Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Friesland.

84 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Friesland:

woensdag 4 april 2018

Extra groep in meterkast plaatsen

Ik wil een extra groep laten plaatsen in mijn meterkast
dinsdag 3 april 2018

Extra groep plaatsen

Extra groep in de meterkast plaatsen voor inductieplaat koken, gaat nu al een kabel heen van 220 Volt voor ontsteking. Moet dus waarschijnlijk krachtstroom worden aangelegd.
maandag 26 maart 2018

Extra groep aanleggen

De bestaande meterkast heeft 3 groepen. We willen graag een nieuwe keuken plaatsen met daarin een vaatwasser, oven, inductieplaat en combi-magnetron. Hierbij zal het nodig zijn denken wij om misschien 2 groepen erbij te plaatsen.
vrijdag 23 maart 2018

Aardpen laten slaan en installeren

Aardpen laten slaan en installeren
zaterdag 10 maart 2018

Krachtstroom en gas plaatsen in horecaruimte

Ik wil een krachtstroom- en gasinstallatie laten plaatsen in de nieuwe horecaruimte die ik heb aangeschaft. Het gaat om een oppervlak van 35 m2.
donderdag 8 maart 2018

Aardlekschakelaar plaatsen

Het betreft het plaatsen van een aardlekschakelaar wegens de verkoop van onze woning.
dinsdag 6 maart 2018

Extra groep voor krachtstroom in stoppenkast aanleggen

De netbeheerder zal 3 fase stroom aansluiten. Wil dit echter direct aansluiten op een stoppen kast voor de krachtstroom. We willen dan later zelf een kabel naar de garage trekken om daar 1 aansluiting voor krachtstroom te hebben.
donderdag 1 maart 2018

Krachtstroom aan laten leggen

Krachtstroom aanleggen
zondag 25 februari 2018

Groepenkast uitbreiden of vervangen

Huidige situatie: 4groepen, 2aardlek. Gewenste situatie: minimaal 6 groepen. Verschil in prijs offerte: optie 1: 1-fase voor minimaal 6 groepen. Optie 2: 3-fase voor minimaal 6 groepen.
zaterdag 10 februari 2018

Krachtstroom aan laten leggen

Er moet krachtstroom aangelegd worden van de meterkast in de gang naar de inductiekookplaat in de keuken. Afstand van gang naar keuken is buitenom +/- 20 meter.
donderdag 1 februari 2018

Televisie kabel onder het huis vervangen

Wij willen onze COAX kabel laten vervangen, deze is inmiddels 40 jaar oud en zorgt voor veel storing op de televisie. De kabel moet door de kruipruimte worden heen getrokken en is ongeveer 10 meter.
vrijdag 26 januari 2018

Elektra in de gehele woning vervangen

Electra gehele woning vervangen en nieuwe meterkast en uitbreiding groepen. jaren '30 3 woonlagen 460 m3
donderdag 25 januari 2018

Meterkast vervangen en extra groep toevoegen

Meterkast moet worden vervangen (bijna antiek), en een extra groep plaatsen.
vrijdag 12 januari 2018

Perilex aansluiting realiseren

Ten behoeve van inductiefornuis hebben wij Perilex aansluiting nodig in de keuken. N.B: Aansluiting meterkast is recent gewijzigd in 3 x 25. 3-fasen hoofdschakelaar is aanwezig. Een en ander in verband met aanleg laadplaats elektrische auto (gerealiseerd) en aansluiting zonnepanelen (ook gerealiseerd).
donderdag 11 januari 2018

Holec groepenkast laten vervangen

We hebben net zonnepanelen. Daarvoor is een 9e groep in onze 3 fasen groepenkast van Holec geplaatst. Nu willen we inductie gaan koken. Er is geen Perilex stopcontact in onze keuken. We vragen ons af wat we moeten doen?
dinsdag 2 januari 2018

Meterkast verplaatsen en groepenkast uitbreiden of vernieuwen

De meterkast wil ik graag 1 meter opzij en 50 cm naar achter laten verplaatsen. Daarnaast wil ik of een nieuwe groepenkast laten plaatsen of deze kasten laten aanvullen. Op dit moment heb ik 6 groepen en ik zou er graag 6 willen hebben.
maandag 1 januari 2018

Elektra aan laten leggen

Elektra aanleggen/ voormalig kantoor nu woning!
woensdag 20 december 2017

Aardpen aanbrengen

OMDAT DE AARDE VIA DE WATERLEIDING GAAT, IN MIJN OUDE HUIS. WIL IK EEN AARPEN LATEN AANBRENGEN
woensdag 20 december 2017

Aardpen aanbrengen

Aanbrengen aardpen
zondag 17 december 2017

Extra groep aanleggen

Installeren van een elektrische kookplaat
zondag 17 december 2017

Elektrische kookplaat en extra groep installeren

Ik wil een extra groep laten aanleggen? Daarnaast moet er een elektrische kookplaat worden geïnstalleerd. Werkzaamheden vinden plaats tweede kwartaal 2018.
vrijdag 15 december 2017

Extra groepen en UTP kabel installeren

Ik zou graag de volgende werkzaamheden willen laten uitvoeren: 2 extra groepen in de meterkast (normale groepen). Kabel door kruipruimte naar garage + 2 stopcontacten in garage (van meterkast naar garage is ongeveer 5 meter). 1x UTP kabel van meterkast door kruipruimte naar garage. Kunt U een globale prijs indicatie geven voor deze werkzaamheden?
woensdag 13 december 2017

Extra groep in meterkast aanleggen

Ikea oven geeft kortsluiting (de oven is nu stuk) doordat ook wasmachine en koelkast op dezelfde groep zitten. Dit geeft kortsluiting. Ik denk dat er een groep bij moet waar de oven op kan zodat er geen kortsluiting meer plaatsvindt. Ik heb er geen haast mee.
vrijdag 8 december 2017

Kabel door laten trekken

Ik heb een COAX-kabel lopen door een leiding van de meterkast naar de woonkamer, die is op de eerste verdieping. De kabel moet vervangen worden door een kabel die mijn modem met de tv verbind (KPN). De kabel zal ongeveer 20 meter lang moeten worden.
maandag 4 december 2017

Groepenkast vervangen

Vervangen groepenkast door 3 fasen kast

Partners

Partners van Casius