Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Friesland.

84 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk, groepenkast vervangen en overig elektrawerk, vervangen van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Friesland:

vrijdag 8 december 2017

Kabel door laten trekken

Ik heb een coaxkabel lopen door een leiding van de meterkast naar de woonkamer, die is op de eerste verdieping. De kabel moet vervangen worden door een kabel die mijn modem met de tv verbind (KPN). De kabel zal ongeveer 20 meter lang moeten worden.
maandag 4 december 2017

Groepenkast vervangen

Vervangen groepenkast door 3 fasen kast
woensdag 29 november 2017

Krachtstroom met Perilex aansluiting

Ik wil overstappen van koken op gas naar inductie en heb nu krachtstroom nodig. Ik ontvang graag uw offerte voor de aanleg.
donderdag 23 november 2017

Lampen laten ophangen

Ik wil graag lampen laten ophangen in de keuken woonkamer hal slaapkamer
maandag 20 november 2017

Elektra wijzigen of herstellen

Regelmatig valt in onze woon- en eetkamer het licht uit. In de groepenkast vliegen groep 2 en de hoofdschakelaar er dan uit. Ik wil graag door een elektricien laten uitzoeken waar dat aan ligt. Ik hoor graag vooraf wat daarvoor de kosten zijn.
maandag 20 november 2017

Meterkast laten vervangen of verplaatsen

Zie foto die bijgevoegd is.
vrijdag 17 november 2017

Krachtstroom aanleggen voor inductie koken

Wij willen in keuken overstappen naar elektrisch koken en geloof dat we dan op krachtstroom over moeten gaan. Willen kijken wat voor kostenplaatje hieraan zit. het is een nieuwbouw woning.
maandag 6 november 2017

Extra stopcontact met UTP aansluiting plaatsen

Ik wil graag een extra stopcontact met een UTP aansluiting in de slaapkamer. Slaapkamer zit recht boven de huiskamer, vanwaar de aansluiting doorgetrokken moet worden (Afstand recht door het plafond is ongeveer 5 meter).
donderdag 2 november 2017

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Er is nu nog een oude stoppenkast met maar twee groepen. Deze wil ik ongeveer 2 meter verplaatsen naar het einde van de gang en ik wil de groepen uitbreiden naar vier. (dit gaat om mijn huis waar ik heen ga verhuizen, niet om de postcode die ik nu heb opgegeven).
maandag 30 oktober 2017

Buitenlamp ophangen aan fietsenhok

Ik wil een buitenlamp ophangen voor aan het fietsenhok. De bedrading is aanwezig. Een vriezer en een droger is aangesloten op dezelfde groep.
maandag 30 oktober 2017

Meterkast moderniseren

Oude stoppenkast vervangen voor een 3 fasen aansluiting in verband met elektrisch koken/wasdroger/magnetron enzovoort. Ook een omvormer voor later aan te sluiten zonnepanelen.
zondag 29 oktober 2017

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn oude stoppenkast laten vervangen voor een met automatisch zekeringen. Een kast met 6 groepen, 2x aardlek en hoofdschakelaar. Binnen de 6 groepen een keukengroep 2x220V in verband met een keramische kookplaat. Ook het aansluiten in de keuken dient u te verzorgen. De afstand van de meterkast naar de keuken is 3 meter. Graag ontvang ik hiervoor een offerte van u.
vrijdag 27 oktober 2017

Groepenkast vervangen

Graag de huidige groepenkast vervangen van 3 naar 4 of 6 groepen. Wij staan open voor advies hierin. De woning is van 1938.
woensdag 25 oktober 2017

Aanleg UTP kabel van meterkast naar TV door kruipruimte

Vanuit de meterkast wil ik graag een leiding naar de hoek van de woonkamer bij de TV. In deze leiding moet een UTP kabel komen te liggen. De lengte van deze leiding is circa 9 meter, voorzien van zo'n 11 meter CAT6 kabel. Tevens wil ik een loze leiding t.b.v. een van luidspreker snoeren, deze zal ongeveer 5.5 meter zijn en als het kan door de kruipruimte onder tegen de isolatie aan worden gemonteerd.
vrijdag 20 oktober 2017

Krachtstroom van meterkast naar keuken trekken

Krachtstroom aansluiten vanuit de meterkast naar de keuken in verband met aanschaf inductiekookplaat. Afstand is zo'n 2 meter.
maandag 16 oktober 2017

Groepenkast vervangen

Wij hebben een oude stopenkast , met aardlekschakelaar wij willen een 4 groeps kast . Met een kookzone en volgends de geleerden moeten daar 2 aardleks in ? Graah ontvagen wij hier een offerte van met merk kast en en full prijs niet achteraf nog kosten
vrijdag 13 oktober 2017

Inbouwspots vervangen

Ik zou graag inbouwspots willen vervangen, maar de gaten moeten vergroot worden en de spots moeten aangesloten worden op het lichtnet. Zitten nu aangesloten op een trafo maar die vervalt.
donderdag 12 oktober 2017

Stoppenkast vervangen

Wij hebben nog een oude meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. Nu willen wij gaan koken op een inductiekookplaat en en daar moet een stroomaansluiting voor komen (extra groepen). Is dan alleen een extra groep (en) bij plaatsen voldoende of moet de gehele groepenkast vervangen worden. Wij weten niet wat de kosten hiervoor zijn en wat het beste is. Dus graag een offerte met advies wat het beste is.
dinsdag 3 oktober 2017

Vervanging van de groepenkast

Ik wil mijn oude groepenkast vervangen. De nieuwe groepenkast moet minimaal 8 groepen bevatten.
vrijdag 15 september 2017

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen van 2 naar 3. Leidingen vervangen in een appartement. Er is een rapport met mankementen aanwezig.
woensdag 6 september 2017

Samsung TV-scherm repareren

Ik zou graag ewn offerte willen ontvangen of schade rapport voor de verzekering. Mijn scherm 4k 40 inch van de Samsung tv is stuk na een val van het meubel. Type tv zie foto's
dinsdag 29 augustus 2017

Stopcontact in meterkast plaatsen

Ik wil graag een dubbel stopcontact in de meterkast voor glasvezel kastje internet + modem. Moet voor vrijdag 8 september 2017 aangelegd zijn.
maandag 28 augustus 2017

Installatie van een buitenlamp

Installeren van een nieuwe buitenlamp. De huidige buitenlamp brandt niet. De in de lamp aanwezige spaarlamp brandt in een andere fitting wel. De huidige lamp is uitgerust met een lichtsensor: ik denk dus dat deze lichtsensor kapot is.
zaterdag 26 augustus 2017

Groepenkast verplaatsen en uitbreiden

Meterkast verplaatsen en uitbreiding groepen.
donderdag 24 augustus 2017

Vervangen stoppenkast en aarden van stopcontacten woonkamer

Ik ben bezig met de aankoop van een woning waar een oude stoppenkast in zit en alleen de keuken geaard is. Met het oog op de wens om ook zonnepanelen aan te schaffen is deze denk ik wel aan vervanging toe. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de kast door een modernere variant, en daarbij ook het aanbrengen van aarde in de woonkamer (volgens mij 5 stroompunten). Bijgevoegd een foto van de kast. Met vriendelijke groet, Mark Hamstra

Partners

Partners van Casius