hebben een sauna, waar ook krachtstroom op zit. Ik heb wat foto's toegevoegd, maakt het wat makkelijker hopen we.

Moderniseren oude meterkast

Graag laat ik de huidige meterkast moderniseren. De oude meterkast heeft keramische stoppen en de aardlekschakelaar zit maar op 1 of 2 groepen. het is ongeveer 30 jaar oud en ik wil dit moderniseren. Er zijn nu 3fasen aanwezig, 3 x 16. Dubbele kookgroep aanwezig, perilex aanwezig, zonnepanelen aanwezig. De zonnepanelen zijn volledig buitenom de meterkast, maar bevindt zich wel in de meterkast. Er is een kookgroep aanwezig, maar deze moet naar 3fasen ipv 1fasen. De oven en kookplaat zitten op 1 stopcontact. Extra aansluitingen nodig in bijkeuken en garage. Afstand tussen meterkast en bijkeuken is 2 m, hier staat zowel witgoed, als dat er gereedschap gaat staan, dus krachtstroom nodig. De garage ligt op 6,5 meter afstand van de meterkast. hier moet een aansluiting komen voor het opladen van de elektrische auto. De kruipruimte is goed toegankelijk. Vloer bijkeuken heeft geen kruipruimte, hier lopen ook geen leidingen. Ik heb wat vragen rondom installatie wat handig is.

Krachtstroom voor inductieplaat

Ik wil in de meterkast een aansluiting hebben voor krachtstroom om te gebruiken voor een inductieplaat. De kabel naar de keuken leggen we eventueel zelf of we leggen een buis zodat hij direct kan worden getrokken.

Aanleggen 400v 3 fasen aandluiting naar groepenkast

Van grondkabel energie bedrijf naar hoofd zekeringkast aanleggen 3 fase kabel tbv krachtstroom aansluiting. Incl eventueel grondwerk.

Partners

Partners van Casius