Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1172 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, vervangen elektra en groepenkast, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

maandag 21 oktober 2019

Vervangen electra + aanleggen vloerverwarming

het gaat om het vervangen van de elektra tijdens grote verbouwing. Alles ligt open, dus overal kan er makkelijk bijgekomen worden. Het zou gaan om: - Meterkast uitbreiden. Er moeten groepen bij, 1 voor inductie. - Wandcontactdozen lichtpunten in keuken en aanbouw, in keuken de geaard - Bedrading vervangen in 3 slaapkamer en wandcontactdozen en lichtpunten vervangen + aanleggen - Alle elektra in de badkamer aanleggen: wandcontactdozen (geaard), aardmat en elektrische vloerverwarming met timer. Badkamer is 4 m2.
zondag 20 oktober 2019

Extra groep plaatsen

Ik wil van gas naar inductie. Ik heb begrepen dat de meterkast daarop aangepast moet worden. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is 1 meter.
zaterdag 19 oktober 2019

Vervangen elektra en groepenkast

Onlangs hebben wij een oude jaren '30 woning gekocht in Nijmegen. We zouden graag een nieuwe groepenkast laten plaatsen en de elektra op verschillende plekken willen verleggen. Op dit moment zitten er bijvoorbeeld nog uitstekende stopcontacten op de muur en zitten er schakelaars op de deurposten. Per 1 december krijgen wij de sleutel en wij zouden graag de elektra werkzaamheden in december hebben uitgevoerd. Aangezien dit op korte termijn is wilde ik vragen of u: 1) plek heeft in uw agenda om deze werkzaamheden te verrichten. 2) een vrijblijvende afspraak met mij wil maken mbt de werkzaamheden en kosten. Graag zie ik uw antwoord tegemoet.
vrijdag 18 oktober 2019

Uitbreiden groepenkast ivm komst airco

Uitbreiden groepenkast ivm komst airco Wil indien mogelijk 2 tot 3 groepen erbij De kast is vol, er zal dus een kast naast moeten komen?
donderdag 17 oktober 2019

Aardpen slaan

In ons nieuwe huis uit 1906 is geen aarde geregeld. Er moet een aardpen komen en later ook een andere groepenkast. Graag krijg ik een offerte over het slaan van een aardpen
dinsdag 15 oktober 2019

Aanleggen stopcontact

Momenteel ben ik bezig aan een hobbykamer en hiervoor is er helaas een stopcontact te weinig in de kamer. Om chaotische kabels en verlengsnoeren te vermijden, zou ik dus graag een extra stopcontact willen laten aanleggen in die kamer. Ik vroeg me af wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 15 oktober 2019

Laadpaal aanschaffen inclusief installatie

Ik ben op zoek naar een laadpaal voor mijn tesla model 3, graag ontvang ik een offerte voor de installatie plus aanschaf van een laadpaal.
maandag 14 oktober 2019

Vervangen linnen bedrading jaren 30 huis

In ons nieuwe huis hebben we het volgende aangetroffen: In 2016 nieuwe aangelegde meterkast Gedeeltelijk nieuwe bedrading Gedeeltelijk linnen bedrading Deze linnen bedrading zouden we graag willen laten vervangen. Het gaat om de woonkamer, hal en 2 slaapkamers
zaterdag 12 oktober 2019

uitbreiding groepenkast voor koken op inductie

Ik wil mijn meterkast uitbreiden omdat ik inductie ga koken. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 10 oktober 2019

Glasvezel aansluiting verplaatsen en stopcontact in meterkast

Glasvezel aansluiting verplaatsen van woonkamer naar de meterkast, dit zou betekenen dat er ook een stopcontact in de meterkast moet komen.
donderdag 10 oktober 2019

Extra stopcontact plaatsen in de meterkast

Stopcontact plaatsen in meterkast voor aansluiting experia box. Er is een monteur van kpn langs geweest, die mij vertelde dat hij de box alleen kon aansluiten als er een stopcontact in de meterkast zat.
woensdag 9 oktober 2019

Vervangen groepenkast

We hebben een jacuzzi aangeschaft en er moet een groep worden bijgemaakt in de groepenkast, echter door allerlei uitbreidingen kan mogelijk beter de hele groepenkast worden vervangen. Ik zou 1 groep extra voor de jacuzzi willen, 1 extra voor de zonnepanelen, 1 extra voor de heater en een paar extra vrije groepen. De oude groepenkast graag afvoeren.
maandag 7 oktober 2019

