Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor electra aanleggen op podium:

Electra aanleggen op podium

Electra aanleggen in een kamer van 9 m bij 2. 60 m. Minimaal 12 normale stopcontacten en 5 driepuntstopcantacten.
Onze klant uit Ens (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor electra aanleggen op podium uit heel Nederland:

Uitbouw met hergebruik van schuifpui

Uitbouw aan achtertuin, van 3 meter diepte en ong 5 meter breed. Schuifpui van de woning graag opnieuw gebruiken. Electra aanleggen.. muur stucen afwerken wordt later gedaan.

Zolder tot slaapkamer met badkamer verbouwen

Kale zolder ombouwen tot slaapkamer, inclusief douche en toilet. - standleiding aanleggen en watertoevoer - electra voor spotjes stopcontacten - douche - toilet - isoleren en aftimmeren zolder - stucen - eiken houten vloeren - meubelen /kasten maken

Zolder verbouwen

Wandjes plaatsen zodat er twee slaapkamers, een badkamer en een overloop ontstaat. Electra aanleggen in alle kamers. Muren stuken. Badkamer tegelen en aansluiten van douche, toilet en wastafel. Andere kleine klusjes als afwerking zoals omleggen leidingen, nieuwe radiatoren aansluiten et cetera. Graag reactie zodat afspraak gemaakt kan worden om de klus op locatie in te kunnen schatten. Badkamer materiaal regelen we zelf.

Extra groepen plaatsen en aanleggen

Ik wil twee extra groepen aanleggen naar de keuken. De kabels kunnen wellicht in bestaande verbindingen worden doorgetrokken. Er dienen 3 stopcontacten te worden verplaatst. Freeswerkzaamheden en plaatsen van de leidingen wordt van te voren door ons zelf gedaan. Verder moeten er twee punten voor lampen in de muur gemaakt worden. Deze dienen aangesloten te worden op een bestaande schakelaar in de keuken. Freeswerkzaamheden en plaatsing van leidingen wordt van te voren gedaan. Bijgaand een foto van de bestaande groepenkast en een indicatie van waar de electra dient te komen. Uitvoering in september.

Dakterras aanleggen

Oppervlakte van het dakterras is 4.5 x 5.5 meter. Huidige situatie is dakleer. Ik heb berekeningen laten maken en het dak kan een terras dragen. De wensen zijn: -Plaatsen van de houten vloer met onderliggend frame komen. -Plaatsing van een houten omheining -Bestaand dakluik vergroten -Plaatsen van een vaste trap van de vierde etage naar het dakterras -Aanleg electra -Aanleg water

Winkelpand verbouwen

Winkelpand verbouwen met aansluiting voor toekomstige horeca. Tekeningen en vergunningen zijn rond. Electra en loodgieterswerk. De helft van de winkel circa 250 m2 moet een nieuw plafond in met nieuwe electra. Aanleggen van bekabeling en wat loodgieterswerk voor toekomstige horeca. Het gaat nu vooral om het plafond dat dat er in komt met met de daarbij horende aansluitpunten voor verlichting. Plafond moeten van houten latten worden met een licht uiterlijk met inbouw led spots.

Schutting, poort en overkapping plaatsen

Ik wil de tuin renoveren. Nu staat er een schutting die uit het lood is omdat er twee berken om zijn gewaaid. Het zou gaan om het plaatsen van een schutting en poort en overkapping. Voor de overkapping een epdm dak 300x500 cm geïmpregneerd + 4 st betonpoer. Voor de schutting 10 schermen 180x200 XL en een poort met hang en sluitwerk incl RVS slot. En 12 palen hardhout 8. 5x8. 5x305 cm. En L-beslag RVS. Doen jullie ook aan verwijderen en afvoeren van bestaande materiaal in de tuin? Dit is wel het belangrijkste op het moment. Eventueel willen wij ook electra/verlichting willen aanleggen en de tuin opnieuw bestraten.

Vloerverwarming en tegels leggen

We willen graag vloerverwarming en tegels aanleggen op de begane grond. Graag willen we een offerte en passende informatie (verschillende mogelijkheden) ontvangen ten behoeve van vloerverwarming ( dekvloer er uit of frezen?), welke moet gaan dienen als hoofdverwarming voor de begane grond. Systeem dient te worden aangesloten op de stadsverwarming van NUON in Almere. De huidige dekvloer zal moeten worden verwijderd omdat cv leidingen dwars door de vloeren lopen. Aandachtspunten en wensen: # Aparte prijs opnemen voor verwijderen huidige dekvloer (misschien ga ik dit zelf doen, afhankelijk van de geoffreerde kosten) # Voorstel voor circa. 65 m2 inrichten verwarming van de open keuken met woonkamer op 1 groep. # Voorstel voor circa. 10 m2 inrichten verwarming van de hal en wc in te richten op een andere groep (lagere temperatuur). # Voorstel hoe de vloerverwarming extra geïsoleerd wordt op de betonvloer (minimaliseren energieverbruik). # Voorstel voor afwerking dekvloer na plaatsen vloerverwarming, geschikt voor leggen keramische tegels # Voorstel voor een convector put te verwijderen/dicht maken. # Thermostaat systeem: Remote kunnen instellen thermostaat (bijvoorbeeld middels een app bedienen. - Verschillende scenario's kunnen instellen (vakantie, werkweek, weekend) - indien er een mogelijkheid is de software de optimale instelling laten voorstellen (laagste energieverbruik) # voorstel en mogelijkheden voor rondom buitenzijde kamer/keuken langs de binnenmuur een goot aanbrengen ten bate van electra en utp en pc bedrading, bij voorkeur afgewerkt met aluminium afdekplaat en plint en in de dekvloer.

Electra groep uitbreiden met extra groepen

Ik wil graag een inductiekookplaat. Hiervoor moet een aparte groep worden aangelegd. Tevens wil ik misschien nog een extra groep laten aanleggen voor de keuken om de ovens op aan te sluiten

Verwarmingssysteem voor energie neutrale woning aanleggen

We zitten met de bouw van onze woning nog in de tekenfase. Het doel is om in de herfst te starten met de bouw. gezien we aan een Water-waterpomp denken, is het belangrijk om dit nu al in de planning mee te nemen. Onze energieneutrale woning (circa 500 m3 en 20 X 10 meter) ligt naast een akker (in eigendom) tussen Bennekom en Wolfheze. Installateurs die zowel electra, zonnepanelen (op het dak of de akker) en warmtepomp en vloerverwarming kunnen aanleggen hebben onze voorkeur.

Partners

Partners van Casius