Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zeewolde of directe omgeving.

338 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, vervangen elektra volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, diverse electra reparatie, inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zeewolde:

Elektra aanleggen tuin

Wij willen onze tuin voorzien van 4 stopcontacten en verlichting op de schuttingen.

Extra groepen en wandcontactdoos realiseren vanuit de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Er moet eem 2-tal nieuwe groepen geplaatst worden. Daarnaast moet er vanuit de meterkast naar de keuken (kan door de muur) een kabel getrokken worden waar een wandcontactdoos uit moet komen.

Uitbreiding stoppenkast

Voor nieuwe keuken is een pirelex aansluiting nodig en uitbreiding stoppenkast. in overleg kan ik zelf voorbereidend werk doen.

Fase 3 plaatsen en 1 rode menneke voor opladen Tesla

Woning heeft nu 1 fase , deze moet 3 fase worden met een rode menneke stekker (bij voorkeur buiten) tbv laden Tesla.

Extra groep in meterkast laten bijplaatsen

Graag een offerte voor het aanmaken van een extra groep om electriciteit garage separaat van huis te krijgen

3 Fase aanleggen

Voor inductie fornuis heb ik een perilex stopcontact nodig met aansluitwaarde 14,1 Fase 3 380 volt en 25 ampere , er bestaat al een aparte groep in de meterkast voor de keuken

Kosten 2 extra groepen aanbrengen

Wat kost het om in een bestaande meterkast 2 extra groepen aan te brengen, inclusief het materiaal?

Extra groepen in de meterkast maken

Ik wil twee extra groepen voor de keuken laten maken. Een groep met twee maal 230V voor elektrisch koken en een voor overige apparatuur. Ik zorg zelf voor de bedrading.

Elektra voor camping aanleggen

Voor een nieuw aan te leggen camping van ongeveer 100 camperplaatsen willen we graag offertes ontvangen voor de aanleg van ongeveer 50 stroompalen inclusief verlichting en 2 stekkeraansluitingen per paal. Verder moeten er aansluitingen komen voor een nieuw te bouwen sanitairgebouw.

Stopcontact plaatsen in de meterkast

Wij hebben twee stopcontacten nodig in verband met de aansluiting van glasvezel. Momenteel is er geen stopcontact in de meterkast aanwezig.

Krachtstroom aanleggen naar de keuken

Er moet een 3 fasen stopcontact komen in de keuken. Er is alle een aparte groep voor in de meterkast aan de andere kant van dezelfde muur. We hebben namelijk al op 2 andere plekken krachtstroom.

Extra groep plaatsen in de meterkast

Ik wil in onze meterkast graag een extra groep laten plaatsen. Ik hoor graag van u wat daarvoor de kosten zijn.

Elektriciteitskabel aanleggen van meterkast naar de schuur

Heer, Ik ben bezig met verhuizen van oude keuken naar de schuur. In de schuur wil ik ook graag kunnen koken op inductiekookplaat. De vraag is: of u een kabel kunt aanleggen vanuit meterkast naar de schuur? Hartelijk dank alvast voor uw medewerking! Met vriendelijke groet,

Krachtstroom laten maken

Perilex aansluiting in de keuken voor keramische kookplaat en extra groep in meterkast. Er zitten nu 5 groepen en een aardlekschakelaar. Afstand tussen meterkast en keuken slechts 0.50 tot 1 m.

Elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

In april krijgen wij een nieuwe keuken. Op 3 april komt de stukadoor om een en ander af te werken, dus voor die tijd (laatste week maart) moeten er een aantal aanpassing worden gedaan aan de elektra. Op de plaats waar nu de oven en het gasfornuis zitten komt een grote inductieplaat. De vaatwasser blijft op dezelfde plaats en op de plek waar nu nog de koelkast zit willen we lage stopcontacten verplaatsen naar boven het aanrecht. Op de wand waar nu nog niets is komen de koelkast en in de andere hoek 2 combi ovens, een met stoom en een met magnetron. Daar moeten 2 licht schakelaars worden verplaatst ook een stopcontact. Voor de ovens moeten extra stopcontacten komen. In die hoek zitten momenteel helemaal geen stopcontacten. Daarnaast moeten ook de spots in de koof worden vervangen voor dimbare LED spots. Totaal 6 tot 8 spots. Graag hoor ik wie dit eind maart kan realiseren, en uiteraard wat dat gaat kosten. Uiteraard bent u van harte welkom om een en ander op te komen nemen.

Lichtpunten in badkamer en slaapkamer herstellen

Toen wij in onze woning kwamen wonen werkten de lichtpunten in de slaapkamer en badkamer niet. Ook blijkt er een kortsluiting te zitten op een groep. Wij vermoeden dat dit met deze lichtpunten heeft te maken. Wij zouden dit graag willen herstellen. Er ontbreekt ook een schakelaar in de slaapkamer om het lichtpunt te bedienen.

Elektra aanpassen in de keuken

In verband met de plaatsing van een nieuwe keuken wil ik graag in week 29 2 nieuwe stopcontacten laten plaatsen, 1 stopcontact een meter laten verplaatsen en de meterkast laten beoordelen of hier een extra groep voor de oven geplaatst moet worden.

Glasvezelkabel trekken

Wij willen graag 3 kabels (met reeds gemonteerde UTP aansluitingen) laten trekken vanuit de meterkast in de hal naar 2 slaapkamers op de eerste en de zolderverdieping. De huidige kabels moeten dus vervangen worden door de (glasvezel)kabel. Het is mij niet duidelijk of er dan ook nieuwe 'stopcontacten' moeten worden geplaatst.

Stopcontacten in de keuken verleggen

Ik wil graag 6 stopcontacten laten verleggen in onze keuken.

Groep aanleggen voor de zolderverdieping

Elektraklus: vanuit de meterkast een nieuwe groep aanleggen op de zolderverdieping zodat de wasmachine en droger beide een eigen groep hebben. Startdatum 6 mei 2015.

Tuinverlichting repareren

Wij hebben tuinverlichting. Deze tuinverlichting bestaat uit 12 aparte lampen en een lantaarn met 3 lampen. De verlichting gaat automatisch aan als het donker wordt en op dat moment valt de stroom in huis uit. Wij hebben al onderdelen vervangen maar het probleem blijft bestaan.

Inductieplaat installeren

Ik wil een inductieplaat laten installeren. Het betreft de vervanging van ons oude exemplaar. De groepenkast was al aangepast.

Vervanging lampen + controle bedrading

Controleren bedrading bij 2 lampen (wellicht doorgebrand?); installeren nieuwe plafondlamp (van 400 euro) + aansluiten op door ons gekochte dimmer; vervangen buitenlamp door bewegingsdetector lamp; controleren + herinstalleren bewegingsdetectorlamp in kelder. Misschien handig om langs te komen en te kijken.

Elektra aanleggen

Voor drie ruimtes elektra aanleggen. Bestaande uit schakelaar aanleggen, voor twee ruimtes 6 aansluitpunten voor spots maken plus 6 x wand contactdozen plaatsen.

Meterkast vernieuwen

Meterkast vernieuwen