Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Friesland.

105 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, vervangen elektra in huis, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, verplaatsen van de meterkast, sleuven frezen in betonnen muur en stopcontacten voor tv, elektrische deuropener met intercom en camera installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Friesland:

zondag 23 juni 2019

Plaatsen extra stroompunten

Graag zouden wij wat extra stroompunten laten aanleggen. Ik heb een met rood aangegeven op de foto, wij willen namelijk graag onze muziekbox op het plafond hangen en daar een stroompunt bij hebben. Lastige daarbij is dat als je via de muur gaat je achter een gasleiding langs moet (kun je zien), dus misschien via plafond of zo? Daarnaast zouden we graag twee punten laten maken voor wandlampen, die heb ik met blauw aangegeven.
woensdag 19 juni 2019

Bliksem afleider plaatsen

Plaatsen van bliksemafleider.
vrijdag 14 juni 2019

Uitbreiding groepenkast met 2 fase schakelaar

Ik wil een twee fase groep in mijn bestaande groepenkast. Voor mijn inductiekookplaat. De leiding ligt al in de kruipruimte.
vrijdag 31 mei 2019

Aardpen slaan

Aardpen slaan in de meterkast.
donderdag 30 mei 2019

Netwerkkabels trekken

Ik heb een T-mobile aansluiting (Glasvezel) in de woonkamer met daarop de aansluiting voor de TV. Via een versterker heb ik in het hele huis WIFI, echter ik wil graag in 1 van de kamers een kabelaansluiting waarop zowel de TV, I-Mac als de Playstation kan worden aangesloten om zo ook daar optimale snelheid te hebben. De afstand van de aansluiting in de kamer naar de andere kamer is ongeveer 25 meter. De kabel dient bij voorkeur weggewerkt te worden via het plafond van de benedenverdieping (het woongedeelte is boven).
zaterdag 18 mei 2019

Aanleggen 400v aansluiting in bestaande meterkast

Wij willen in de meterkast een 400v aansluiting aanleggen ten behoeve van een elektrische geiser. Eventueel ook een kabel trekken van de meterkast naar de geiser, dit betreft 4 meter.
maandag 6 mei 2019

Fasen uitbreiden in de groepenkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan vervangen. In verband met een nieuwe keuken moet de meterkast 2 of 3 fasen krijgen in plaats van 1. Wellicht moeten er ook kabel naar de keuken getrokken worden. Het gaat om een appartement.
zondag 5 mei 2019

Installatie kookgroep

Ik ben op zoek naar iemand die een kookgroep tot 7300 kWh in een 1 fase groepenkast kan maken. En de kabel trekken door ongebruikte buis naar keuken.
zaterdag 27 april 2019

Marinestopcontact op buitenmuur woning

Marinestopcontact op buitenmuur. Leiding, 5.40 meter, van die plaats langs de buitenmuur door een, door de buitenmuur te maken, gat naar de meterkast precies aan de andere zijde van de buitenmuur. Aansluiting met een nieuwe groep -daar is ruimte voor- in de meterkast.
dinsdag 16 april 2019

De meterkast aanpassen en een stopcontact plaatsen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan aanpassen en een stopcontact kan plaatsen in de keuken ten behoeve van een oven met keramische kookplaat. Er kan een kabel van de meterkast naar de keuken getrokken worden via de meterkast. Dit moet over een afstand van ongeveer 5 meter.
zondag 17 maart 2019

Groepenkast vervangen

Wij willen onze oude groepenkast vervangen door een nieuwe. Het betreft de vervanging van een Holec 5 groepenkast waarvan 4 groepen en 1 bel trafo. De nieuwe groepenkast uiteraard met hoofd en aardlekschakelaar de benodigde groepen en hij moet voorbereid zijn om in de toekomst uit te breiden met een kookgroep en aansluiting zonnepanelen.
donderdag 14 maart 2019

Vervangen stoppenkast + zonnepanelen

Ik wil de oude stoppenkast vervangen door nieuwe en kijken naar de mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen.
woensdag 13 maart 2019

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in de woning.
woensdag 6 maart 2019

Aanpassen extra groep krachtstroom

Willen graag een krachtstroom groep erbij om inductie te gaan koken. Hiervoor moet er ook een perilex aansluiting komen. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt zo'n 1.5 meter.
zondag 24 februari 2019

Stopcontacten verlagen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verlagen van 7 stopcontacten in de woonkamer naar 30 cm hoogte. Aanvang werkzaamheden 2e week mei.
donderdag 21 februari 2019

Tuinverlichting met kortsluiting repareren

De tuinverlichting klapt er steeds uit. De aardlek en de stop vliegt eruit. Wie kan me helpen dit op te zoeken? Ik hoor het graag!
maandag 11 februari 2019

Aardpen aanbrengen

Ik wil een aardpen aanbrengen. Ik zou graag willen weten hoeveel dit kost.
dinsdag 5 februari 2019

Extra groep in meterkast en aansluiting voor inductiekookplaat

Ik wil een nieuwe groep in de meterkast, plus een aansluiting in de keuken voor een inductie kookplaat. De afstand keuken naar meterkast is ongeveer 9 meter.
maandag 4 februari 2019

Krachtstroom aanleggen

We willen over gaan op inductie koken en hebben daar krachtstroom voor nodig. In de meterkast zal hier een groep voor aangemaakt moeten worden en doorgetrokken naar de keuken. De afstand tussen de kast en en de keuken is ongeveer 7 meter.
zaterdag 26 januari 2019

Extra groepen aanleggen

4 Extra groepen aanleggen + automaten is al nieuwe groepenkast in verband met geplaatste (door woning bouw) zonnepanelen. Afstand onder vloer is +- 10 meter.
zaterdag 19 januari 2019

Groepenkast vervangen

Oude stoppen kast laten vervangen door een nieuwe kast met hoofdschakelaar ivm aanleg zonnepanelen. Materiaal aanschaf door monteur
vrijdag 4 januari 2019

Vervangen en verdelen meterkast

De meterkast vervangen en opdelen in 2 meterkasten op de bestaande plaats maar nu aan beide kanten van de muur 1 meterkast met aparte meter (1 huis 2 appartementen) de meterkast bestaat nu uit een stoppenkast en die mag vervangen worden door een nieuwe.
woensdag 26 december 2018

Inductiekookplaat aanleg kabel gewild

Graag willen wij een inductiekookplaat. Er moet een aanpassing in de meterkast en draad naar keuken. Afstand meterkast naar keuken is 8 meter. Is dit mogelijk zonder veel breekwerk?
dinsdag 25 december 2018

Aanleg 400 volt voor warmtepomp

Aanleggen 400 volt aansluiting voor warmtepomp.
dinsdag 18 december 2018

Stopcontact aanleggen voor inductie koken

Ik wil een perilex stopcontact aanleggen in de keuken om een inductiekookplaat op aan te sluiten. De meterkast is 5 meter verwijderd van de keukenaansluiting. De gaten boor ik zelf. Ik heb een moderne meterkast. Er moet ook een extra groep komen.

Partners

Partners van Casius