Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1092 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, vervangen electra en misschien stoppenkast, brievenbus met intercombelsysteem, meterkast en elektra plaatsen, compleet nieuwe installatie, krachtstroom voor de keuken, vervangen van meterkast, voorzien van elektra in garage, groepenkast plaatsen, moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen, vervangen elektrische installatie, nieuwe intercom installeren voor 5 appartementen, vervangen en controleren electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

donderdag 21 februari 2019

Meterkast vervangen

Ik wil graag een offerte voor nieuwe 3 fase groepenkast inclusief een 3 fase aardlekautomaat met montage.
donderdag 21 februari 2019

Netwerkkabel doortrekken

Door overstap naar digitale TV wil ik graag naar 3 slaapkamers bij mij thuis de analoge kabel vervangen door een UTP kabel. (pref cat 6) Deze wil ik dan hebben lopen naar een witte stekkerdoos in de muur.
woensdag 20 februari 2019

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen bij een woonhuis. Kan zowel buiten als binnen geslagen worden. De nieuwe elektrische installatie is nog niet aanwezig, dus er hoeft niets aangesloten te worden. Dit gebeurt in een later stadium.
dinsdag 19 februari 2019

Vervangen en uitbreiden elektra

Ik wil de elektra in de hele woning laten vervangen. Vervolgens moet ook de groepenkast uitgebreid worden. Ik zou graag willen weten wat hierbij komt kijken en wat het gaat kosten.
donderdag 14 februari 2019

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in verband met de vervanging van de waterleiding van koper naar plastic, door gemeente. Er zit nog een draad naar de koperen leiding en dit zou veranderd moeten worden. Graag een offerte.
dinsdag 12 februari 2019

Ethernet kabels aanleggen in de woonkamer

Ik zou graag op 3 punten in de woonkamer internet aansluitingen willen door de bestaande elektra leidingen, vanuit de meterkast.
zondag 10 februari 2019

Aanleggen stopcontact in meterkast

Aanleggen stopcontact in meterkast in verband met aansluiting glasvezelkabel.
zondag 10 februari 2019

Groepenkast vervangen

In verband met de verzwaring dient er een 4 polige aardlekschakelaar te worden aangebracht. Tevens een aparte kookgroep voor inductiekoken.
zaterdag 9 februari 2019

Krachtstroom voor de keuken

De stoppenkast met 6 groepen dient te worden vervangen door een nieuwe kast met zeker 8 groepen. Daarnaast willen wij gaan inductie koken en zal deze aangesloten moeten worden. De afstand tussen de kast en de keuken is ongeveer 6 meter.
zaterdag 9 februari 2019

Electriciteit aanleggen

In mijn keuken is geen elektriciteit voor de plafondlamp. Dat wil ik graag laten installeren.
vrijdag 8 februari 2019

Garagedeur opener vervangen

Mijn elektrische garagedeur opener heeft het begeven. Wat is de prijs voor vervangen v.d. defecte opener?
donderdag 7 februari 2019

Intercom vervangen bij appartementengebouw

In het appartementen gebouw van de VVE AXIS is destijds een Intercomsysteem geïnstalleerd. Deze installatie is nu ruim 10 jaar in gebruik en zal binnen afzienbare termijn vervangen moeten worden. Het gaat om 18 appartementen.
donderdag 7 februari 2019

Stopcontact in meterkast plaatsen

In verband met aansluiting van glasvezelkabel een stopcontact plaatsen in de meterkast.
vrijdag 1 februari 2019

Brievenbus met intercombelsysteem

Het betreft een VvE met 28 appartementen. Naast iedere ingang aan weerskanten van de voordeur zijn 3 brievenbussen met een belsysteem. Wij willen dit graag laten overgaan tot een mogelijkheid van een brievenbus met bel intercomsysteem.
vrijdag 1 februari 2019

Aardpen slaan

Ik weet niet of onze woning geaard is. Onze woning is van 1944. Kunnen jullie onderzoeken of deze geaard is en zo niet een aardpen slaan?
donderdag 31 januari 2019

Meterkast aanpassen voor een inductiekookplaat

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan aanpassen ten behoeve van een inductiekookplaat. De inductieplaat die we uitkiezen is geschikt en voldoet voor 2 fase. Daarnaast moet er ook een kabel getrokken worden van de meterkast naar de kookplaat toe.
dinsdag 29 januari 2019

Groep bijplaatsen van 16A

Ik wil graag 16 ampere groep bijplaatsen en de drie afgaande draden aansluiten. Deze zijn al getrokken tot in de meterkast. Liefst een Eaton automaat, want dat zijn de anderen ook.
maandag 28 januari 2019

Kookgroep in meterkast

De gaskookplaat wil ik vervangen door inductiekookplaat van 7400W.
maandag 28 januari 2019

Elektrisch toegangshek repareren

mijn elektrische schuifpoort merk ; ( faac 844er / 780d ) werkt slecht , soms gaat hij niet open , dan weer gaat hij niet dicht.
vrijdag 25 januari 2019

Elektra laten aanleggen naar tuinhuisje

Ik wil vanuit het woonhuis nieuwe bekabeling laten leggen naar het tuinhuisje met een aftakking voor een buiten stopcontact aan de buitenmuur (zit onder balkon). Hettuinhuisje is reeds bekabeld, deze hoeft alleen met een nieuwe grondkabel aangesloten te worden. De geschatte lengte van de nieuwe grondkabel is 25 meter. De kabel komt onder het pad (waalformaat) te liggen en herstraten doe ik zelf.
woensdag 23 januari 2019

Glasvezelkabel verleggen naar meterkast

De glasvezelkabel komt nu in de kamer binnen en gaat gepaard met grote opbouwkasten. Deze wil ik uit het zicht en verplaatst hebben naar de meterkast.
dinsdag 22 januari 2019

Vervangen meterkast en utbreiden groepen

Het gaat om het vervangen en uitbreiden van de meterkast, inclusief maken van een nieuwe aansluiting keuken en geschikt maken voor zonnepanelen. Eventueel andere noodzakelijke aanpassingen bespreken met de vakman.
maandag 21 januari 2019

Extra groep voor de inductiekookplaat bijplaatsen

In de meterkast moet een aansluiting komen voor een inductiekookplaat. Het vermogen van de kookplaat is 7800kw. Welke kosten zitten daar aan verbonden.
vrijdag 18 januari 2019

Aanleggen (kracht?)stroom in woning

Ik heb een oliebollenbakmachine aangeschaft die 6000 watt gebruikt. Wil ik dit apparaat thuis gaan gebruiken heb ik in ieder geval 3x25 stroom nodig. Wat zijn de kosten hiervan?
dinsdag 15 januari 2019

Aansluiting inductiefornuis

Werkzaamheden voor de installatie van een inductiefornuis, zoals extra groep(en) en perilex stekker aanleggen

Partners

Partners van Casius