Stopcontact maken in de schuur

In mijn schuur heb ik wel een lichtknop maar geen stopcontact. En dat is wat ik graag zou willen.
maandag 7 oktober 2019

Aardpen laten slaan

Van Vitens hebben wij bericht gekregen dat we als bewoners van deze wijk zelf dienen te zorgen voor een aardpen nu de waterleiding binnenkort vervangen gaat worden. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor onszelf, maar ook of u korting zou geven wanneer er veel inwoners van deze wijk dit werk door uw bedrijf zouden laten uitvoeren, mogelijk willen alle 200 buren in de deal worden opgenomen.
maandag 7 oktober 2019

Krachtstroom aanleggen

Wij wonen in Duitsland. Verhuizen naar Oene. Willen krachtstroom in de garage hebben vanwege elektrische auto en gereedschappen. In het huis wordt elektrisch gekookt. Volgens de huidige eigenaar is er geen krachtstroom in de voormalige boerderij aanwezig.
zaterdag 5 oktober 2019

Volledige vervanging elektra en aanleg buiten

Ik heb een woning van 1960 gekocht en ik wil graag de elektriciteit volledig laten vervangen (incl meterkast). Daarnaast willen wij buiten elektriciteit laten aanleggen voor verlichting. In bijlage de plattegrond van de eerste en tweede verdieping. Het totale woonoppervlak is 160m2.
vrijdag 4 oktober 2019

Extra groepen aanmaken voor keuken

We willen graag 2 of 3 extra groepen aan laten maken in de meterkast voor onze nieuwe keuken. Eentje voor de inductieplaat, en 1 of 2 voor vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi-oven en quooker. In eerste instantie graag contact per mail.
donderdag 3 oktober 2019

Extra stopcontact zolder

Ik wil in mijn woning een extra stopcontact op zolder, voor mijn wasdroger. Er zit al een loze buis, waar de bedrading doorheen kan vanaf de meterkast tot de zolder. Er hoeft dus alleen maar een extra groep gemaakt te worden, de bedrading door de loze buis naar boven trekken, en een stopcontact plaatsen op zolder. Het stopcontact moet op hout komen te zitten. 5-10 meter zal de afstand zijn.
woensdag 2 oktober 2019

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 1 oktober 2019

Vervangen zekeringkast etc

Ik ga binnen 2 maanden naar Nijkerk verhuizen. Ik zou willen vragen over 2 verschilende onderwerpen. 1) Mijn nieuwe huis is een beetje oud en de schakelkast/zekeringkast is van het oude type. Ik will graag die vervangen met een van het nieuwe type met automatische schakelaars en relais, ook een hoofdrelais zal nodig zijn.Een aardverbinding kan ook nodig zijn. Ik weet niet of een al aanwezig is. Het is een eengezinswoning 110m2. Tweede vraag: De vorige eigenaren hebben een MDF constructie gemaakt met verborgen verlichting. Daarvoor hebben ze elektrischeleidingen door de MDF-muren geleid. Ik will graag de mDF verwijderen en en mogelijk de lijnen in de muren integreren (groeven). AUB als u gaat mij bellen, wil ik graag met iemand die Engels praat, praten! Mijn Nederlands is niet optimaal
maandag 30 september 2019

Reparatie wastafelkraan, vervanging wasmachinekraan en vervangen gasfornuis voor inductie

De wastafelkraan in de badkamer is defect. De wasmachinekraan moet worden vervangen en een tussenstuk tussen wasmachine en droger moet worden geplaatst en droger plaatsen. Ons gasfornuis vervangen door een inductiekookplaat incl. elektrische installatie.
maandag 30 september 2019

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

Ik wil de kosten weten voor het verleggen van het glasvezelkastje van de woonkamer naar de meterkast.
zaterdag 28 september 2019

Krachtstroomkabel aansluiten

Ik wil een krachtstroomkabel voor een sauna achter in mijn tuin aangesloten hebben. De kabel zelf is aanwezig. Werkzaamheden betreffen het aansluiten van de kabel in de meterkast en een aansluitpunt maken in het saunahuis.
zaterdag 28 september 2019

Aanleggen extra groepen meterkast en mogelijkheid tot inductie

Uitbereiding meterkast met extra groepen en de mogelijkheid tot de aansluiting van inductiekookplaat
vrijdag 27 september 2019

Aardpen laten slaan

Aangezien vitens de waterleiding gaat vervangen, moeten wij een aardpen in de kruip ruimte laten slaan. Deze is vrij makkelijk toegankelijk. Er zit een aardlek schakelaar op de meterkast.

Partners

Partners van Casius