Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Joure te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Joure heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Joure u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Joure of directe omgeving.

52 klanten uit Joure bevelen een bij Casius in Joure aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Joure bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra installatie gehele woning, vervangen groepenkasten, armateur en bekabeling laten aanleggen, vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, tuinverlichting aanleggen, vervangen electra, extra 2 fase groep meterkast, vervangen complete elektra, vervangen elektra hele huis, aanleg stopcontact voor elektrische auto, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Joure staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Joure:

Aardlekschakelaar en extra groep plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een extra aardlekschakelaar en groep. Ook moet er een kabel getrokken worden vanuit de meterkast onder het huis door naar het hok. De afstand hiervan is ongeveer 15 meter.

Extra stopcontact plaatsen

Ik wil een stopcontact doortrekken naar de andere kant van de kamer (achter langs bij radiator). Het kan er ook overheen via bochten. En het plaatsen van een contactdoos met plek voor 4 stopcontacten.

Elektrokast vervangen door een met meer groepen

Ik wil onze oude elektrokast vervangen want wij gaan onze woning verbouwen. De woonkamer wordt de keuken en de keuken de woonkamer. In de keuken komt een stoomoven, combi-magnetron, Amerikaanse koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap vaatwasser en misschien een cooker. Wij willen ook dat de droger en wasmachine tegelijk aan kunnen zetten. En we krijgen zonnepanelen maar dat bedrijf gaf aan zelf de aanpassing te gaan doen. Er zit nog een oude meterkast in de woning. Het leidingwerk van de elektra, het verleggen, doe ik zelf. Graag een offerte voor het vervangen van de meterkast met voldoende groepen.

Vervangen groepenkast

Vervangen groepenkast van 4 groepen naar 8 groepen + aardlek (is nu niet aanwezig). 1 nieuwe aparte groep moet naar boven voor nieuw te plaatsen stoomcabine en een aparte groep moet naar zolder voor de wasmachine en droger. Van 17 tot 27 augustus zijn we op vakantie.