Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Apeldoorn of directe omgeving.

1788 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: domotica leveren en configureren, tl lamp met armatuur laten bevestigen, vervangen groepenkast, alle bedrading vervangen en plaatsen perilex stopcontact keuken, elektra in een casco woning aanleggen, electra aanleggen nieuw te bouwen woning, diverse intercoms van een appartementencomplex herstellen, vervangen van elektra in hele huis en meterkast vervangen, groepenkast en extra voedingsgroepen keuken, meterkast vernieuwen en verplaatsen, installeren + verleggen van bestaande en nieuwe elektrapunten, elektra vervangen woning, krachtstroom realiseren, vervangen van electra, vervangen van de groepenkast, buitenverlichting plaatsen op de gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Apeldoorn:

Krachtstroom aanleggen

Ik zou graag de kosten willen weten van het aanleggen van krachtstroom in mijn flat, die ik huur. Ik wil namelijk overstappen op elektrisch koken. De meterkast zit naast de keuken.

Aanleggen groep en aansluiting fornuis in keuken

Ik ben op zoek naar een elektricien die een extra groep in mijn meterkast kan plaatsen ten behoeve van een nieuw fornuis. Aansluiting van meterkast naar het fornuis moet ook geregeld worden. De meterkast bevindt zich in de keuken, hieronder is een kruipruimte aanwezig.

Nieuwe zekeringenkast plaatsen

De bestaande kast heeft 8 groepen met 2 aardlekschakelaars. Volgens meter 3 fase. Ik wil de kast vernieuwen en uitbreiden tot minimaal 10 groepen waarvan 1 geschikt moet zijn voor inductie koken. Daarnaast moet er een leiding en contactdoos aangelegd worden naar de keuken voor inductie koken.

Vervanging stoppenkast

Ik zoek een elektricien die mijn stoppenkast kan aanpassen. Dit moet ter behoefte van een inductiekookplaat. Ik heb me laten vertellen dat er extra groepen geplaatst moeten worden.

Perilex aansluiting maken in de keuken

Ik wil een perilex aansluiting in de keuken. De kabel kan via een goed bereikbare en hoge kruipruimte van de keuken naar de meterkast lopen. Het hoeft in de keuken niet netjes afgewerkt te worden. Ik heb in de meterkast 5 groepen, waarvan 1 voor de keuken, maar ik weet niet of deze installatie geschikt is voor een perilex aansluiting (of krachtig genoeg voor zowel koken, afwasmachine, koelkast en wat kleine verbruikers). Tevens weet ik niet hoe oud de groepenkast is, maar aangezien er nog porseleinen stoppen inzitten zal het behoorlijk oud zijn.

Aardpen slaan

Wij zoeken een vakman die bij ons een aardpen kan laten slaan. Uitvoeren in de week van 6 augustus.

UTP RJ45 punten afmonteren

LAN verbinding via utp rj45 aansluitpunten x3 op drie slaapkamers 1e verdieping. Achter afdekplaatje zit momenteel zowel een coax kabel als een utp cat6 kabel. Ik heb overal een keystone opgezet maar krijg de LAN verbinding niet werkend. Ook heb ik voor elk een een utp afdekplaatje. Op zolder is het gelukt maar 1e verdieping niet. Verschil met 1e verdieping was dat hier enkel een utp kabel achter afdekplaatje zat en geen utp kabel. Deze ook keystone erop gezet en deze wel werkend gekregen. In het kort: een werkende lan verbinding op de 1e verdieping.

Groepenkast uitbreiden

Een extra groep in de meterkast erbij in verband met nieuwe keuken met inbouwoven. Zie afbeelding voor huidige situatie.

Extra groep aanleggen

Een extra groep aanleggen t.b.v. zonnepanelen.

Meterkast ombouwen van een 1- naar 3-fase aansluiting

Bestaande groepenkast uit 2007 is aangelegd op 1 fase 35A. We willen deze wijzigen naar een 3 fase 25A. Hiervoor dient de groepenkast aangepast te worden.

