Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aanpassingen electra garage:

Aanpassingen electra garage

Idee is om in de garage : 1. Een bestaand stopcontact incl schakelaar te vervangen voor een dubbel stopcontact met schakelaar. 2. Een stroomkabel te verleggen aan het plafond en direct aan te sluiten op de reeds aanwezige TL balk (kabel ca 1,5 mtr omleggen) 3. Stroomkabel met dubbel stopcontact van plafond naar beneden trekken en op de muur bevestigen. Ca 1.5 mtr. (Er is reeds een kabel aanwezig aan het plafond, in de zelfde buis als die van de TL-balk.) Volgens mij niet heel veel werk, ik zou het zelf kunnen doen, maar bij een gunstige offerte besteed ik het graag uit. Het is immers niet mijn specialiteit
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanpassingen electra garage uit heel Nederland:

Electra en inbouw apparatuur installeren

Zelf ben ik van plan mijn gaskookplaat in m’n keuken te vervangen door een inductie. Daar dienen wat aanpassingen te worden gedaan. Voor zover ik weet een meerfase aansluiting en wat veranderingen in mijn groepenkast. Ook wil ik vragen of u, de door mij aangeschafte inductie en evt. elektrische oven, kunt installeren. Graag uw antwoord en offertes. Bij voorkeur eerst contacten via mail nvhzoelen@gmail.com of 0618145911. Uiteraard wil ik eerst weten wat de mogelijkheden en kosten zijn. B.v.d.

Aanleggen en aanpassingen van electra

Aansluitingen maken voor 9 groepen 1. Een groep voor kapstation 1 en 2 2. Een groep voor kapstation 3 en 4 3. Een groep voor de grote haardrogers 4. Een groep voor de (alle) verlichting in de winkelruimte (nog niet geheel duidelijk wat de invulling wordt*) HIER IS AL VERLICHTING DUS MISSCHIEN NIET EENS NODIG!! 5. Een groep voor de stopcontacten bij de keuken en misschien nog meer. B. In de kelderruimte diverse elektra aansluitingen nieuw aanleggen en tot in de schakelkast aansluiten, zodat de volgende situatie ontstaat: 1. Een groep voor de Wasmachine 2. Een groep voor de droger 3. Een groep voor de kitchenette voor magnetron, koelkast en extra aansluiting boven aanrecht 4. Een groep voor de verlichting Er zijn 7 actieve ongebruikte groepen in de schakelkast En 4 NIET actieve (zie foto) deze zouden ook gebruikt kunnen worden. hoop dat voldoende informatie is, mocht er vragen zijn hoor ik het graag.

Constructie werkzaamheden, dakkapel en trap

Wij krijgen per 30 november de sleutel van een appartement in de Pijp. Het huis behoeft echter nogal wat constructionele aanpassingen waarvoor ik momenteel op zoek ben naar een aannemer die een en ander zou kunnen uitvoeren. Ik zou graag weten of u dit soort werkzaamheden kunt doen. En zo ja, of u vanaf 1 december langs kunt komen om een offerte te maken. 1) Het huis is door werkzaamheden bij het buurhuis verzakt. Momenteel is de fundering van het pand vernieuwd maar de gevolgschade moet nog hersteld worden. Het huis is op zij gezakt waardoor de balken een aantal cm uit de muur zijn getrokken. Dit is momenteel ondervangen door een metalen balk eronder te bevestigen. Maar volgens de bouwtechnische keurder moeten de balken zelf nog verankerd worden aan deze metalen strip. Bovendien is de huidige ondersteuning van de balken bij de haard, geen wenselijke oplossing. 2) Ook heb ik interesse in een dakkapel (4 hoog, vergunning moet nog aangevraagd worden) 3) Er moet een trap verplaatst worden Waarschijnlijk zijn er nog een aantal klussen als in het vervangen van electra en dergelijke, deze wil ik ook graag doornemen. Alvast dank voor de moeite!

Vervangen electra

Wij hebben een woning uit 1904 en de aangelegde elektra vertrouwen wij niet. Niet geaard et cetera. Wij willen de bedrading in het hele huis vervangen plus wat extra aanpassingen als extra stoppen en elektra in de berging.

Leidingen omleggen voor nieuwe keuken

In week 14 krijgen wij een nieuwe keuken. Voordat de keuken geleverd wordt, geplaatst en aangesloten, moeten er enkele aanpassingen gedaan worden aan leidingwerk, water, gas en electra in onze keuken. Dit zal gedaan moeten worden bij voorkeur in week 13, eind Maart 2018, omdat wij pas in week 12 of 13 gepland hebben om de bestaande oude keuken af te voeren. Een leidingsadviestekening, gemaakt door de keukenleverancier, is beschikbaar, waarop de exacte informatie voor de diverse aansluitpunten staat beschreven. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor bovengenoemde werkzaamheden. Zo mogelijk zouden wij ook graag een aparte offerte ontvangen voor het plaatsen van de keuken zelf in week 14.

