Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor schone aardpen slaan:

Schone aardpen slaan

Binnen een bestaand gebouw komt een nieuwe geluidsinstallatie. Binnen dit gebouw zijn echter ook diverse koelkasten, vriezers e.d. aanwezig welke een redelijke storing afgeven op de bestaande aarde. Graag zouden wij een offerte ontvangen over het slaan van een nieuwe aardpen zodat de nieuwe installatie op een schone aarde kan worden aangesloten.
Onze klant uit Ysbrechtum (Friesland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schone aardpen slaan uit heel Nederland:

Aarden slaan

Bij de meterkast en bij de serre voor absolute schone aarde wil ik een aardpen laten slaan.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Ik heb al een schone aarde. Ik wil het hele huis van de verwarmingsbuizen af hebben. De al geslagen aarde zit tussen de 25 en 30 meter diep. Het type grond weet ik niet.

Aardpen slaan voor de audioapparatuur

Ik wil specifiek voor mijn audio apparatuur een schone aarde en dus een aardpen laten slaan. Deze schone aarde zal alleen voor de audioapparatuur zijn in de huiskamer. Er zijn in de huiskamer geen randaarde stopcontacten aanwezig. Gaarne aan kostenschatting.

Nieuwe aardpen laten slaan en aansluiten

Voor mijn HiFi installatie heb ik de wens een aparte aardpen te laten slaan om zodoende de algemene aardpen over te slaan. Er is al een aparte groep voor de HiFi apparatuur, nu nog een 'schone' aardpen. Graag een indicatie van de kosten voor het slaan en aansluiten.