Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Apeldoorn of directe omgeving.

1791 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen, uitbreiden van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Apeldoorn:

Groepenkast uitbreiden

Een extra groep in de meterkast erbij in verband met nieuwe keuken met inbouwoven. Zie afbeelding voor huidige situatie.

Extra groep aanleggen

Een extra groep aanleggen t.b.v. zonnepanelen.

Meterkast ombouwen van een 1- naar 3-fase aansluiting

Bestaande groepenkast uit 2007 is aangelegd op 1 fase 35A. We willen deze wijzigen naar een 3 fase 25A. Hiervoor dient de groepenkast aangepast te worden.

Elektra vervangen en extra groepen aanleggen

De elektra in de gehele woning willen wij vervangen en tevens uitbreiden van de groepen in de meterkast. Het gaat om een vrijstaande jaren 30 woning met verouderd elektra en 4 groepen in de meterkast.

Aardpen slaan bij meterkast

Ik wil een aardpen laten slaan bij de meterkast.

Vervangen van elektra

- Vervangen van de groepenkast van 3 naar 6 stoppen - Aanbrengen van een aardlekschakelaar - Vervangen van bedrading (oude en nieuwe zijn nu door elkaar gebruikt en de stopcontacten zijn niet geaard)

Ethernetkabel trekken

Ik wil graag een Ethernet kabel van de experia box beneden naar de PC boven laten trekken. Dit kan door loze leidingen

Groepenkast vervangen voor 3 fase

Om beter aan te sluiten op een nieuwe situatie met zonnepanelen en een mogelijke laadpaal willen wij de 1 fase 35A laten vervangen door 3 fase 25A. Echter voldoet de groepenkast niet volgens Liander. Nu kan ik zelf redelijk goedkoop aan een EMAT groepenkast komen (1/3 fase 40A 10 groepen en een 4P hoofdschakelaar) maar kan ik deze niet zelf aansluiten. Wie heeft er tijd om dit binnen een redelijke termijn en prijs uit te voeren? Bijgevoegd 2 foto's van meterkast en beoogde groepenkast.

Nieuwe elektra aanleggen

Nieuwe elektra aanleggen en een 12 groepen stoppenkast. Momenteel een kast met 4 groep.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aansluiting maken in de meter kast en jacuzzi aansluiten Kabel kan buiten om en we graven het zelf wel in ongeveer 20 meter lengte kabel

Aanleg van 3-fase krachtstroom

Voor een Bauknecht inductiekookplaat (type ESPIF 8950 IN) heb ik en contactdoos (3 fase) nodig in de keuken. Afstand naar meterkast ongeveer 15 meter. De kruipruimte is droog.

Groepen bijplaatsen en herverdelen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken met meer elektrische apparaten is het nodig dat er een herverdeling van de groepen in de meterkast komt en wellicht moeten er groepen bij.

Meterkast verplaatsen

Via deze weg wil ik graag een offerte om de meterkast een meter te verzetten. In een andere kast maar wel in de zelfde hal waar hij zich nu bevindt. De kabel moet opnieuw ingebracht worden.

Groepenkasten aanpassen van enkele fase naar drie fasen

Aanpassing van de bestaande groepenkasten naar een 3 fasen aansluiting (3 x 25 ampère). Wie levert de aardlekschakelaars?

Extra groep aanleggen

In huurwoning van 5 jaar oud een nieuwe groep plaatsen in de meterkast. Dit in verband met een inductie kookplaat en oven Graag op kort termijn, over een week beginnen we met de aanleg.

Extra groep en stopcontact installeren

Wij willen een extra 16 A groep in de meterkast ( in verband met de overgang naar inductie koken), in de gang; via de kruipruimte (2 gaten in de vloer) kabel naar de keuken (ongeveer 5 meter. ) een normaal geaard stopcontact aldaar.

Verplaatsen van de meterkast

de klant wil graag zijn meterkast verplaatsen. De nieuwe voorgetrokken bochten zitten in de nieuwe meterkast.

Inductiekookplaat aansluiten

Ik heb een Bosch PXE675DC1E inductie kookplaat gekocht. Nu wil ik hem gaan aansluiten, maar er wordt nogal vaag gedaan over hoe hij aangesloten moet worden. Ik heb dus iemand nodig die er een Perilex stekker aan kan zetten. 15 jaar geleden is er 2 x 1 automaat aangelegd met een Perilex stopcontact. Dit voor een Etna nobel keramische plaat. De stekker heb ik al aangeschaft. Wat zijn de kosten en op welke termijn zou dit kunnen.

Vervangen elektra keuken

Elektra in keuken vervangen. Wellicht extra groep in meterkast?

Krachtstroom stekkerdoos in de meterkast plaatsen

Ik wil een krachtstroom stekkerdoos in de meterkast laten aansluiten. Er ligt al een 5-polige kabel van de meterkast naar de schuur. Volgens mij is die eenvoudig aan te sluiten in de groepenkast. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen.

Elektra renoveren

Ik wil de aanleg van 3 fasen aansluiting in de schuur vanaf de meterkast, aanleg van perilex aansluiting in keuken vanaf meterkast, vervanging wcd's in keuken, vervanging 3 wc's door 3 geaarde wcd's met USB in de woonkamer, vervanging/aanleg 2 wcd's op zolder door/van geaarde wcd's met USB. Ovb aarden wcd in badkamer realiseren.

Uitbreiden van de groepenkast

Mijn dochter heeft een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1977 en krijgt daarvan eind november de sleutel. We willen er zelf een nieuwe keuken gaan plaatsen met daarin een inductiekookplaat, oven, magnetron en 10 liter boiler, koelkast en vriezer. Daarvoor moet eerst de groepenkast worden uitgebreid. De overige bekabeling zullen wij zelf aanleggen. De bestaande groepenkast heeft nog smeltzekeringen en er is geen hoofdschakelaar. Ik laat de groepenkast graag uitbreiden met 3 groepen van 16A en een aardlekschakelaar en een nieuwe verzegeling plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Aardpen slaan

Ik ben mijn woning aan het renoveren en wil een nieuwe aardpen laten slaan. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Sleuven in het beton maken en elektra verplaatsen

Eind september komt er in mijn woning iemand advies geven over het optimaliseren van de verlichting. In de 3e week van oktober komt de stukadoor diverse ruimtes stuken. Ik wil in de tussenliggende tijd, bij voorkeur in week 40 of 41, verlichting laten verleggen en daarbij 5 meter sleuven en 3 gaten laten frezen in een betonnen ondergrond. Er moeten 2 lichtpunten worden verplaatst in het plafond. Het is belangrijk om te weten dat 1 aansluiting in de vide is met een plafondhoogte van ongeveer 4,5 meter. Daar zal een steiger geplaatst moeten worden. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Verzwaring van een elektra-aansluiting in de groepenkast

Wij hebben een woning gekocht nu blijkt dat wij maar een 1-fase aansluiting hebben. We willen die aansluiting graag laten verzwaren omdat we ook op inductie gaan koken. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.