Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Lelystad of directe omgeving.

1446 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Lelystad:

TV-aansluiting controleren

De TV kabel die nu vanuit de meterkast naar mijn huiskamer loopt (door de muur) is waarschijnlijk beschadigd. Ik zou die graag laten vervangen voor een nieuwe indien noodzakelijk. In ieder geval iemand die verstand heeft van internet/tv-aansluitingen.

Elektra in nieuwbouwwoning

Wij willen graag een offerte voor aanleg elektra voor onze nieuwe woning inclusief groepen kast en wandcontactdozen e.d bekabeling internet wij horen graag van u vriendelijke groeten

Krachtstroom aansluiten

Ik kook al elektrisch (2-fasen, met perilexstekker), maar ik wil graag op inductie koken. Daarom vraag ik mij af wat het me gaat kosten als ik de aansluiting in de meterkast laat aanpassen naar 3-fasenstroom.

Reparatie elektriciteitsleiding

De vorige bewoners hebben inbouwspots in een (zwevend) plafond gemaakt. 1 van deze spots is veel te dicht bij een elektraleiding geplaatst met als gevolg een gesmolten leiding. Ik wil de leiding zo snel mogelijk gerepareerd en verplaatst hebben naar een veiligere locatie.

Stopcontacten verplaatsen

Nieuwe stopcontacten aanleggen ivm nieuwe keuken, dit zijn er 4 Stopcontact aanleggen slaapkamer. Dit is er 1.

Groepenkast uitbreiden

Ik wil mijn groepenkast uit laten breiden omdat iik elektrisch ga koken. Het moet fase 2 worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Verleggen stopcontacten

Ik ben opzoek naar een elektricien voor het verleggen van stopcontacten door middel van freezen in de muur. Ik voeg één foto toe omdat meerdere niet mogelijk zijn, eventueel kan ik deze per mail toe sturen. Het gaat namelijk om drie ruimtes. Er moet ongeveer 4,20 meter verlegd worden, waarbij op 60 cm een stopcontact moet komen en 3,40 meter verderop ook nog een. Dit geldt voor twee kanten van de woonkamer en nog een slaapkamer. Er lopen al aardedraden, dit zou eventueel nog doorgetrokken moeten worden, maar het is aanwezig. Stopcontacten moeten dan ook geaard worden.

Meterkast verzwaren

Er moet nog een 4 polige hoofdschakelaar in mijn groepenkast komen. Deze schakelaar is benodigd om een 3 fase aansluiting te kunnen maken. Kunnen jullie dit realiseren? bij voorbaat dank.

Groepenkast vervangen

Wij hebben een oude groepenkast zonder aardlek. Ik wil graag een nieuwe groepenkast met 10 groepen, 2 groepen voor zonnepanelen en 1 groep voor auto opladen en 1 groep voor keukenapparatuur. Ik denk dat er een aardlekschakelaar bij moet komen. Ik wil graag een prijsopgave.

Groepenkast vervangen

In mijn meterkast zie ik 8 oude groepen, deze wil ik vervangen. Ik kook op elektriciteit.

Uitbreiding elektra voor inductie koken

Wij willen onze gaskookplaat gaan vervangen door een inductiekookplaat (7400 watt). Hiervoor hebben wij nodig: - Een fornuisgroep in de groepenkast - Leidingwerk naar de keuken - Een perilex stopcontact in de keuken

Elektrische installatie keuren conform nen 1010

Ik ben op zoek naar iemand voor het keuren van de installatie in verband met de aangebrachte wijzigingen. Graag een offerte.

Nen keuring van een bedrijfspand

Ik ben op zoek naar een elektricien voor de NEN 1010 / 3140 keuring van een bedrijfspand. Graag ontvang ik een offerte.

Meterkast vervangen

Grotere meterkast met meer groepen ivm toekomstige plaatsing zonnepanelen en verbouwing keuken. Indien noodzakelijk 3 fasen. Nu staat de hele keuken op 1 groep incl vaatwasser en wasmachine. In de toekomst komt daar waarschijnlijk inductie koken bij.

Vervangen meterkast

Het is de bedoeling dat mijn meterkast wordt vervangen. Ik wil dat de groepen 1 op 1 vervangen worden.

Kabel door de kruipruimte laten leggen

Vanuit de meterkast in de hal moeten de glasvezelkabels voor de televisie en vaste telefoon worden doorgetrokken naar de woonkamer via de kruipruimte. Het zal maximaal 7 meter zijn.

Nen keuring van een bedrijfspand

NEN keuring voor bedrijfspand, na aansluiten nieuwe groepenkast.

Aardpen bij omvormers zonnepanelen slaan

Er worden 2 omvormers van 30KW / 44Amp geplaatst op 25 meter van de meterkast af. Graag willen we een extra aardpen hebben vlakbij deze omvormers. De omvormers worden verbonden d.m.v. 2 x 5 aderige 10mm2 kabels. Er is 1 B63 Amp en 1 B50 Ampère automaat achter een aardlek van 125 Amp / 0,3 A. Grondsoort bestaat uit klei en zand. nieuwe aardpen moet waarschijnlijk dieper dan 3 meter worden geslagen.

Vervangen oude elektra

Ik ben op zoek naar een electricien voor het vervangen van de oude elektra in huis. Betreft een volledig woonhuis: begane grond, 1ste verdieping en 3de verdieping. De verouderde groepenkast moet worden vervangen, met indien mogelijke extra aansluiting. Er zijn voornamelijk opbouwcontactdozen, deze vervangen door inbouwcontactdozen. Daarnaast moeten er ook bedradingen aangelegd worden.

Groepenkast vervangen in de meterkast

We zijn van plan om een groepenkast zelf te kopen. We denken aan 10 groepen fase 3, geen kookgroep wel beltrafo en 3 aardlekschakelaars. Wij hebben zelf de nieuwe groepen getrokken per groep zal mijn man opschrijven hoeveel eraan hangt om zo de duidelijke verdeling te hebben. We zoeken dus een certificeerde installateur die de meter komt plaatsen die ook een NEN 1010 certificaat geeft. De oude groepenkast kan in overleg afgevoerd worden, afhankelijk van de kosten. Graag zou ik wat offertes willen ontvangen.

Wcd in keukenkastje en kabels trekken naar meterkast

Wcd in keukenkastje, kabels trekken naar meterkast aansluiten het gaat om een afstand van 2 meter ongeveer.

Aarding voor de weegbrug

Onze weegbrug, die net geïnstalleerd is, moet geaard worden. Het betreft dus het slaan van een aarde en de verdere aansluiting kunnen we zelf verzorgen.

Elektra toepassen in nieuwbouw volgens NEN 1010

Ik wil elektra in gehele nieuwbouw woning laten toepassen. Volgens NEN 1010. Woningoppervlakte is ca. 190 m2. Meterkast in begane grond, woning is 3-laags, met plat dak. 1 Woonkamer 1 keuken 1 studiekamer 5 slaapkamers 2 badkamers

Groepenkast aanpassen voor inductie koken en perilex aansluiting realiseren

Ik wil overgaan op inductie koken. Hiervoor zal zeer mogelijk de huidige groepenkast moeten worden uitgebreid, en een perilex aansluiting realiseren. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt ongeveer 5 meter.

Vervangen en aanpassen meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan moderniseren en het bijplaatsen en aanleggen van een kookgroep. Daarnaast stopcontacten in de meterkast en extra groepen voor nog nieuw te bouwen tuinhuis. Ook graag van 1 naar 3 fasen realiseren.