Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor buitenverlichting voordeur repareren:

Buitenverlichting voordeur repareren

Luifel bij voordeur heeft 6 spotjes waarvan er 3 kapot zijn. De kap moet eraf gehaald worden om te kijken waar het probleem zit, denk kabelbreuk. 1 lampje al vervangen en geen resultaat.
Onze klant uit Dronten (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenverlichting voordeur repareren uit heel Nederland:

Elektra en groepenkast vervangen

Ik heb een oud huisje waar de elektra denk ik wel vernieuwd moet worden. Er is ook geen meterkast, alleen de groepen en elektrometer zonder kast ombouw bij de voordeur. (Gas en internetaansluiting komen in de hoek van de woonkamer binnen). De groepenkast wil ik denk ik wel uitgebreid hebben (ik geloof dat ik 2 groepen heb en een krachtstroomgroep). Volgens mij zijn de enige geaarde stopcontacten bij cv ketel en alle stopcontacten in de keuken. En ik heb het idee dat er in de wc een aardpen staat, maar zeker weten doe ik het niet. Volgens mij is de ene groep bovenverdieping en voorkamer, en de tweede groep achterkamer, keuken, wc, badkamer en de 2 kamertjes daarachter (voormalig garage). Electra in de aanbouw (voormalig garage) plus achtertuin is circa 2009 uitgebreid, maar dat is niet goed gebeurd en daarom moet dat ook worden gedaan. Buitenverlichting kan nu bijvoorbeeld ook al lang niet worden gebruikt. Ik zou ook graag weten of het in gedeeltes op kan worden gedeeld in verband met de kosten.

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aanleggen in onze tuin van 120 m2. Dit kan 12 Volt zijn of 220 Volt, daarbij willen dit graag combineren met, waterdichte, buitenverlichting bij de voordeur.

Uiteenlopende klussen in huis

Ik wil graag de volgende klussen laten uitvoeren: 1) Rubber afdichting van aluminium kozijn schuifpui terugplaatsen. Rubber zelf is nog intact. 2) Buitenverlichting voordeur repareren. Verlichting krijgt geen elektriciteit, mogelijk als gevolg van niet goed contact maken bedrading. 3) Tweede deurbel op trap naar slaapkamers functioneert niet. Onduidelijk wat hier de oorzaak van is. 4) Ophangen 5 schilderijen, materiaal als pluggen en haakjes zijn niet in bezit. 5) Ethernet en telefoonkabel vervangen. Mogelijk zijn deze door boor/vrees werkzaamheden bij de buren geraakt. Materiaal: circa 20 meter CAT 5 kabel, telefoonkabel, kabelschoentjes, telefoon/ethernet wandcontactdoos zijn niet in bezit.

Buitenverlichting aansluiten

Ik heb 2 buitenlampen (Philips Calgary) die ik bij de voordeur en de garage wil ophangen. Op beide plekken hebben al eerder lampen gezeten, er is elektra/bekabeling aanwezig. Als het goed is werkt dit naar behoren. Kan ik een offerte ontvangen?

Klussen in en om huis uit laten voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren namelijk: - ophangen 4 x gordijnrails aan plafond. - ophangen luifel boven voordeur. - aanbrengen 2 x buitenverlichting: aan voor- en achtergevel, het elektra is al aanwezig. - aanbrengen huisnummer op voorgevel. Zie foto impressie. Gewenste werkzaamheden: boren, waterpas ophangen en aansluiten elektra. Graag meenemen: hoge trap voor aanbrengen buitenverlichting aan achtergevel.

Stopcontacten vernieuwen en buitenverlichting monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vernieuwen van 2 stopcontacten (1x buiten, 1x binnen) en 1 stopcontact nieuw aan te laten leggen vanuit het centrale punt in de kamer, dit moet een nieuw stopcontact worden. Ook wil ik graag bij de voordeur een buitenlamp met bewegingssensor laten plaatsen, hier is nog geen elektra aanwezig.

Buitenverlichting vervangen

Buitenverlichting bij voordeur inbouwen: bestaande buitenlamp verwijderen en vervangen door drie spotlampen met dag/nacht sensor in trespa afdak. Spotlampen en sensor al gekocht, bedrading en afkapdeksel nog niet.

Luifel met verlichting bij de voordeur plaatsen

Bestaande luifel afbreken en afvoeren en een nieuwe luifel met buitenverlichting boven de voordeur laten plaatsen.

Diverse klussen in de woning

Ons huis kent nog een aantal losse eindjes, van groot en klein formaat. Deze willen we graag opgelost zien. KEUKEN * afzuigkap monteren * Vaatwasser opnieuw stellen (deurtje sluit niet meer) * Lichtpunt aanbrengen boven aanrecht (er is een lichtpunt, maar de draad is zichbaar. Deze willen we achter de (mdf-)muur verwerkt hebben) * 3 lichtpunten in de keuken werken niet meer. Alle drie zijn op een dimmer aangesloten. * Muur achter gasfornuis schuren en verven (ong. 5,5 m2) * Voegen rondom keukenblok (ong. 5 m) aanbrengen * tweetal planken boven koelkast/magnetron plaatsen (60x40 cm) WOONKAMER: * Vloer opschuren en olien. (ong. 34 m2). De planken zullen ook aangetikt moeten worden. Het is ons onbekend hoe de vloer gelegd is (gelijmd, zwevend? ) * Plinten in grondverf en verf (ong. 20 m2) * Vensterbank verbreden incl. Opbergruimte. 315 cm breed x 60 cm diep. We willen ook op de vensterbank kunnen zitten. Graag hieronder een drietal opbergbakken en 2 kinderstoeljes in dezelfde stijl. Het aantal en grootte van de bakken is afhankelijk van de steunen die de vensterbank mogelijk nodig heeft. Hieronder twee voorbeelden qua sfeer: -ideetjes/rbosgraaf/extra-opbergruimte-onder-de-vensterbank * Radiator ombouw 2x maken en plaatsen * Aanpassen van de (niet-actieve) schouw, zodat de TV daarin kan. * Diverse deuren schuren en schilderen (2x binnendeur, 2x buitendeur) * Sierplinten om 2 deuren schilderen en plaatsen TRAPPENHUIS EN GANG * Trap schuren en schilderen (14 treden) * Vloer gang schuren en schilderen (ong. 7 m2) * Trapleuning onwrikbaar vastzetten (raakt elke keer weer los) * 2 lampen ophangen (electra punt al aanwezig) * Voordeurbel en buitenverlichting repareren * 2 ramen vervangen (1 veiligheidsglas in voordeur, 1 raam boven voordeur) * Geleiding van schuifdeuren repareren. Nu liggen er plastic geleiders die

Zijaanbouw bouwen aan de woning

Ik wil graag een zijaanbouw van 2,5x5,2 meter laten plaatsen, volgens tekening. Tekeningen kan ik mailen. Vergunning is naar verwachting 15 februari binnen. Constructieberekeningen moeten zonodig nog gemaakt worden, maar moet nu 150cm uit de voorgevel blijven. -Op begane grond komt vloerverwarming. Aanvullende werkzaamheden/informatie: -Pijp door het dak t.b.v. de gaskachel. -3 Electradozen inmetselen t.b.v. buitenverlichting, 2 aan de zijkant, 1 aan de achterzijde. -3 Heipalen nodig voor de aanbouw, 1 extra heipaal bij de voordeur t.b.v. latere uitbouw bij de voorzijde. -Verwijderen muur en erker. -Ondersteunen muur. -90 cm van erker dichtmetselen (erker staat nu op 60cm uit de voorgevel).