Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1051 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: plaatsen electra, moderniseren meterkast en stopcontacten bijplaatsen, vervangen van de meterkast en alle elektra, installatie nieuw te bouwen woning, groepenkast aanpassen, groepenkast vervangen, extra groepenkast op de benedenverdieping aanleggen, zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakkapel, aanleggen stopcontact inductiekookplaat, vervangen electra jaren 50 woning, verplaatsen van meterkast, stoppenkast met plaatsing krachtstroom, vervangen van elektra in gehele woning, elektra aanpassen voor kookplaat, vervangen tuinverlichting en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

woensdag 12 december 2018

Plaatsen tussenmeter

Er dient een tussenmeter in de elektriciteitskast te worden aangesloten. Ik zou graag willen weten of het in de elektriciteitskast moet of ergens anders.
zaterdag 8 december 2018

Extra groep laten maken

Extra groep maken in de meterkast
vrijdag 7 december 2018

Aardpen slaan

Aardpen slaan, wellicht voor meerdere huishoudens
vrijdag 7 december 2018

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn groepenkast vervangen. Ik zou graag de kosten willen weten hiervoor. Wij zijn namelijk van plan een elektrische auto aan te schaffen en daarvoor moet dus krachtstroom komen.
donderdag 6 december 2018

Groepenkast vervangen

Oude grepenkast vervangen +uitbreiding voor inductie kookplaat
woensdag 5 december 2018

Moderniseren meterkast en stopcontacten bijplaatsen

Wij wonen per begin januari 2019 in een jaren '30 woning en hebben een deels verouderde meterkast en bedrading. Wij willen dit graag moderniseren: de meterkast vervangen of een aantal extra groepen bijplaatsen, en een aantal stopcontacten in de 3 slaapkamers en badkamer bijplaatsen. Kunt u ons hierin adviseren? Aan wat voor prijs, kast en installatie, moeten we denken? Gewenste uitvoering in januari 2019.
dinsdag 4 december 2018

Dimmer aansluiten

Een dubbele schakelaar laten vervangen door een enkele dimmer en een schakelaar.
maandag 3 december 2018

TV kabel trekken

Wij willen de tv van de ene kant van de woonkamer naar de andere kant. Daar zat vroeger ook de aansluiting voor de tv (nu loos). Wij zoeken iemand die de kabel dus naar de andere kant kan trekken, of wellicht een nieuwe kabel kan aansluiten en trekken. Graag op korte termijn
zondag 2 december 2018

Stoppenkast vervangen

Ik wil mijn oude stoppenkast vervangen. Liefste genoeg stoppen voor 3 slaapkamer 1 grote badkamer en 1 Washok. Woonkamer en keuken
vrijdag 30 november 2018

Aarden slaan

Bij de meterkast en bij de serre voor absolute schone aarde wil ik een aardpen laten slaan.
donderdag 29 november 2018

Groepenkast vervangen

Ik ben op zoek naar een goede en betrouwbare elektricien die in maart 2019 (week 10/13) onze meterkast kan vervangen in Otterlo. Heeft u daar gelegenheid voor en zo ja; kunt u een prijsindicatie of een offerte afgeven? Dank u wel en met vriendelijke groet
woensdag 28 november 2018

Aardlekschakelaar vervangen

Monteurs die een slimme meter kwamen plaatsen hebben aangegeven dat de aardlekschakelaar niet goed functioneerde en dat deze aan vervanging toe is. Deze wil ik dus laten vervangen.
dinsdag 27 november 2018

Defecte intercom bij een VvE repareren/vervangen

Ons intercomsysteem is inmiddels 11 jaar oud en er zijn een aantal storingen zoals het niet horen van de persoon die beneden aanbelt. Het gaat om een systeem voor 6 appartementen.
zondag 25 november 2018

Verplaatsen van de meterkast

De meterkast moet eigenlijk 1,5 meter verplaatst worden. ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.
zaterdag 24 november 2018

Installatie nieuw te bouwen woning

Wij zijn bezig met het nieuw te bouwen van een vrijstaande woning. Deze woning zal een wooninhoud krijgen van 1400 m3. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het volledig aanleggen van de installatie.
zaterdag 24 november 2018

400 Volt vaatwasser aansluiten

IK heb een vaatwasser gekocht voor mijn bedrijf die op 400 Volt draait. Deze dient door de vakman te worden aangesloten. Hiervoor zal er wellicht een extra groep worden aangelegd.
woensdag 21 november 2018

Doorgekoppelde rookmelders installeren

Ons huis is voorzien van gekoppelde rookmelders. Een van de drie rookmelders is defect. Helaas is dit model rookmelder niet meer leverbaar. Graag wil ik een offerte voor het plaatsen en leveren van drie doorgeschakelde rookmelders. Daarnaast zouden we ook graag de mogelijkheden bespreken om een koolmonoxide melder te plaatsen.
dinsdag 20 november 2018

Tussen meters gas, elektra en water plaatsen

Ik wil een offerte voor het plaatsen van tussenmeters voor gas, elektra en water om zo 2 bedrijfshallen van elkaar te scheiden.
vrijdag 16 november 2018

Meterkast vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn meterkast kan vervangen en een krachtstroom naar de keuken, ten behoeve van inductie koken, kan aanleggen. Bovendien dient de meterkast in mijn garage gemoderniseerd te worden.
vrijdag 16 november 2018

Installeren van deuropener

Ik wil een draadloze deuropener (met afstandsbediening) in mijn en benedenwoning, met audio. Het slot van de voordeur moet waarschijnlijk worden aangepast. Graag offerte inclusief het te installeren materiaal.
woensdag 14 november 2018

Meterkast uitbreiden

Uitbreiding meterkast voor aansluiten inductiekookplaat.
dinsdag 13 november 2018

Vervangen van de meterkast

Ik wil de meterkast vervangen. Ik wil overgaan van een 1 x 25A naar 3 x 25A ten behoeve van een elektrische auto. De laadpaal voor de elektrische auto heeft een 1 fase 32A stroom nodig. Indien dat niet voldoende is wil ik weten of het mogelijk is om 1 x 35A te krijgen.
maandag 12 november 2018

Aardden slaan in gemaal

Voor een rioolgemaal wil ik graag een offerte aanvragen voor het slaan van een aardpen. Hier is de circuitimpendantie te hoog (1,6 ohm) ten opzichte van de eindgroepen van 40-A en 63-A. Het gaat om het rioolgemaal aan de Nieuwe Kerkstraat nabij nr. 16. Ik hoor graag van u.
vrijdag 9 november 2018

Extra groep bijplaatsen

Voor een inductiekookplaat hebben we een nieuwe groep nodig. Inclusief bedrading en een speciale stekkeraansluiting. Er is een loze leiding is aanwezig van mederkast naar keuken afstand ongeveer 10 meter
maandag 5 november 2018

Verbouwing kantoor

Het betreft aanleggen en verleggen van bestaande elektrapunten ten behoeve van een verbouwing van onze kantoor. Er zal ook werk in het meterkast moeten komen. De bijgevoegde foto is een plattegrond van het kantoor. Er is ook een tekening beschikbaar met alle punten.

Partners

Partners van Casius