Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gelderland.

1236 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, vervangen elektra volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, diverse electra reparatie, inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gelderland:

dinsdag 31 maart 2020

Vervangen elektra volledige woning

Elektra volledige woning vervangen. Op dit moment een stoppenkast met 5 groepen modern. Op dit moment hoofdleidingenysteem. Naar schakelaars is de elektra met stalen leidingen ingeslepen. Her en der nu nog wat opdekelektra met pvc. De vraag is of we dit volledig moeten vervangen naar centraaldozensysteem? Woning heeft betonnen vloeren en plafonds. Zal dan dus veel gefreesd moeten worden. Woning is ongeveer 5m breed en 7,5m diep. Wens: Begane grond - keuken klaarmaken voor inductiekoken en een quookeraansluiting -2 X verlichting in het plafond -5 X WANDCONTACTDOOS 1e verdieping -badkamer: 1 x stopcontact en plafondverlichting
zondag 29 maart 2020

Extra Electra keuken

Extra groep aan ivm inductie kookplaat, aansluitwaarde 7,4kw En 1 extra stopcontact in muur van keuken.
vrijdag 27 maart 2020

Electriciteitsnet vervangen volledige woning

Ik zoek een elektricien die het elektriciteitsnet van de volledige woning kan vervangen. Het gaat om een woning met 190m2 woonoppervlakte en inhoud 682 m3. De bekabeling die in de muur is gesmeerd vervangen volgens de NEN-norm inclusief hak-/breekwerk, materiaal en uurloon.
dinsdag 24 maart 2020

Extra groep bijplaatsen

Installatie van een extra groep in de meterkast t.b.v. een aircoinstallatie (1x buitenunit 5KW en 2 binnenunits). Geaarde bedrading doortrekken vanuit de meterkast via een bestaande loze leiding naar de slaapkamer op de 1e etage. Waar de loze leiding uitkomt (inbouwdoos) in de slaapkamer een gat boren naar buiten met aanleg van een buitenstopcontact. Afstand waar de bedrading naar buiten gaat tot het punt waar het stopcontact moet komen is ongeveer 4 meter. Indien u meer informatie wilt hebben of foto's van de situatie hoor ik het graag van u. MVG Rene Homan
woensdag 18 maart 2020

krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal

Het gaat om twee drie fasen aanleggen ivm met elektrisch koken en elektrische auto. De afstand zal ongeveer 10-12 meter voor de meterkast naar de straat.
dinsdag 17 maart 2020

Verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken

Het gaat om het verplaatsen van de meterkast (ongeveer 8 meter) en tevens gas en water aansluiting maken naar de nieuwe meterkast. Ook moet de meterkast vervangen worden. De meterkast komt in een andere ruimte.
donderdag 12 maart 2020

Bewegingsmelder buiten vervangen

Aan de voorzijde van mijn woning hangt een bewegingsmelder die defect is. De lamp hangt om de hoek boven de voordeur. Afstand is 1,5 meter. Lamp functioneerde goed. De sensor moet alleen vervangen worden. Het materiaal heb ik al voorhanden.
dinsdag 10 maart 2020

vervangen meterkast

De huidige meterkast moet worden vervangen om het laadpunt voor de elektrische auto te kunnen plaatsen, zodat de meterkast voldoet aan de NEN1010 normen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 10 maart 2020

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar trapkast

Glasvezelaansluiting vanuit de huiskamer verplaatsen naar de trapkast. Afstand tussen huidige aansluiting en de trapkast is plusminus 5,5 meter. Glasvezelkabel komt aan de voorzijde via kruipruimte binnen naar achterzijde huis dus kabel is lang genoeg om in de trapkast uit te komen.
zondag 8 maart 2020

Groepenkast vernieuwen

Wij (2 personen) gaan verhuizen naar een groot oud huis met een oude stoppenkast. Nog met stoppen die eruit vliegen en geen aardlekschakelaar. Foto's zijn beschikbaar. We willen op inductie (eerst nog elektrisch/keramisch) koken en ook zonnepanelen aanleggen. Ik vermoed dat er zo'n 11 à 12 groepen nodig zijn?
dinsdag 3 maart 2020

Bovenlichten plaatsen

Ik zou graag 6 bovenlichten willen laten plaatsen boven mijn binnendeuren. Ik heb glaslatjes (los, nog niet boven de deuren) en nog geen glas. De bovenlichten dienen ook bovenin bevestigd te worden ( er is nu gestuct).
dinsdag 3 maart 2020

