Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1029 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

zondag 22 april 2018

Aardpen slaan

Meterkast inmiddels aangelegd, Liander verzoekt om aardpen omdat ze geen aarde aanleveren. Volgens mij redelijk standaard grond.
woensdag 18 april 2018

Aardpen slaan voor bouwkast

Slaan van aardpen voor bouwkast 3 x2 5A. Afzekerwaarde aardlek 16 A. Aansluiting word later gebruikt voor woonhuis.
dinsdag 17 april 2018

Stopcontact plaatsen

Stopcontact plaatsen in de meterkast.
zondag 15 april 2018

Meterkast vernieuwen

Meterkast vernieuwen, tbv elektrisch koken en toekomstige veranderingen van verwarmen huis.
vrijdag 13 april 2018

Extra groep in de meterkast plaatsen

Graag ontvang ik een vrijblijvende indicatie voor het plaatsen van een extra groep in de meterkast omdat wij op elektra gaan koken en een vaatwasser willen plaatsen. In de huidige situatie gebruiken wij een gasfornuis met elektrische oven, een wasmachine en koel-vries combinatie.
vrijdag 13 april 2018

Perilex aansluiting in keuken maken

Ik wil graag een Perilex aansluiting in de keuken. Het gat (en ik neem aan de buis) zit er al voor de Perilex, maar de kabels moeten nog getrokken worden, en er moet volgens mij een extra stop in de stoppenkast geplaatst worden.
donderdag 12 april 2018

Dubbele trekschakelaar in de badkamer maken

Ik heb nu een enkele trekschakelaar in de badkamer, waar de wasmachine op zit. Omdat er een droger bij komt, moet dat aangepast worden naar een dubbele trekschakelaar. De wasmachine moet er dan ook meteen op aangesloten worden, de droger komt later dus die hoeft nog niet. Ik wil graag weten wat de kosten hiervan zijn. Het bedrijf dat de droger komt bezorgen kan dit ook doen maar ik wil in ieder geval de prijzen vergelijken vooraf. Ook wil ik weten hoeveel het kost om een stopcontact te plaatsen in de badkamer.
donderdag 12 april 2018

Slaan van een aardpen

Ik zelf ben bezig met de groepenkast te verplaatsen ik heb alleen een aardpen nodig. Deze moet door de vakman worden ingeslagen. Dit moet bij de meterkast in het kruipluik gedaan worden. Eventueel kan het ook voor de deur.
zaterdag 7 april 2018

Probleem met utp kabel oplossen

Een aannemer heeft aantal jaren geleden 2 utp kabels doorgetrokken van mijn modem naar zolder en de woonkamer. Deze functioneren echter niet. Graag een offerte om e.e.a. in orde te maken.
vrijdag 6 april 2018

Aanleg van nieuwe groepen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een extra groep in de meterkast en de aansluiting van een perplex aansluiting in de keuken.
woensdag 4 april 2018

Groepenkast aanpassen

Momenteel een groepenkast met 6 groepen. Moet echter uitgebreid worden naar 9 groepen (extra groep voor droger, combioven en afwasmachine) Ik weet niet of er een compleet nieuwe groepenkast moet komen (de bestaande kan volgens mij niet uitgebreid worden) De groepenkast zit tevens aangesloten op een slimme meter (en zonnepanelen) Ik weet niet of dat wat uitmaakt. Foto’s van bestaande situatie bijgevoegd
woensdag 4 april 2018

Vervangen van elektra in geheel woonhuis

Electra in gehele woonhuis vervangen: een huis wan 1938, 147 m2 (2 woonkamers, 5 slaapkamers, een kuiken, een bad, 2 WC's, een voorzolder, een kelder). 3-4 stopcontacten in de woonkamers en de twee grootste slaapkampers, 2-3 stopcontacten in twee van de anderen slaapkamers, een 1-2 in de kleinste slaapkamer. Zekeringskast vervangen. Tevens het aantal groepen uitbreiden.
woensdag 4 april 2018

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aansluiting maken in de meter kast en jacuzzi aansluiten Kabel kan buiten om en we graven het zelf wel in ongeveer 20 meter lengte kabel
dinsdag 3 april 2018

