Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Friesland.

78 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra in hele woning vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, elektra vervangen in woonhuis, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen, nieuwe meterkast monteren, groepenkast vervangen en uitbreiden, stoppenkast door moderne groepenkast vervangen, groepenkast laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Friesland:

maandag 16 oktober 2017

Groepenkast vervangen

Wij hebben een oude stopenkast , met aardlekschakelaar wij willen een 4 groeps kast . Met een kookzone en volgends de geleerden moeten daar 2 aardleks in ? Graah ontvagen wij hier een offerte van met merk kast en en full prijs niet achteraf nog kosten
vrijdag 13 oktober 2017

Inbouwspots vervangen

Ik zou graag inbouwspots willen vervangen, maar de gaten moeten vergroot worden en de spots moeten aangesloten worden op het lichtnet. Zitten nu aangesloten op een trafo maar die vervalt.
donderdag 12 oktober 2017

Stoppenkast vervangen

Wij hebben nog een oude meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. Nu willen wij gaan koken op een inductiekookplaat en en daar moet een stroomaansluiting voor komen (extra groepen). Is dan alleen een extra groep (en) bij plaatsen voldoende of moet de gehele groepenkast vervangen worden. Wij weten niet wat de kosten hiervoor zijn en wat het beste is. Dus graag een offerte met advies wat het beste is.
dinsdag 3 oktober 2017

Vervanging van de groepenkast

Ik wil mijn oude groepenkast vervangen. De nieuwe groepenkast moet minimaal 8 groepen bevatten.
vrijdag 15 september 2017

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen van 2 naar 3. Leidingen vervangen in een appartement. Er is een rapport met mankementen aanwezig.
woensdag 6 september 2017

Samsung TV-scherm repareren

Ik zou graag ewn offerte willen ontvangen of schade rapport voor de verzekering. Mijn scherm 4k 40 inch van de Samsung tv is stuk na een val van het meubel. Type tv zie foto's
dinsdag 29 augustus 2017

Stopcontact in meterkast plaatsen

Ik wil graag een dubbel stopcontact in de meterkast voor glasvezel kastje internet + modem. Moet voor vrijdag 8 september 2017 aangelegd zijn.
maandag 28 augustus 2017

Installatie van een buitenlamp

Installeren van een nieuwe buitenlamp. De huidige buitenlamp brandt niet. De in de lamp aanwezige spaarlamp brandt in een andere fitting wel. De huidige lamp is uitgerust met een lichtsensor: ik denk dus dat deze lichtsensor kapot is.
zaterdag 26 augustus 2017

Groepenkast verplaatsen en uitbreiden

Meterkast verplaatsen en uitbreiding groepen.
donderdag 24 augustus 2017

Vervangen stoppenkast en aarden van stopcontacten woonkamer

Ik ben bezig met de aankoop van een woning waar een oude stoppenkast in zit en alleen de keuken geaard is. Met het oog op de wens om ook zonnepanelen aan te schaffen is deze denk ik wel aan vervanging toe. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de kast door een modernere variant, en daarbij ook het aanbrengen van aarde in de woonkamer (volgens mij 5 stroompunten). Bijgevoegd een foto van de kast. Met vriendelijke groet, Mark Hamstra
maandag 7 augustus 2017

Vervangen van de groepenkast en nieuwe aardlekschakelaars

Wij hebben het volgende probleem: er is veelvuldig uitval van de aardlekschakelaar, maar de oorzaak is niet te achterhalen. Het leken eerst de nieuwe zonnepanelen te zijn (aangesloten op de wasmachinegroep). Deze groep is omgeleid en heeft eigen aardlekschakelaar gekregen en valt niet meer uit. Het leek even te helpen, maar nu begint het weer. Het uitvallen is altijd direct te verhelpen, zodat niet duidelijk is waar het vandaan komt. Het tijdelijk uitschakelen van meerdere groepen om zo te zoeken waar het zit is geen optie: het kan dagen duren, of uren, dat het weer gebeurd. Ik dacht dat als de oude stoppenkast vervangen wordt en elke groep zijn eigen aardlek krijgt, niet alles in een keer uitgaat, zoals nu. Of zijn er andere opties? Graag contact hierover en een mogelijke prijsopgave.
vrijdag 28 juli 2017

Motor van afzuigkap vervangen

De motor van onze 22 jaar oude afzuigkap heeft het begeven. Het merk is ons onbekend. We willen graag de huidige ombouw/kap behouden.
donderdag 20 juli 2017

