Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Apeldoorn of directe omgeving.

1812 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, vervangen intercom en deurbel en centrale deuropenerinstallatie, gehele woning electra vervangen, vervangen / uitbreiden meterkast i.v.m. inductiekookplaat, krachtstroom aanleggen voor een elektrische auto, vervangen elektra: lichtschakelaars, wifi-bekabeling, stopcontacten uit de plinten verwijderen, advies aanpassing van Stedin en mogelijk nieuwe aansluiting in de schuur, vervangen elektra, tussenmeter plaatsen voor elektra, verplaatsen meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Apeldoorn:

Krachtstroom aansluiten

Ik wil in de meterkast krachtstroom laten installeren i.v.m. aanschaffen fornuis met inductie. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

2 Fase aansluiten voor inductiekookplaat

Wij willen op inductie gaan koken. De meterkast moet voor 2 fase aangepast worden. Daarnaast moet er een speciaal stopcontact in de keuken aangebracht worden. Er loopt al een aparte leiding naar de vaatwasser.

Aardpen slaan

In ons nieuwe huis uit 1906 is geen aarde geregeld. Er moet een aardpen komen en later ook een andere groepenkast. Graag krijg ik een offerte over het slaan van een aardpen

Extra stopcontact plaatsen in de meterkast

Stopcontact plaatsen in meterkast voor aansluiting experia box. Er is een monteur van kpn langs geweest, die mij vertelde dat hij de box alleen kon aansluiten als er een stopcontact in de meterkast zat.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Elektra/groepenkast vervangen

Van mijn jaren 30 woning moeten de elektra en groepenkast worden aangepast/vervangen. Er zit een oude groepenkast van 6 groepen in, deze moet vervagen worden. Deze hoeft niet afgevoerd te worden. Graag de nieuwe met mogelijkheid voor inductie koken. Wij hebben zandgrond. Er zit een aardlekschakelaar op. Verder denk ik dat de bedrading door het hele huis vervangen moet worden. Ik denk dat het om ongeveer 110 m2 gaat.

Utp en coax door 1 leiding trekken

Van meterkast naar zolder (4e verdieping) moet een coax en utp door 1 leiding. Coax kabel, utp kabel en wandmontage materiaal is al aanwezig. Gaat puur om het trekken van de kabels door een loze leiding.

Krachtstroom aansluiting aanleggen van meterkast naar schuur

Krachtstroom aansluiten in meterkast naar de schuur ongeveer 12 mtr afstand. In verband met een deegmachine, graag op korte termijn.

Elektra gereed maken voor inductie kookplaat

Ik wil een inductie kookplaat plaatsen, daarvoor moet er 12 m kabel (via het plafond) naar de keuken getrokken worden vanuit de meterkast en kookplaat monteren.

Groepenkast vervangen en nalopen schakelmateriaal

Wij gaan op 19 juli verhuizen naar Apeldoorn. De groepenkast in deze woning moet vervangen worden. Dit zijn te weinig groepen en er is geen hoofdschakelaar aanwezig. Het gaat om een woning van 210 m2 en hier zou ik graag afdoende groepen voor willen hebben. Daarnaast zou ik graag even willen na laten lopen of alle het schakelmateriaal, wandcontactdozen ordentelijk en veilig zijn. En tot slot vervangen stalen buizen elektra door PVC buizen. Het zou fijn zijn als deze werkzaamheden plaats kunnen vinden in de week van 22 juli.

Motorisatie ophangen ten behoeve van een garagedeur

Ik zoek een elektricien die een een Gomfy motorisatie kan ophangen zodat de garagedeur (245x210) met afstandsbediening open kan. Het gaat om een stalen deur.

Elektra installatie

Graag zou ik de volgende werkzaamheden willen laten uitvoeren: - schakelaar aanpassen buitenlamp - onbekende groep van de lamp uit de hal aansluiten - deurbel werkt niet goed - ethernetkabel aanleggen

Lamp ophangen systeemplafond badkamer

In mijn badkamer zit een systeemplafond met gipsplaten. Ik heb bij Praxis de Philips plafondlamp MyBathroom wit 1 x 20W besteld. Ik zou graag hulp willen krijgen bij het bevestigen van deze lamp in de badkamer en de mogelijke kostenspecificatie hiervoor.

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Binnenkort worden er zonnepanelen op het dak geplaatst. Hiervoor dient een hoofdschakelaar aanwezig te zijn in de meterkast. Graag offerte.

Vervangen electra gehele woning 130 m2

Wat moet er gebeuren? - Gehele elektra van de gehele woning vervangen van ca. 130 m2, 4 slaapkamers. - Nieuwe groepenkast aanleggen en uitbreiden van het aantal groepen (nu 3, naar in ieder geval 8). Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Afsplitsen woning bedrijfsruimte

Beneden verhuur aan winkel boven particuliere bewoning nu GWE op een gemeenschappelijke meter hetgeen afgesplitst dient te worden.

Meterkast vervangen

Ik wil graag een offerte voor nieuwe 3 fase groepenkast inclusief een 3 fase aardlekautomaat met montage.

Electriciteit aanleggen

In mijn keuken is geen elektriciteit voor de plafondlamp. Dat wil ik graag laten installeren.

Garagedeur opener vervangen

Mijn elektrische garagedeur opener heeft het begeven. Wat is de prijs voor vervangen v.d. defecte opener?

Meterkast aanpassen voor een inductiekookplaat

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan aanpassen ten behoeve van een inductiekookplaat. De inductieplaat die we uitkiezen is geschikt en voldoet voor 2 fase. Daarnaast moet er ook een kabel getrokken worden van de meterkast naar de kookplaat toe.

Krachtstroom aanleggen

Ik zou graag de kosten willen weten van het aanleggen van krachtstroom in mijn flat, die ik huur. Ik wil namelijk overstappen op elektrisch koken. De meterkast zit naast de keuken.

Aanleggen groep en aansluiting fornuis in keuken

Ik ben op zoek naar een elektricien die een extra groep in mijn meterkast kan plaatsen ten behoeve van een nieuw fornuis. Aansluiting van meterkast naar het fornuis moet ook geregeld worden. De meterkast bevindt zich in de keuken, hieronder is een kruipruimte aanwezig.

Nieuwe zekeringenkast plaatsen

De bestaande kast heeft 8 groepen met 2 aardlekschakelaars. Volgens meter 3 fase. Ik wil de kast vernieuwen en uitbreiden tot minimaal 10 groepen waarvan 1 geschikt moet zijn voor inductie koken. Daarnaast moet er een leiding en contactdoos aangelegd worden naar de keuken voor inductie koken.

Vervanging stoppenkast

Ik zoek een elektricien die mijn stoppenkast kan aanpassen. Dit moet ter behoefte van een inductiekookplaat. Ik heb me laten vertellen dat er extra groepen geplaatst moeten worden.

Perilex aansluiting maken in de keuken

Ik wil een perilex aansluiting in de keuken. De kabel kan via een goed bereikbare en hoge kruipruimte van de keuken naar de meterkast lopen. Het hoeft in de keuken niet netjes afgewerkt te worden. Ik heb in de meterkast 5 groepen, waarvan 1 voor de keuken, maar ik weet niet of deze installatie geschikt is voor een perilex aansluiting (of krachtig genoeg voor zowel koken, afwasmachine, koelkast en wat kleine verbruikers). Tevens weet ik niet hoe oud de groepenkast is, maar aangezien er nog porseleinen stoppen inzitten zal het behoorlijk oud zijn.