Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Heerenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Heerenveen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Heerenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Heerenveen of directe omgeving.

242 klanten uit Heerenveen bevelen een bij Casius in Heerenveen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Heerenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, extra groepen meterkast en extra stopcontacten, 2 groepen aansluiten meterkast, krachtstroom aanleggen, nieuwe groepenkast installeren, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Heerenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Heerenveen:

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Het laten plaatsen van een hoofdschakelaar in mijn meterkast (aansluiten volgens Liander 3x25A, zie foto meterkast in bijgeleverd document). Hoofdschakelaar laten leveren door elektricien.

Meterkast vervangen en elektra aanleggen

Vervangen meterkast en aanleggen elektra naar keuken.

Stopcontacten verlagen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verlagen van 7 stopcontacten in de woonkamer naar 30 cm hoogte. Aanvang werkzaamheden 2e week mei.

Extra groep in meterkast en aansluiting voor inductiekookplaat

Ik wil een nieuwe groep in de meterkast, plus een aansluiting in de keuken voor een inductie kookplaat. De afstand keuken naar meterkast is ongeveer 9 meter.

Krachtstroom aanleggen

We willen over gaan op inductie koken en hebben daar krachtstroom voor nodig. In de meterkast zal hier een groep voor aangemaakt moeten worden en doorgetrokken naar de keuken. De afstand tussen de kast en en de keuken is ongeveer 7 meter.

Aanleg krachtstroom

In de bestaande meterkast is een extra groep, deze wil ik graag overzetten naar krachtstroom, omdat ik elektrisch wil gaan koken. De afstand naar de kookplaat is ongeveer 6 meter.

Krachtstroom en gas plaatsen in horecaruimte

Ik wil een krachtstroom- en gasinstallatie laten plaatsen in de nieuwe horecaruimte die ik heb aangeschaft. Het gaat om een oppervlak van 35 m2.

Meterkast laten vervangen of verplaatsen

Zie foto die bijgevoegd is.

Groepenkast vervangen

Wij hebben een oude stopenkast , met aardlekschakelaar wij willen een 4 groeps kast . Met een kookzone en volgends de geleerden moeten daar 2 aardleks in ? Graah ontvagen wij hier een offerte van met merk kast en en full prijs niet achteraf nog kosten

Inbouwspots vervangen

Ik zou graag inbouwspots willen vervangen, maar de gaten moeten vergroot worden en de spots moeten aangesloten worden op het lichtnet. Zitten nu aangesloten op een trafo maar die vervalt.

Groepenkast vervangen

Op dit moment hebben wij nog een heel oude stoppenkast met 3 groepen. Wij willen deze graag laten vervangen door een nieuwe groepenkast en ook graag sowieso 1 groep erbij. Graag levering groepenkast + installatie. Graag offertes per e-mail.

Installeren van beveiligingscamera's

Wij willen graag 2 of 3 beveiligingscamera's aanschaffen en laten installeren. De aansluiting kan met draad en we willen een waarschuwing op de telefoon krijgen bij onraad.

Extra groep aansluiten in de meterkast

Ik wil graag een extra groep aan laten leggen in verband met keukenapparatuur (2 koel/vries combi's,combi stoomoven, combi magnetron, Qooker, vaatwasser, gaskookplaat en wasemkap) Daarnaast hebben we een droger en wasmachine en al extra groep voor jacuzzi. Tevens 4 TV-aansluitingen. Wij hebben waarschijnlijk 4 extra groepen nodig (naast de 4 aanwezige) in de meterkast. Kunt u aangeven wat hiervoor de kosten zijn?

Krachtstroomaansluiting maken in tuinhuis

Er dient een krachtstroomaansluiting gemaakt te worden in mijn tuinhuis, een normaal stopcontact is aanwezig daar maar weet niet of dat afdoende is. De afstand tussen de meterkast en het tuinhuis is ongeveer 10 meter.

Intercom bij VVE laten repareren

Onze intercom doet het niet meer. De microfoon is waarschijnlijk kapot. Names de VvE wil ik een offerte aanvragen om de intercom te laten repareren. Graag hoor ik van u.

TL-armaturen naar LED ombouwen

In een bedrijfspand moeten 600 TL-armaturen worden omgebouwd naar LED. Het project mag niet te lang duren dus ik zoek 2 vakmannen. Het speelt op korte termijn. Het gaat om goede kwaliteit LED-verlichting van het merk Philips. Ik zorg zelf voor de lampen en het aansluitmateriaal en ik zorg dat er iemand bij is die alle rommel opruimt en afvoert.

Groepenkast vervangen

Huidige situatie 2 groepen met stoppen. Gewenste situatie nieuwe groepenkast met 4 groepen.

COAX-kabels vervangen

Er is een breuk in de COAX-kabel ontstaan, die buiten mijn appartement loopt. Dit zorgt ervoor dat ik veel storing van mijn UPC-diensten heb. Graag zou ik willen weten hoeveel het zou kosten om deze kabel te vervangen. Het betreft de kabel vanaf de kast aan het begin van de galerij naar mijn woning op de derde verdieping. Afstand nader te bepalen.

Reparatie van een Smeg combi-oven

Onze oven staat uit maar wordt spontaan heet. Stekker erin en er uit lost niets op. Graag reparatie.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag een 3-fase aansluiting naar de groepenkast met aardlek automaat voor in mijn garage. De grondkabel komt al binnen in de groepenkast.

Kortsluiting verhelpen

Vermoedelijk is er ergens kortsluiting omdat op de 2e etage het licht uitvalt. We wonen hier sinds 2006. Eerst werkte het.

Nieuwbouwwoning voorzien van electra

Nieuwbouw vrijstaande woning compleet voorzien van elektra. Dus meterkast aanleggen, bedrading, lichtpunten, stopcontacten etc. Moet over ongeveer 3 a 4 maanden gebeuren.

nieuwe groepenkast plaatsen met ...

nieuwe groepenkast plaatsen met aardlekschakelaar

uitbreiden van de stoppengroep met 1 ...

uitbreiden van de stoppengroep met 1 groep voor de keuken en het aanleggen van 2 stopcontacten van meterkast naar keuken (onder de vloer door).