Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1041 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra aanleggen in huis, installatie van domotica, elektra in de gehele woning vervangen, portiekverlichting met sensoren en belsysteem vervangen, intercomsysteem met video of camera, intercom en deuropeningssysteem aanleggen, groepenkast vervangen en uitbreiden, elektra in appartement volledig vervangen, groepenkast aanpassen, electra in huis vervangen en keuren, bekabeling aanleggen en stoppenkast vervangen, groepenkast vervangen, elektra aanpassen voor nieuwe keuken, elektra vernieuwen in eengezinswoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

maandag 20 augustus 2018

Buitenverlichting aansluiten

Elektricien gezocht die bij ons buitenlampen wil aansluiten, er moeten ook nog aansluitpunten gemaakt worden
maandag 20 augustus 2018

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik wil de meterkast laten vervangen en uitbreiden. Ik heb nu 4 groepen en wil dit laten uitbreiden naar 6 tot 8 groepen. Ik wil ook voorbereidingen voor een inductiekookplaat die eventueel ooit geplaatst kan worden.
donderdag 16 augustus 2018

Krachtstroom in de meterkast aanleggen

Graag zou ik krachtstroom vanuit mijn meterkast naar de garage willen. Het betreft alleen aansluiten in de meterkast. De kabel doortrekken en aansluiten naar de garage doe ik zelf. Ik heb al krachtstroom voor de inductiekookplaat. Mogelijk moet die via een krachtstroom-schakelaar omdat het vervangen van de meterkast me te duur is.
woensdag 15 augustus 2018

Perilex aansluiting maken in de keuken

Ik wil een perilex aansluiting in de keuken. De kabel kan via een goed bereikbare en hoge kruipruimte van de keuken naar de meterkast lopen. Het hoeft in de keuken niet netjes afgewerkt te worden. Ik heb in de meterkast 5 groepen, waarvan 1 voor de keuken, maar ik weet niet of deze installatie geschikt is voor een perilex aansluiting (of krachtig genoeg voor zowel koken, afwasmachine, koelkast en wat kleine verbruikers). Tevens weet ik niet hoe oud de groepenkast is, maar aangezien er nog porseleinen stoppen inzitten zal het behoorlijk oud zijn.
woensdag 15 augustus 2018

Aardlekschakelaar vervangen

Ik wil de aardlekschakelaar vervangen. Laatst was er onweer waardoor 4 maal de stroom was uitgevallen.
maandag 13 augustus 2018

Krachtstroom trekken naar achtertuin

Wij willen een jacuzzi. Echter hebben we daarvoor krachtstroom nodig. Onze meterkast zit voor in ons huis. De kabel moet dus een behoorlijke afstand afleggen naar de achtertuin. Het probleem is dat we een tussenwoning hebben en onze woonkamer aan de achterkant van het huis is en lager ligt zonder kruipruimte. Wij weten op dit moment niet hoe we de kabel achter moeten krijgen en zoeken hiervoor een ervaren bedrijf of persoon die met ons meedenkt.
maandag 13 augustus 2018

Aanleggen extra stopcontact

Vanuit bestaand geaard stopcontact nieuwe aanleggen. Moet ca. 3 meter gefreesd worden in normale binnenmuur (kalkzandsteen). Moet wel rond een hoek.
maandag 13 augustus 2018

Doortrekken van krachtstroom

Graag zou ik een extra leiding willen aansluiten voor krachtstroom. Krachtstroom is aanwezig in de meterkast
zaterdag 11 augustus 2018

Ongeaard stopcontact geaard maken

Ik wil graag een stopcontact geaard maken zodat er vanuit dat stopcontact naar buiten een stopcontact gemonteerd kan worden.
vrijdag 10 augustus 2018

Outdoor wifi camera ophangen

Ik wil een outdoor wifi camera type DVC-215IP van Alecto installeren bij de voordeur/garage. De camera dient te worden verbonden met het lichtnet via de garage waar niet direct elektra zit. Camera dient ook te worden geïnstalleerd via wifi. Misschien is er nog iets meer kabel nodig voor het bereiken van het lichtnet.
donderdag 9 augustus 2018

Groepenkast vervangen

Ik zoek een partij die mijn meterkast kan vernieuwen en uitbreiden van 5 groepen naar 10 groepen. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.
donderdag 9 augustus 2018

