Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra aanleggen tuin:

Elektra aanleggen tuin

Wij willen onze tuin voorzien van 4 stopcontacten en verlichting op de schuttingen.
Onze klant uit Zeewolde (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra aanleggen tuin uit heel Nederland:

Vervangen groepenkast en elektra keuken

Wij zoeken iemand die een nieuwe groepenkast kan plaatsen en de groepen voor de keuken kan aanleggen. De nieuwe Hager groepenkast hebben we al aangeschaft dus die kan direct geïnstalleerd worden. We horen graag van u!

Elektra aanleggen tuin

Nu een zomervakantie naar Tuinesië steeds aannemelijker wordt willen wij willen graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een elektrapunt achter in de tuin, dit zodat we onder de overkapping een lamp kunnen aansluiten en een apart stopcontact hebben voor een wifi versterker/muziek o.i.d. Het betreft een woning uit 2017. In principe zit er nog ruimte op de groep van de bijkeuken en zou het vanuit daar "naar buiten" kunnen.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra gas en water

Ik ben bezig mijn (bedrijfs)pand op te splitsen in 3 delen. Ik wil in alle delen water en elektra hebben. Ik wil een offerte voor het aanleggen van mantelbuizen voor elke deel, dus 2.

Elektra laten aanleggen

Binnenkort krijgen wij een nieuwe keuken. Maar voordat hij geplaatst kan worden hebben we een extra groep in de groepenkast nodig.

Aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen

Ik zoek een elektricien die het elektra netwerk van mijn woning kan renoveren. Aarden aanleggen in het gehele huis (huis momenteel leeg). Geen aarde kabels aanwezig bij de lampen en stopcontacten in gehele woning behalve berging en misschien een aantal stopcontacten op de beneden verdieping. Ook zouden we graag extra stopcontacten willen toevoegen.

Mantelbuis aanleggen voor elektra

In verband met het verkrijgen van een nieuwe (eigen) elektriciteitsaansluiting, aan te leggen door Liander, dienen wij een mantelbuis voor elektra van de meterkast naar de gevelgrens te laten leggen. Ik zoek een vakman die hier een gat voor kan boren in een wanden en deze buis kan aanleggen.

Aanleggen en aanpassingen van electra

Aansluitingen maken voor 9 groepen 1. Een groep voor kapstation 1 en 2 2. Een groep voor kapstation 3 en 4 3. Een groep voor de grote haardrogers 4. Een groep voor de (alle) verlichting in de winkelruimte (nog niet geheel duidelijk wat de invulling wordt*) HIER IS AL VERLICHTING DUS MISSCHIEN NIET EENS NODIG!! 5. Een groep voor de stopcontacten bij de keuken en misschien nog meer. B. In de kelderruimte diverse elektra aansluitingen nieuw aanleggen en tot in de schakelkast aansluiten, zodat de volgende situatie ontstaat: 1. Een groep voor de Wasmachine 2. Een groep voor de droger 3. Een groep voor de kitchenette voor magnetron, koelkast en extra aansluiting boven aanrecht 4. Een groep voor de verlichting Er zijn 7 actieve ongebruikte groepen in de schakelkast En 4 NIET actieve (zie foto) deze zouden ook gebruikt kunnen worden. hoop dat voldoende informatie is, mocht er vragen zijn hoor ik het graag.

Opnieuw aanleggen van elektra in woning

Elektra voor spotjes / stopcontacten / nieuwe meterkast Aansluiten / krachtstroom keuken aanleggen complete woonkamer voorzien van elektra ( oude meterkast eruit zie foto )

Dakopbouw + terras aanleggen

Wij willen een dakopbouw realiseren van 10 m2 met daarom heen nog een terras van 15 m2. De dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en moet een houten constructie worden. De vergunningsaanvraag loopt al.

Volledige renovatie van een woning

Hoi, ik heb een woning gekocht en wil deze compleet laten strippen en renoveren. - Alle elektra opnieuw aanleggen, verwarmingen opnieuw leggen (pijpen liggen nu overal), stucen, verven, etc. - Ik wil de aanbouw ophogen tot dezelfde hoogte van het plafond in de woonkamer (houd rekening met de aanbouw erboven) en ik wil deze wat inkorten (kleiner maken) - De "garage" bij de woning trekken en alle muren in de woonkamer zoveel mogelijk weghalen. - Badkamer en keuken laten we doen door een specialist maar de aansluitingen e.d moeten er wel komen. - Ramen voor op 1e verdieping moeten ook omgezet worden naar dubbelglas. Ik ben nu op zoek naar een schatting van de kosten (op 10.000 nauwkeurig zeg maar), hoef nog niet een precies bedrag want daar moet ik nog veel keuzes voor maken, maar wel graag een opsplitsing per onderdeel. Bijgevoegd een aantal afbeeldingen.

Partners

Partners van Casius