Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Drachten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Drachten heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Drachten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Drachten of directe omgeving.

489 klanten uit Drachten bevelen een bij Casius in Drachten aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Drachten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanbrengen, vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand, vervangen groepenkast, nieuwbouw woning electra plaatsen, meterkast verplaatsen, vervangen groepenkast en eventueel bedrading, vervangen van elektra, groepenkast vervanging, uitbreiding electra in de keuken, meterkast vernieuwen met automaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Drachten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Drachten:

Extra krachtstroom

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een extra krachtstroom aansluiting. Ik heb een elektrische kachel gekocht van 15 kw, als ik deze aan heb en zet dan vervolgens mijn zaagmachine aan dan knalt de aardlek er uit. Vandaar deze aanvraag. Ik hoor graag van u.

Extra groepen aanleggen voor inductie koken

Wij gaan over op inductie koken. Hiervoor is een extra groep nodig in de bestaande meterkast. Ook moet er een perilex stopcontact worden geplaatst en aangesloten worden op de nieuwe groep. Waarop dan de kookplaat kan worden aangesloten met een perilex stekker. De afstand van de meterkast naar de plaats van het stopcontact is ongeveer 2,5 m. Er is reeds een doorgang van 16 mm vanuit de meterkast naar de keuken.

Krachtstroom aanleggen voor saunakachel

Ik wil een sauna kachel op krachtstroom

Groepenkast vervangen

Vervangen meterkast incl aanbrengen kookgroep. Is nu 1x25A graag vervangen voor 3x25A.

Krachtstroom aansluiting installeren

Kosten voor een Krachtstroom aansluiting in verband met. Bouwen hok waar een 2 koloms brug in komt te staan.

Perilex aansluiting realiseren

Ten behoeve van inductiefornuis hebben wij Perilex aansluiting nodig in de keuken. N.B: Aansluiting meterkast is recent gewijzigd in 3 x 25. 3-fasen hoofdschakelaar is aanwezig. Een en ander in verband met aanleg laadplaats elektrische auto (gerealiseerd) en aansluiting zonnepanelen (ook gerealiseerd).

Meterkast verplaatsen en groepenkast uitbreiden of vernieuwen

De meterkast wil ik graag 1 meter opzij en 50 cm naar achter laten verplaatsen. Daarnaast wil ik of een nieuwe groepenkast laten plaatsen of deze kasten laten aanvullen. Op dit moment heb ik 6 groepen en ik zou er graag 6 willen hebben.

Elektrische kookplaat en extra groep installeren

Ik wil een extra groep laten aanleggen? Daarnaast moet er een elektrische kookplaat worden geïnstalleerd. Werkzaamheden vinden plaats tweede kwartaal 2018.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn oude stoppenkast laten vervangen voor een met automatisch zekeringen. Een kast met 6 groepen, 2x aardlek en hoofdschakelaar. Binnen de 6 groepen een keukengroep 2x220V in verband met een keramische kookplaat. Ook het aansluiten in de keuken dient u te verzorgen. De afstand van de meterkast naar de keuken is 3 meter. Graag ontvang ik hiervoor een offerte van u.

Aanleg UTP kabel van meterkast naar TV door kruipruimte

Vanuit de meterkast wil ik graag een leiding naar de hoek van de woonkamer bij de TV. In deze leiding moet een UTP kabel komen te liggen. De lengte van deze leiding is circa 9 meter, voorzien van zo'n 11 meter CAT6 kabel. Tevens wil ik een loze leiding t.b.v. een van luidspreker snoeren, deze zal ongeveer 5.5 meter zijn en als het kan door de kruipruimte onder tegen de isolatie aan worden gemonteerd.

Installatie van een buitenlamp

Installeren van een nieuwe buitenlamp. De huidige buitenlamp brandt niet. De in de lamp aanwezige spaarlamp brandt in een andere fitting wel. De huidige lamp is uitgerust met een lichtsensor: ik denk dus dat deze lichtsensor kapot is.

Netwerkkabel door laten trekken

Ik heb netwerkkabel door een loze leiding naar zolder laten trekken. Graag wil ik deze netwerkkabel laten vervangen door een nieuwe. Ik zorg zelf voor een nieuwe kabel, wat gaat me dit kosten?

Krachtstroom voor keramische koken aanleggen

Wat kost het om krachtstroom aan te laten leggen voor een keramische kookplaat? Vanaf de meterkast naar de keuken is het ongeveer 3 meter, als je door de kruipruimte gaat, daar loopt al leidingwerk.

Kapoote trafo van spotjes vervangen

Wij hebben 6 stuks inbouwspotjes in een lamellen rvs plafond, 3 stuks werken er niet. Wij denken dat de trafo kapot is, de lampjes zijn getest en die zijn niet kapot. Ook heeft de dim-lichtschakelaar een hapering, deze blijft hangen met het aan en uit doen van het licht.

Telefoonkabel trekken

Ik wil de telefoonkabel van de meterkast naar de woonkamer laten vervangen. De huidige werkt niet en is aan vervanging toe. Ziggo monteur heeft tijdens installatie na verhuizing ernaar gekeken, maar kon het zelf niet oplossen.

Inbouwspotjes vervangen

3 spotjes met waarschijnlijk een zwaardere trafo vervangen in de badkamer! De spotjes zitten in het dubbele plafond. Kunt u per mail een voorstel voor een afspraak sturen of eerst een indicatie van de kosten?

Nieuwe groepenkast en groepen verdelen

Ik wil graag een nieuwe groepenkast en de groepen opnieuw laten verdelen.

Verzwaring van de groepenkast

Ik wil mijn groepenkast graag laten verzwaren. Ik wil graag van 25 naar 35 ampère, 1 FASE.

Groepenkast compleet laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen voor een kast met meer groepen. Er zijn nu 4 groepen aanwezig. Voor de volgende apparaten moeten er extra groepen geplaatst worden: inductie kookplaat, vaatwasser, combioven, wasmachine, wasdroger. De leidingen voor de apparaten worden door ons naar de meter kast gebracht via de kruipruimte. Wij willen dus een groepenkast met in totaal 9 of 10 groepen.

Meterkast vernieuwen

Ik wil graag mijn meterkast laten vernieuwen. Ik wil graag krachtstroom in het huis hebben. Ik weet niet precies wat de mogelijkheden hiervoor allemaal zijn, dit wil ik graag met de vakman bespreken.

Nieuwe meter en meterkast installeren

Van 1 naar 3 fase waar voor nieuwe meter moet worden geinstaleerd.

Krachtstroom in de meterkast installeren

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning. Graag ontvangen we een prijsindicatie voor het aanleggen van een krachtstroomaansluiting in de meterkast. Er is een foto van de meterkast beschikbaar.

Meterkast voorzien van krachtstroom

Meterkast voorzien van krachtstroom

Groepenkast vervangen en perilex plaatsen

Wij willen graag de gehele groepenkast vervangen en een inductie plaat laten aansluiten (perilex aansluiting). Hiervoor moet de gaskookplaat eruit, aansluitingen vervangen en stroom worden doorgetrokken naar de nieuwe groepenkast. Wat gaat dit kosten? Wij kunnen zelf voor de inductieplaat zorgen.

Bekabeling trekken voor zonnepanelen

Het aansluiten en trekken van kabels van de zonnepanelen. De zonnepanelen zijn al geplaatst maar die moeten nog aangesloten worden. Transformator ophangen en aansluiten en kabels aan de zonnepanelen bevestigen. Aansluiten in de groepenkast hoeft niet.