Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Friesland.

103 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, vervangen elektra volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, diverse electra reparatie, inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Friesland:

maandag 23 maart 2020

380 volt aansluiten in de meterkast

Ik ben opzoek naar een elektricien die mijn meterkast kan uitbreiden naar 3 fasen. Daarnaast wil ik 380 volt laten aansluiten.
dinsdag 17 maart 2020

Verplaatsen meterkast, extra groep en perilex aansluiting

De meterkast wil ik graag ongeveer een meter verplaatsen. De groepen moeten beter worden verdeeld en er moet een groep komen voor inductiekoken (er zijn nog 2 groepen over). Het zou ook een perilex aansluiting moeten zijn.
maandag 24 februari 2020

Verplaatsen meterkast

Meterkast een aantal meters verplaatsen
donderdag 20 februari 2020

Meterkast vervangen

Wij hebben een verouderde meterkast. We willen graag zonnepanelen aanschaffen maar we weten niet of dat wel veilig is op onze meterkast. Er is ons verteld dat er een aparte groep met aardlek module kan worden bij geplaatst. Ik zou graag uw mening willen weten naar aanleiding van de foto.
donderdag 20 februari 2020

Nieuwe omvormer voor zonnepanelen

Ik heb zonnepanelen op het dak die 18 jaar oud zijn. De omvormer heeft dezelfde leeftijd. Op dit moment treed een storing op, waarbij het erop lijkt dat deze in de omvormer zit (de stop van de meterkast vliegt er telkens uit, waarbij het erop lijkt dat de panelen wel leveren). Mijn vraag: kan hiernaar gekeken worden, waarbij er eventueel ook moet worden gedacht aan een nieuwe omvormer (3000 Watt piek).
maandag 17 februari 2020

Groepenkast vervangen van 3 groepen naar 6

We hebben momenteel een 1 fase aansluiting maar gaan dit vervangen door een 3 fase (x25) aansluiting. Wij willen dan ook de groepenkast laten vervangen van 3 groepen naar 6 groepen. Er hoeft geen groep te komen voor inductie. Oude groepenkast kunnen wij eventueel zelf afvoeren. Wij horen graag wat de kosten voor een groepenkast + aansluiten zijn, inclusief btw.
dinsdag 11 februari 2020

Vervangen elektra + elektrische boiler

De elektriciteit in de keuken moet vervangen worden, waarschijnlijk moet er een groep bijkomen in de meterkast, omdat er teveel op 1 groep zit. Daarnaast moet de bedrading worden vervangen. Ook moet onze elektrische boiler vervangen worden. Wij hebben een andere elektrische boiler gekocht, deze is 15 L en is bijna hetzelfde als de oude. Graag bedrag inclusief kosten van materialen en apart benoemd.
maandag 27 januari 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan op een lege kavel waar binnenkort een woning wordt gebouwd. Er moet bouwstroom worden aangelegd. De grondsoort is denk ik klei. In februari wil ik beginnen.
zaterdag 25 januari 2020

Verplaatsen meterkast

Ik wil mijn huidige meterkast verwijderen en 2 meter verderop een nieuwe meterkast laten plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 24 januari 2020

Vervangen meterkast

Ik ben op zoek naar iemand voor het uitbreiden van de groepen ivm verouderde meterkast en koken op inductie. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 22 januari 2020

Groepenkast vervangen

Ik wil onze groepenkast vervangen. De bestaande heeft 4 groepen en geen aardlekschakelaar. Ik wil graag naar 6 groepen en een kookgroep. Er moet een bel transformator op worden aangesloten en een stopcontact en aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Ik ga voor een A-merk Hager, ABB, Eaton of Attema. Ik heb belang bij een realisatie over maximaal 6 weken.
zaterdag 18 januari 2020

Aardlek problemen

Mijn aardlek valt telkens uit en ik wil uit laten zoeken waarom dit steeds gebeurt. Ik hoor graag van u.
vrijdag 10 januari 2020

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen van de ene kant van de muur naar de andere kant van dezelfde muur.
woensdag 8 januari 2020

Kracht stroom aanleggen voor de jacuzzi

Beste ik wil krachtstroom omdat ik een jacuzzi krijg, maar mijn stoppenkast is nu 1 fase. Mijn vraag is wat dit kost als ik het door u laat aanleggen.
maandag 30 december 2019

Extra groep t.b.v Electrische auto

Wij zijn ons aan het informeren wat er in onze meterkast nodig is om onzeLeaf op te laden met wat meer snelheid dan 3,4 kwu We hebben al 7 groepen en een aardlekschakelaar van 40 amp .
donderdag 26 december 2019

Extra groep bijplaatsen

Wegens aanschaf nieuwe keuken inclusief inductie kookplaat, moet er een nieuwe groep bij geplaatst worden. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
dinsdag 24 december 2019

Stopcontact in meterkast plaatsen

Ivm modem stopcontact in de meterkast plaatsen.
dinsdag 10 december 2019

Vervangen meterkast en verplaatsen

Meterkast verplaatsen met 2 meter en nieuwe groepenkast installeren met 380.
zaterdag 9 november 2019

Meterkast van 3 groepen veranderen naar 6 groepen

Als wij de wasmachine en de droger tegelijkertijd aan hebben, springen de stoppen eruit. Ik denk dat wij 6 groepen nodig hebben, ook eventueel aanpassen met vervanging van stoppenkast en aanpassing met hoofdschakelaar. Het is een oude meterkast met 3 groepen.
woensdag 30 oktober 2019

gasfornuis met oven vervangen door inductie

Onze standaard gasplaat en elektrische oven wil ik vervangen door een inductieplaat met daaronder weer een oven, hetzij elektrisch of hete lucht. Het is de bedoeling dat de perilex aansluiting wordt gerealiseerd, de inductieplaat wordt geleverd en geinstaleerd en ook de oven.
zondag 27 oktober 2019

Stopcontact plaatsen

Ik wil graag een buitenstopcontact laten plaatsen.
woensdag 23 oktober 2019

Vervangen stoppenkast in verband met inductie en perilex

Stoppen/groepenkast vervangen zodat er inductie gekookt kan worden, daarnaast natuurlijk ook een perilex aansluiting in de keuken voor de plaat, ongeveer 3-4 meter vanaf de keuken. Ook graag het verschil in prijs meenemen, wanneer ik eventueel ook een extra krachtstroom zou willen. bijgaand een foto van de huidige situatie.
zondag 20 oktober 2019

Fornuis groep toevoegen meterkast

Voor de nieuwe keuken hebben we 2 groepen nodig voor het fornuis. Volgens mij is hiervoor een fornuisgroep nodig. Deze zou ik graag aan laten maken in de meterkast. De kabels kan ik eventueel zelf onder de grond door trekken. Maar doe daar ook maar een offerte voor. Het is ongeveer 8 meter
donderdag 10 oktober 2019

Sterkstroom aanleggen en perilex aansluiten

Er moet een sterkstroom punt worden aangelegd van meterkast tot keuken, hier zal een perilex moeten worden aangelegd. De afstand van meterkast tot keuken is circa 5 meter. Al het materiaal heb ik voorhanden.
dinsdag 8 oktober 2019

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan, buiten de woning, en deze aangesloten krijgen in de meterkast. Ik heb kleigrond. Er zit al een rond 16 buis door de muur.

Partners

Partners van Casius