Groepenkast vernieuwen op andere plek

Elektra vervangen van een woning gebouwd in 1930. Tevens de stoppenkast vervangen en verplaatsen. De stoppenkast staat nu in de wc, maar die gaat verbouwd worden naar een badkamer. Het liefst hebben wij dat de stoppenkast zich verplaatst naar de kelder(indien dit mogelijk is) en anders naar een loze ruimte die zich onder de trap bevindt.
dinsdag 3 april 2018

Verplaatsen en vervangen van stoppenkast

Wij willen graag onze huidige stoppenkast (woning is uit 1930) vervangen en verplaatsen naar een loze ruimte onder de trap. De stoppenkast zit nu nog ingebouwd ini de wc ruimte, maar die ruimte gaan we verbouwen naar een badkamer, waardoor de stoppenkast daar niet kan blijven. Tevens zouden wij graag alle elektra willen vervangen in het huis. Het betreft een benedenwoning van circa 75 vierkante meter.
maandag 2 april 2018

Aardpen voor aarding aanbrengen

Ik wil een aardpen laten slaan, omdat ik de aarding aan het waternet niet meer vertrouw.
maandag 2 april 2018

Aardpen slaan

Ik wil voor de aarding van mijn huis een aardpin laten plaatsen. En de kosten daarvan weten
zaterdag 31 maart 2018

3-fase elektra aanleggen

Drie fasen stroom aanleggen in de meterkast voor de aanleg naar de inductie kookplaat.
zaterdag 24 maart 2018

Stroomkast aanpassen op inductie

Aanpassingen en al het benodigde voor een inductiekookplaat van 11.000 watt. (3 fasen) Meterkast zit aan de andere kant van de keukenmuur.
donderdag 22 maart 2018

Elektra-aansluiting splitsen

Ik wil mijn huidige woning splitsen naar twee afzonderlijke woningen (een boven en benedenwoning). Dit was voorheen de situatie. De gehele woning heeft een woonoppervlakte van 220 m2 en een inhoud van 700 m3. De elektra is in 2009 nieuw aangelegd. Nu moet het geheel gesplitst worden. Dus een extra elektriciteitsmeter en afzonderlijk elektriciteitsnetwerk. Wat zijn de kosten voor het splitsen van de aansluiting? Graag een globale offerte.
woensdag 21 maart 2018

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

Ik wil de Devireg 550 thermostaat vervangen maar daarbij gebruik maken van de bestaande vloersensor. Kunt u mij een prijs voor levering in NL opgeven. Het plaatsen doen we zelf. Met
woensdag 21 maart 2018

Aardpen slaan bij nieuw te bouwen woning

Wij gaan een nieuwe woning bouwen. Nu word er stroom en water aangelegd op het perceel. Wij willen tijdelijk een stacaravan aansluiten op de stroomvoorziening maar hebben dus ook tijdelijk een aardpen hiervoor nodig. Wie kan deze komen slaan en aansluiten.
maandag 19 maart 2018

Bouwkeet aarden

Ik wil graag op korte termijn, binnen 2 weken, een bouw meterkast aarden in Ermelo. Wie kan dat doen en wat zijn de kosten ervan? Er komt een krachtstroom op dus de aardpen moet ongeveer 3 meter diep zijn denk ik.
maandag 19 maart 2018

Groepenkast vervangen en krachtstroomaanleggen

Ik zou graag mijn groepenkast laten vervangen en daarbij een krachtstroomgroep laten aanleggen voor mijn nieuwe inductie kookplaat. Kunt u mij een offerte geven wat de kosten zijn bij aanschaf en aanleg van een nieuwe groepenkast en daarbij het aanleggen van een krachtgroep voor inductie koken in de muur. Deze zit op 3 meter afstand van de groepenkast. In afwachting van uw antwoord, Met vriendelijke groet,
maandag 12 maart 2018

Meterkast vervangen

Een 9 groepen meterkast 1 kook groep En een tijd klok overplaatsen van de oude automaten kast naar de nieuwe 1 fase systeem

Partners

Partners van Casius