Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor inductiekookplaat inbouwen en uitbreiding/vervanging groepenkast:

Inductiekookplaat inbouwen en uitbreiding/vervanging groepenkast

Vervanging gaskookplaat door 2 fasen inductiekookplaat. Tevens uitbreiding/vervanging bestaande groepenkast.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inductiekookplaat inbouwen en uitbreiding/vervanging groepenkast uit heel Nederland:

Gat in een keukenblad maken voor de kookplaat

Ik wil graag een inductiekookplaat plaatsen in een keukenblad wat nog gezaagd moet worden. Het is een “normaal”. keukenblad, van woningbouw. Daaronder wil ik een oven, inbouwen, daar moet dan wel rekening mee worden gehouden. Voor de rest niets bijzonders te melden.

Gaskookplaat verwijderen en inductiekookplaat inbouwen

Wij hebben een kookeiland van Gaggenau met een vijfpits gaskookplaat. Wij zouden graag een inductiekookplaat. Afmeting 87. 5 cm x 51. 5 cm. Gas moet dus worden afgesloten en elektriciteit gecheckt. Er zit wel een elektriciteitsleiding, maar we weten natuurlijk niet hoe zwaar die is. Keuze tussen gewone plaat of evt met afzuiging. Nu hangt er een afzuigkap boven het aanrecht. Dus graag aanbod van plaat plus montagekosten en afvoeren oude spullen. We wonen op de begane grond.

Inductiekookplaat inbouwen

Wij willen in ieder geval wat het koken betreft van het gas af en onze keuze is op inductie koken gevallen. De huidige gaskookplaat meet boven 685 X 510 mm en de grote van het huidige gat in het keukenblad is plusminus 480 X 560 mm. Er is een aansluiting voor elektriciteit aanwezig, 2 fasen volgens mijn informatie.

Inductiekookplaat inbouwen

Graag op korte termijn inbouwen bij Praxis aangekochte inductiekookplaat incl. aanrechtblad uitfrezen.

Elektra vervangen voor een nieuwe keuken

Voor het inbouwen van een nieuwe keuken willen wij graag de elektra vervangen. Voor de werkzaamheden omtrent de elektra zou ik graag een offerte ontvangen. Werkzaamheden zouden rond eind januari uitgevoerd dienen te worden. Voor meer informatie en foto's zie bijgevoegde PDF. Het volgende dient ingebouwd te worden: • 1 WCD tbv koel-vries combinatie 300W 0,00 • 1 WCD tbv combi-magnetron max. 3500W 0,00 • 1 WCD tbv keramisch/inductie kookplaat max. 7000W 0,00 • 1 WCD tbv vaatwasser max. 3500W 0,00 • 1 WCD tbv afzuigkap 300W 0,00 • 1 WCD tbv verlichting 200W 0,00 • 3 WCD tweevoudig 0,00 • 1 WCD tbv lichtschakelaar • Freezen van alle routes voor deze WCD (wanden worden nog gestukt door een andere partij) • Plaatsen van extra groepen om bovenstaande elektra te kunnen voeden, op dit moment is alle elektra (oven, vaatwasser, koelkast) op een groep aangesloten. • Plaatsen van extra stroomdraden om deze extra groepen naar de keuken te voeden inclusief kabelgoot (waar nodig). Graag ontvang ik een offerte waarin het volgende inbegrepen is: • Voorrijdkosten • Kosten voor de manuren • Kosten voor levering van alle bovenstaande materialen. • Graag hoor ik ook wat uw garantie voorwaarden zijn. • Ik hoor graag uw idee over de groepenverdeling voor bovenstaande elektra. Het huis komt uit 1946 en er is geen kruipruimte aanwezig. Het is zeker mogelijk om een bezoek te brengen om een betere offerte uit te kunnen brengen. Ik zou ook graag horen wat het kost om na plaatsing van de keuken de inductiekookplaat aan te sluiten (dit dient te gebeuren door een erkend elektra-installateur volgens de voorwaarden uit de gebruiksaanwijzing).

Glasplaat van de inductiekookplaat vervangen

Ik wil een bestaande inductiekookplaat waarvan de glasplaat is gescheurd laten uitnemen en een nieuwe inductiekookplaat laten inbouwen. Het gaat om een Siemens EH975LVC1E (90 cm breed)

Inductiekookplaat aansluiten en extra elektriciteitsgroep hiervoor aanleggen

Inductiekookplaat in bestaande keuken inbouwen en hiervoor een extra elektriciteitsgroep aanleggen. Er is nog ruimte in de stoppenkast over om een extra groep te maken. Er moet in de kruipruimte gewerkt worden om de draden door te trekken.

Elektra in de nieuwbouwwoning aanleggen

Ik wil graag een krachtstroom groep laten aanleggen voor een inductiekookplaat en laten inbouwen, een inbouwkoelkast laten monteren en aansluiten, 2 inbouwspots en een dimschakelaar in de douche laten monteren en 3 dimschakelaars in de woonkamer. Verder wil ik nog 6 lampen in het appartement laten monteren. Ik heb alle dimschakelaars, lampen, kookplaat en koelkast al aangeschaft. Krachtstroom aanleggen is mogelijk volgens een expert en de woningbouw heb hier verder geen materialen voor.

Inductiekookplaat installeren

Ik ben onlangs verhuisd en heb hier 3 fasen. Met mijn oude 'externe', elektrische kookplaat werkte het goed, ook met alle 4 de kookzones op vol vermogen. Nu heb ik een inductiekookplaat (zonder stroomkabels) besteld en wil die graag laten aansluiten en inbouwen (houten keukenblad). Wat zou zoiets ongeveer kosten, inclusief de benodigde bekabeling om de plaat aan te kunnen sluiten? Dank alvast, Mattijs

Verbouwen van een keuken en badkamer

Wij zijn op zoek naar een aannemer die onze keuken van de ene kant van de ruimte naar de andere kant kan verplaatsen. Daarbij moeten ook de leidingen, riolering en het elektra worden verplaatst. Onze oude keuken moet worden gesloopt en de nieuwe keuken gemonteerd. Verder willen we graag een nieuwe badkamer met bad, wastafel, inloopdouche en nieuwe tegels. Hier moeten misschien ook leidingen en een deur worden verplaatst. We willen een goede afwerking, er moet ook wat stucwerk worden verzorgd We wonen op de begane grond en hebben een lage kruipruimte. Via deze ruimte kunnen in ieder geval de aansluitingen voor de keuken worden verlegd. De badkamer heeft een betonnen ondergrond. Bijgevoegd is een plattegrond en de eerste ideeën voor de keuken. We willen graag de volgende apparatuur laten inbouwen: een stoomoven, koelkast van 178 cm hoog, een diepvriezer van 78 cm hoog, een inductiekookplaat van 78 cm, een vaatwasser, een afzuigkap en een Cooker. We bespreken deze klus graag hier ter plaatse en ontvangen daarna uw offerte.