Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe zekeringenkast plaatsen:

Nieuwe zekeringenkast plaatsen

De bestaande kast heeft 8 groepen met 2 aardlekschakelaars. Volgens meter 3 fase. Ik wil de kast vernieuwen en uitbreiden tot minimaal 10 groepen waarvan 1 geschikt moet zijn voor inductie koken. Daarnaast moet er een leiding en contactdoos aangelegd worden naar de keuken voor inductie koken.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe zekeringenkast plaatsen uit heel Nederland:

Bedrading vervangen en nieuwe zekeringenkast plaatsen

Electra vervangen en een nieuwe stoppenkast plaatsen. Er zijn nu drie groepen en ik wil graag vijf groepen hebben. Tevens moet er aarde getrokken worden.

Extra groep plaatsen in de bestaande kast

Ik woon in een huurwoning van Intermaris en heb na toestemming een aansluiting aangelegd naar de tuin. De kabel komt uit bij de zekeringenkast. (een moderne). Deze kabel dient te worden aangesloten in de kast middels een extra nog te plaatsen zekering. Het is geen grote klus, maar moet wel gebeuren.

CV aanleggen en vervangen van alle elektra en installatiewerk

Voor een te renoveren vrijstaande woning uit 1938 ben ik op zoek naar een prijsindicatie voor het aanleggen van centrale verwarming, het vervangen van alle elektra en het installatiewerk voor de keuken, badkamer enz. Extra informatie hierbij: alle vloeren worden vernieuwd en alle muren opnieuw afgewerkt. Er kunnen dus relatief eenvoudig leidingen getrokken en weggewerkt worden. Het gaat globaal om: Gas: - Verzorgen gasleiding van de meterkast naar de combiketel in de bijkeuken (15 meter) - Verzorgen gasleiding van meterkast naar keuken tbv gasfornuis (6 meter) Elektra: - trekken nieuwe elektricitietsdraden van meterkast naar hal, toilet, keuken, bijkeuken, kantoor en woonkamer op begane grond - idem van meterkast naar 4 kamers op de eerste verdieping - plaatsen 14 lichtpunten op plafonds in de diverse ruimtes (8 beneden, 6 boven) - plaatsen ca 30 geaarde dubbele wandcontactdozen in de diverse ruimtes (18 dubbele beneden, 12 dubbele boven) voor normaal gebruik - plaatsen extra stroompunt tbv combioven van 5kW en extra stroompunt tbv afwasmachine, koelkast etc in keuken - plaatsen stroompunten voor twee wasmachines in bijkeuken - plaatsen zekeringenkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars Water: - verzorgen warm en koud water leidingen naar keuken tbv gootsteen - verzorgen koud water leiding naar keuken tbv afwasmachine - idem naar toilet tbv toiletdoorspoeling en fonteintje - verzorgen warm en koud water leidingen naar bijkeuken tbv extra gootsteen - verzorgen koud water leidingen naar bijkeuken tbv bijvullen combi ketel en twee aansluitingen wasmachine - verzorgen warm en koud water leidingen naar badkamer op eerste verdieping tbv dubbele wastafel en douche - verzorgen koud water leiding badkamer op eerste verdieping tbv toilet Riolering: verzorgen van afvoeren van dekeuken (gootsteen en afwasmachine) Centrale verwarming: het aanleggen van de gehele centrale verwarming in de woning, compleet met combiketel

In verband met het plaatsen van een ...

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken moeten er leidingen getrokken worden door stenen muren van de zekeringskast naar de keuken, tekeningen van de keuken zijn aanwezig. Verder leidingen van de zekeringenkast naar de 1e verdieping voor de aansluiting van de wasmachine en droogtrommel.

Uitbreiden/vervangen van huidige ...

Uitbreiden/vervangen van huidige groepenkast/zekeringenkast. Nu 2 groepen. Wens meerdere [min 6] E.e.a. is sterk verouderd! Aanleggen van meerdere wc dozen Stroomvoorbereidingen nieuw te plaatsen keuken en badkamer Alle opdek schakelaar vervangen en uitbreiden naar inbouw. Het klassieke plafond dient bespaart te blijven. Huis dateert uit 1922

Aanleggen complete installatie vanaf ...

Aanleggen complete installatie vanaf zekeringenkast in oud woonhuis. Open plafonds en balklaag makkelijk bereikbaar. Omvat alle elektra in 4 tot 6 groepen inclusief het nieuw plaatsen van een moderne groepenkast.