Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra krachtgroep aanleggen:

Extra krachtgroep aanleggen

Ik wil een extra krachtgroep in de keuken aan laten leggen voor een magnetron inbouwoven.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra krachtgroep aanleggen uit heel Nederland:

Krachtgroep in de meterkast aanleggen

3 fase krachtgroep in de meterkast aanleggen

Keukengroep plaatsen en kabel aansluiten

Vanuit een oude groepenkast krachtstroom aanleggen. Andere groep noodzakelijk. Oude krachtgroep mag vervallen. 3 fasen aanwezig.

Groepenkast vervangen en krachtstroomaanleggen

Ik zou graag mijn groepenkast laten vervangen en daarbij een krachtstroomgroep laten aanleggen voor mijn nieuwe inductie kookplaat. Kunt u mij een offerte geven wat de kosten zijn bij aanschaf en aanleg van een nieuwe groepenkast en daarbij het aanleggen van een krachtgroep voor inductie koken in de muur. Deze zit op 3 meter afstand van de groepenkast. In afwachting van uw antwoord, Met vriendelijke groet,

Perilexcontact en krachtgroep aanbrengen

Groepen-schakelkast aanpassen met krachtgroep, kabel naar keuken trekken en Perilexcontact voor inductiekookplaat aanleggen.

3-fase krachtgroep in de meterkast aanleggen

De werkzaamheden zijn om de huidige meterkast met 1 fase om te bouwen naar 3 fasen. De overige werkzaamheden met betrekking tot de groepen vinden plaats in eigen beheer.

3-fase krachtgroep in de meterkast aanleggen

Het vervangen van de huidige groep (Perilex 2 fasen) van een keramische kookplaat in een 3 fasen krachtstroom voor een 11,1 Kw inductiekookplaat. Huidige groepenkast is mijns inziens 1 fase (woning uit 2002) met aparte (dubbele) groep voor kookplaat (zie foto).

Nieuwe 3-fase groepen kast 8 groepen + 3 fase kookgroep

Wij willen een nieuwe groepenkast laten aanleggen in verband met een nieuwe keuken. Graag zouden wij een offerte willen voor het plaatsen van een nieuwe groepenkast van een A merk. 3-fasen, 10 groepen + 3-fasen kookgroep voor 11.1 KW. Bekabeling voor de nieuwe groepen zal geregeld worden. Het gaat dus enkel om materiaal kosten plus installatie van de groepenkast. De locatie waar het om gaat is in Tegelen. Er moet een nieuwe meterkast in, want er komt een nieuwe keuken in. Er moet een krachtgroep bij. De onderkant wordt apart geleverd door een leverancier en is verzegeld. We hebben zonnepanelen.

3-fase krachtgroep in de meterkast aanleggen

Onze nieuwe 12 groeps meterkast van ABB Haf moet voorzien worden van kracht groep tbc inductie koken. Volgens kan dit op 2 manieren, of 3 groepen eruit en kracht groep erin, of een 3f uitbreiding ernaast. Gaarne prijs voor beiden, Grt, Bert

Extra krachtgroep aanleggen

Volgens de gegevens van Endinet heb ik al 3 x 25 Ampère; Ik heb 8 lichtgroepen in de kast en wil er 1 x krachtgroep bij hebben voor de aansluiting van het elektrische fornuis en eventueel hobbyruimte.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag een extra krachtgroep laten aansluiten t.b.v. een jacuzzi in mijn tuin. De afstand is ongeveer 14 meter vanaf de meterkast naar het aansluitpunt. Tevens ligt er bestrating wat ik zelf, indien nodig, zal verwijderen.