Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep aanleggen:

Extra groep aanleggen

Ik woon in een nieuwbouwwoning van 5 jaar oud. M.a.w. nieuwe groepenkast etc. Maar wil daarin graag een extra groep laten aanleggen voor 'n jacuzzi. Mijn huidige groep waar ie op zit, springt er wel eens uit omdat ook mijn vijver en andere zaken op die groep zitten. Kunt u mij laten weten wat dat ongeveer gaat kosten om 1 groep extra erbij te plaatsen? Alvast bedankt.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep aanleggen uit heel Nederland:

Meterkast vervangen en drie fase aanleggen

Ik heb een oude meterkast en wil deze graag in zijn geheel laten vervangen. Tevens wil ik drie fase aanvragen/laten aanleggen. Daarnaast zou ik graag willen dat de zolder op een aparte groep aangesloten wordt, omdat deze nu samen met de 1ste etage op 1 groep zit. Oude meterkast ook graag afvoeren.

Groep aanleggen voor inductiefornuis

Er moet een groep bijgeplaatst worden om een inductiefornuis aan te kunnen sluiten. Misschien draden trekken voor een wandcontactdoos 3 fase.

Elektra laten aanleggen

Ik wil een extra stopcontact voor de wasmachine op een aparte groep. De stoppenkast is vorig jaar vervangen er hoeft dus alleen een nieuw automaatje geplaatst te worden. Plus leiding doorgetrokken. De stoppenkast zit tegen de ruimte aan waar de wasmachine staat.

Extra groep aanleggen voor een sauna

We willen een extra groep voor een sauna laten aanleggen (het kan op een 220 volt). De leidingen en de kabels zijn al getrokken. We zouden graag over twee weken strat als dat mogelijk is.

Extra groep en perilex stopcontact aanleggen voor inductiekookplaat

Wij willen een extra groep in de meterkast voor een inductiekookplaat en we willen de bedrading via de kruipruimte (+/- 6m) laten aanleggen. Een perilex stopcontact hebben we ook nog nodig.

Vervangen oude groepenkast

Groepenkast vervangen en een extra groep aanleggen voor wasmachine en droger op zolder.

Extra groep aanleggen

Vanuit de meterkast, die voor in het huis zit, zou een extra groep aangelegd moeten worden voor op de achtergevel, ivm het plaatsen van een terrasoverkapping. In die overkapping komt een elektrische straalkachel, led verlichting en elektrische zonnewering. Die drie dingen moeten op de groep komen. De aftstand door de kruipruimte naar de achterkant van het huis is ongeveer 7 meter.

Aanleggen krachtstroom

Krachtstroom aanleggen in verband met uitbreiding keuken. Er moet daarnaast een derde groep aangelegd worden. We gaan van gas naar inductiekoken. Afstand van kookplaat naar meterkast wordt ongeveer 1,5 meter. er is een kruipruimte aanwezig.

Aanleg extra groep tbv tuinverlichting

Wij willen voor de nieuw aan te leggen tuin verlichting een speciaal daarvoor extra groep aanleggen. Meterkast bevindt binnen in de keuken en grens direct aan de tuin.

Extra groep aanleggen in verband met inductie koken

Ik wil graag inductie koken. Hiervoor dient er een extra groep te worden geplaatst in de groepenkast. Daarnaast een extra leiding vanaf de groepenkast naar de keuken en een perilex aansluiting. De kabel dient door de kruipruimte te worden getrokken. De afstand tussen de meterkast en kookplaat is 6 meter. Ik ben opzoek naar iemand die mij hier op 20 januari kan helpen, eventueel op 21 januari.

Partners

Partners van Casius