Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Apeldoorn of directe omgeving.

1808 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Apeldoorn:

Twee stopcontacten aanleggen

Wil graag 2 stopcontacten aanleggen in mijn slaapkamer en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Los stopcontact vastzetten op muur

Wij hebben een muur uitgebroken waar een stopcontact in zat. Dat stopcontact hangt nu los in de kamer en die willen we graag bevestigd hebben aan een muur. Tevens willen we graag een extra stopcontact in die kamer. Het betreft een woning uit 1970.

Elektra werkzaamheden

1. In een antieke houten staande lamp de bedrading vervangen inclusief het aanbrengen van een nieuwe fitting en een voetschakelaar. 2. Vervangen van een wandcontactdoos (opbouw voor 2 stekkers). 3. Monteren van een opbouwspot aan plafond. 4. Monteren plafonnière.

Doormiddel van een kabelbuis 2 afzonderlijke kruipruimtes verbinden

Ik wil graag een soort buis door een stuk zandgrond onder de woning (1950-1960) als verbinding tussen twee bestaande kruipruimtes. Het gaat erom een kabel voor krachtstroom te laten trekken met de mogelijkheid er later nog eventueel andere kabel(s) bij te trekken. De begane grond is niet volledig voorzien van kruipruimtes. De buis zal daardoor gedeeltelijk niet door een kruipruimte kunnen maar zal door (zand)grond geboord moeten worden van de ene kruipruimte naar de andere.

Netwerkkabel trekken voor internet aansluiting op 2e etage door bestaande leidingen

Betreft pand uit 1980. Moet een netwerkkabel worden getrokken vanuit kelder naar 2e etage. Er liggen goten. Begane grond en 1ste etage zijn bedrijf. 2e is appartement.

Aanleggen 2e fase + 2 fase groep (inductie kookplaat)

In de meterkast (Ruimte genoeg) - 2e fase aanleggen (Vanuit hoofd aansluiting) - 2 fase groep aanleggen Ik zorg zelf ervoor dat de kabel (5x2,5mm2) van de keuken in de meterkAst komt.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Vervangen electra installatie

Wij zijn voornemens een huis uit 1921 te kopen en dit grotendeels zelf mbv diverse specialisten te renoveren. Kunt u ons een eerste prijs indicatie opgeven wat het kost om de gehele elektrische installatie incl groepenkast te vervangen? Inhoud huis ca 115m2, 3 slaapkamers Alvast dank

Coax vervangen door UTP

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van coax naar netwerkkabel en bijpassende aansluiting voor telefoon/televisie. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Zekering slaat terug en elektra verbruik is abnormaal hoog

Zekering van een groep slaat direct terug. tevens kijken naar electra verbruik. Abnormaal hoog verbruik geregistreerd.

Meterkast perilex 7400 Watt

Vijf inbouw apparaten (vaatwasser,oven,inductiekookplaat,afzuigkap en koelkast) voorzien van elektra en eventueel frezen. Vanuit meterkast een perilex 7400 Watt plaatsen.

CEE Female Stopcontact plaatsen op muurtje bij de auto

Ik zou graag een CEE Contactdoos geplaatst willen hebben op het muurtje (zie foto's in bijlagen), voor het opladen van onze auto. Wat mij betreft kan deze aangesloten worden via een waterdichte doos o.i.d bij het bestaande stopcontact (die gebruik ik nu voor hetzelfde doel) bij de schuur (ook op de foto's te zien). Het graven en het straatwerk moet ook binnen de klus vallen. Ik wil graag een totaalprijs voor het geheel.

Meterkast uitbreiden voor elektrische auto

Ik wil mijn meterkast uit laten breiden van 1 naar 3 fase, tbv een elektrische auto, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een prijs indicatie.

Schakelmateriaal en dimmers vervangen

Ik wil graag wat schakelmateriaal en dimmers vervangen. 15 schakelaars en 1 x 4 dimmers en 1 separate dimmer.

Aanleggen 3 fase

Ik wil een 3 fase groepenkast installeren ivm aansturing van een inductiekookplaat. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Ik ontvang graag een offerte.

Krachtstroom aansluiten

Ik wil in de meterkast krachtstroom laten installeren i.v.m. aanschaffen fornuis met inductie. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

2 Fase aansluiten voor inductiekookplaat

Wij willen op inductie gaan koken. De meterkast moet voor 2 fase aangepast worden. Daarnaast moet er een speciaal stopcontact in de keuken aangebracht worden. Er loopt al een aparte leiding naar de vaatwasser.

Aardpen slaan

In ons nieuwe huis uit 1906 is geen aarde geregeld. Er moet een aardpen komen en later ook een andere groepenkast. Graag krijg ik een offerte over het slaan van een aardpen

Extra stopcontact plaatsen in de meterkast

Stopcontact plaatsen in meterkast voor aansluiting experia box. Er is een monteur van kpn langs geweest, die mij vertelde dat hij de box alleen kon aansluiten als er een stopcontact in de meterkast zat.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Elektra/groepenkast vervangen

Van mijn jaren 30 woning moeten de elektra en groepenkast worden aangepast/vervangen. Er zit een oude groepenkast van 6 groepen in, deze moet vervagen worden. Deze hoeft niet afgevoerd te worden. Graag de nieuwe met mogelijkheid voor inductie koken. Wij hebben zandgrond. Er zit een aardlekschakelaar op. Verder denk ik dat de bedrading door het hele huis vervangen moet worden. Ik denk dat het om ongeveer 110 m2 gaat.

Utp en coax door 1 leiding trekken

Van meterkast naar zolder (4e verdieping) moet een coax en utp door 1 leiding. Coax kabel, utp kabel en wandmontage materiaal is al aanwezig. Gaat puur om het trekken van de kabels door een loze leiding.

Krachtstroom aansluiting aanleggen van meterkast naar schuur

Krachtstroom aansluiten in meterkast naar de schuur ongeveer 12 mtr afstand. In verband met een deegmachine, graag op korte termijn.

Elektra gereed maken voor inductie kookplaat

Ik wil een inductie kookplaat plaatsen, daarvoor moet er 12 m kabel (via het plafond) naar de keuken getrokken worden vanuit de meterkast en kookplaat monteren.

Groepenkast vervangen en nalopen schakelmateriaal

Wij gaan op 19 juli verhuizen naar Apeldoorn. De groepenkast in deze woning moet vervangen worden. Dit zijn te weinig groepen en er is geen hoofdschakelaar aanwezig. Het gaat om een woning van 210 m2 en hier zou ik graag afdoende groepen voor willen hebben. Daarnaast zou ik graag even willen na laten lopen of alle het schakelmateriaal, wandcontactdozen ordentelijk en veilig zijn. En tot slot vervangen stalen buizen elektra door PVC buizen. Het zou fijn zijn als deze werkzaamheden plaats kunnen vinden in de week van 22 juli.