Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

998 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra in nieuwbouw (zelfbouw) aanleggen, volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, vervanging groepenkast, stoppenkast in meterkast vervangen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

zaterdag 16 december 2017

Groepenkast door een nieuwe vervangen

Oude groepenkast vervangen naar een nieuwe kast met 8 groepen
zaterdag 16 december 2017

Stoppenkast vervangen

Complete stoppenkast vervangen naar 8 groepen
dinsdag 12 december 2017

Vervanging groepenkast

De stoppenkast bestaat uit 6 zekeringen en daarnaast heb ik nog 2 zekeringen voor de elektrische kookplaat. De kast is 40 jaar oud en binnenkort wordt er een slimme meter geplaatst. De vraag is of het nodig is om de oude kast te vervangen en zo ja, wat gaat dit kosten.
dinsdag 12 december 2017

Verouderde groepenkast vervangen/moderniseren

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1979 en krijgen daarvan op 1 maart de sleutel. De groepenkast is daar verouderd en we willen deze graag laten vervangen door een moderne groepenkast naar de huidige maatstaven. We ontvangen graag uw offerte. Er staan gegevens van de woning op Funda.
maandag 11 december 2017

Elektra-aansluiting repareren voor plafondlampen

Ik wil graag twee lampen boven de tafel ophangen, maar er zit een defect in de elektra-aansluiting. Ik krijg de indruk dat er wel stroom op staat, maar weet niet hoe ik dit kan repareren. Graag laat ik dit door een elektricien verzorgen. ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
maandag 11 december 2017

Glasvezelaansluiting verplaatsen

Ons huis wordt volledig gestript en verbouwd. Ik wil daarbij mijn aansluiting van de glasvezelkabel laten verplaatsen naar een nog nader te bepalen locatie op de begane grond in mijn huis. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.
zaterdag 9 december 2017

Elektriciteit buiten aanleggen

Ik zou graag diverse stroom punten in me tuin willen er ligt al een grond kabel vanaf daar moeten 3 dubbele stopcontacten komen ook lig er een verdeel blok in de tuin het is alleen nog niet aangesloten op de meterkast ik kan zelf de grond geulen graven op de diepte
vrijdag 8 december 2017

UTP en COAX kabels laten trekken

Ik wil graag coaxkabels (en eventueel een netwerkkabel, niet noodzakelijk) laten trekken naar zoldder en een slaapkamer op de 1e verdieping. Ik weet zo niet of er nog een loze leiding hiervoor beschikbaar is. Is dit dan wel mogelijk? En wat gaat dit +/- kosten? Bouwjaar 1997 Provider Ziggo
woensdag 6 december 2017

UTP-kabel trekken van meterkast naar woonkamer

Ik wil graag een UTP kabel laten trekken van de meterkast naar woonkamer. Het gaat om een afstand van ongeveer 15 meter.
maandag 4 december 2017

COAX kabel en internet kabel trekken

Ik zou graag een coax kabel en een internet kabel naar de slaapkamer boven getrokken hebben . Wat gaat me dat eventueel kosten .
maandag 4 december 2017

Aardpen slaan en aansluiten

Aardpen slaan en koppelen aan de meterkast. Ook daarna doormeten. De stoppenkast is al vernieuwd en bevat 2 aardlekschakelaars met ieder 3 groepen erachter.
zondag 3 december 2017

Groepenkast vervangen

De oude groepenkast dient te worden vervangen door een nieuwe met 8 groepen. Waarvan 1 voor inductiekookplaat. Veder in keuken aanwezig: elektrische oven, vaatwasser, koelkast, vrieskast en magnetron. Er zijn ook zonnepanelen aanwezig.
zaterdag 2 december 2017

COAX kabel trekken

Ik wil een coax kabel en een internet kabel naar een slaapkamer op de eerste verdieping hebben . Wat gaat me dat kosten.
vrijdag 1 december 2017

Netstroom omzetten naar krachtstroom

Netstroom omzetten tot krachtstroom
vrijdag 1 december 2017

Stopcontact bij laten maken

In de oude meterkast hebben wij een stroompunt nodig voor ons glasvezelnetwerk. Kunt u deze voor ons plaatsen?
dinsdag 28 november 2017

Aardlekschakelaar aanleggen

Wij willen graag een aardlekschakelaar laten aanleggen in woning. Op het moment zit er geen aardlekschakelaar.
maandag 27 november 2017

Groepenkast met aardlekschakelaars aansluiten

Ik wil een nieuwe groepenkast met aardlekschakelaars. Het zegel moet eraf gehaald worden en er weer opgezet worden.
zaterdag 25 november 2017

Verplaatsen en aanleggen van nieuwe stopcontacten

Het betreft het verplaatsen van 2 geaarde stopcontacten in een betonnen muur in de keuken. Daarnaast moet er een stopcontact verplaatst worden op een tussenmuur in de keuken en er moet een dubbel geaard stopcontact bij. Verplaatsen van een lichtpunt op een tussenmuur. Er moet op de verdieping een geaard stopcontact bij (dubbel). En op de begane grond wordt het plafon deels verlaagd voor inbouwspotjes. Dit doen we zelf, maar de elektra moet door de muur heen getrokken worden.
zaterdag 25 november 2017

Vervanging van de groepenkast

Het is de bedoeling dat er een nieuwe groepenkast geplaatst wordt en ik ken iemand die dat kan doen, nu begreep ik dat de verzegeling dan verbroken moet worden om de hoofdschakelaar uit te zetten. Hoe gaat dat in z'n werk? Moet ik de netbeheerder bellen, of moet ik daarvoor een install. Met zegelrecht??? oid langs laten komen om het te verbreken en dan weer te verzegelen? Wat kost overigens een goedkope electricien, mocht degene die de klus zou doen, het toch niet wil doen, plus vervanging bedrading e.d.
maandag 20 november 2017

Duo dimmer voor LED-lampen installeren

Wij hebben nu 2 lichtpunten op 1 dubbele schakelaar zitten. Graag zouden we een dimmer plaatsen zodat we de lampen boven eettafel kunnen dimmen. Dit moet een led-dimmer worden.
zaterdag 18 november 2017

Groepenkast vervangen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken met inductie kookplaat dient de meterkast te worden aangepast of vervangen.
zaterdag 18 november 2017

Groepenkast uitbreiden met fornuis groep voor inductie

Onze bestaande meterkast willen we uitbreiden met een fornuisgroep voor inductiekookplaat. De huidige meterkast bestaat uit 4 groepen van 16A. Graag een offerte voor het aanpassen van de meterkast en de materialen.
vrijdag 17 november 2017

Groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van de meterkast voor een 3 fase meterkast met 9 groepen. De huidige voldoet niet aan de normen omdat er 7 groepen op 1 aardlekschakelaar aangesloten zijn. Van origine zaten er 6 op, er is een groep bij geplaatst in een later stadium. Huis is van 1991.
donderdag 16 november 2017

Groepenkast met 6 groepen vervangen

Vervanging van een groepenkast met 6 groepen. De huidige groepenkast bevat nog de traditionele stoppen.
woensdag 15 november 2017

Stoppenkast vervangen

Ik wil de stoppenkast en ordening bekabeling/ bedrading en wandcontactdozen in meterkast gaan realiseren.

Partners

Partners van Casius