Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Franeker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Franeker heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Franeker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Franeker of directe omgeving.

28 klanten uit Franeker bevelen een bij Casius in Franeker aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Franeker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Franeker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Franeker:

Aardpen slaan

Aardpen slaan. Bij buitenkast op eigen terrein. Zie foto voor situatie.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan, buiten de woning, en deze aangesloten krijgen in de meterkast. Ik heb kleigrond. Er zit al een rond 16 buis door de muur.

Bliksem afleider plaatsen

Plaatsen van bliksemafleider.

Huis laten aarden met aardlekschakelaar

Het blijkt dat mijn huis niet geaard is. Daarom wil ik een aardlekschakelaar laten plaatsen in mijn meterkast.

Stoppenkast vervangen

Om op inductie te koken hebben we een andere aansluiting nodig. De groepenkast zal dus moeten worden uitgebreid.

Intercomsysteem in een appartementencomplex repareren

Gegevens: Appartement met 14 woningen en vier woonlagen. Bouwjaar pas volledig bewoond in 2013. Huidig systeem Golmar Platea Plus Beeldintercom (Geen kleurenscherm). Probleem: Zeer slechte beeldkwaliteit bij alle bewoners, maar niet iedereen ergert zich hier aan. Vraag: Staat Golmar hierom bekend? Is reparatie/herstel mogelijk, en zo ja wat zijn de totale kosten. Eventuele beslissing hierover wordt genomen in de algemene vergadering in mei aanstaande. Eventuele foto's van de huidige installatie, zowel bij de ingang en de bedrading in de kast bij de voordeur en ook de binnenpost kunnen zo nodig gemaild worden.

Elektra vernieuwen

Wij willen graag op termijn de bedrading van de elektra vernieuwen en nieuwe stopcontacten en lichtschakelaars aanschaffen. Kan jullie klusdienst dit doen? En zo ja, graag een offerte.

Beeldscherm van intercom repareren

Bij een VVE in Franeker hebben alle appartementen een intercom. Hierop zit ook een beeldscherm maar de bewoners zien via dit beeldscherm niet wie er beneden voor de deur staat. Van alle 15 appartementen vertonen de intercom beeldschermen sneeuw. Het systeem is 3-5 jaar oud en heeft tot voor kort nog goed gefunctioneerd.

Fornuis aansluiten in meterkast

Fornuis aansluiten in meterkast