Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1117 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen, elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen, hele huis elektra vervangen, extra groep en vervangen bedrading, vervangen groepenkast en controle gehele elektrische installatie, groepenkast uitbreiden, vervangen electra, uitbreiding meterkast + groepen toevoegen, volledige elektra installatie, vervangen meterkast, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, aanpassen meterkast naar 3x25 ipv 1x35, vervangen en aanpassingen groepenkast, groepenkast vervangen en overig elektrawerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

maandag 22 april 2019

Groepenkast uitbreiden

Ik zoek een elektricien die mijn groepenkast kan uitbreiden. Extra groepen voor inductiekookplaat voor vaatmachine en elektronische oven. Tevens leidingen naar keuken trekken. Aansluiten genoemde apparatuur. Gasleiding keuken afsluiten. De meeste kabels kunnen via de kruipruimte.
maandag 22 april 2019

Vervangen en aanpassingen groepenkast

De groepenkast (3x 25A) dient vervangen te worden ivm plaatsing nieuwe keuken met meer apparatuur en toekomstige plaatsing zonnepanelen. Naast het vervangen zou ik ook graag wat aanpassingen aan de groepen willen doen, moeten er een aantal leidingen verlegd worden en er extra stopkontacten in de kast geplaatst worden. Indien mogelijk zou ik ook graag een drietal UTP kabels vanaf de groepenkast door de woning willen leggen.
dinsdag 16 april 2019

Extra hoofdschakelaar plaatsen ivm aansluiting zonnepanelen

mijn 1 fase meterkast wordt 3 fase. De netwerkbeheerder vraagt me een andere (4 polig) hoofdschakelaar te plaatsen en de meterkast voor te bereiden voor 3x25A
maandag 15 april 2019

Groepen uitbreiding ivm inductie kookplaat & boiler

I.v.m aanschaf van extra keukenuitbreiding zoals een inductiekookplaat en boiler hebben we een groepenuitbreiding nodig, en een perilex aanlsuiting. . De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt max. 6 meter.
zaterdag 13 april 2019

Verplaatsen van bestaande stopcontacten

Ik wil 2 extra stopcontacten. Ik heb nu een bestaande stopcontact. Maar die wil ik graag 60 cm omhoog laten verplaatsen. Daarbij wil ik vanuit dat zelfde bestaande stopcontact een extra stopcontact aanleggen. Ongeveer 1 meter vanaf bestaande stopcontact. Graag wil een volledige offerte. Inclusief vrezen uurwerk voorrijdkosten materiaal kosten (bedrading) etc.
zaterdag 13 april 2019

Extra dubbele wandcontactdoos

Na de bouw van onze nieuwbouwwoning zijn wij erachter gekomen dat we een extra dubbele wandcontactdoos zouden willen hebben (opdek). Locatie is tussen de bijkeukendeur en tuindeuren. Afstand vanaf dichtstbijzijnde wandcontactdoos is ongeveer 6 meter. Op de foto zie je rechts naast de deur van de bijkeuken een smal muurtje waar het gordijn hangt. Daar moet de wandcontactdoos komen op 30 cm vanaf de vloer. Links op de foto zie je waar de dichtstbijzijnde wandcontactdoos zit (met zwarte stekker erin).
vrijdag 12 april 2019

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Binnenkort worden er zonnepanelen op het dak geplaatst. Hiervoor dient een hoofdschakelaar aanwezig te zijn in de meterkast. Graag offerte.
woensdag 10 april 2019

Elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen

Wat kost het om in een woonpand de elektrische bedrading inclusief groepenkast te vervangen en het aantal groepen te uitbreiden. Wij willen waarschijnlijk de meterkast verplaatsen. In het pand moeten 4 appartementen komen (nu 1 woning). Tussen de verdiepingen is er voldoende ruimte om de bedrading gemakkelijk te trekken. Het pand bevindt zich in Winterswijk en mogelijk over enige tijd ook een woonpand in Roermond.
woensdag 10 april 2019

Elektra op een boot nakijken en repareren

Ik heb waarschijnlijk een lekstroom aan boord waardoor deze accu’s leeg lopen. Ik zou het erg vinden als iemand dit voor mij na kan komen kijken en het kan repareren. Ik hoor het graag.
woensdag 3 april 2019

Kabel trekken

We zijn een net geopende Sushirestaurant en we willen gebruik maken van tablets. Hiervoor moet er accespoint worden gemaakt in de plafond vanuit de patch kabels aanleggen voor de accesspoints in het plafond. De kabels moeten vanuit de patch kast naar het plafond op iedere verdieping plus overloop. (In totaal 3 verdiepingen, begane grond + eerste verdieping is restaurant 2e verdieping ligt de patch kast.
dinsdag 2 april 2019

