Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verstopte loze leiding met kabel erin:

Verstopte loze leiding met kabel erin

We hebben geprobeerd een tv-kabel te trekken van meterkast naar zolder. De kabel zit vast en is volgens mij ook stuk getrokken waardoor er geen kabel meer uitsteekt. We willen de kabel die er nu in zit eruit laten halen en een nieuwe laten trekken.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verstopte loze leiding met kabel erin uit heel Nederland:

UTP-kabel door verstopte loze leiding trekken

Ik heb in een huis uit 2012 een coax kabel proberen te vervangen met een CAT6 utp kabel. Het vervangen van de kabel ging erg stroef, waarna de verbinding tussen de coax en utp kabel heeft losgelaten. Naderhand heb ik geprobeerd om met een trekveer de door de leiding te gaan en met een bolletje wol aan een kant en een stofzuiger aan de andere kant weet een draad door de kabel te krijgen, maar ik vermoed dat de leiding deels verstopt is. De leiding is zo'n 17 meter en de betreffende kabels en dergelijke zijn aanwezig.

Netwerkkabels door verstopte leiding trekken

Ik wil een UTP kabel trekken van de 2e verdieping, loze leiding, naar de meterkast op de begane grond. Ik constateer dat de loze leiding verstopt zit. Zou graag iemand met ervaring hier naar willen laten kijken en uitvoeren.

UTP-kabel door een verstopte loze leiding trekken

Loze leiding die van de meterkast naar zolder loopt bevat momenteel een coax kabel die afgebroken is aan beide zijden. Ik wil graag een UTP kabel op zolder voor een accesspoint. Wie heeft er verstand van het verwijderen van de coax kabel dan wel een UTP kabel er alsnog (naast) doortrekken?

Loze leiding laten bedraden

Verstopte loze leiding bedraden, er zit geen draad meer in en de trekveer blijft ongeveer op 1.50 meter voor het einde vast zitten. Gaat om het trekken van een netwerkkabel.

Netwerkkabels door verstopte loze leiding trekken

Ik heb een nieuwbouw woning, welke loze leidingen heeft. Eén leiding lijkt verstopt te zitten ongeveer 1. 5 m van de loze leiding aansluiting in de slaapkamer. De veer is er in eerste instantie wel doorheen gegaan met het controle draad. Vervolgens hebben we de utp kabel aan de veer bevestigd echter ging deze halverwege los. Vervolgens kabel terug getrokken en sinds dien krijg ik de trekveer er niet meer in:( wie kan mij helpen?

Netwerkkabels door verstopte loze leiding trekken

Betreft een loze leiding van 10 meter welke halverwege verstopt lijkt te zitten met gruis en cement. Er is een nylon trekkoord door getrokken, maar verder kan er niets doorheen. Netwerkkabels en dergelijke zijn al aanwezig.