Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor electra aanleggen op podium:

Electra aanleggen op podium

Electra aanleggen in een kamer van 9 m bij 2. 60 m. Minimaal 12 normale stopcontacten en 5 driepuntstopcantacten.
Onze klant uit Ens (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor electra aanleggen op podium uit heel Nederland:

Douchecabine installeren

Nieuwe douchecabine installeren inclusief leidingwerk/electra. Tevens fontein in wc aanleggen en water/afvoer/boiler in de bijkeuken installeren.

Leidingen verplaatsen en oude keuken afvoeren

Het gaat om het aanleggen van een waterleiding/afvoer en electra en ook de Cv ketel vervangen.Wij willen het leidingwerk voor de keuken laten verleggen naar een andere plek in de woning zodat het een open keuken wordt. Het gaat dus om het verleggen van de waterleidingen (warm en koud), afvoer en elektra. Een gasaansluiting is niet nodig. Een plattegrond heb ik bijgevoegd. Het is de bedoeling dat het leidingwerk voor de keuken verplaatst wordt naar de woonkamer (op de plattegrond in de linker bovenhoek). Wij moeten nog een keuken uitzoeken zodat ik nog geen tekening heb voor de exacte locatie van de leidingen. Ook moet de oude keuken worden verwijderd en afgevoerd. De elektrische apparaten wil ik wel houden om te verkopen. Verder moet het leidingwerk op de plek van de oude keuken worden weggewerkt zodat de ruimte weer gebruiksklaar is. Verder moet de CV-ketel worden vervangen voor een nieuwe HR ketel. Het is een appartement met een betonnen vloer op de eerste verdieping. Het bouwjaar is 1999. Voor meer informatie over het appartement kunt u contact met mij opnemen. Op 14 december 2017 krijgen wij de sleutel van het appartement. Graag ontvang ik van u een prijsindicatie/offerte. Ook hoor ik graag wanneer u met de opdracht zou kunnen beginnen.

Mantelbuizen aanleggen voor gas

Het gaat om een pand waar 4 aparte woningen in zitten. Deze moeten elk voorzien worden van een eigen gas en electra meter. Stedin komt deze meters plaatsen, maar er moeten dus nog mantelbuizen worden aangelegd. Ik zou de klus graag zo spoedig mogelijk gedaan willen hebben.

Elektra aanleggen voor keuken

Het aanleggen van nieuwe electra t.b.v. keuken alles 220 volt kabel goten aanwezig in pand in Eindhoven strijp

Waterleiding aanleggen

Voor ons nieuwe huis willen wij graag een waterleiding en afvoer aanleggen naar een losstaande garage. De garage staat los van het huis op zo'n 15 meter afstand. Er ligt al wel een pijp onder de grond naar de garage. Wij willen onze wasmachine en droger aansluiten. Eventueel willen wij ook nog een badkamer plaatsen in deze garage (doet de klant zelf). Electra is wel aanwezig.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra, gas en water

Voor het plaatsen van een nieuwe meterkast moet en er nieuwe mantelbuizen worden aangelegd voor Electra, gas en water. Vanaf de gevel is het ongeveer 4-5 meter. Begane grond

Elektra aanleggen

Electra aansluiten Sleuven zijn al gefreesd en de lasdozen zitten er ook in Het gaat meer om kabels trekken en aansluiten in de lasdozen en meterkast En de stopcontacten plaatsen inbouw Stopcontacten en installatie draad heb ik al

Extra groep bijplaatsen voor de inductiekookplaat

We willen een inductiekookplaat installeren maar we weten niet of het huidige electra hiervoor wel geschikt is. Indien dit niet zo is willen we dit laten aanleggen. We zien uw reactie graag tegemoet. Bvd fam Bos

Elektra aanleggen in een casco woning

Wij gaan een casco woning afbouwen in Almere Oosterwold en zoeken per augustus een elektricien die de electra verzorgt van a tot z. Wij willen hier graag een offerte voor ontvangen. Ons huis is gelijkvloers en is 120 m2. Met vriendelijk dank,

Vernieuwen electra van de hele woning

Ik wil graag de elektra in de complete woning vernieuwen, stopcontacten aanleggen, meterkast op bestaande plek vernieuwen.

Partners

Partners van Casius