Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1014 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, meterkast aanpassen, stoppenkast en eventueel leidingen vervangen, meterkast vervangen en aarddraad trekken, groepenkast met stoppen vervangen, stoppenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

vrijdag 23 februari 2018

Kookgroep aanbrengen

Voor de komst van een jacuzzi hebben wij een extra kookgroep nodig. Hopelijk hebben wij geen nieuwe meterkast nodig. De groep van de tuinverlichting is niet in gebruik en er ligt een gewone stroomkabel naar buiten toe. De groep ernaast van de wasdroger zou ergens anders bij mogen aangezien wij de wasdroger echt nooit gebruiken, 1 keer per jaar hoogstens.
donderdag 22 februari 2018

Aardpen slaan

Wij willen een aardpen laten slaan. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.
woensdag 21 februari 2018

VIER-inspectie in horecapand

Voor mijn horecagelegenheid in centrum Arnhem moet een VIER-inspectie gedaan worden voor de verzekering. Mijn elektrische installatie is volledig vernieuwd, inclusief nieuwe groepenkast. Betreft een groepenkast met 18 groepen wv 1x krachtstroom
maandag 19 februari 2018

Stopcontacten verlengen

Er dienen 5 stopcontacten verlengd te worden. Omdat er een metaalstud wand voor wordt geplaatst zullen deze niet meer te bereiken zijn en daarom moeten ze verlengd worden.
zondag 18 februari 2018

Elektrische kookplaat laten aansluiten

Boven bij de verhuur moet een kookplaat aangesloten worden ( 4 pits etna met perilex stekker Beneden zit de meterkast waar het op aan gesloten moet worden
zondag 18 februari 2018

Aardlekschakelaar en extra groepen installeren

Ik wil i.v.m. mijn nieuwe keuken twee groepen en 2 aardlekschakelaars in mijn meterkast extra aansluiten. Keuken komt in juli.
zaterdag 17 februari 2018

Buitenverlichting aansluiten en ophangen

Aanwezige buitenlamp vervangen voor een nieuwe (betreft model 'Stolzenau' van het Gamma merk). Inclusief het afvoeren van de oude lamp.
zaterdag 17 februari 2018

Elektra vervangen na een brand en kortsluiting

Na brand/kortsluiting moeten er in onze 10 m2 keuken nieuwe draden getrokken worden naar 5 stopcontacten. Voor de verzekering hebben wij een prijsopgave/offerte nodig. Zou u die per mail naar mij kunnen sturen? Bij voorbaat dank.
woensdag 14 februari 2018

Aardpen slaan

Ten behoeve van een nieuwe meterkast zou ik een aardpen willen laten slaan. De nieuwe groepenkast is uitgerust met aardlekschakelaars. De hoogst afgaande groep is een 2 fasen kookgroep. De pen kan binnen worden geslagen. Bij voorbaat dank voor uw offerte. Het betreft een zand- en kleibodem en de ruimte is goed toegankelijk.
woensdag 14 februari 2018

Elektra voor inductiekoken aanleggen

De meterkast heeft 2 plekken vrij. Ik wil dat er een perilex contactdoos wordt geplaatst direct achter de meterkast. 2 groepen bijplaatsen en bedraden. Eventueel ook een zekering ophogen, indien nodig.
woensdag 14 februari 2018

Stopcontact bij een lichtschakelaar plaatsen

Ik zou graag in de woonkamer een stopcontact geplaatst willen hebben voor de aansluiting van mijn tv. De muur heeft nog geen stopcontact, wel een lichtschakelaar. Kunt u aangeven wat dit ongeveer kost? Alvast bedankt.
dinsdag 13 februari 2018

Elektra aansluiten in betonnen garage

Het betreft een nieuwe elektra aansluiting aan de betonnen garage waarbij een aarding moet komen. Het gaat dus echt alleen om de plaatsing van een aarding voor de elektra van de betonnen garage.
maandag 12 februari 2018

