Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor utp rj45 punten afmonteren:

UTP RJ45 punten afmonteren

LAN verbinding via utp rj45 aansluitpunten x3 op drie slaapkamers 1e verdieping. Achter afdekplaatje zit momenteel zowel een coax kabel als een utp cat6 kabel. Ik heb overal een keystone opgezet maar krijg de LAN verbinding niet werkend. Ook heb ik voor elk een een utp afdekplaatje. Op zolder is het gelukt maar 1e verdieping niet. Verschil met 1e verdieping was dat hier enkel een utp kabel achter afdekplaatje zat en geen utp kabel. Deze ook keystone erop gezet en deze wel werkend gekregen. In het kort: een werkende lan verbinding op de 1e verdieping.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor utp rj45 punten afmonteren uit heel Nederland:

Aanleg stopcontact / coax inbouwbox

Wij willen graag een stroompunt aanbrengen (er is voldoende capaciteit op deze groep) naar een punt in de woonkamer dichter bij de vloer. Hiervoor is ongeveer 1,5 mtr freeswerk vereist en de aanleg van het contactpunt. Naast electra ook een holle buis voor coax & UTP (al aanwezig). Mijn idee was om een inbouwdoos te hebben van COAX (TV), UTP (RJ45) en 2x electra. Bestaand electra punt dichtbij bevat geen aarde, zou wel mooi zijn als dit ook kon (punt is ongeveer 1,5 a 2 mtr van meterkast verwijderd. Betreft woning aan de middelweg in Haarlem. Alvast dank. Groet.

UTP kabel voor netwerk aanleggen

Graag zou ik willen weten wat het ongeveer zou kosten om in 4 verschillende ruimtes in mijn huis een netwerk aansluiting aan te leggen vanaf de router tot aan de inbouwdoos. Bij de verbouwing zijn al pvc leidingen aangelegd. De door de aannemer geleverde besteklijst is als volgt. 200 meter ftp cat. 5e, 4 x inbouwdoos cat 5e rj45, 4 cat. 5e connectors+tule. Het gaat dus om 4 kabels trekken en afmonteren.

UTP-kabel trekken voor Ziggo Horizon box

Graag een prijsopgave voor: 1. Trekken nieuwe netwerk kabel -voorzien van RJ45 stekkertjes- van de Ziggo Horizon media box in de woonkamer naar de centrale meterkast. Er ligt een bestaande pijp waar de nieuwe kabel doorheen kan. 2. Doormeten en controleren van de bestaande netwerk kabels vanuit de centrale meterkast naar de verschillende; eventueel nieuwe RJ45 stekkertjes aanbrengen of kabel vervangen. Realisatie op zo kort mogelijke termijn. Alles ligt op 1 verdieping en moet door twee kamers heen.

UTP- en COAX-kabels laten trekken

Het is een gelijkvloers appartement, waarbij beide buizen van de hoofdaansluiting naar de woonkamer lopen: BUIS 1: COAX kabel bijtrekken, UTP kabel zit al in deze buis. Afstand is ongeveer 12 meter. Wand contactdoos RJ45 + COAX. BUIS 2: Verwijderen oude COAX kabel en 2 nieuwe kabels (COAX en UTP) erin. Afstand is ongeveer 18 meter. Wand contactdoos RJ45 + COAX. Ik heb 1 COAX - kabel voor de korte afstand en 1 internetkabel nodig voor de lange afstand. De rest heb ik.

UTP-kabels met aansluitingen monteren

We hebben in ons bedrijf 36 netwerkkabels, UTP CAT 6, getrokken. Deze moeten aan de ene kant aan een RJ45 stekker geknepen worden en aan de andere kant aan een wandcontactdoos met 2 aansluitingen. Aan de kant van de stekkers moeten ze afgewerkt en aangesloten worden in een patchkast. De wandcontactdozen (inbouw) moeten meegeleverd worden. Alles moet gecertificeerd worden opgeleverd.

