Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1276 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

dinsdag 7 juli 2020

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan en laten aansluiten op het electrisch circuit.
maandag 6 juli 2020

Twee stopcontacten aanleggen

Wil graag 2 stopcontacten aanleggen in mijn slaapkamer en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 6 juli 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten aan de meterkast.
maandag 6 juli 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan. Originele plek niet meer bereikbaar
zondag 5 juli 2020

Los stopcontact vastzetten op muur

Wij hebben een muur uitgebroken waar een stopcontact in zat. Dat stopcontact hangt nu los in de kamer en die willen we graag bevestigd hebben aan een muur. Tevens willen we graag een extra stopcontact in die kamer. Het betreft een woning uit 1970.
zaterdag 4 juli 2020

Krachtstroom aanleggen

Ik zou graag krachtstroom in mijn schuur willen. Heb het nu nog niet. Waarschijnlijk aanleggen vanaf de weg. Zelf heb ik een Grondverzet bedrijf dus het graven en kabel leggen kunnen we zelf. Het gaat om ongeveer 40 meter.
donderdag 2 juli 2020

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

De glas vezel moet naar de meterkast verplaats worden ,mag met een verlengkabel zijn, als dat bestaat?
woensdag 1 juli 2020

Stopcontact aanleggen in meterkast

Ik wil een stopcontact aan laten leggen in de meterkast
maandag 29 juni 2020

Meterkast aanpassen en stopcontacten verplaatsen

Geachte Dames, Heren, In het najaar ga ik mijn onderverdieping aanpassen en zal er vloerverwarming worden aangelegd (waarvoor een nieuw stroompunt zal moeten worden gecreëerd), wordt er een nieuwe keuken geplaatst (waarvoor stroom mogelijk moet worden omgelegd) en komen er zonnepanelen. Drie-fasen aansluiting is reeds aangelegd, echter mijn meterkast is nu nog 2-polig waar dit 4-polig zou moeten worden. Afhankelijk van de kosten voor het verplaatsen van stopcontacten, zou ik ook graag de stopcontacten in de woonkamer willen laten verlagen. Als samenvatting: - Werkzaamheden welke op korte termijn kunnen worden gedaan: aanpassen meterkast naar 4 polen en aanleggen van stopcontact vloerverwarming(indien mogelijk voor september). - Werkzaamheden die later gedaan dienen te worden: omleggen/ aanleggen stroom keuken (wanneer leidingplan en datum plaatsing keuken bekend is), aanleggen perilex stekker inductie, verlagen stroompunten woonkamer.
maandag 29 juni 2020

Vervangen van electra

Electra vervangen in gehele woningen. Meterkast uitbreiden met meer groepen. Twee verdiepingen met een zolder, 4 a 5 slaapkamers
maandag 29 juni 2020

lichtbak (reclame) ophangen / plafondlamp ophangen

Er moet een lichtbak (reclame) worden bevestigd buiten op een muurtje (gaat alleen om bevestigen en aansluiten, kabels liggen er al). En er moet binnen in huis een plafondlamp opgehangen worden, exact boven een (niet te verplaatsen) biljarttafel.
zaterdag 27 juni 2020

Aanleg krachtstroom voor sauna

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen t.b.v. een sauna en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 26 juni 2020

Vervangen eectra 1e verdieping

Ik wil graag de elektra op de eerste verdieping vervangen. Het betreft (het vervangen van) buizen, draden, schakelmateriaal en stopcontacten. Betreft 6 kamers die in totaal 90 vierkante meter meten. Ik heb het benodigde materiaal zelf niet.
donderdag 25 juni 2020

Compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren

Aanleg compleet electra systeem voor nieuw bouw woning. Vanaf meterkast tot aan stopcontact, dimmers schakelaars en spots door de woning. In september begint de bouw, onze aannemer gaat rekening houden met de vloeren en elektrapunten. Ik ben opzoek naar een vakbedrijf die in samenwerking met ons de gehele eletrische voorziening van de woning kan realiseren. Het woonoppervlakte van de woning gaat ont 600m3 worden
donderdag 25 juni 2020