Stopcontact plaatsen in meterkast

Stopcontact plaatsen in de meterkast
vrijdag 9 februari 2018

Coax en UTP kabels laten trekken

Ik wil graag 3 combinatiekabels laten trekken (coax + UTP). Zeker de kabel naar zolder geeft mij problemen, Ik krijg de trekveer er niet door heen. (naar de andere 2 kamers ligt al een coax kabel, maar deze dienen dus vervangen te worden door combinatie kabels. (2 verschillende kabels mogen ook, maar ik vrees dat, die mogelijkheid niet gaat passen). De kabels dienen allemaal in de meterkast uit te komen. Op de kamers waar de kabels heen gaan dient een contactdoos voor RJ-45 en coax te komen (voorbeeld: -ant-doos-mhz). Een patchpaneel in de meterkast behoort tot de mogelijkheden maar is optioneel (afhankelijk van de prijs). Zeker omdat eigenlijk 2 kamers mij wel zullen lukken, is de weg naar de zolder een vereiste. De woning is 6 jaar oud, en heeft dus beschikbare loze leidingen. Ik vermoed dat er tussen de 20 en 40 meter combinatiekabel (of 2 type kabels) gebruikt moeten worden.
woensdag 7 februari 2018

Groep toevoegen of verplaatsen

Extra groep of verplaatsen naar andere groep
zaterdag 3 februari 2018

Aardpen slaan en aansluiten

Graag laat ik een aardpen slaan en aansluiten. Hierna dient er ook gecontroleerd te worden of alles werkt.
vrijdag 2 februari 2018

Stroom voor inductie kookplaat aanleggen

Stroom aanleggen voor inductie kookplaat vanuit meterkast naar keuken over brugging door kruipruimte ongeveer 7 meter
zaterdag 27 januari 2018

Buiten een krachtroomaansluiting aanleggen

In Heteren en in Ochten aanleggen van een krachtstroom buiten aansluiting voorzien van meter. Vanuit de meterkasten door de muur naar buiten Graag 1 offerte aanleveren
zaterdag 27 januari 2018

Krachtroomaansluiting buiten aanleggen

Het betreft het aanleggen van 1 stuk buitenkrachtroom met een aansluiting van 32A inclusief 1 meter vanuit de meterkast naar buiten. Dit geldt voor 2 locaties met een afstand tussen beide van ongeveer 15 minuten.
vrijdag 26 januari 2018

Extra meterkast plaatsen voor woningsplitsing

Ik wil graag een extra meterkast laten plaatsen, vanwege woningsplitsing met een café waar ik boven woon.
maandag 22 januari 2018

Oude groepenkast vervangen

Ik wil een groepenkast laten vervangen. Nu nog oude met stoppen. In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken is waarschijnlijk een perilex aansluiting nodig voor een inductiekookplaat.
zondag 21 januari 2018

Elektra vervangen in een jaren '30 woning

Wij zijn aan het overwegen een jaren '30 woning te kopen deze voor een groot deel gerenoveerd moet worden. Naar alle waarschijnlijkheid zal hierbij ook alle elektra vervangen moeten worden, mogelijk nieuwe groepen aangemaakt moeten worden e.d. In overleg met de verkopend makelaar mogen wij een elektricien laten komen om een offerte op te laten stellen. Een gedetailleerde omschrijving kunnen wij niet geven omdat wij niet op locatie aanwezig zijn. Dit zal ter plekke bekeken moeten worden.
zondag 21 januari 2018

Stopcontact vervangen of aanleggen

Het niet geaarde stopcontact in de slaapkamer geaard maken of een nieuw geaard stopcontact aanleggen. Graag zou ik voor beide opties een offerte hebben.
zaterdag 20 januari 2018

Perilex aansluiten

Een perilex aansluiting laten aanleggen van meterkast naar fornuis, ongeveer 5 meter.
vrijdag 19 januari 2018

Extra stopcontacten installeren

Extra stopcontact in de keuken voor onderbouwverlichting bovenkast, aanleggen aparte groep wasdroger + stopcontact zolder (er is 1 stopcontact aanwezig voor de wasmachine).

Partners

Partners van Casius