Elektra vervangen en extra groepen aanleggen

De elektra in de gehele woning willen wij vervangen en tevens uitbreiden van de groepen in de meterkast. Het gaat om een vrijstaande jaren 30 woning met verouderd elektra en 4 groepen in de meterkast.

Aardpen slaan bij meterkast

Ik wil een aardpen laten slaan bij de meterkast.

Vervangen van elektra

- Vervangen van de groepenkast van 3 naar 6 stoppen - Aanbrengen van een aardlekschakelaar - Vervangen van bedrading (oude en nieuwe zijn nu door elkaar gebruikt en de stopcontacten zijn niet geaard)

Ethernetkabel trekken

Ik wil graag een Ethernet kabel van de experia box beneden naar de PC boven laten trekken. Dit kan door loze leidingen

Groepenkast vervangen voor 3 fase

Om beter aan te sluiten op een nieuwe situatie met zonnepanelen en een mogelijke laadpaal willen wij de 1 fase 35A laten vervangen door 3 fase 25A. Echter voldoet de groepenkast niet volgens Liander. Nu kan ik zelf redelijk goedkoop aan een EMAT groepenkast komen (1/3 fase 40A 10 groepen en een 4P hoofdschakelaar) maar kan ik deze niet zelf aansluiten. Wie heeft er tijd om dit binnen een redelijke termijn en prijs uit te voeren? Bijgevoegd 2 foto's van meterkast en beoogde groepenkast.

Nieuwe elektra aanleggen

Nieuwe elektra aanleggen en een 12 groepen stoppenkast. Momenteel een kast met 4 groep.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aansluiting maken in de meter kast en jacuzzi aansluiten Kabel kan buiten om en we graven het zelf wel in ongeveer 20 meter lengte kabel

Aanleg van 3-fase krachtstroom

Voor een Bauknecht inductiekookplaat (type ESPIF 8950 IN) heb ik en contactdoos (3 fase) nodig in de keuken. Afstand naar meterkast ongeveer 15 meter. De kruipruimte is droog.

Groepen bijplaatsen en herverdelen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken met meer elektrische apparaten is het nodig dat er een herverdeling van de groepen in de meterkast komt en wellicht moeten er groepen bij.

Meterkast verplaatsen

Via deze weg wil ik graag een offerte om de meterkast een meter te verzetten. In een andere kast maar wel in de zelfde hal waar hij zich nu bevindt. De kabel moet opnieuw ingebracht worden.

Groepenkasten aanpassen van enkele fase naar drie fasen

Aanpassing van de bestaande groepenkasten naar een 3 fasen aansluiting (3 x 25 ampère). Wie levert de aardlekschakelaars?

Extra groep aanleggen

In huurwoning van 5 jaar oud een nieuwe groep plaatsen in de meterkast. Dit in verband met een inductie kookplaat en oven Graag op kort termijn, over een week beginnen we met de aanleg.

Extra groep en stopcontact installeren

Wij willen een extra 16 A groep in de meterkast ( in verband met de overgang naar inductie koken), in de gang; via de kruipruimte (2 gaten in de vloer) kabel naar de keuken (ongeveer 5 meter. ) een normaal geaard stopcontact aldaar.

Verplaatsen van de meterkast

de klant wil graag zijn meterkast verplaatsen. De nieuwe voorgetrokken bochten zitten in de nieuwe meterkast.

Inductiekookplaat aansluiten

Ik heb een Bosch PXE675DC1E inductie kookplaat gekocht. Nu wil ik hem gaan aansluiten, maar er wordt nogal vaag gedaan over hoe hij aangesloten moet worden. Ik heb dus iemand nodig die er een Perilex stekker aan kan zetten. 15 jaar geleden is er 2 x 1 automaat aangelegd met een Perilex stopcontact. Dit voor een Etna nobel keramische plaat. De stekker heb ik al aangeschaft. Wat zijn de kosten en op welke termijn zou dit kunnen.