Aardpen slaan

Graag een indicatie van de kosten om een aardpen te slaan
donderdag 25 juni 2020

Extra groep in de meterkast plaatsen i.v.m aanschaf van cooker

Extra groep in de meterkast plaatsen i.v.m aanschaf cooker in de keuken
woensdag 24 juni 2020

Extra groep in meterkast plaatsen

Extra groep in de meterkast plaatsen voor airco
woensdag 24 juni 2020

Extra groep plaatsen in volle groepenkast

Heb in mijn huis momenteel 3 hoofdzekeringen van 40amp waarop totaal 12 groepen verbonden zitten en ook nog een aansluitingen voor mijn electrische auto. Ik vraag me af ik simpel nog een extra groep kan laten plaatsen ivm de aansluiting van een airco. Heb namelijk nog een loze leiding liggen waar ik graag stroomkabels naar toe wil trekken maar moet ik deze dus nog wel in een groep in meterkast kwijt kunnen :) Hierbij ook een foto van mijn meterkast. Links van de foto zie je nog een klein kastje zitten en daar zit dus nog een aansluiting voor mijn elektrische auto. Heb 3 fase trouwens.
dinsdag 23 juni 2020

Twee fase aanleggen tbv inductie

Graag laat ik extra groepen aanleggen, 2 fase voor inductie koken aansluiten en aanleggen. Graag ook een perilex aansluiting erbij. Offerte moet eerst door verhuurder goed gekeurd worden
dinsdag 23 juni 2020

Elektra werkzaamheden

1. In een antieke houten staande lamp de bedrading vervangen inclusief het aanbrengen van een nieuwe fitting en een voetschakelaar. 2. Vervangen van een wandcontactdoos (opbouw voor 2 stekkers). 3. Monteren van een opbouwspot aan plafond. 4. Monteren plafonnière.
dinsdag 23 juni 2020

Extra groep voor inductie koken

Extra groep maken voor inductie plaat
maandag 22 juni 2020

Vervangen groepenkast + uitbreiding 2 extra groepen

Zoals in de bijgevoegde foto is onze groepenkast vol. In oktober gaan wij verbouwen waarbij ik op 1 slaapkamer een kantoor ga inrichten. Voor dit kantoor en de benodigde apparatuur heb ik 2 aparte groepen nodig. Wat ik begrepen heb moeten er hiervoor extra leidingen getrokken worden omdat dit niet door dezelfde verdeelkast mag als een bestaande groep. In Oktober gaat onze badkamer vervangen worden waardoor de koof verwijderd word. Dit geeft de mogelijkheid om extra leidingen naar de zolder te trekken waardoor via de zolder deze leiding aan de andere kant van het huis weer naar beneden kan naar de betreffende kamer. Graag zou ik willen weten wat het kost om 2 extra groepen te plaatsen (en waarschijnlijk de groepenkast vervangen omdat dit nu niet meer past?) plus om de leidingen te trekken via de toegankelijke koof van de badkamer, over de zolder heen naar de betreffende slaapkamer waar dan 2 aparte stopcontacten naast elkaar gemonteerd moeten worden die elk in verbinding staan met een aparte groep.
zaterdag 20 juni 2020

Vervangen van alle elektra en meterkast verplaatsen

Elektra vervangen in de hele woning. Een aantal groepen bij plaatsen. Woning is 198 m2 woon oppervlakte. Vooral overal hout. Meterkast verplaatsen met meer groepen er bij.
vrijdag 19 juni 2020

Elektra werkzaamheden waaronder extra groep voor incuctiekookplaat

In een te betrekken appartement zijn er enkele elektra werkzaamheden te verrichten. Aanleggen van leidingen en wandcontactdozen en het plaatsen van een extra groep voor een inductiekookplaat.
woensdag 17 juni 2020

Kabel (CAI) voor tv naar boven doortrekken

Vanuit de gangkast, waar de Ziggo connectbox zit, is geen verbinding naar de slaapkamer(s) en zolderkamer. Of er loze leidingen zijn, waar een kabel doorheen getrokken kan worden, weet ik niet. Er is wel een coax-kabel in één van de slaapkamers, maar die doet niets. Op dit moment is dus alleen tv in de woonkamer. we willen in ieder geval geen chromecast.

Partners

Partners van Casius