Extra groepen in meterkast maken / vervangen

We hebben nu regelmatig stroom uitval op 1 van de oude zekeringen omdat de bij behorende schakelaar niet goed contact maakt en vonken veroorzaakt wanneer je deze weer aanzet. Hieronder onze huidige situatie in de meterkast: Verouderende groepen kast met 6 zekeringen, waarvan 3 krachtstation met een kookplaat zijn. 3 automaten tbv zonnepanelen. 3 oude automaten, waarschijnlijk krachtstroom naar de schuur, 1 aardlekschakelaar schakelaar oud? + 1 nieuwe slimme meter die is geplaatst toen de zonnepanelen geïnstalleerd zijn. Het geheel moet nu gemoderniseerd / aangepast worden. Wat zijn de kosten?
maandag 1 april 2019

Krachtstroom aanleggen van 2 naar 3 fasen

Ik zou graag een 3 fase aansluiting willen hebben. Ik heb er nu 2. Dit in verband met inductie koken. De perilex aansluiting heb ik al. Wat gaat dat mij kosten?
maandag 1 april 2019

Vervangen oude elektra zolder en 1e verdieping inclusief inspectie overige elektra

Ik wil de oude elektra op zolder en 1e etage vervangen en inspectie overige elektra.
woensdag 27 maart 2019

Aardpen slaan

In verband met het plaatsen van een nieuwe meterkast in een bestaande woning is er een aardpen nodig. Ik zoek een vakman die deze voor me kan plaatsen.
zaterdag 23 maart 2019

Aardpen plaatsen

Het betreft het slaan van een aardpen. Het gat aan de buitenzijde van de meterkast ligt al open. Het gaat om het slaan en doorverbinden naar de meterkast. Het gat word geboord voor die tijd en de afstand is ongeveer 1 meter.
vrijdag 22 maart 2019

Groepenkast vervangen

Ik wil een verouderde groepenkast vervangen met een 3 fasen groep zodat ik een inductiekookplaat kan nemen. Graag zo snel mogelijk aanleggen want begin mei komen de zonnepanelen op het dak.
donderdag 21 maart 2019

Internetkabel aanleggen

Ik heb in mijn woonhuis nog een analoge digitenne wat digitaal moet worden. Er moet een internetkabel van het bijgebouw naar mijn woonhuis getrokken worden. Het bijgebouw staat 25 meter van mijn huis af, de kabel dus ook. En van die 25 meter aan kabel is 8 meter ondergronds. Ik hoor graag of dit mogelijk is.
woensdag 20 maart 2019

Aardpen slaan en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan en aansluiten. Momenteel zit mijn aarde op de waterleiding. Ik zou graag een aardelektrode willen laten slaan. Dit is mogelijk in de meterkast in de kruipruimte. Al mijn groepen zitten achter een aardlekschakelaar.
woensdag 13 maart 2019

Glasvezelkastje verplaatsen

Het glasvezelkastje is op een onhandige plek in de erker geplaatst en moet nog geen 2 meter verplaatst worden naar de meterkast. Qua afstand tot de stoep is er weinig tot geen verschil.
woensdag 13 maart 2019

Electra stopcontacten en perilex aansluiting keuken

Wij krijgen een nieuwe keuken er moet een pirilex aansluiting komen en diverse stopcontacten. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt zo'n 5 a 6 meter met 1 muur er tussen. De groepenkast hoeft niet aangepast te worden.
woensdag 13 maart 2019

Aardpen slaan

Er is laatst een nieuwe groepenkast geplaatst toen we over zijn gegaan naar 3-fase. Toen zijn we erachter gekomen dat de aarde op de verwarmingsbuis geklemd zit. Graag willen we advies ivm eventueel een aardpen slaan.
dinsdag 12 maart 2019

Krachtstroom in keuken

Ik heb een 3 in 1 fornuis aangeschaft (oven, afwas en kookplaat). Dit keer met een elektrische kookplaat. Nu moet ik hier krachtstroom voor hebben om dit te kunnen gebruiken. Bij het fornuis zit hier voor ook geen snoer omdat men wil dat het door een specialist wordt aangesloten.
dinsdag 12 maart 2019

Extra groep plaatsen

In een oude meterkast 1 groep erbij plaatsen en grondkabel leggen en aansluiten op al aanwezige wcd doos met 4 uitgangen. In verband met de pomp mag er geen aardlekschakelaar tussen komen in verband met kwetsbaarheid van de pomp. Ik weet niet of het mogelijk is om van een buitenlamp daar het draad op te pakken dan zou er geen extra groep erbij hoeven gemaakt te worden.
zondag 10 maart 2019

Advies en eventueel laten slaan van aardpen

Advies of de elektrische installatie voldoende naar norm geaard is eventueel laten slaan van een aardpen en aansluiten op de meterkast.
zondag 10 maart 2019

Lamp omhangen

Ik wil graag een lamp omgehangen hebben van de ene kamer naar de andere. Het heeft iets met wisselstroom te maken. Ik heb hier zelf geen verstand van dus ik heb graag dat iemand mij hierbij helpt. Ik hoor het graag!

Partners

Partners van Casius