Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Friesland.

104 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, vervangen elektra en groepenkast, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Friesland:

zondag 20 oktober 2019

Fornuis groep toevoegen meterkast

Voor de nieuwe keuken hebben we 2 groepen nodig voor het fornuis. Volgens mij is hiervoor een fornuisgroep nodig. Deze zou ik graag aan laten maken in de meterkast. De kabels kan ik eventueel zelf onder de grond door trekken. Maar doe daar ook maar een offerte voor. Het is ongeveer 8 meter
donderdag 10 oktober 2019

Sterkstroom aanleggen en perilex aansluiten

Er moet een sterkstroom punt worden aangelegd van meterkast tot keuken, hier zal een perilex moeten worden aangelegd. De afstand van meterkast tot keuken is circa 5 meter. Al het materiaal heb ik voorhanden.
dinsdag 8 oktober 2019

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan, buiten de woning, en deze aangesloten krijgen in de meterkast. Ik heb kleigrond. Er zit al een rond 16 buis door de muur.
maandag 30 september 2019

Krachtstroom maken

Ik heb een sauna en wil graag krachtstroom in de meterkast aangelegd hebben, de kabel wordt al in de meterkast aangelegd 5 polige. En er is sprake van zonnepanelen 12 stuks.
vrijdag 27 september 2019

Tegui videofoon verplaatsen

Ik wil graag een tegui videofoon verplaatsen van muur naar naast mijn bed. Ongeveer 10 meter doortrekken.
maandag 23 september 2019

Aardelektrode slaan

Waterleiding vervangen door een kunststof dus moeten wij een aardelektrode laten slaan. Aardlekschakelaar aanwezig.
dinsdag 17 september 2019

Probleem met elektra door het hele huis

We hebben eerst een probleem gehad met de meterkast en nu brand in de schuur. Er is iemand voor de meterkast langs geweest, deze is vernieuwd. Er is een kabel naar de schuur getrokken, daar frituur ik wel eens en zag dat de schuur dus in brand stond. Graag laat ik al het elektra in mijn huis controleren en de meterkast. Ik wil dit zo snel mogelijk opgelost hebben.
zondag 15 september 2019

2 fase groep voor inductie

Ik wilde eens informeren wat een groep erbij maken kost, tbv inductie koken?
zondag 15 september 2019

Uitbreiden van elektra groepen

Bij een aanpassing van de keuken moeten er 2 extra groepen geplaatst worden. Het betreft een appartement, niet bekend of er een (loze) leiding loopt van de meterkast naar de keuken.
zaterdag 14 september 2019

380 Groep aanleggen

Ik wil graag weten wat het kost om een 380 groep te laten aanleggen voor in de schuur en of er bij de netbeheerder extra vaste kosten bij komen, dit heb ik ooit eens ergens gehoord. De kabel vanuit de kast naar de schuur kan ik eventueel zelf wel doen net als de stekkers gaat puur om in de meterkast.
vrijdag 13 september 2019

Twee groepen bijplaatsen voor airco's

Wij laten 1 of 2 airco’s plaatsen met een max. afgeronde waarde naar boven van 8kw en 5kw. Op de foto van de meterkast moeten de nieuwe groepen omhoog rechtsaf naar buiten worden doorgevoerd(onder de dakgoot) de lengte van de buitenkabel is ± 9 meter Vraag 1 hoeveel groepen zijn er nodig? vraag 2 Waarschijnlijk wordt er eerst 1 airco geplaatst en later de 2de. Moet een bijgeplaatste groep direct worden bedraad of mag 1 groep alleen als voorbereiding worden geplaatst?
vrijdag 6 september 2019

Uitbreiding groepen in meterkast

Op dit moment zijn er 2 groepen (Wel een moderne installatie). Holec merk. Het gaat om een 71 m2 flat. Met drie slaapkamers.. en (nog) geen kookplaat op inductie. Dit ben ik misschien van plan te wijzigen. Door de huidige bewoner wordt aangegeven dat het zo geen probleem is. Maar is uitbreiding naar 4-5 groepen aan te bevelen en hoeveel zou dat hier ongeveer kosten? Zie foto
donderdag 5 september 2019

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Het laten plaatsen van een hoofdschakelaar in mijn meterkast (aansluiten volgens Liander 3x25A, zie foto meterkast in bijgeleverd document). Hoofdschakelaar laten leveren door elektricien.
woensdag 4 september 2019

Meterkast en gasmeter verplaatsen, inclusief groepen uitbreiden

De meterkast verplaatsen en elektra groepen uitbreiden. Ook de gasmeter moet mee worden verplaatst.
zondag 1 september 2019

Groepenkast uitbreiden en tuinverlichting correct aansluiten

Groepenkast moet een aantal groepen bij. Extra stroom aansluiting op woonkamer vloer aanleggen. Tuinverlichting, alles is aangesloten maar ergens zit kortsluiting
zondag 1 september 2019

Verplaatsen van de meterkast

Wij willen de meterkast verplaatsen. Op de huidige plek midden in de woonkamer moet deze weg en op een andere plek een nieuwe bouwen. En uiteraard moet de boel dan omgelegd worden.
dinsdag 20 augustus 2019

Vervangen groepenkast voor grotere ivm aansluiten blokhut

De meterkast in de hoofd woning moet groter worden ivm een grote blokhut op het erf waar ook stroom heen moet.
zaterdag 10 augustus 2019

Aardlekschakelaar en extra groep plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een extra aardlekschakelaar en groep. Ook moet er een kabel getrokken worden vanuit de meterkast onder het huis door naar het hok. De afstand hiervan is ongeveer 15 meter.
maandag 5 augustus 2019

Meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan verplaatsen en het aantal groepen kan uitbreiden. De meterkast moet ongeveer 150 cm verplaatst worden. Daarnaast moet er een 3-fase aansluiting gerealiseerd worden.
zaterdag 3 augustus 2019

Meterkast vervangen en elektra aanleggen

Vervangen meterkast en aanleggen elektra naar keuken.
maandag 22 juli 2019

Aanleg krachtstroom

Ik ben op zoek naar een elektricien die krachtstroom (380V) kan aanleggen in mijn meterkast.
dinsdag 16 juli 2019

Nieuwe stoppenkast en stopcontacten

Plaatsen nieuwe stoppenkast en stopcontacten.
donderdag 27 juni 2019

Extra stopcontact plaatsen

Ik wil een stopcontact doortrekken naar de andere kant van de kamer (achter langs bij radiator). Het kan er ook overheen via bochten. En het plaatsen van een contactdoos met plek voor 4 stopcontacten.
zondag 23 juni 2019

Plaatsen extra stroompunten

Graag zouden wij wat extra stroompunten laten aanleggen. Wij willen namelijk graag onze muziekbox op het plafond hangen en daar een stroompunt bij hebben. Lastige daarbij is dat als je via de muur gaat je achter een gasleiding langs moet (kun je zien), dus misschien via plafond of zo? Daarnaast zouden we graag twee punten laten maken voor wandlampen, die heb ik met blauw aangegeven.
donderdag 20 juni 2019

Krachtstroom installeren

Ik vroeg mij af hoeveel het totaal zou kosten om bij mij thuis krachtstroom te installeren. Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius