Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Acquoy te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Acquoy heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Acquoy u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Acquoy of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Acquoy bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, elektra laten vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Acquoy staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Acquoy:

Coax kabels laten trekken

Mijn hoofdaansluiting van de Ziggo modem zit in de meterkast. Ik wil graag een coax kabel laten trekken voor een loze leiding die uitkomt in de muur naast de trapkast in de woonkamer. Graag op korte termijn. De coaxkabel heb ik zelf.

Zegel plaatsten bij hoofdzekering

Ik wil mijn meterkast vervangen maar heb een ouwe meterkast waardoor de zegel verbroken moet worden. Graag vraag ik een offerte aan voor een nieuwe zegel.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan en laten aansluiten op het electrisch circuit.

Twee stopcontacten aanleggen

Wil graag 2 stopcontacten aanleggen in mijn slaapkamer en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten aan de meterkast.

Aardpen slaan

Aardpen slaan. Originele plek niet meer bereikbaar

Los stopcontact vastzetten op muur

Wij hebben een muur uitgebroken waar een stopcontact in zat. Dat stopcontact hangt nu los in de kamer en die willen we graag bevestigd hebben aan een muur. Tevens willen we graag een extra stopcontact in die kamer. Het betreft een woning uit 1970.

Krachtstroom aanleggen

Ik zou graag krachtstroom in mijn schuur willen. Heb het nu nog niet. Waarschijnlijk aanleggen vanaf de weg. Zelf heb ik een Grondverzet bedrijf dus het graven en kabel leggen kunnen we zelf. Het gaat om ongeveer 40 meter.

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

De glas vezel moet naar de meterkast verplaats worden ,mag met een verlengkabel zijn, als dat bestaat?

Stopcontact aanleggen in meterkast

Ik wil een stopcontact aan laten leggen in de meterkast

Meterkast aanpassen en stopcontacten verplaatsen

Geachte Dames, Heren, In het najaar ga ik mijn onderverdieping aanpassen en zal er vloerverwarming worden aangelegd (waarvoor een nieuw stroompunt zal moeten worden gecreëerd), wordt er een nieuwe keuken geplaatst (waarvoor stroom mogelijk moet worden omgelegd) en komen er zonnepanelen. Drie-fasen aansluiting is reeds aangelegd, echter mijn meterkast is nu nog 2-polig waar dit 4-polig zou moeten worden. Afhankelijk van de kosten voor het verplaatsen van stopcontacten, zou ik ook graag de stopcontacten in de woonkamer willen laten verlagen. Als samenvatting: - Werkzaamheden welke op korte termijn kunnen worden gedaan: aanpassen meterkast naar 4 polen en aanleggen van stopcontact vloerverwarming(indien mogelijk voor september). - Werkzaamheden die later gedaan dienen te worden: omleggen/ aanleggen stroom keuken (wanneer leidingplan en datum plaatsing keuken bekend is), aanleggen perilex stekker inductie, verlagen stroompunten woonkamer.

Vervangen van electra

Electra vervangen in gehele woningen. Meterkast uitbreiden met meer groepen. Twee verdiepingen met een zolder, 4 a 5 slaapkamers

lichtbak (reclame) ophangen / plafondlamp ophangen

Er moet een lichtbak (reclame) worden bevestigd buiten op een muurtje (gaat alleen om bevestigen en aansluiten, kabels liggen er al). En er moet binnen in huis een plafondlamp opgehangen worden, exact boven een (niet te verplaatsen) biljarttafel.

Aanleg krachtstroom voor sauna

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen t.b.v. een sauna en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Vervangen eectra 1e verdieping

Ik wil graag de elektra op de eerste verdieping vervangen. Het betreft (het vervangen van) buizen, draden, schakelmateriaal en stopcontacten. Betreft 6 kamers die in totaal 90 vierkante meter meten. Ik heb het benodigde materiaal zelf niet.

Compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren

Aanleg compleet electra systeem voor nieuw bouw woning. Vanaf meterkast tot aan stopcontact, dimmers schakelaars en spots door de woning. In september begint de bouw, onze aannemer gaat rekening houden met de vloeren en elektrapunten. Ik ben opzoek naar een vakbedrijf die in samenwerking met ons de gehele eletrische voorziening van de woning kan realiseren. Het woonoppervlakte van de woning gaat ont 600m3 worden

Aardpen slaan

Graag een indicatie van de kosten om een aardpen te slaan

Extra groep in de meterkast plaatsen i.v.m aanschaf van cooker

Extra groep in de meterkast plaatsen i.v.m aanschaf cooker in de keuken

Extra groep in meterkast plaatsen

Extra groep in de meterkast plaatsen voor airco

Extra groep plaatsen in volle groepenkast

Heb in mijn huis momenteel 3 hoofdzekeringen van 40amp waarop totaal 12 groepen verbonden zitten en ook nog een aansluitingen voor mijn electrische auto. Ik vraag me af ik simpel nog een extra groep kan laten plaatsen ivm de aansluiting van een airco. Heb namelijk nog een loze leiding liggen waar ik graag stroomkabels naar toe wil trekken maar moet ik deze dus nog wel in een groep in meterkast kwijt kunnen :) Hierbij ook een foto van mijn meterkast. Links van de foto zie je nog een klein kastje zitten en daar zit dus nog een aansluiting voor mijn elektrische auto. Heb 3 fase trouwens.

Twee fase aanleggen tbv inductie

Graag laat ik extra groepen aanleggen, 2 fase voor inductie koken aansluiten en aanleggen. Graag ook een perilex aansluiting erbij. Offerte moet eerst door verhuurder goed gekeurd worden

Elektra werkzaamheden

1. In een antieke houten staande lamp de bedrading vervangen inclusief het aanbrengen van een nieuwe fitting en een voetschakelaar. 2. Vervangen van een wandcontactdoos (opbouw voor 2 stekkers). 3. Monteren van een opbouwspot aan plafond. 4. Monteren plafonnière.

Extra groep voor inductie koken

Extra groep maken voor inductie plaat

Vervangen groepenkast + uitbreiding 2 extra groepen

Zoals in de bijgevoegde foto is onze groepenkast vol. In oktober gaan wij verbouwen waarbij ik op 1 slaapkamer een kantoor ga inrichten. Voor dit kantoor en de benodigde apparatuur heb ik 2 aparte groepen nodig. Wat ik begrepen heb moeten er hiervoor extra leidingen getrokken worden omdat dit niet door dezelfde verdeelkast mag als een bestaande groep. In Oktober gaat onze badkamer vervangen worden waardoor de koof verwijderd word. Dit geeft de mogelijkheid om extra leidingen naar de zolder te trekken waardoor via de zolder deze leiding aan de andere kant van het huis weer naar beneden kan naar de betreffende kamer. Graag zou ik willen weten wat het kost om 2 extra groepen te plaatsen (en waarschijnlijk de groepenkast vervangen omdat dit nu niet meer past?) plus om de leidingen te trekken via de toegankelijke koof van de badkamer, over de zolder heen naar de betreffende slaapkamer waar dan 2 aparte stopcontacten naast elkaar gemonteerd moeten worden die elk in verbinding staan met een aparte groep.

Vervangen van alle elektra en meterkast verplaatsen

Elektra vervangen in de hele woning. Een aantal groepen bij plaatsen. Woning is 198 m2 woon oppervlakte. Vooral overal hout. Meterkast verplaatsen met meer groepen er bij.