Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Dronten of directe omgeving.

263 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Dronten:

Utp cat6 netwerkkabels trekken door loze leiding

Twee UTP (Cat 6A) kabels trekken door 2 verschillende loze leidingen. Kabel is aanwezig.

Groep voor inductiekookplaat

Beste. 22 februari gaan wij een nieuwe keuken plaatsen in ons huis. Er zit nu nog een gastoestel in, maar er komt een inductiekookplaat in. Nu is de vraag: kan dit met de groepen die wij hebben, of moet er wat omgezet worden? Er zit een groep in de meterkast voor de wasmachine, maar deze zit niet meer in het huis. Ons elektriciteitsnetwerk moet sowieso een keer helemaal nagekeken worden, omdat dit amateuristisch is gedaan. Zou u mij een indicatie willen geven van de prijs voor het toevoegen van een extra groep.

Extra groep installeren

Ten behoeve van de plaatsing van een toekomstige terrasheater (2400w) zijn wij opzoek naar een elektricien welke deze extra groep installeert en aan de buitenmuur een tweetal buitenwandcontactdozen (1 boven en 1 onder aan de muur) monteert. In de meterkast is reeds een reservezekering (zie nr 2) aanwezig.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroompunt maken in de meterkast en aansluiten op een stroompunt in een zijkamer voor een industriele naaimachine 400volt. Gaat om ongeveer 3 meter afstand.

Coax kabel doortrekken

Ik wil graag een coax aansluiting doortrekken, zit nu aan de ene kant van de huiskamer. Maar ik wil hem naar de andere kant hebben, gaat ongeveer om 5 meter. Er is een kruipruimte aanwezig.

Veranderingen aanbrengen in bedrijfsmeterkasten volgens NEN normen

Veranderingen in meterkast nav inspectierapport, en daarbij de herstelverklaring ondertekenen. Er als bedrijf moet u wel aangesloten zijn bij Uneto-VNI, KvINL of Sterkin en de werkzaamheden uitgevoerd conform de van toepassing zijnde normen en installatievoorschriften, met name de NEN1010 en NEN-EN-IEC 60204-1

Storing in tuinverlichting repareren

Zes buitenlampen, verbonden door ondergrondse kabel. Verlichting van binnenuit in te schakelen. Alle buitenlampen nagekeken op aansluiting. Zijn goed. Storing zit waarschijnlijk ergens in de grondkabel. Bij inschakeling gaan alle lampen branden, maar soms na 15 minuten slaan ze uit, soms ook na 45 minuten maximaal. Is het mogelijk de ondergrondse storing zonder spitwerk op te sporen? En daarna te repareren?

Buitenverlichting voordeur repareren

Luifel bij voordeur heeft 6 spotjes waarvan er 3 kapot zijn. De kap moet eraf gehaald worden om te kijken waar het probleem zit, denk kabelbreuk. 1 lampje al vervangen en geen resultaat.

Extra groep bijmaken

We willen over naar elektrisch koken, dit betekend dat er een extra groep bij gemaakt moet worden in de meterkast. Er dienen ook kabels getrokken te worden van maximaal 3-5 meter.

Elektra vervangen

Ik wil de meterkast en elektra kabels vervangen van de woning uit de jaren 70 die ik heb gekocht en wil weten hoeveel dit gaat kosten. Ik weet zelf niet hoe alles in elkaar steekt in de woning.

Vervangen stoppenkast, schakelmateriaal en indien nodig leidingen

Wens: controle kwaliteit bedrading om te bepalen of deze vervangen moet worden. Verzoek offerte voor de volgende 3 posten: 1. vervangen stoppenkast door groepenkast inclusief voorbereiding elektrisch koken 2. vervangen elektra gehele huis 3. schakelmateriaal en contactdozen vervangen voor moderne inbouw variant. Bijlage laat huidige meterkast zien en plattegrondtekening.

Extra aardlekschakelaars plaatsen

Aanpassen meterkast Nu 10 groepen, 1 aardlek. Moet naar 10 groepen, 3 aardlekschakelaars

Extra groep plaatsen

Onze garage is aangesloten op woonkamer, keuken en afzuiginstallatie. Door toevoeging van tal van apparaten in de garage waaronder laatstelijk een compressor vliegt de stop er regelmatig uit. Het lijkt me daarom handig om de garage op een aparte groep te zetten. Misschien dat er via de kruipruimte een extra kabel getrokken moet worden.De afstand tussen de meterkast en de garage is ongeveer 8 meter.