COAX-kabels vernieuwen

Huis bj 1992. Ivm ziggo horizon, moet ik de huidige coax kabels vervangen door coax c9 + aansluiting (inbouw) a) coax kabel van meterkast (gang) naar woonkamer begane grond b) coax kabel van meterkast naar eerste verdieping, 2x slaapkamer (in één daarvan komt de ziggo modem/router, die wordt aangesloten op de versterker in de meterkast) c) coax kabel van meterkast naar tweede verdieping (zolderkamer) en aansluiten op een versterker in de meterkast (dus plaatsen van connectoren) Daarnaast wil ik een LAN netwerk (verbonden met een switch in de meterkast) In de woonkamer wil ik nog één extra ethernetaansluiting en mogelijk kan de kabel in dezelfde buis als de coax kabel (tenzij interferentie problemen waarschijnlijk zijn)) -ethernet kaber trekken meterkast woonkamer (in dezelfde buis als de coax kabel; tenzij dit interferentie probleem gaat opleveren. ) -aansluiten 4x UTP RJ45 stekker -installeren 4 x LAN aansluiting (wandcontactdoos

UTP kabel trekken

Graag wil ik 2 UTP kabels laten trekken van meterkast naar de woonkamer (circa 20 meter). De huidige coax kabel mag eruit of u kan de lege leiding gebruiken. In de meterkast zult u 2 Rj45 connectors moeten aansluiten en in de woonkamer in de wandcontactdoos. Graag ontvang ik uw prijs opgave!

Het trekken van Netwerk en Coaxkabels

Ik ben opzoek naar iemand die voor mij diverse kabels kan trekken, het gaat om de volgende aansluitingen: 1. Internet + Telefoon aansluiting In bestaande binnenmuurleiding oude kabels vervangen door een stugge CAT6 netwerkkabel en een telefoonkabel. Lengte buis ongeveer 12 meter. - Nieuwe kabels afmonteren op CAT6 inbouwdoos met 2x RJ45 aansluiting; - In de meterkast RJ11 en RJ45 connector aanzetten. 2. R/TV + Internet aansluiting Via kruipruimte moet er een nieuwe leiding aangelegd worden. - In de meterkast een 20 mm gat boren (geen beton); - In de buitengevel twee 20 mm gaten boren; - PVC Elektra buis ¾ inch leggen in de kruipruimte vanuit de meterkast naar de buitenmuur en weer naar binnen toe (woonkamer). Buis moet hier en daar vastgezet worden op plafond zodat de leiding niet op het zand of water ligt; - Door de nieuwe leiding KOKA 9TS coax en UTP CAT6 netwerkkabel doortrekken; - In de meterkast coaxconnector en RJ45 connector aanzetten; - In de woonkamer monteren en aansluiten opbouwdoos voor R/TV en een opbouwdoos met 2x RJ45. Meeste materialen zijn aanwezig, behalve PVC Elektra buis 3/4 (19mm) grijs, lengte ongeveer 15 meter + bochten, sokken en zadelklemmen.

Internet aansluiting aanleggen in een studentenhuis

Wij zitten in een studentenhuis met 8 kamers in Amsterdam zonder een internetaansluiting in de kamers. We moeten het op dit moment doen met 1 router in het hele huis en dat vindt de WiFi verbinding niet zo fijn. Zouden jullie iets voor ons kunnen betekenen op korte termijn? In de kamers hebben we een oude telefoon aansluiting en coax aansluiting. Ik neem aan de de oude telefoon aansluiting weg kan en in iedere kamer een UTP aansluiting gemonteerd kan worden. In de meterkast zouden RJ45 connectoren de oude telefoonaansluitingen moeten vervangen. We hebben al routers aangeschaft die we per verdieping willen plaatsen. Wij horen het graag.

UTP netwerk in appartement

Ik wil in ons appartement UTP netwerk kabel (CAT5e of 6) laten leggen vanaf de meterkast naar kamers. RJ45 connectors in meterkast, inbouw wandcontactdozen in kamers * Woonkamer: één outlet die ipv huidige telefoon komt met 2x RJ45 connector (of 1x RJ45 en 1x telfoon RJ11, want telefoon moet blijven werken maar ik kan ook RJ11-RJ45 conversie stekkers gebruiken dus heb voorkeur voor 2xRJ45). Op eerste gezicht lijkt er een buis met telefoon kabel te liggen dus kan daar doorheen * Studeer kamer: ook 1x outlet met 1 of 2 aansluitingen afhankelijk of kabelbuizen dat aan kunnen. Het moet waarschijnlijk naast bestaande elektra kabel door buisgetrokken worden * Optioneel (afhankelijk van meerkosten) wil ik ook naar slaapkamer en tweede plek in studeerkamer een telefoon aansluiting.