Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra elektrogroep installeren:

Extra elektrogroep installeren

Aansluiten van een extra elektrogroep aan de buitenzijde onder de overkapping (circa 20 meter) aan de achterzijde van de woning.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra elektrogroep installeren uit heel Nederland:

Elektra, buitenkraan en afvoerputten installeren

De klus bestaat uit het leveren van genoemd materiaal en installatie /monteren. - Plaatsen extra elektrogroep in de meterkast bedoeld voor elektra aansluitingen in de tuin; - Aanleggen en monteren van 3 dubbele contactdozen (2 aan de schutting 1 aan de buitenmuur ongeveer 20 meter ); - Installeren en monteren buitenkraan (leiding aanleggen in de kruipruimte bevestigen aan de muur ongeveer 8 meter); - Installeren van 2 afvoerputten met regenpijpen onderling verbinden en aansluiten op reeds bestaande regenpijp onder de grond (ongeveer 11 meter); - Regen pijp en de daarbij behorende hoeken en vastlijmen e.d. ; - Elektrokabels en waterleiding in de kruipruimte en doorvoeren via buiten muur met een aftapkraan in de kruipruimte; - Elektrokabel buiten kabels onder de grond regenpijpen tevens onder de grond.