Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor utp cat6 netwerkkabels trekken door loze leiding:

Utp cat6 netwerkkabels trekken door loze leiding

Twee UTP (Cat 6A) kabels trekken door 2 verschillende loze leidingen. Kabel is aanwezig.
Onze klant uit Dronten (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor utp cat6 netwerkkabels trekken door loze leiding uit heel Nederland:

CAT6 UTP kabels trekken

Ik ben zoekende naar een elektricien die mij kan helpen. De woonkamer en slaapkamer hebben beide coax kabels liggen via buizen in de meterkast, deze wil ik graag vervangen door nieuwe utp kabels te trekken en de bestaande inbouw wandcontact doosje vervangen. De afstand van de meterkast tot de woonkamer schat ik op 6 meter buis, de slaapkamer is minstens 15 meter buis (begane grond).

2 UTP CAT6 kabels trekken

Ik wil graag 2 UTP CAT6 kabels laten trekken door ons huis om een vaste internetverbinding te leveren in de slaapkamers van onze kinderen: 1 kabel naar de 1e verdieping voorkant en 1 kabel naar de 2e verdieping achterkant. Er ligt al een goot vanaf het modem (Fritzbox 7581) bij de voordeur, waar internet ons huis binnenkomt, met twee vaste kabels die naar de 2e verdieping voorkant (kantoor) lopen. Graag een offerte voor oplevering hiervan inclusief gespecificeerde reiskosten.

UTP kabel doortrekken naar eerste verdieping en zolder

Graag wens ik een UTP CAT6 door te laten trekken naar de eerste verdieping en zolder en af te werken met een netwerk put waar ik een UTP kabel in kan doen zie bijgevoegd plaatje.

UTP kabels trekken in jaren 30 tussenwoning

In jaren 30 tussenwoning dienen bestaande telefoonkabels vervangen te worden door CAT6 kabel en netwerkdozen. Doordat er kabels doorgelust zijn en de plafonds dicht kan het een uitdagende klus zijn die met beleid uitgevoerd moet worden. Enige ervaring in renovatie is essentieel. Merk kabel en specs dienen overlegd/aangetoond te worden. Totaal 5 ruimtes.

Utp kabel doortrekken

Ik wil graag vanuit de meterkast naar de woonkamer (boven) een UTP kabel laten trekken. In de woonkamer zijn alle wandcontactdozen al in gebruik, maar ik zou graag één stroom aansluiten willen laten vervangen door een UTP kabel. De S/FTP CAT6 kabel stug, opbouwdoos zijn al in mijn bezit. Het gaat dus om het trekken van de UTP kabel en het monteren van de opbouwdoos. Verwachte lengte 15/20 meter. Graag ontvang ik een prijsopgave en data wanneer het uitgevoerd kan worden.

Netwerkkabels vervangen en doortrekken

Vanuit de meterkast lopen er een 4-tal (oude UTP) kabels via iedere een eigen PVC buis naar WCD's met RJ45 aansluiting. 2 Van deze kabels moeten vervangen worden door b.v. CAT6 bekabeling. Inschatting van de lengte van de kabels zijn plm. 10 en 15 meter. UTP kabel moet op de WCD worden gemonteerd en in de meterkast mag via een overlengte gewoon een RJ45 connector worden geplaatst. Twee vragen: A. Wat zou dit ongeveer kosten B. Wanneer dat dit uitgevoerd worden?

UTP kabel laten trekken

Ik heb een nieuwbouwwoning met 5 loze leidingen gekocht. Door elk van deze wil ik twee CAT6 UTP kabels. Dit is met 2 reeds gebeurd. Ik zoek iemand die kabels kan trekken door de overige 3 loze leidingen, alle 10 kabels aan de ene kant aan kan sluiten op dubbele aansluitdozen en aan de andere kant op standaard connectors. De kabels en aansluitdozen zijn reeds gekocht.

UTP RJ45 punten afmonteren

LAN verbinding via utp rj45 aansluitpunten x3 op drie slaapkamers 1e verdieping. Achter afdekplaatje zit momenteel zowel een coax kabel als een utp cat6 kabel. Ik heb overal een keystone opgezet maar krijg de LAN verbinding niet werkend. Ook heb ik voor elk een een utp afdekplaatje. Op zolder is het gelukt maar 1e verdieping niet. Verschil met 1e verdieping was dat hier enkel een utp kabel achter afdekplaatje zat en geen utp kabel. Deze ook keystone erop gezet en deze wel werkend gekregen. In het kort: een werkende lan verbinding op de 1e verdieping.

Internetkabel onder de vloer trekken

Ik wil een internetkabel onder de vloer door laten trekken ongeveer 10 meter lang van de meter kast naar de overkant van het huis. De kruipruimte is vochtig en er zit pur tegen de onderkant van de vloer aan. Ik wil graag een UTP cat6 kabel trekken van de meterkast naar de woonkamer door de buis waar ook de COAX kabel doorheen gaat. De opdracht dient uitgevoerd te worden inclusief materiaal.

UTP kabel laten trekken

Ik wil graag een UTP cat6 kabel trekken van de meterkast naar de woonkamer door de buis waar ook de COAX kabel doorheen gaat. En ik wil een bestaande UTP kabel welke van de meterkast naar een kamer boven gaat vervangen door een UTP cat6 kabel. De opdracht dient uitgevoerd te worden inclusief materiaal. Voor de woonkamer betekent dit: UTP cat6 kabel + wandcontactdoos bestaande uit coax en UTP contact waar een UTP kabel in geprikt kan worden. Voor de kamer boven betekent dit: UTP cat6 kabel + aansluiten op bestaande wandcontactdoos. De afstand is hemelsbreed ongeveer 5-10 meter.

Partners

Partners van Casius