Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Friesland.

102 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Friesland:

maandag 6 juli 2020

Elektra omleggen

Elektra in keuken verleggen ivm nieuwe keuken, en nieuwe groep in meterkast ivm inductie koken.
maandag 29 juni 2020

Extra groep aanleggen voor inductie koken

Extra groep voor inductie koken en kabel naar keuken trekken
dinsdag 9 juni 2020

Aardpen laten slaan

Graag horen we wat het gaat kosten om een aardpen te slaan. Er is momenteel geen plek waar de aarddraad op weg kan stromen.
donderdag 4 juni 2020

Verlichting in de trapleuningen

Wij hebben 4 losse trapleuningen en willen deze graag verlichten, met het licht naar de zijkant. Er zijn geen stopcontacten in de buurt van de leuning. Wel een lichtschakelaar, die zowel beneden als boven te schakelen zijn. Ook moet de verlichting dmv sensor worden aan-en uit geschakeld. Voorkeur heeft geen led verlichting en de kleur van de lampjes moeten zacht geel zijn. Tevens hebben wij een 2e klus, deze mag ook in de offerte. Onze voorraadkast is niet verlicht, er is een stopcontact dichtbij.
dinsdag 2 juni 2020

Slaan aardpen

er moet een nieuwe aardpen geslagen worden naast de bestaande meterkast. we hebben op dit moment geen vloer liggen en er zijn geen graafwerkzaamheden nodig
maandag 1 juni 2020

Aardpen slaan

Wat gaat het ongeveer kosten om een Aardpen aardingsdraad voor electrische apparaten, en de dikte van de draden. Te laten plaatsen?
donderdag 21 mei 2020

Alleen aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan door een vakman, er is een aardlekschakelaar aanwezig.
vrijdag 15 mei 2020

vervangen electra

Woning uit 1981, aarden van alle wandcontactdozen en plafond electra. Tevens plaat achter de groep verdeler vervangen. Aardlekschakelaar is al aanwezig.
maandag 11 mei 2020

Nieuw stopcontact ten behoeve van spa-bad buiten aanleggen

Voor de installatie van een spa-bad is een stopcontact (stekker blauw CEE 220 V, 16 ampere), nodig op een aparte groep die aan de buitenkant van ons huis geplaatst moet worden. Meterkast heeft voldoende capaciteit. Kruipruimte aanwezig.
dinsdag 28 april 2020

Aardpen slaan

In groepenkast waar 3 x 80 ampere binnenkomt meten wat voor aardepen erin moet en een aardpen slaan.
maandag 27 april 2020

Extra groep meterkast aanleggen

Wat kost een extra groep in de meterkast aanleggen. Ik wil daar een grondkabel op aansluiten voor een tuinhuisje.
dinsdag 21 april 2020

Een groepenkast vernieuwen

Op dit moment hebben wij een onveilige elektrische groepenkast (aardlekschakelaars 3 fase werken niet, op 1 fase aansluiting). Graag willen wij de complete groepenkast vervangen met 11 a 12 groepen (toekomstgericht op 3 fasen, nu op 1 fase), kookgroep i.v.m. inductiekookplaat perilex, en aardlekschakelaars (3 stuks) + hoofdschakelaar. Zonnepanelen liggen op het dak dus daar aparte aardlekautomaat voor. Eaton Medusa 220 x 550 moet passen. Daarnaast een apart stopcontact in de meterkast. Graag een totaal offerte voor het verwijderen van de huidige meterkast + plaatsen nieuwe meterkast en aansluiten.
zondag 12 april 2020

Verplaatsen stopcontact

Inbouw stopcontact een meter naar beneden verplaatsen en vervangen van 2 naar 3 ingangen. Zie foto
vrijdag 10 april 2020

Aanleg 2-fasenkabel en perilex stopcontact ten behoeve van inductiekookplaat

Ik ben opzoek naar iemand voor de aanleg van een nieuwe groep voor een 2-fasenkabel voor de inductiekookplaat. Kabel vanuit meterkast door kruipruimte naar keuken zal ongeveer 6 meter zijn. Een perilex stopcontact is ook nog nodig.
woensdag 8 april 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan. Bij buitenkast op eigen terrein. Zie foto voor situatie.
maandag 23 maart 2020

380 volt aansluiten in de meterkast

Ik ben opzoek naar een elektricien die mijn meterkast kan uitbreiden naar 3 fasen. Daarnaast wil ik 380 volt laten aansluiten.
dinsdag 17 maart 2020

Verplaatsen meterkast, extra groep en perilex aansluiting

De meterkast wil ik graag ongeveer een meter verplaatsen. De groepen moeten beter worden verdeeld en er moet een groep komen voor inductiekoken (er zijn nog 2 groepen over). Het zou ook een perilex aansluiting moeten zijn.
maandag 24 februari 2020

Verplaatsen meterkast

Meterkast een aantal meters verplaatsen
donderdag 20 februari 2020

Meterkast vervangen

Wij hebben een verouderde meterkast. We willen graag zonnepanelen aanschaffen maar we weten niet of dat wel veilig is op onze meterkast. Er is ons verteld dat er een aparte groep met aardlek module kan worden bij geplaatst. Ik zou graag uw mening willen weten naar aanleiding van de foto.
donderdag 20 februari 2020

Nieuwe omvormer voor zonnepanelen

Ik heb zonnepanelen op het dak die 18 jaar oud zijn. De omvormer heeft dezelfde leeftijd. Op dit moment treed een storing op, waarbij het erop lijkt dat deze in de omvormer zit (de stop van de meterkast vliegt er telkens uit, waarbij het erop lijkt dat de panelen wel leveren). Mijn vraag: kan hiernaar gekeken worden, waarbij er eventueel ook moet worden gedacht aan een nieuwe omvormer (3000 Watt piek).
maandag 17 februari 2020

Groepenkast vervangen van 3 groepen naar 6

We hebben momenteel een 1 fase aansluiting maar gaan dit vervangen door een 3 fase (x25) aansluiting. Wij willen dan ook de groepenkast laten vervangen van 3 groepen naar 6 groepen. Er hoeft geen groep te komen voor inductie. Oude groepenkast kunnen wij eventueel zelf afvoeren. Wij horen graag wat de kosten voor een groepenkast + aansluiten zijn, inclusief btw.
dinsdag 11 februari 2020

Vervangen elektra + elektrische boiler

De elektriciteit in de keuken moet vervangen worden, waarschijnlijk moet er een groep bijkomen in de meterkast, omdat er teveel op 1 groep zit. Daarnaast moet de bedrading worden vervangen. Ook moet onze elektrische boiler vervangen worden. Wij hebben een andere elektrische boiler gekocht, deze is 15 L en is bijna hetzelfde als de oude. Graag bedrag inclusief kosten van materialen en apart benoemd.
maandag 27 januari 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan op een lege kavel waar binnenkort een woning wordt gebouwd. Er moet bouwstroom worden aangelegd. De grondsoort is denk ik klei. In februari wil ik beginnen.
zaterdag 25 januari 2020

Verplaatsen meterkast

Ik wil mijn huidige meterkast verwijderen en 2 meter verderop een nieuwe meterkast laten plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 24 januari 2020

Vervangen meterkast

Ik ben op zoek naar iemand voor het uitbreiden van de groepen ivm verouderde meterkast en koken op inductie. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius