Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kabel door de kruipruimte laten leggen:

Kabel door de kruipruimte laten leggen

Vanuit de meterkast in de hal moeten de glasvezelkabels voor de televisie en vaste telefoon worden doorgetrokken naar de woonkamer via de kruipruimte. Het zal maximaal 7 meter zijn.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kabel door de kruipruimte laten leggen uit heel Nederland:

Nieuwe kabel trekken van groepenkast naar stopcontact

Moet een kabel getrokken worden van de groepen kast naar het stopcontact i.v.m. koken op electies. Kruipruimte is aanwezig, maar nog niet echt een idee of hier gebruik van gemaakt kan worden. Perilex stekker even in overleg

Vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie

I.v.m. wens om te koken op inductie moet er -via goed begaanbare en droge- kruipruimte een kabel over 6 meter worden getrokken en aangesloten. Aangezien de 3-fasen groepenkast ook verouderd is, willen we die ook graag laten vervangen (oude situatie=12groepen, nieuwe situatie 11groepen + een 2-fase kookgroep)

Extra groep voor inductie

Ik wil een 2 fase aansluiting in mijn meterkast en een kabel naar mijn keuken via de kruipruimte ( 4 meter) om een inductie kookplaat aan te sluiten.

coax kabel leggen onder houten vloer (parket) zonder kruipruimte

Ik wil een coax kabel leggen, ca. 4 meter lang, onder een houten vloer (parket) zonder kruipruimte

Controle/vervanging leidingwerk (water/electra/CV)

Wij willen graag een offerte (of indicatie) voor onderstaande werkzaamheden: 1.Controle en waar nodig vervanging van leidingwerk in onze kruipruimte. Deze willen wij binnenkort laten isoleren. Om later problemen te voorkomen willen we leidingen laten controleren en waar nodig vervangen/aanpassen (dit betreft dus water/cv/electra). Ivm toekomstbestendig maken van aanwezige (kabel)aansluitingen in de woonkamer willen we via kruipruimte ook een vaste internet/kabel-aansluiting(en) aanleggen van meterkast naar woonkamer. Dit kan eventueel ter vervangen van huidige aanwezige oude kabel/radio aansluitingen in woonkamer. 2. CV verliest langzaam druk. CV is al eens gecontroleerd, vermoedelijk probleem in leidingwerk. In woning is geen lekkage/vochtplekken zichtbaar. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken om de werkzaamheden & situatie ter plekke te bespreken, om een specifiekere offerte te maken.. Graag eerst even reactie per mail of whatsapp.

Aanleggen krachtstroom

Aanleggen van krachtstroom in de meterkast tbv van een jacuzzi in de tuin. Kabel c.a 20 meter, kan door kruipruimte naar buiten toe.

Extra keukengroep in meterkast en keuken realiseren

Ik zoek een elektricien die een extra keukengroep kan aanleggen in mijn meterkast. Dit is ten behoeve van een inductiekookplaat. Hiervoor moet ook een kabel via de kruipruimte naar de keuken getrokken worden. Hier moet dan volgens mij een aansluiting voor de kookplaat zitten.

Aansluiten inductiekookplaat

Wij denken van gas op inductie over te gaan en willen de Pelgrim IK0064 kopen. Meterkast biedt ruimte; kabel kan via kruipruimte naar de keuken ca 6m. Perilex stopcontact en stekker nodig.

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

we hebben een glasvezel kastje wat midden in de woonkamer zat en naar de meterkast moet. in de kruipruimte ligt er genoeg kabel om het te verplaatsen. (van A naar B, zie plattegrond)

Een kabel aanleggen ten behoeve van zonnepanelen

Ik zoek een elektricien die een kabel kan leggen van de meterkast naar de garage, waar de zonnepanelen komen. Het gaat om: Tegels verwijderen, geul graven, tegels terugplaatsen, doorvoering kruipruimte, via kruipruimte naar meterkast. Doorvoering houten garage, kabel afmonteren in doos. In meterkast extra groep met aardlek 16 amp. Lengte tegels ong. 6m, kruipruimte 12m.

Partners

Partners van Casius