Elektrische vloerverwarming repareren

Ik wil een reparatie laten uitvoeren aan mijn elektrische vloerverwarming. Graag laat ik een vakman opzoeken waar de onderbreking zit. Op de vloerverwarming liggen vloertegels. Het is in de badkamer. De vloerverwarming is nieuw, maar bij het plaatsen stuk gegaan. Ik wil de vloer er niet helemaal uithalen.
zondag 2 juli 2017

Lamp, camerasysteem en rookmelder monteren

Het gaat om het monteren van 3 camera's, 2 rookmelders en 1 lamp binnen. Verder is er nog een buiten lamp, solar, die gemonteerd moet worden. Voor de camera's is er nog geen elektra aanwezig op het punt waar deze gemonteerd moeten worden. Voor de binnen lamp is er een elektrapunt aanwezig. Verder is er nog een gordijn rail die los zit. Deze wil ik graag door de vakman laten vastzetten.
zondag 25 juni 2017

Krachtstroom aanleggen

In de keuken ontbreekt nu krachtstroom, kook keramisch en heb krachtstroom nodig. Ook de stopcontacten moeten vervangen worden.
zondag 25 juni 2017

Aardpen slaan voor audio

Wij willen graag een aardpen voor audio laten slaan. Aardpen moet een lage weerstand van c.a. 1 Ohm behalen.
woensdag 21 juni 2017

Huidige groepenkast vervangen

Onze huidige groepen kast heeft 4 groepen. In verband met een nieuwe keuken en inductie kookplaat hebben we een nieuwe groepen kast nodig. Graag met 6 groepen, 2 aardlekautomaten, 1 kookgroep. We ontvangen graag een offerte voor materiaal en plaatsen inclusief btw. De ruimte in de meterkast is ongeveer 40 cm breed.
woensdag 21 juni 2017

Elektrische tussenmeter plaatsen

Ik wil graag een tussenmeters laten plaatsen in de groep van mijn zonnepanelen. Ik heb een energieverbruik manager van Enelogic (kastje in meterkast) en met een extra tweedraads verbinding wil ik het verbruik van mijn zonnepanelen monitoren. Deze kabel komt dus tussen de tussenmeter en het kastje.
vrijdag 9 juni 2017

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Mijn huidige groepenkast heeft 2 groepen. Ik wil graag genoeg groepen voor een gezinswoning 3/4 personen. En een aparte groep voor de wasmachine
zaterdag 3 juni 2017

Inductie aansluiting aanleggen

Ik wil graag een aansluiting voor inductiekoken aan laten leggen.
zondag 21 mei 2017

Netwerkkabel door laten trekken

Ik heb netwerkkabel door een loze leiding naar zolder laten trekken. Graag wil ik deze netwerkkabel laten vervangen door een nieuwe. Ik zorg zelf voor een nieuwe kabel, wat gaat me dit kosten?
dinsdag 16 mei 2017

UTP-kabels trekken

Ik wil twee UTP kabels laten trekken vanuit de meterkast. Een naar de woonkamer en een naar de slaapkamer op de beneden verdieping. Op de beneden verdieping afwerken met een wandcontactdoos. Naar de woonkamer loopt een leiding met een COAX en naar de slaapkamer een telefoonkabel. De telefoonkabel mag verwijderd mag worden. Het gaat om ongeveer 20 meter kabel.
maandag 17 april 2017

Kookgroep aansluiten in de meterkast

Ik ga in september ergens anders wonen (woongroep) en voor die woning wil ik in de stoppenkast twee stoppen bij laten zetten. Ook wil ik graag een Perilex aansluiting laten maken voor het aanleggen van een kookgroep (inductie).
dinsdag 11 april 2017

Intercomsysteem in een appartementencomplex repareren

Gegevens: Appartement met 14 woningen en vier woonlagen. Bouwjaar pas volledig bewoond in 2013. Huidig systeem Golmar Platea Plus Beeldintercom (Geen kleurenscherm). Probleem: Zeer slechte beeldkwaliteit bij alle bewoners, maar niet iedereen ergert zich hier aan. Vraag: Staat Golmar hierom bekend? Is reparatie/herstel mogelijk, en zo ja wat zijn de totale kosten. Eventuele beslissing hierover wordt genomen in de algemene vergadering in mei aanstaande. Eventuele foto's van de huidige installatie, zowel bij de ingang en de bedrading in de kast bij de voordeur en ook de binnenpost kunnen zo nodig gemaild worden.
maandag 3 april 2017

Perilex aanleggen in de meterkast en keuken

Ik zou graag in de keuken en de meterkast een Perilex aansluiting laten aanleggen. Graag offerte all in Materiaal/installatie/voorijdkosten

Partners

Partners van Casius