Aanpassingen voor de keuken en renovatiewerk

1 offerte voor verwijderen kleine keuken en electra en leidingen klaar voor nieuwe keuken deze wordt door ikea gemonteerd. 2 offerte voor maken van een opening inpandige draagmuur en slopen van een kasten muur. 3 offerte laminaat verwijderen en verlaagd plafond 8 bij 4 meter zie graag de offertes tegemoet, graag contact via email ivm bezit ipad

Groepenkast vervangen

Mijn dochter heeft een woning in Nijmegen gekocht. In dat huis zit nog een oude groepenkast en die willen we laten vervangen door een moderne met meer groepen. De huidige kast heeft voor zover ik mij herinner 3 groepen. De verdeling van die groepen kan onveranderd blijven. De volgende wensen hebben wij: In de keuken komt een kooktoestel, met oven en vaatwasser ingebouwd, 1 apparaat dus. De leverancier wil daarvoor graag een perilex aansluiting. Nieuwe groep(en) dus. Gas en water is al geregeld. In de keuken komt een onderbouw koelkast. Daarvoor willen wij een nieuwe groep en aansluiting met een dubbele WCD. In de meterkast graag een dubbele WCD. Uiteraard een aardlek schakelaar. De perilex aansluiting en de WCD voor de koelkast mogen kort boven de vloer geplaatst. De woning wordt 2 maart opgeleverd. Vanaf 3 maart kunnen we er dus in. Eerst willen we de oude keuken verwijderen, 1 dag, om zo ruimte te maken voor de wijzigingen in gas en water en ruimte voor de electra aanpassingen. Ik hoop u voldoende te hebben ingelicht.

Aanpassingen voor een nieuwe keuken maken

In verband met plaatsing van een nieuwe keuken zoeken wij iemand voor de volgende opdrachten 1) Oude keuken eruit halen en afvoeren (de kookplaat, vaatwasser houden we in ons bezit) 2) Het verleggen waterleidingen en afvoer volgens de tekeningen 3) Electra verleggen volgens de tekeningen 4) Aanmaken van nieuwe groepen (tbv krachtigere kookplaat, quooker) 5) Oude muur deels afbreken en nieuwe muur maken volgens tekeningen, inclusief stucwerk 6) Diverse nieuwe stopcontacten aanmaken boven aanrechtblad 7) Aansluiten keuken na montage 8) Verplaatsen twee lichtpunten in plafond (beton), beide over afstand van ca. 1m De werkzaamheden zijn te verrichten in begin december, voor de kerst gereed. Wij horen graag een eerste indicatie van de kosten. Het gaat om een nieuwe woning die per 1 december in ons bezit komt. De huidige eigenaar biedt de gelegenheid om te komen kijken/opmeten voor een definitieve prijsopgaaf op a.s. donderdagochtend (5 november) 10.00 uur Bordeslaan, Den Bosch. In de bijlage is een tekening weergegeven van de oude en de nieuwe situatie (keuken + muurtje etc). Voor de nieuwe situatie zijn gedetailleerde tekeningen bijgevoegd.

Woonkamer verbouwen

Opdracht uitvoering ongeveer Jan 2015! Alles moet zeer hoogwaardig gebeuren. We zijn niet op zoek naar de goedkoopste maar naar kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid!! Verwijderen van trap en ombouwkasten. Eerste verdieping wordt afgescheiden van parterre, parterre wordt samengevoegd met woonkamer die ernaast ligt. • Afvoeren van oude trap • Dichtmaken van trapgat met houten balken met isolatie voor het geluid • Plafond dicht maken waar de oude trap heeft gestaan • Om legen van Electra naar de meterkast eigen woning • Omleggen van water naar water meter eigen woning • Het plaatsen van wanden (extreem goed geluid geïsoleerd-soundblok) en deur voor het creëren van een slaapkamer • Diversen aanpassingen Electra voor slaapkamer • Nieuwe muren afwerken en schilderen • Schilderen van plafond 40 m2 • Plaatsen van een kantel-kiep-raam 800x1500 mm in de bestaande kozijn • Doorbreken van muur naar de bestaande woonkamer. (zie foto rode streep) • Badkamer deur dicht maken-wand zetten, nieuwe deur doorbrak badkamer achterzijde (zie foto groene pijl) • Afwerken van plafond waar de oude muur heeft gestaan

Voorbereidingen keuken plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor de volgende klus. Voorbereidingen voor het plaatsen van een nieuwe keuken: - Oude keuken slopen. Tegels van de muur. De muur daarna afwerken. - Oude keuken is recht, 2 meter en 15 cm lang. De muur met de tegels 3 meter en 60 cm lang en ongeveer 1 meter 47 cm hoog. - Electra, waterleiding en gasbuis vooraf aanpassen, slecht kleine aanpassingen, volgens het aansluitschema van de leverancier. Alles komt terug op de plek waar alles nu ook staat. Alleen voorbereidingen voor nieuwe keuken.