Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1160 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen, compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien, meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

zondag 18 augustus 2019

Coax kabel laten vervangen voor UTP

Ik wil een coax kabel, die tussen 2 kamers loopt, laten vervangen voor UTP. De aansluiting zit op het plafond, in de kamer waar de kabel (waarschijnlijk) vandaan komt zit een splitter-kastje welke overbodig is. De totale afstand is iets van 6 meter.
donderdag 15 augustus 2019

Aardpen in nieuwbouwwoning slaan en meterkast voorbereiden

Voor een nieuwbouwwoning in Neede wil ik de meterkast voorbereiden op een definitieve elektriciteit aansluiting. De werkzaamheden betreffen in ieder geval het slaan van de aardpen en de aansluiting op aardrail en groepenkast. De definitieve aansluiting is bij Liander aangevraagd voor week 40. Aardlekschakelaar zal aanwezig zijn, grondsoort is zand.
dinsdag 13 augustus 2019

Aardpen slaan voor bouwaansluiting en nieuwbouw woning

Voor de nieuwbouw van onze woning wordt in de week van 9 tot 13 september een bouwaansluiting gerealiseerd. Hiervoor willen we een aardpen laten slaan die later ook op de meterkast van de woning aangesloten kan worden. We bouwen naast de huidige bebouwing ( dat later gesloopt zal worden). Er is gewoon elektriciteit/ water aanwezig in de nabijheid. Graag verneem ik wie een aardpen kan slaan in de eerste week van september en wat de kosten hiervan zijn. Huidige grondsoort is zand, er is geen bruikbare aardlekschakelaar aanwezig.
dinsdag 6 augustus 2019

Vervangen van de electra

Electra vervangen (ook de leidingen en dozen) in het hele huis, nieuwe groepenkast (7 groepen). Graag op korte termijn ivm het onbewoonbaar zijn van het huis.
dinsdag 6 augustus 2019

Groepenkast vervangen

Graag oude groepenkast vervangen door nieuwe groepenkast ivm nieuwe keuken incl moderne apparatuur.
maandag 5 augustus 2019

Aardpen slaan

Graag offerte voor het laten slaan van een aardpen.
vrijdag 2 augustus 2019

Coax en utp kabel door een leiding trekken

Ik zoek een elektricien die een aantal coax kabels kan trekken door mijn woning. Er zijn loze leidingen aanwezig. Het gaat om coax en UTP kabels vanaf de meterkast naar de woonkamer, eerste- en tweede verdieping.
donderdag 1 augustus 2019

Vervanging meterkast

Huidige meterkast 1 fase 4 groepen. Wil 3 fase meterkast , voorlopig aangesloten op 1 fase ( brug). 8 groepen waaronder 1 2p2n fornuisgroep. Denk aan hager of abb. Wil uitsplitsing werkloon kast.
woensdag 31 juli 2019

Een meterkast verplaatsen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast op de begane grond ongeveer 4 meter kan verplaatsen. Eventueel moet het aantal groepen ook uitbreiden.
dinsdag 30 juli 2019

Aardpen slaan

Slaan van aardpen inclusief aansluiten in meterkast.
dinsdag 30 juli 2019

Vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig

We gaan een nieuwe woning kopen en vermoeden dat de elektra niet op orde is (niet overal geaard ect.) we willen dit graag gecheckt en wanneer nodig op orde gemaakt krijgen. Daarnaast willen we de meterkast met een aantal groepen uitbreiden (hier ook advies over hoeveel) ten behoeve van toekomstige verbouwingen van de woning. Het betreft een vrijstaande woning.
donderdag 25 juli 2019

Aardpen slaan

Aardpen slaan in woning tbv meterkast. Kan in woning (wordt op dit moment gerenoveerd). Begane grond is nog zand.
donderdag 25 juli 2019

Aardpen slaan

We willen graag een aardpen laten slaan. We hebben een nieuwe meterkast met 3 nieuwe aardlekschakelaars laten aanleggen maar er leek geen aardpen te zijn na een weerstand-meting in de grond. We hebben een eigen tuin waar de aardpen eventueel in geslagen kan worden.
dinsdag 23 juli 2019

