Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Friesland.

84 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Friesland:

zaterdag 9 juni 2018

Groepenkast goed laten aansluiten

Vandaag monteur voor toon van Ziggo over de vloer gehad in ons nieuwe huis, bleek de meterkast niet goed zijn ingedeeld en moet er wat worden aangepast.
maandag 28 mei 2018

Kabel uit de leiding halen

Er zijn 2 FTP kabels afgebroken in de loze leiding van circa 25 meter, waarschijnlijk in de bocht van plafond naar muur. Deze moeten verwijderd worden en hierna moet alsnog 2 FTP Cat 6 kabels door de leiding getrokken worden. Indien muur opengebroken moet worden, deze graag ook herstellen. Indien mogelijk ook meteen een FTP kabel aanleggen naar studeerkamer en woonkamer, hier zijn echter geen loze leidingen te vinden. Wellicht mogelijk om deze kabels op een andere aan te leggen, zoals naar een stopcontact.
woensdag 23 mei 2018

Kabel trekken van de meterkast naar de woon- en studeerkamer

Ik wil een drietal kabels laten trekken door bestaande loze leidingen in een nieuwbouwwoning (opgeleverd april). Het gaat om een coax kabel en internet/datakabel op dezelfde verdieping als de meterkast, en een internet/datakabel naar een verdieping hoger. Ik zou graag horen wat de kosten daarvan bedragen.
woensdag 23 mei 2018

Groepen bijplaatsen voor de zolderverdieping

Ik wil 1 groep en wat stopcontacten voor de zolder. Ook wil ik 1 loze alvast voor het geval we zonnepanelen willen. De te overbruggen afstand is ongeveer 8 meter.
dinsdag 8 mei 2018

Aardpen slaan

Het gaat om het slaan van een aardpen bij een nieuw te bouwen woning.
dinsdag 24 april 2018

Groepenkast verplaatsen en nieuwe groepen toevoegen

Meterkast verplaatsen met toevoegen van nieuwe groepen. (momenteel 2) en eventueel aardlek.
woensdag 4 april 2018

Extra groep in meterkast plaatsen

Ik wil een extra groep laten plaatsen in mijn meterkast
dinsdag 3 april 2018

Extra groep plaatsen

Extra groep in de meterkast plaatsen voor inductieplaat koken, gaat nu al een kabel heen van 220 Volt voor ontsteking. Moet dus waarschijnlijk krachtstroom worden aangelegd.
maandag 26 maart 2018

Extra groep aanleggen

De bestaande meterkast heeft 3 groepen. We willen graag een nieuwe keuken plaatsen met daarin een vaatwasser, oven, inductieplaat en combi-magnetron. Hierbij zal het nodig zijn denken wij om misschien 2 groepen erbij te plaatsen.
vrijdag 23 maart 2018

Aardpen laten slaan en installeren

Aardpen laten slaan en installeren
zaterdag 10 maart 2018

Krachtstroom en gas plaatsen in horecaruimte

Ik wil een krachtstroom- en gasinstallatie laten plaatsen in de nieuwe horecaruimte die ik heb aangeschaft. Het gaat om een oppervlak van 35 m2.
donderdag 8 maart 2018

Aardlekschakelaar plaatsen

Het betreft het plaatsen van een aardlekschakelaar wegens de verkoop van onze woning.
dinsdag 6 maart 2018

Extra groep voor krachtstroom in stoppenkast aanleggen

De netbeheerder zal 3 fase stroom aansluiten. Wil dit echter direct aansluiten op een stoppen kast voor de krachtstroom. We willen dan later zelf een kabel naar de garage trekken om daar 1 aansluiting voor krachtstroom te hebben.
donderdag 1 maart 2018

Krachtstroom aan laten leggen

Krachtstroom aanleggen
zondag 25 februari 2018

Groepenkast uitbreiden of vervangen

Huidige situatie: 4groepen, 2aardlek. Gewenste situatie: minimaal 6 groepen. Verschil in prijs offerte: optie 1: 1-fase voor minimaal 6 groepen. Optie 2: 3-fase voor minimaal 6 groepen.
zaterdag 10 februari 2018

Krachtstroom aan laten leggen

Er moet krachtstroom aangelegd worden van de meterkast in de gang naar de inductiekookplaat in de keuken. Afstand van gang naar keuken is buitenom +/- 20 meter.
donderdag 1 februari 2018

Televisie kabel onder het huis vervangen

Wij willen onze COAX kabel laten vervangen, deze is inmiddels 40 jaar oud en zorgt voor veel storing op de televisie. De kabel moet door de kruipruimte worden heen getrokken en is ongeveer 10 meter.
vrijdag 26 januari 2018

Elektra in de gehele woning vervangen

Electra gehele woning vervangen en nieuwe meterkast en uitbreiding groepen. jaren '30 3 woonlagen 460 m3
donderdag 25 januari 2018

Meterkast vervangen en extra groep toevoegen

Meterkast moet worden vervangen (bijna antiek), en een extra groep plaatsen.
vrijdag 12 januari 2018

Perilex aansluiting realiseren

Ten behoeve van inductiefornuis hebben wij Perilex aansluiting nodig in de keuken. N.B: Aansluiting meterkast is recent gewijzigd in 3 x 25. 3-fasen hoofdschakelaar is aanwezig. Een en ander in verband met aanleg laadplaats elektrische auto (gerealiseerd) en aansluiting zonnepanelen (ook gerealiseerd).
donderdag 11 januari 2018

Holec groepenkast laten vervangen

We hebben net zonnepanelen. Daarvoor is een 9e groep in onze 3 fasen groepenkast van Holec geplaatst. Nu willen we inductie gaan koken. Er is geen Perilex stopcontact in onze keuken. We vragen ons af wat we moeten doen?
dinsdag 2 januari 2018

Meterkast verplaatsen en groepenkast uitbreiden of vernieuwen

De meterkast wil ik graag 1 meter opzij en 50 cm naar achter laten verplaatsen. Daarnaast wil ik of een nieuwe groepenkast laten plaatsen of deze kasten laten aanvullen. Op dit moment heb ik 6 groepen en ik zou er graag 6 willen hebben.
maandag 1 januari 2018

Elektra aan laten leggen

Elektra aanleggen/ voormalig kantoor nu woning!
woensdag 20 december 2017

Aardpen aanbrengen

OMDAT DE AARDE VIA DE WATERLEIDING GAAT, IN MIJN OUDE HUIS. WIL IK EEN AARPEN LATEN AANBRENGEN
zondag 17 december 2017

Elektrische kookplaat en extra groep installeren

Ik wil een extra groep laten aanleggen? Daarnaast moet er een elektrische kookplaat worden geïnstalleerd. Werkzaamheden vinden plaats tweede kwartaal 2018.

Partners

Partners van Casius