Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1002 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra laten aanleggen of vervangen, elektra in hele woning vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, modernisering van de meterkast, groepenkast en elektra vernieuwen, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen, nieuwe meterkast monteren, groepenkast vervangen en uitbreiden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

vrijdag 20 oktober 2017

Enkele trekschakelaar vervangen door dubbele

Ik heb nu een enkele trekschakelaar in de badkamer voor de wasmachine. Nu heb ik ook een droger erbij. Die wil ik ook graag op de trekschakelaar. Dus wil ik graag een dubbele gemonteerd hebben. Dus graag een offerte voor een trekschakelaar en montage
woensdag 18 oktober 2017

Inductiekookplaat aansluiten

Ik heb een Bosch PXE675DC1E inductie kookplaat gekocht. Nu wil ik hem gaan aansluiten, maar er wordt nogal vaag gedaan over hoe hij aangesloten moet worden. Ik heb dus iemand nodig die er een Perilex stekker aan kan zetten. 15 jaar geleden is er 2 x 1 automaat aangelegd met een Perilex stopcontact. Dit voor een Etna nobel keramische plaat. De stekker heb ik al aangeschaft. Wat zijn de kosten en op welke termijn zou dit kunnen.
zondag 15 oktober 2017

Vervangen elektra keuken

Elektra in keuken vervangen. Wellicht extra groep in meterkast?
zondag 15 oktober 2017

Groepenkast vervangen en ander elektrawerk

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen (nu 3 groepen, 7-8 benodigd). Freeswerk van meterkast tot schacht (5 meter) door cementdekvloer, met 1 kruising met bestaande verwarmingsleiding. Vanaf schacht 2 groepen en stopcontacten naar badkamer (door 1 muur vanaf schacht), en 4-5 naar toekomstige keuken (ook inclusief stopcontacten, en ook door 1 muur vanaf schacht). Tussen keuken en keuken-eiland 1 stuk freeswerk door cementdekvloer (1,2 meter). Groepenkast en materiaal te leveren door opdrachtnemer. Stopcontacten inclusief meenemen. Inclusief stroompunt in meterkast. Alles is bereikbaar, schacht is een beetje krap maar moet goed lukken. Ik hoor graag wat u kunt betekenen, in welke termijn, en wat het totaal ongeveer gaat kosten. Eventuele inventarisatie afspraak kan gemaakt worden.
vrijdag 13 oktober 2017

UTP-kabel en draden aanleggen/doortrekken

In mijn meterkast komt het glasvezel binnen, maar de daarop aangesloten router is niet sterk genoeg voor ontvangst in het hele huis. In de meterkast zit een telefoonleiding (met kabel) naar de 1e verdieping. Ik wil die kabel vervangen voor een netwerkkabel en op de 1e verdieping een netwerkaansluiting hebben om een accesspoint te maken. Graag een offerte voor de kabel (10 meter?) en aansluiting.
donderdag 12 oktober 2017

Aardpen voor de bouwkast laten slaan

Graag zouden wij op zeer korte termijn (vandaag/morgen) een aardpen voor de bouwkast willen laten slaan. Deze staat op een kavel in Varik. De bouw is reeds bezig.
maandag 9 oktober 2017

Krachtstroom stekkerdoos in de meterkast plaatsen

Ik wil een krachtstroom stekkerdoos in de meterkast laten aansluiten. Er ligt al een 5-polige kabel van de meterkast naar de schuur. Volgens mij is die eenvoudig aan te sluiten in de groepenkast. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen.
zaterdag 7 oktober 2017

Verlichting monteren

Ik wil graag 5 plafonnières laten ophangen aan het plafond. Mogelijk moet er ook in het plafond worden geboord. De lampen en schroeven heb ik in mijn bezit. Ik hoor graag vooraf wat de kosten ongeveer zijn.
zaterdag 7 oktober 2017

5 lampen ophangen

Ik wil graag 5 plafonnières laten ophangen aan het plafond. Mogelijk moet er ook in het plafond worden geboord. De lampen en schroeven heb ik in mijn bezit. Ik hoor graag vooraf wat de kosten ongeveer zijn.
donderdag 5 oktober 2017

Aardpen slaan en aarde naar meterkast trekken

Bestaande meterkast met 16 ampère groepen afgezekerd achter aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Aardpen dient buiten geslagen te worden en kan via de kelder (maximaal 10 meter draad) op de groepenkast afgemonteerd worden. Kelder loopt tot onder de meterkast. Graag een offerte gebaseerd op het totaal. Op 14 oktober wordt een nieuwe groepenkast gemaakt en ik ga nog even controleren of er geen aarding is.
donderdag 5 oktober 2017

COAX-kabels laten trekken

De coax kabel van de meterkast op de begane grond naar de eerste verdieping is volgens ZIGGO te zwak om een goed beeld en geluid te geven op de tv op deze verdieping. Deze COAX kabel moet dus vervangen worden, en daar ontvangen wij graag een aanbieding voor.
donderdag 5 oktober 2017

