Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor inbouwspots vervangen:

Inbouwspots vervangen

Ik zou graag inbouwspots willen vervangen, maar de gaten moeten vergroot worden en de spots moeten aangesloten worden op het lichtnet. Zitten nu aangesloten op een trafo maar die vervalt.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouwspots vervangen uit heel Nederland:

Staand toilet vervangen door hangend toilet

Wij hebben een toiletruimte van 200 x 100 cm met een staand toilet. We willen het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet. Daarbij moet het leidingwerk worden aangepast. Ook willen we er een verlaagd plafond in met inbouwspots. We ontvangen graag uw offerte, zonder berekening van nieuw tegelwerk.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Betreft een benedenverdieping van 45 a 50 m2. Hoogte tot 2.80 meter. Werkzaamheden: Plaatsen van harmonicadeuren achterzijde woning (daarmee draagmuur vervangen door stalen constructie), verplaatsen toilet (met hierbij plaatsen nieuwe muur), plaatsen nieuwe deuren (3 stuks, waarvan tenminste 1 met blinde schuifconstructie), traprenovatie, aanleggen electriciteit en water voor keuken en vloerverwarming, gereedmaken van vloer. Houten vloer, nieuw plafond met inbouwspots, gehele verdieping stucen en verven. Houten vloer en keuken zullen door externe partij worden gelegd en geplaatst.

Spots vervangen

Onder de keukenkastjes zitten 3 (half)inbouw halogeen spotjes. Diepte opening in het spaanplaat-paneel 1,5 cm (waarin de electradraad zijdelings inkomt) en doorsnede (ongeveer) 6 cm. Onder/in de [plafondspaan/paneel zitten 5 halogeen inbouwspots (die qua lampje) moeilijk te verwisselen zijn (alles aangesloten op 2 trafo's in een bovenbkastje). Ik zou deze 5 spots graag vervangen door Led (aangenaam) spots ZONDER TRAFO. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Zolder verbouwen

Graag hulp gezocht bij het verbouwen van onze zolder. We willen graag: - een nieuw plafonds over de gehele lengte en breedte van de woning. Inclusief inbouwspots. - een vliering - vervangen huidige dakraam - plaatsen van tussenwand met 1 deur(kozijn) - knieschotten - inbouwkast

Trafo vervangen op verlaagd plafond

Vervangen trafo van de inbouwspots in de badkamer Een trafo van de inbouwspots voor 2 van de 7 lampen in de badkamer heeft het begeven. Ik heb geprobeerd om de trafo te lokaliseren, maar deze ligt ergens op het verlaagd plafond, aluminium klikplafond. Ik ben erg bang dat ik het plafond stuk maak. Dus vraag ik hierbij hulp voor deze klus.

Lichtsensor en LED-spots monteren

Bij onze achtergevel zijn drie inbouwspots in een overkapping gemonteerd. Ik wil die inbouwspots graag laten vervangen door 3 spots voor led-verlichting en daar bovendien een dag/nacht-sensor op laten aansluiten. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Renoveren van badkamer en toilet

Renoveren van onze badkamer en toilet. Situatie nu is zoals op de bijgevoegde foto's. Beschrijving werkzaamheden: Badkamer: - In de nieuwe situatie maakt het bad plaats voor een hardstenen douchebak met douchecabine welke in de hoek komt waar nu de douchekraan hangt. - De radiator maakt plaats voor vloerverwarming - Toilet blijft op dezelfde plaats - Badkamermeubel vervangen maar blijft op de zelfde plaats, - Dubbel stopcontact plaatsen bij badkamermeubel - Plafond verlagen - Inbouwspots in het plafond - Regendouche inbouw maken - wandtegels(30*60) wit plus achter de douchecabine en hangend toilet mozaiek - Vloertegels(15*15) vervangen Toilet begane grond - staand toilet vervangen voor inbouwtoilet - Vervangen fonteintje - wandtegels(30*60) wit plus achter hangend toilet mozaiek - Vloertegels(15*15) vervangen Wij leveren zelf al het sanitair en tegels. Prijs graag inclusief kleinmaterialen

Plafond wegens waterschade vernieuwen

Wij hebben waterschade aan het plafond van onze badkamer op de 1e verdieping. Het is een plafond van 5,5 m² van gipsplaten met stucwerk. Ook zitten er 5 inbouwspots in. Het hele plafond moet worden vervangen en afgewerkt, inclusief nieuwe inbouwspots. Ik ontvang graag uw offerte voor onze verzekeringsclaim. Als de verzekering akkoord gaat, wil ik de klus graag op korte termijn laten uitvoeren.

Vloer egaliseren en huidige vloer opnieuw leggen

De verdiepingsvloer moet opnieuw geëgaliseerd worden. Gaat om circa 80 vierkante meter verdeeld over drie kamers en een hal. De huidige vloer gaat eruit en er dan weer in. De huidige vloer betreft een vrij nieuwe laminaatvloer. Ik overweeg om in één van de drie kamers een nieuwe laminaat te laten leggen (ongeveer 20 m2). Hier zou de vloer dan op maat gemaakt moeten worden en gelegd. Eventueel moeten er wat platen van de ondervloer vervangen worden. Graag inschatting of stuc- en schilderwerk en gelakte muurplinten zullen beschadigingen en wat de kosten voor herstel zouden zijn. De muurplinten zijn ongeveer 12 cm hoog. Verder moet de verdiepingsvloer leeg, bestaande uit de montage van drie kasten en twee bedden. Verder kleinere meubelstukken en dozen. Spullen gaan naar benedenverdieping. Graag als apart onderdeel offreren. Ik heb meer werkzaamheden, dus heb voorkeur voor een wat meer allround klusbedrijf; maken plankjes in diverse inbouwkasten, verplaatsen kasten op andere plaatsen, maken wasmachineaansluiting, lampen ophangen, inbouwspots koppelen aan transformators en bevestigen etc. Eventueel schilderwerk en renovatie hal. Voor nu eerst graag offerte voor de vloer. Aanvangsperiode begin september. Bij geen reactie op de email graag een sms sturen.

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer van 239 cm hoog en 182 x 190 cm graag laten vernieuwen. We willen het bad laten verwijderen en er een inloopdouche laten maken. Wij willen de leidingen niet laten infrezen. Daarom moet er een verhoogde douchevloer worden geplaatst. Ook willen we een nieuwe zijwand laten plaatsen waar dan ook leidingen in weggewerkt kunnen worden. We willen een verlaagd plafond met inbouwspots. Er moet even worden beoordeeld of het bestaande tegelwerk kan blijven zitten. We willen de vloer laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm en de wanden met tegels van 30 x 60 cm. We hebben nu een staand toilet en dat willen we laten vervangen door een zwevend toilet met inbouwreservoir. We willen een nieuwe wastafel en kraan en douchegarnituur. Het tegelwerk, de kranen en het sanitair kopen wij zelf. We laten de ruimte graag hier beoordelen. We willen een gedetailleerde offerte ontvangen met daarin de arbeidsuren en kosten en de kosten van alle aansluitmaterialen, lijm, voegmiddel en kitten. In verband met ons werk zijn wij telefonisch vanaf 19:30 uur bereikbaar. U mag ons ook mailen voor een afspraak.

Partners

Partners van Casius