Aardingspen aanbrengen

Ik wil graag een aardpen laten slaan naast ons huis.

UTP-kabels voor digitale TV trekken

Op dit moment zijn er in de woning 3 TV aansluitingen: 1 digitaal en 2 analoog. Het analoge signaal stopt binnenkort. Er moeten 2 COAX kabels vanuit de meterkast worden vervangen door UTP kabels. 1 op een slaapkamer boven en 1 in de keuken. In de meterkast komt de glasvezelkabel binnen, deze is aangesloten op een GENEXIS kast. Daar wordt de UTP kabel op aangesloten? Moet er dan een verdeler, versterker, komen voor de 3 digitale TV aansluitingen?

Extra krachtstroomgroep plaatsen

Wij hebben al krachtstroom voor onze inductiekookplaat daar is een sauna bij aangesloten. Na kortsluiting van een kapotte saunakachel bleek dat er al schade was in de letterkast en dat het advies was extra groep. We hebben een offerte gekregen voor het aanleggen van een extra groep maar die is schrikbarend hoog. En kunnen jullie ook iets doen in reparatie van de sauna kachel. Van de fabriek hebben we de informatie gekregen wat er mogelijk gerepareerd moet worden.

Aanleg krachtstroom voor sauna

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een krachtstroomaansluiting bij onze (buiten-)sauna. Deze ligt zo'n 15 meter van de meterkast, 3-fasen is aanwezig.

Oude stoppenkast vervangen en uitbreiden

Vervangen en uitbreiden van oude stoppenkast. De nieuwe kast moet twee extra groepen hebben, in totaal 10 groepen. Vanaf de kast naar de keuken het leidingwerk, via de kruipruimte, trekken.

Inbouwstopcontacten in de keuken maken

Begin april wordt er een nieuwe keuken geplaatst. Voorafgaand beginnen we rond 22 maart met het wegslopen van de bestaande keuken. Ik wil daar dan in de tussenliggende tijd werkzaamheden aan het elektra laten verzorgen. Het gaat om het plaatsen en aansluiten van 10 nieuwe inbouwstopcontacten in de keuken, 5 x enkel, 4 x dubbel en 1 x enkel met dimmer. Ik wil ook laten beoordelen of er voldoende groepen aanwezig zijn. Misschien moeten er een paar worden bijgeplaatst. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de werkzaamheden en materiaalkosten.

Plintverwarming en stopcontact plaatsen

De radiator moet vervangen worden door een plintverwarming die onder een keukenblokje komt. Er is ook een extra dubbel stopcontact nodig voor de magnetron en de ventilator van de plintverwarming. Indien er een extra groep nodig is en die ook door u geïnstalleerd gaat worden, graag ook in de offerte verwerken. Indien er geen extra groep nodig is, dan alleen een offerte voor bovenstaand.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag krachtstroom in mijn huis. Daarvoor wil ik een aansluiting laten maken. Deze aansluiting mag in de meterkast of anders in de schuur afstand is dan 3 meter tot meterkast.

Krachtstroom aanleggen voor een Wallbox

Het gaat om het aanleggen van krachtstroom voor het opladen van een elektrisch voertuig door middel van een Wallbox.

Speakerkabel door loze leiding trekken

Vanaf de meterkast wil ik een speakerkabel van ongeveer 2 x 5 m via een leiding naar de keuken. De leidingen zijn al aanwezig, evenals de kabels.

Kabel vernieuwen in een kantoorpand

Wij willen graag nieuwe kabel hebben in ons kantoorpand. Het betreft 600 meter cat 6 kabel. Deze vervolgens netjes wegwerken voor 6 werkplekken. Dit gaat om 1 verdieping.

Buitenverlichting en elektra aanleggen

Graag wil ik in de tuin elektra / buitenstopcontact aan laten leggen voor een vijverpompje. Tevens verlichting aan de schuur achter in de tuin en hier ook een buiten stopcontact plaatsen. Er is stroom binnen in de schuur. De vijver ligt ongeveer halverwege de tuin. De tuin is ongeveer 12 meter diep.