Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Sneek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Sneek heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Sneek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Sneek of directe omgeving.

177 klanten uit Sneek bevelen een bij Casius in Sneek aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Sneek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: updaten en wellicht upgraden elektra, elektra aanbrengen, plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand, vervangen groepenkast, nieuwbouw woning electra plaatsen, meterkast verplaatsen, vervangen groepenkast en eventueel bedrading, vervangen van elektra, groepenkast vervanging, uitbreiding electra in de keuken, meterkast vernieuwen met automaat, vervangen oude meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Sneek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Sneek:

Aanpassen extra groep krachtstroom

Willen graag een krachtstroom groep erbij om inductie te gaan koken. Hiervoor moet er ook een perilex aansluiting komen. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt zo'n 1.5 meter.

Vervangen en verdelen meterkast

De meterkast vervangen en opdelen in 2 meterkasten op de bestaande plaats maar nu aan beide kanten van de muur 1 meterkast met aparte meter (1 huis 2 appartementen) de meterkast bestaat nu uit een stoppenkast en die mag vervangen worden door een nieuwe.

Groepenkast goed laten aansluiten

Vandaag monteur voor toon van Ziggo over de vloer gehad in ons nieuwe huis, bleek de meterkast niet goed zijn ingedeeld en moet er wat worden aangepast.

Groepen bijplaatsen voor de zolderverdieping

Ik wil 1 groep en wat stopcontacten voor de zolder. Ook wil ik 1 loze alvast voor het geval we zonnepanelen willen. De te overbruggen afstand is ongeveer 8 meter.

Extra groep voor krachtstroom in stoppenkast aanleggen

De netbeheerder zal 3 fase stroom aansluiten. Wil dit echter direct aansluiten op een stoppen kast voor de krachtstroom. We willen dan later zelf een kabel naar de garage trekken om daar 1 aansluiting voor krachtstroom te hebben.

Motor van afzuigkap vervangen

De motor van onze 22 jaar oude afzuigkap heeft het begeven. Het merk is ons onbekend. We willen graag de huidige ombouw/kap behouden.

Krachtstroom aanleggen

In de keuken ontbreekt nu krachtstroom, kook keramisch en heb krachtstroom nodig. Ook de stopcontacten moeten vervangen worden.

Kookgroep aansluiten in de meterkast

Ik ga in september ergens anders wonen (woongroep) en voor die woning wil ik in de stoppenkast twee stoppen bij laten zetten. Ook wil ik graag een Perilex aansluiting laten maken voor het aanleggen van een kookgroep (inductie).

Meterkast controleren

Ik had kortsluiting en ook de aardlekschakelaar viel uit en er kwamen vonken uit, dus graag controle of de groepenkast nog goed is. Wat kost dat? IK denk dat het kwam door gelijktijdig gebruik wasmachine en droger. De droger had ik al een tijdje niet gebruikt. Alles doet het nu wel weer.

Aardpen laten slaan

De elektra in onze woning blijkt niet geaard te zijn en daarom willen wij graag een aardpen laten slaan. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Krachtstroom aanleggen voor keramisch koken

In verband met keramisch koken heb ik krachtstroom nodig in de keuken. Ik ben benieuwd naar de kosten.

Internetkabel doortrekken en modem aansluiten

Ons modem staat nu op de zolderverdieping en we willen het graag laten verplaatsen naar de woonkamer. Hiervoor zal een internetkabel moeten worden doorgetrokken van de woonkamer naar de zolder, zodat er zowel op de zolder als in de woonkamer Wi-Fi is. Graag laten wij dit werk uitvoeren, alles werkend aansluiten en ook de benodigde materialen leveren.

3-fasen stroom aanleggen voor de kookplaat

Er moet een fase 3 krachtstroom worden aangelegd i.v.m. het aansluiten van een nieuwe inductie kookplaat

Krachtstroom voor de inductiekookplaat aanleggen

Aanleggen krachtstroom voor aansluiten inductiekookplaat

Groepenkast uitbreiden

De keuken van mijn woning wordt vervangen en nu komt er een inductiekookplaat in, waar een aparte groep voor moet worden aangelegd. In de meterkast is nog een groep over welke niet gebruikt wordt. Ook wil ik in de woonkamer graag zes stopcontacten verlagen naar de nieuwe standaard van 30 cm. Wanneer deze klus geklaard moet gaan worden is nog niet bekend, over 4 a 6 weken. Kunt u mij vertellen hoe lang een klus als deze gaat duren? Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen.

Schakelaars aansluiten

Ik wil graag 2 elektrische zonneschermen laten aansluiten op het elektra. De zonneschermen hangen al en de 2 nieuwe schakelaars zijn al aanwezig om de huidige stopcontacten eventueel te kunnen verlengen.

Stopcontact en schakelaar verplaatsen

Verplaatsen stopcontact en schakelaar om binnenhuisventilator te regelen. Dit is inclusief frasewerk. Verplaatsing betreft ongeveer 50 cm van huidige positie. Werkzaamheden moeten eigenlijk voor 21 maart afgerond zijn.

Nieuwe meterkast

De stoppen in de meterkast moeten worden vernieuwd + aardlek en er moeten 3 nieuwe groepen bij. Dus nieuwe groepenkast met 6 groepen en aardlekschakelaar aanleggen.

Aanleg extra groepen en uitbreiding groepenkast

Aanleg 3 extra groepen in nieuwbouwwoning. Hiervoor is een uitbreiding van de groepenkast nodig. 2 in de keuken. Voor vaatwasser en oven. 1 op zolder voor droger. Loze leidingen zijn aangelegd. De meterkast van de woningen is standaard voorzien van 3 lichtgroepen, 1 wasmachinegroep,1 kookgroep, 1 groep voor de buitenunit en 1 groep voor de warmtepompboiler en de hydrobox. Wordt in juni 2012 opgeleverd is de planning.

Aansluiten elektriciteit

In een verbouwde woning zijn alle oude elektriciteitsdraden vervangen voor nieuwe draden. Deze moeten nog aangesloten worden op de stopcontacten/lichtpunten en aangesloten worden in de meterkast. Voor een ervaren electricien een makkelijk klusje.

Uitbreiden van de groepenkast vanwege ...

Uitbreiden van de groepenkast vanwege koken op een inductieplaat.

Ik heb twee leidingen in mijn woning ...

Ik heb twee leidingen in mijn woning lopen waar een netwerkkabel doorheen moet worden getrokken en aangesloten. In de meterkast middels stekkers op het modem. In de slaap- en studeerkamer en wandcontactdoos.

Uitbereiden of vervangen groepenkast van ...

Uitbereiden of vervangen groepenkast van 4 naar 5 groepen.