Stopcontact naar beneden verplaatsen

Ik wil een stopcontact in een gemetselde muur naar beneden verplaatsen. In verband met het ophangen van de tv.
woensdag 4 oktober 2017

Elektra renoveren

Ik wil de aanleg van 3 fasen aansluiting in de schuur vanaf de meterkast, aanleg van perilex aansluiting in keuken vanaf meterkast, vervanging wcd's in keuken, vervanging 3 wc's door 3 geaarde wcd's met USB in de woonkamer, vervanging/aanleg 2 wcd's op zolder door/van geaarde wcd's met USB. Ovb aarden wcd in badkamer realiseren.
dinsdag 3 oktober 2017

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij krijgen op 13 oktober de sleutel van onze nieuwe woning. Ik wil daar de groepenkast uit 1986 laten vernieuwen. Er zijn nu 4 groepen aanwezig en ik wil die laten uitbreiden naar 8 groepen met 2 aardlekschakelaars. De groepen moeten in overleg worden ingedeeld. Ik wil een nieuwe groepenkast van een kwalitatief hoogstaand merk (bijvoorbeeld Hager) De klus zou uitgevoerd moeten worden op 18, 19 of 20 oktober. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte voor de materialen en arbeid.
dinsdag 3 oktober 2017

Krachtstroom aanleggen voor keramiekoven

Ik wil krachtstroom voor keramiek oven
maandag 2 oktober 2017

Aansluiting van een inductieplaat

Ik ontvang graag uw offerte voor de aansluiting van een inductie kookplaat. Er moeten w groepen worden geplaatst en een leiding worden aangelegd naar een kookeiland
maandag 2 oktober 2017

Diepteaarding slaan

Slaan van een aardpen naast de voordeur en aansluiten op elektrische installatie. De werkplek is goed bereikbaar.
zondag 1 oktober 2017

Vervangen elektra jaren '30 woning

Vervangen van de bestaande elektra van een jaren '30 woning. Incl. Vervangen van de groepenkast. Betreft het gehele huis.
zaterdag 30 september 2017

Elektriciteit aanpassen

In een appartement moet de elektriciteit worden aangepakt. De bedrading is goed. Er moet van 2 groepen 4 of 5 gemaakt worden. De meterkast moet vervangen. Ook wil ik graag de bestaande, uitstekende stopcontacten in de muur gefreesd hebben.
vrijdag 29 september 2017

Laadstation aansluiten voor elektrische auto

Ik heb een laadstation 11 KW 16 A voor de elektrische auto en in de groepenkast is al krachtstroom aanwezig 3 x 25 A. Ik ontvang graag een offerte voor het installeren van het laadstation . De afstand tot de groepenkast en het aansluit punt is ongeveer 3 meter. Geen graafwerk. Installatie veilig en deskundig door vakman. Mogelijkheid om de bestaande krachtstroom leiding vanuit de garage (naar sauna) te verdelen aan te sluiten op laadstation met extra groepenkast.
vrijdag 29 september 2017

Elektra aanpassen voor een inductiekookplaat

Wij willen graag een inductiekookplaat aanschaffen. Er is nog geen krachtstroom in de keuken. Ik ga er vanuit dat er krachtstroom in ons appartement kan worden aangelegd. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen. De afstand van de meterkast naar de keuken is hemelsbreed ongeveer 10 meter. Op de plek achter de keukenkast, onder het blad is reeds een ' normaal' stopcontact aanwezig.
donderdag 28 september 2017

Deurbel vervangen met intercom en camera

Ik wil binnenkort mijn deurbel met intercom en camera laten vervangen. Ik heb een systeembesteld, een Smartwares deurintercom VD54A, en dat wordt op 9 oktober geleverd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
donderdag 28 september 2017

COAX-kabels laten trekken in een nieuwbouwwoning

Ik wil coaxkabels laten trekken naar 5 kamers in mijn nieuwbouwhuis dat in december opgeleverd gaat worden. Er zitten al loze leidingen in het huis. Ik zou hier graag offertes voor willen ontvangen.
donderdag 28 september 2017

Uitbreiden van de groepenkast

Mijn dochter heeft een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1977 en krijgt daarvan eind november de sleutel. We willen er zelf een nieuwe keuken gaan plaatsen met daarin een inductiekookplaat, oven, magnetron en 10 liter boiler, koelkast en vriezer. Daarvoor moet eerst de groepenkast worden uitgebreid. De overige bekabeling zullen wij zelf aanleggen. De bestaande groepenkast heeft nog smeltzekeringen en er is geen hoofdschakelaar. Ik laat de groepenkast graag uitbreiden met 3 groepen van 16A en een aardlekschakelaar en een nieuwe verzegeling plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
woensdag 27 september 2017

Stroomvoorziening lichter maken

Ik heb nu 3 x 63 Ampère en kan volgens mij naar een lichtere groep. Hiervoor zoek ik een erkende installateur. Hierover heb ik contact gehad met Liander. Kunt u aangeven wat er nu is en waar ik naartoe zou kunnen qua zwaarte van de aansluitingen?

Partners

Partners van Casius