Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1030 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, volledige nieuwe elektrische installaties installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

woensdag 20 juni 2018

Extra groep plaatsen

Wij willen keramisch gaan koken en heb dan een extra groep nodig in mijn meterkast. Ik wil graag weten wat mij dat gaat kosten.
woensdag 20 juni 2018

Groepenkast uitbreiden

Een extra groep in de meterkast erbij ivm nieuwe keuken met inbouwoven
maandag 18 juni 2018

Extra groep of nieuwe groepenkast plaatsen

We willen overstappen van gaskookplaat naar inductie. Hiervoor zal er een extra groep aangemaakt moeten worden of eventueel een gehele nieuwe groepenkast plaatsen, dat laten we aan de expert over.
zondag 17 juni 2018

Elektra aanpassen

Nu 1 fase, Graag naar 3 fase i.v.m. warmtepomp, electrische koken, tap water verwarming.
zondag 17 juni 2018

Extra groep aanleggen

Een extra groep aanleggen t.b.v. zonnepanelen.
vrijdag 15 juni 2018

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn 3 groepenkast vervangen voor een 8 groepen, 2 x 4 met 2 aardlekschakelaars.
donderdag 14 juni 2018

Elektraleidingen vervangen en wandcontactpunt plaatsen en doormeten

Ik zoek een partij voor het vervangen van de elektriciteitsbedrading op de bovenverdieping. Daarnaast het doormeten van de elektra en het plaatsen van 3 wandcontactdozen.
zondag 10 juni 2018

Groepenkast zonder aardlekschakelaar vervangen

Ik heb een groepenkast uit 1975 zonder aardlek schakelaar. Echt nodig dat deze aan huidige standaard aangepast wordt. En meer groepen dan de huidige 3.
donderdag 7 juni 2018

Licht in het tuinhuis aanleggen

Wij willen graag licht in ons tuinhuis aanleggen.
woensdag 6 juni 2018

Aardpen laten slaan

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen. Het werk kan gelijk uitgevoerd worden.
dinsdag 5 juni 2018

Meterkast ombouwen van een 1- naar 3-fase aansluiting

Bestaande groepenkast uit 2007 is aangelegd op 1 fase 35A. We willen deze wijzigen naar een 3 fase 25A. Hiervoor dient de groepenkast aangepast te worden.
dinsdag 5 juni 2018

Aardpen slaan voor nieuwe woonruimte

Aardpen slaan voor nieuwe woonruimte (studio) in voormalige garage te Nijmegen. Materiaal voor de vakman.
maandag 4 juni 2018

Groepenkast en hoofdschakelaar plaatsen/aanpassen

Er worden zonnepanelen geplaatst. Bij een schouw gaf de monteur aan dat de huidige groepenkast niet aan de eisen voldoet. De huidige groepenkast heeft 11 groepen en geen hoofdschakelaar, de nieuwe of aangepast meterkast zou 12 groepen én een hoofdschakelaar moeten hebben. Deze hoofdschakelaar is blijkbaar een harde eis. Graag ontvang ik een prijsopgave voor aanpassing van de meterkast, of voor vervanging indien noodzakelijk.
maandag 4 juni 2018

Stopcontact plaatsen in badkamer

Een stopcontact plaatsen in de badkamer, op dit moment is er geen stopcontact aanwezig.
zondag 3 juni 2018

Elektra vervangen en extra groepen aanleggen

De elektra in de gehele woning willen wij vervangen en tevens uitbreiden van de groepen in de meterkast. Het gaat om een vrijstaande jaren 30 woning met verouderd elektra en 4 groepen in de meterkast.
zondag 3 juni 2018

Schotelantenne uitrichten

Ik wil graag mijn schotelantenne laten uitrichten, zodat ik Poolse zenders kan ontvangen.
zaterdag 2 juni 2018

Aardpen slaan bij meterkast

Ik wil een aardpen laten slaan bij de meterkast.
zaterdag 2 juni 2018

Electra in de gehele woning vervangen

Elektra gehele woning vervangen
vrijdag 1 juni 2018

Nieuwe aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan bij de voordeur (buiten) die geschikt moet zijn om bliksem af te laten vloeien. Alleen de pen dus met een aansluiting.
donderdag 31 mei 2018

Aardpen controleren en vernieuwen

Wij krijgen binnenkort 3 fase stroom. Nu wil ik voor de zekerheid weten of de aardpen nog goed is. Wat gezien de leeftijd hiervan niet geheel bekend is. Indien nodig een nieuwe plaatsen.
dinsdag 29 mei 2018

Groepenkast vervangen

Graag zouden wij onze groepenkast willen laten vervangen. Op dit moment zitten er nog oude stoppen in. Het is een oude groepen kast met 5 stoppen en een aardlek schakelaar Deze wil ik laten vervangen. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van onze oude groepenkast door een nieuwe inclusief montage. In de bijlage zie je ons oude groepenkast.
maandag 28 mei 2018

Uitbreiding in de groepenkast

Het betreft het plaatsen van extra groepen in een bestaande, *3 fasen, meterkast. Er zijn nog 3 van de 16 posities beschikbaar. In verband met een warmtepomp is een extra groep gewenst. Later volgt de aanleg van zonnepanelen, eventueel in de voorbereiding meenemen. Verder een check op het systeem, wat na verbouwing vernieuwd is.
woensdag 23 mei 2018

Alecto DVC deurbel installeren

Graag wil ik een offerte voor het aansluiten van een deurbel, Alecto DVC.
woensdag 23 mei 2018

Elektra geheel vervangen

Ik wil de elektra van mijn woning compleet vervangen.
woensdag 23 mei 2018

Stoppenkast vernieuwen en uitbreiden

Extra groep aanleggen en vernieuwen stoppenkast

Partners

Partners van Casius