Extra stopcontact in de meterkast realiseren

Ik zoek een elektricien die een extra stopcontact in de meterkast kan realiseren.
maandag 22 juli 2019

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag krachtstroom aanleggen naar de keuken voor de inductie kookplaat. Er is al een 3 fase aanwezig.
woensdag 17 juli 2019

Vervangen meterkast

Ivm met plaatsen nieuwe keuken en badkamer, hebben wij een geheel nieuwe stoppen kast met uitbreiding van stoppen nodig.
maandag 15 juli 2019

Aanleg krachtstroom

Wij willen een krachtstroom aansluiting voor onze kookplaat. De stoppen kast zit 4 meter van de kookplaat en het plafond is open onder de keuken(in het souterrain) er hoeft niks afgewerkt te worden. We willen dit zsm laten doen in Arnhem.
zaterdag 13 juli 2019

Hoofdschakelaar plaatsen + aarding

Ik wil graag een hoofdschakelaar plaatsen en zegelen in de meterkast. Er zal ook een aarding moeten worden geslagen, er is een aardlekschakelaar en een kruipruimte aanwezig.
zaterdag 13 juli 2019

Krachtstroom aanleggen

Goedemorgen wij zouden graag krachtstroom krijgen. Zou U kunnen aangeven wat daarvan de Kosten zijn? En ook evt van de Nuon. Ik hoor het graag.
donderdag 11 juli 2019

Uitbreiden schakelkast ten behoeve van 2 inductie kookplaten

Op dit moment hebben wij een schakelkast in de meterkast hangen die helemaal vol is. Met het oog op de toekomst naar willen wij 2 inductie kookplaten aanschaffen. 1x in de aanbouw die vast zit aan het huis en 1 x bij ons in de keuken. Ik denk dat op beide locaties een kabel getrokken moet worden. Maar dat is iets wat je ter plekke zal moeten beoordelen. Daarbij komt dan ook dat de schakelkast nog verder uitgebreid moet worden hierdoor. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat naar de keuken is ongeveer 5 a 6 meter. Die naar de aanbouw al gauw 12 meter. Tot aan de keuken beschik ik over een kruipruimte. De aanbouw beschikt over een betonnen vloer. Bij Liander hebben we nu 1 x 35 of 40 A aansluiting.Welke zou in de nieuwe situatie het meest geschikt zijn?? De 3 x 35A of 3 x 40A? En moet deze al aangesloten zijn voordat de schakelkast aangepast kan worden?? Kunt u mij een vrijblijvende indicatie geven wat dit ongeveer gaat kosten?
woensdag 10 juli 2019

Plaatsen extra groep tbc inductiekookplaat

Ivm plaatsen nieuw (ikea) keuken met inductiekookplaat op 1ste verdieping moet er een nieuwe groep toegevoegd worden en een elektriciteitskabel naar de eerste verdieping worden getrokken. Het betreft herenhuis waar electriciteitskast op begane grond bij entree staat. En het woonhuis inclusief keuken op de eerste verdieping. Graag willen wij hier een offerte voor ontvangen: Opdracht: Groep toevoegen, elektriciteitskabel aanleggen, aansluiting maken tbv inductiekookplaat, afsluiten/ontkoppelen aansluiting. Ongeveer 8-10 meter van de meterkast naar de keuken.
maandag 8 juli 2019

Extra groepenkast aanleggen

Extra aparte 1-fase groepenkast in atelier aanleggen met: - 4 B16 en 2 C16 automaten en ruimte voor een kookgroep 7500W. - 3 werkschakelaars - krachtautomaat in bestaande groepenkast aanleggen om nieuwe groep aan te sluiten. - aansluiting uitvoeren - leveren grondkabel 45 m
maandag 8 juli 2019

1 stopcontact verplaatsen

Ik wil één stopcontact ongeveer een meter laten verplaatsen op een slaapkamer.
zaterdag 6 juli 2019

Meerdere aansluiting van 63 ampère plaatsen

Ik wil graag 3 63 ampère aansluitingen in mijn huis. Het liefst 1 voor in het huis bij de meterkast en 2 achter in de schuur.
vrijdag 5 juli 2019

Stopcontact vervangen in geaard stopcontact

Ik wil een gewoon stopcontact veranderen in een geaard stopcontact.

Partners

Partners van Casius