Aardpen slaan

Bestaande aardpen zit onder een toekkomstige aanbouw. Ik wil deze verplaatsen. Blisemafleider is onder andere hierop aangesloten. Woonhuis heeft een rietendak.
maandag 2 maart 2020

Tuin kabel op nieuw aan leggen

Voor de tuin nieuwe kabel en aansluiting voor lampen, zwembadpomp, vijverpomp en jacousi graag wil ik de prijs eerst weten voor dat ik besluit. Nieuwe bedrading leggen in de tuin. Materiaal mag door de vakman geregeld worden.
zaterdag 29 februari 2020

Aansluiting naar 3x25A aanleggen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan uitbreiden. Ik wil dat er 3 keer 25A in verband met elektrisch koken wordt gerealiseerd in mijn meterkast. Daarnaast moeten er kabels van de meterkast naar de keuken getrokken worden. Dit kan via de kruipruimte. Overige specificaties van de werkzaamheden bespreek ik met de elektricien.
woensdag 26 februari 2020

Aardpin slaan voor 12 bedrijfsunits

Aardpin aanbrengen in de meterkast van 12 units in bedrijfsverzamelgebouw welke 4 maart 2020 opgeleverd gaat worden. In de meterkast is een afgedopte buis aanwezig waardoor de aardpin geslagen kan worden. De grond bestaat grotendeels uit rivierklei. De meeste eigenaren hebben al een groepenkast, daar moet de aarde aan bevestigd worden. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte . Met vriendelijke groet, Erik van Wijk.
woensdag 26 februari 2020

Elektra werkzaamheden afwerking

Diverse elektra werkzaamheden, o.a. aanleggen stopcontacten, aanleg extra groep, aansluiten verlichting, aansluiting tv badkamer. Ik heb eventueel een uitgebreide lijst met werkzaamheden maar helaas krijg ik deze niet toegevoegd. Deze kan ik eventueel wel nasturen. Aanvaarding zo spoedig mogelijk.
dinsdag 25 februari 2020

Groepenkast vervangen / veilig maken

De meterkast van onze woning is een warboel met niet gelabelde groepen en met te veel knoopwerk om veilig te zijn. Wij werden hierop geattendeerd na het installeren van een elektrische laadpaal voor de auto. Ook is een van de drie hoofdzekeringen stuk (smeltzekering). Er zat maar 1 groep op deze zekering, maar verder deed alles het in huis, wat raar is. Voor de laadpaal hebben we deze derde zekering nodig, maar voor de veiligheid moet de kast echt nagelopen worden.
dinsdag 25 februari 2020

Aardpen slaan

Aarding op huidige waterleiding vervangen door aardpen. in de de straat gaan ze met de riolering aan de slag. De zilverdraadaard gaat in de kelder, hij moet in de kelder de grond in, tot 24 toe. Meting uitvoeren en handtekening zetten.
zaterdag 22 februari 2020

Aanleggen van krachtstroom

Ik zoek een vakman voor het snel laden van een VW GTE hybride. Afstand van de meterkast naar de laadpaal wordt hooguit 1,5 meter.
donderdag 20 februari 2020

Aardpen slaan

Aardpen moet verplaatst worden, ik ben zelf al in het bezit van de aardpen. verplaatste wil ik graag doen in overleg met de vakman
woensdag 19 februari 2020

Indie nodig plaatsen aardlekschakelaar

Extra groep plaatsen i.v.m. kunnen gebruiken van oven een perilex aansluiting en vier tot zes nieuwe stopcontacten realiseren. Er zit ook geen aardlekschakelaar of aardpen in.
zondag 16 februari 2020

Extra groepen plaatsen en een aardlekschakelaar

Ik wil graag 3 extra groepen laten plaatsen en een aardlekschakelaar. Een aardpen hebben we al. We hebben geen extra groep nodig voor inductie.
zaterdag 15 februari 2020

Aardpen slaan ten behoeve van antennemast

Voor het aardpen van een aluminium zendmast ter beveiliging voor bliksem inslag wil ik graag een aardpen laten slaan. De aardpen komt bij voorkeur naast de mast, dus buiten. Plaatst is goed toegankelijk. De aardpen moet uiteraard gemeten worden zodat ik zeker ben van correcte aarding. (Voorkeur meeting uitslag op papier). Aardlekschakelaar is niet relevant voor deze situatie.
vrijdag 14 februari 2020

Trapverlichting

Wij hebben een vaste trap waar we vaste verlichting in willen met stroom graag aanleggen met sensor.
donderdag 13 februari 2020

Verplaatsen meterkast

Ik zoek een vakman voor het verplaatsen van de meterkast naar de kelder. Is dit mogelijk?

Partners

Partners van Casius