Krachtstroompunt in de meterkast aanleggen

Graag wil ik een krachtstroompunt laten aanleggen in de meterkast bij mijn moeder thuis. Het leggen van de kabel richting de schuur (waar de stroom gebruikt zal worden) doe ik zelf. Als ik het goed heb begrepen, is 2 x 25 ampère genoeg en hoeft dit niet verhoogd te worden.
woensdag 8 augustus 2018

Stoppenkast vervangen

Momenteel hebben wij een verouderde stoppenkast die wij graag willen vervangen. Kunt u voor mij een passende offerte maken?
maandag 6 augustus 2018

Aanpassingen maken in de meterkast

IK zoek een partij die een ABB-1 fase bus systeem en 1 d B16 automaat in mijn meterkast kan installeren.
zaterdag 4 augustus 2018

Extra groep aanleggen

Kabels trekken en extra groep aanleggen in verband met het aansluiten van een inductiekookplaat.
vrijdag 3 augustus 2018

Groepenkast vervangen

De oude meterkast moet eruit en een nieuwe meterkast erin. Bestaande groepen aansluiten op de nieuwe. Tot hoever is het verplicht om een installateur de installatie aan te sluiten. Ik kan zelf wel de draden door de muur doen en alles aansluiten op de automaten.
woensdag 1 augustus 2018

Uitbreiden van de groepenkast

Wij willen zonnepanelen aanschaffen en hiervoor moet de groepenkast uitgebreid worden met een 32A automaat. Er zit een 35A smeltzekering in de installatie vanuit de netbeheerder. De zonne installatie gaat max 26A gebruiken. Kan de groepenkast uitgebreid worden met alleen een extra 32A automaat ? Moet er ook een andere aardlekschakelaar in voor deze groep of is de standaard voldoende. Alvast bedankt voor u reactie.
maandag 30 juli 2018

Schakelaar vervangen in groepenkast

Ik heb een groepenkast van 3 groepen en steeds valt er 1 groep uit, ik heb zelf het idee dat de schakelaar vervangen dient te worden. Ik woon in Hattemerbroek. Welke monteur heeft even tijd om hier naar te kijken?
zondag 29 juli 2018

Aardpen laten slaan

Wij hadden aarding via de waterleiding, maar hebben nu een eigen aardpen nodig. Graag ontvang ik een offerte voor het laten slaan en aansluiten van deze aardpen.
zondag 29 juli 2018

Extra groep aanleggen voor de nieuwe keuken

Woning is uit 1978, het is een bovenwoning/appartement op 1e etage. Er is een groepenkast op de begane grond en op de 1e etage. In de keuken zijn nu boven het aanrecht 2 stopcontacten. Ik moet nu voor de nieuwe keuken extra stroom voor de koelvries/combi/vaatwasser hebben.
vrijdag 27 juli 2018

Groepenkast vervangen

Wij willen onze oude groepenkast laten vervangen voor een nieuwe. In totaal moeten er 7 groepen van 16A, 1 krachtgroep (garage) en 1 inductie (kookplaat) groep in komen (totaal 9). Alle kabels zijn inmiddels al getrokken naar de meterkast. Het is alleen nog maar het wisselen van de groepenkast
donderdag 26 juli 2018

Groep bijplaatsen in meterkast

Ik wil extra groepen in mijn meterkast laten aanleggen.
donderdag 26 juli 2018

Wandcontactdoos plaatsen

Ik zoek een partij die wandcontactdozen kan plaatsen, de contactdozen zijn aangeschaft, gat in de muur is gevreesd en er zit bedrading. Het gaat om vier contactdozen gelinkt en geplaatst moeten worden. De woning is goed bereikbaar.
maandag 23 juli 2018

Hoofdschakelaar plaatsen

Ik heb een hoofdschakelaar nodig in verband met de zonnepanelen. De zonneleverancier is niet bevoegd om het zegel te verbreken en dan de hoofdschakelaar te plaatsen.
zaterdag 21 juli 2018

Buitenverlichting aanleggen

Er zijn aansluitpunten, maar alle stopcontacten zijn verwijderd/kapot. We hebben voor zowel se achtertuin als voortuin een nieuw plan nodig, als de installatie van de verlichting. Er zijn al extra groepen aangebracht.

Partners

Partners van Casius